Michelle 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Sin city je special. Ni za vsakega. Definitivno pa ne moraš o TEM filmu po naslovu sklepat.Trailer Sej vem ja. Bom kakšen drug kviz nardila... Naprimer moj idealni poklic je umetnik....po drugem kvizu pa policaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Sin City tud men en najljubših poseben.. lep. pa drugačen mene pa ne moti, če bo Angelina... no, odvisno kako vlogo ji bodo dal. šla tole z bratcom in njegovo punco gledat.. sva se sam vsake tolk spogledala in rekla vau... in nič videla in nič slišala kaj se okol dogaja do konca filma.. punca je pa vmes mela čas it po kokice, pol je pa itak nekje na sred zaspala od dolgčasa tko da... kot je Mich rekla.. ni za vsakega če pričakuješ hudo divjo kriminalko.. no, pol ti bo dolgčas.. če pričakuješ pa mal odštekano zgodbo, na ful poseben način predstavljeno, z noro lepimi in estetskimi prizori.. pol pa že bolj... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Spet gledal Jarmuschev Night on earth... res simpaticen film, nic spektakularnega sicer, sam res dobra komedija... sploh zgodba iz Rima-fenomalni R. Benigni... NY-tut zelo zabavna zgodba... men... res dobri zadeti portreti narodov oz. manjšin... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Danes ob 20:55 na TV 3 Emma Britanska romantična komedija z Gwyneth PaltrowZa sprostitev... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Danes ob 20:55 na TV 3 Emma Britanska romantična komedija z Gwyneth PaltrowZa sprostitev... :palec: Fak, ta Emma je bil pa edini film, pri katerem sem se vstal in odšel iz kina. In to po 10 minutah! V kinu so ostale vse ženske in njihovi tipi, ki so me žalostno opazovali, nemočni in privezani na svoje drage. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Fak, ta Emma je bil pa edini film, pri katerem sem se vstal in odšel iz kina. In to po 10 minutah! V kinu so ostale vse ženske in njihovi tipi, ki so me žalostno opazovali, nemočni in privezani na svoje drage. Jaz pa sinoči med gledanjem zaspal... Pa ne da bi me tako dolgočasil, to se mi pred TV pogosto zgodi če me film ne potegne 100%... Je za sprostitev, komur pač paše take sorte film... Mogoče ti bo tale bolj všeč Plunkett & Macleane na TV 1000 ob 20:00 Robin Hood z napako... Ali pa tale - na Kanalu A ob 20:55 The Truman Show Jim Carey... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2009 Trumanov show je pa res zakon (tle sm prvic vidla carreya tud drugac, z drugimi ocmi oz. je pr men dobil ful plus pik )sm ga tud tokrat gledala (oz. mal uch vrgla, k sm zraven risala). Dons je pa na tv piki Meaning of life od Monthy Pythonov (sm slucajno nekje vidla) in ce bo kdo haral, ne mogel spat, pa se ni gledal pa mu je vsec angleski in mal absurden humor oz. monthy pythoni, mora nujno gledat!Priporocam! (men osebno njihov najboljsi film - z izjemo Brazil, sam to je ze novejse in to ni vec MP, pac pa Gillian)Je pa mensezdi ob 0:40, torej mal pozn za zacet gledat.No kanim ga gledat (ceprav mi tv pika slabo dela, pa blazno na potiho je, pol pa ce kej shaltam, je pa nenadoma za 17 stopenj glasnejs, pa po moznosti se kej streljajo al pa kej )To sem se prerezhala zraven pr tem filmu, smo ga 100x gledal (in kako sekvenco tud uporabil za acid video mix, k sem ga ze omenla, k smo ga ustvarili, a je zal izginil, dobil noge ). Objemcek, spomin me pa res se ni zapustil. hehe, da prav NISI mogel gledat Emme! No mene tud ni zlo pritegnil, ampak itak sem ga proti koncu zacela gledat in ugotovila, da sem ga 1x ze gledala, prav tko sam 1 kos.Tud jaz ne shizim pretirano na *take filme*, so mi pa vsec bolj umetniski *taki* (kot npr. soba z razgledom al kaj je ze, pa se 1 tega reziserja**, pa se ga zdajle ne morem spomnit, njegovega imena, en angleski, vecX ma gejevske filme, morda je tud Maurice njegov, ful dober film... no tle sem pa prvic opazla Hugha Granta)...**jp, james ivory, in res je tud maurice njegov. Samson, tega omenjenega jarmushevega filma nisem gledala, mam pa v planu v bliznji prihodnosti spet si pogledat Down by law, ki je zame nad film, benigni pa tu se posebej carski (pravzaprav so vsi ok, vkljucno z lou reedom in johnom luryjem)."I scream, you scream, we all scream for ice cream" "strange mother, my mother..." Tle sm prvic gledala benignija in sm okol popadala.res mega film, nekaj posebnega (ze to da je CB). Aja sin city pa je Timu ful vsec pa enmu frendu mojmu, ki mava podoben okus in mi ga je ze 100x priporocil.ampak a ne gre tu za to stripovsko sceno?po onem znanem striparju??k tud rourke igra?tak bolj umetniski (sm vidla par kadrov), izredna fotografija itd.No v glavnem - zadnjic je bil nekje na tv, pa sm ga zamudila. p.s. heh, Objemcek, kero ikonco mas! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 Sin City je stripast, ja, Marsa. Jaz pa včeraj gledala Zeleno miljo (The Green mile).. čist slučajno ujela.. ne vem zakaj bla vedno po naslovu prepričana, da je to en vojaški film in se nikol spravla gledat.. včeraj pa ujela nekje na začetku, me je ful potegnil, in šele pol ugotovila naslov fajn film.. spešl sej pol, ko ugotoviš, da je po romanu Stephena Kinga.. ti je marsikaj jasno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Sin City je stripast, ja, Marsa. Jaz pa včeraj gledala Zeleno miljo (The Green mile).. čist slučajno ujela.. ne vem zakaj bla vedno po naslovu prepričana, da je to en vojaški film in se nikol spravla gledat.. včeraj pa ujela nekje na začetku, me je ful potegnil, in šele pol ugotovila naslov fajn film.. spešl sej pol, ko ugotoviš, da je po romanu Stephena Kinga.. ti je marsikaj jasno Ta film pogledal že pred... ...leti, pa še to povsem zaradi firbca.V ribniški videoteki(ko še nisem imel Siol TV in interneta... ) so stranke stalno spraševale po njem, bil je stalno izposojen in rezerviran... Pa me je začelo zanimati kaj je na njem in enkrat slučajno naletel ko ga je nekdo prinesel nazaj in sem ga vzel.Ni mi žal... :palec: Kot vse od S. Kinga... Včeraj pogledal Star Trek 2009 - ne ravno navdušen, prejšnji so mi bili bolj všeč... Sem pa nekje staknil vse tri sezone originalne serije... Danes bo(verjetno) na vrsti Angels and DemonsDa Vincijevi šifro že videl... Danes je pa na Kanalu A ob 23:35 The Year of Living Dangerously - Leto nevarnega življenja O razburljivih in nevarnih časih po padcu sukarnovega režima v Indoneziji.Splača se ga pogledat, tudi če ne marate Gibsona... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Dons je Hujsaj! Sploh nisem vedla da film obstaja!A obstaja? Fajn. V petek sem gledal Terminator Salvation. Lahko rečem, da mi je najboljši film iz serije. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 The Year of Living Dangerously - Leto nevarnega življenja O razburljivih in nevarnih časih po padcu sukarnovega režima v Indoneziji.Splača se ga pogledat, tudi če ne marate Gibsona... :palec:Soundtrack od Vangelisa je pa ta bolš pri tem filmu. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Soundtrack od Vangelisa je pa ta bolš pri tem filmu. Sicer že mal pozabil, je že kar nekaj časa odkar sem ga gledal... A je mogoče tale L'enfant - Vangelis Si me pa spomnil na tole What Else is There - Blade Runner - Vangelis :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2009 Sicer že mal pozabil, je že kar nekaj časa odkar sem ga gledal... A je mogoče tale L'enfant - Vangelisjp. tale je bla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Pogledal sem Sin city. Sodim med tiste, ki jim film ni carski. Bom bolj razložil, ker si film to zasluži. Všeč mi je stripovski izgled in fotografija. Tudi časovni prikaz je zanimiv. Film je napet, se ves čas dogaja. Nisem pa vedel, da gre za grozljivko in sicer je to eden najbolj grozljivih filmov, kar sem jih videl. Nikakor mi ni všeč vse to nasilje,.ki ga le stežka razumeš. Nekaterih zadev v filmu tudi sploh nisem razumel, če je komu ta film kaj bolj jasen, bi bil vesel, če mi razloži recimo glede tistega fanta z očali,.pa o sami zgodbi bi tudi blo kako za rečt, samo ne tule, da ne bo spoilerjev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Si me pa spomnil na tole What Else is There - Blade Runner - Vangelis Vangelis? Drgač pa Dvom z Merly Streep . Dobra igra, ona je itaq carica, in umetniško z dialogi prikazana oz. nazakana aktualna tematika.... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Pogledal sem Sin city. Sodim med tiste, ki jim film ni carski. Bom bolj razložil, ker si film to zasluži. Všeč mi je stripovski izgled in fotografija. Tudi časovni prikaz je zanimiv. Film je napet, se ves čas dogaja. Nisem pa vedel, da gre za grozljivko in sicer je to eden najbolj grozljivih filmov, kar sem jih videl. Nikakor mi ni všeč vse to nasilje,.ki ga le stežka razumeš. Nekaterih zadev v filmu tudi sploh nisem razumel, če je komu ta film kaj bolj jasen, bi bil vesel, če mi razloži recimo glede tistega fanta z očali,.pa o sami zgodbi bi tudi blo kako za rečt, samo ne tule, da ne bo spoilerjev. sam namig, kar se nasilja tiče: preber si enga Asterixa ampak ja, štekam point. fanta z očali se pa ne spomnim, jaz mam kar se filmov tiče, goldfish spomin in mi ostane samo ideja v glavi, detajli pa izpuhtijo verjetn tud zato na daleč ne bi rekla, da je kaj spešl nasilen.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Vangelis? Lyrics of music by Vangelis Vangelis Filmography & Sountracks Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Lyrics of music by Vangelis Vangelis Filmography & Sountracks Poznam Vangelisa, sam kaj ima tam zveze, ko je en zmiksal Royskoppov komad na Blade Runner film... oz. saj vseeno... Vidim pa da mava na isti dan rojstni dan Lp alef! Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Poznam Vangelisa, sam kaj ima tam zveze, ko je en zmiksal Royskoppov komad na Blade Runner film... oz. saj vseeno... Vidim pa da mava na isti dan rojstni dan Lp alef! A to, moja napaka, ni bil pravi video... Tega sem imel v mislih Blade Runner Rojstni dan... Letnica menda ni ista... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Sicer že mal pozabil, je že kar nekaj časa odkar sem ga gledal... A je mogoče tale L'enfant - VangelisJa, samo to je nekoliko modernejša verzija. Tisto v filmu se začne s šumenjem morja, potem pa Gibson in Sigourney gresta na eno furo... original verzija je še bojša Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Včeraj sem gledala Terminator:salvation - men je bil všeč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 A to, moja napaka, ni bil pravi video... Tega sem imel v mislih Blade Runner Rojstni dan... Letnica menda ni ista... Not really sure, neka 27 je vmes . Hauer je pa Vodnar (23. 01. 1944)..., saj, skoraj logično se mi zdi. Sicer pa nepozabna scena: Tears in Rain Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 Not really sure, neka 27 je vmes . Hauer je pa Vodnar (23. 01. 1944)..., saj, skoraj logično se mi zdi. Sicer pa nepozabna scena: Tears in Rain In Final Cut, kot si ga je zamislil Ridley Scott... :palec: Zmontiran ob 25-letnici prvotnega filma. Je bilo kar nekaj verzij... Pa tole Vangelis - Blade Runner Trilogy: 25th Anniversary Imam oboje, film in soundtrack... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 Imam oboje, film in soundtrack... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 11. junij 2009 Prijavi Deli 11. junij 2009 Včeraj sem gledala Seven pounds zelooo zanimiv film Najprej se zdi malo težek, a zgodba se tako odštekano zaključi da je vreden ogleda! In potem debate o tematiki, ki jo film vsebuje (darovanje... da ne povem preveč ) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.