alef 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 a bi mi lahko kdo dol potegnil film revni milijonar(s podnapisi)? plačam. Koliko? In zakaj ga ne potegneš sama? Hecam se, imam, DVD z slo podnapisi.Če te zanima, lahko dobiš čez par dni. Danes ob 20:00 na POP TV My Big Fat Greek Wedding - za sprostitev... :palec: In na Kanalu A ob isti uri... ...malo starejši triler Dead Calm - Mrtvo morje :palec: Nicole Kidman(ko je imela še svoj obraz... ), Sam Neil, Billy Zane Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 Koliko? In zakaj ga ne potegneš sama? Hecam se, imam, DVD z slo podnapisi.Če te zanima, lahko dobiš čez par dni. seveda me zanima koliko?kaj pa vem, ti povej x!x Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 a ti lahko napišem naslov na OS? Lahko mi pošlješ naslov na OS.Cena bo 0,00€... Dobiš v sredo(četrtek... ), prej ne morem naredit kopije.Hardware problems... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. julij 2009 Prijavi Deli 12. julij 2009 V petek 10. 7. na Kanalu A The Buttrfly Effect 2 En teden prej je bil The Butterfly Effect - prvi, iz leta 2004 Previdevam da bo ta petek The Butterfly Effect 3:Revelations... Videl že vse tri in moj komentar Za prvega :palec: Drugi in tretji - če bi videl vsakega posebej, pred prvim Tako pa - ideja in sporočilo prvega sta odlična.Druga dva o tem ne povesta nič novega, čeprav sta vsak zase OK Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2009 Na morju sem (prvic ) gledala Nadarjenega gospoda Ripleya. x!x Kaksen film (men)!!!!Okol sem popadala! Clo tolk, da smo ga moral se 1x gledat v tem kratkem cajtu ( )Jaz pac padam tud na igro in fotografijo, produkcijo, vse da je super....In sem s takim uzitkom gledala igro Matta Damona, sej pravm, okol sem padla. Tud ostali so bli vsi dbest, ni da ni, cisti uzitek! Zadnjic sva pa s tamalim koncno pogledala Down by law (kot sem predvidevala, se mu je zdel hud film). Od tle mam prvic v glavi Benignija. Obozujem dobre filme. Blagor men, k sem vizualc in je tolk tega, kar lohk z najvecjim uzitkom vsrkavam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 Braveheart, Gladiator, Finding Nemo, Requiem for a Dream, Moulin Rouge, Walk the Line, The Notebook in še dosti jih je Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 pogledala revnega milijonarja. hvala alef(še tukaj). pričakovala sem malo več, kot sem dobila. film je interesanten, ampak v njem je manjkalo nekaj, kar bi opravičilo njegov sloves(in 8 oskarjev). ocena: 4 zvezdice kruta, a lepa zgodba o preživetju in ljubezni, ...na žalost holywoodsko obarvana. Alef, a ti si ga gledal? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 Alef, a ti si ga gledal? Seveda.Meni je bil predvsem zanimiv kot neameriški.Imam pa vedno neke pomisleke o nagrajenih in do neba hvaljenih filmih - običajno me razočarajo.Ta me razočaral ravno ni.Niti me ni navdušil pretirano.Mogoče sem preveč bral in poslušal pohvalne ocene tako da ga bom raje čez kakšen mesec-dva pogledal še enkrat. Ker so zadnje čase popularne novice in govorice o asteroidih ki naj bi zadeli Zemljo, priporočam danes ob 20:00 na POP TV Deep Impact ali Zadnji udarec po naše Robert Duvall, Eliah Wood, Morgan Freeman Čisto spodoben film o katastrofi, za mene boljši od Armagedona, tudi kar se tiče znanosti in tehnike ki je prikazana, bolj realen.Vzemite si čas in poglejte kaj vam lahko pade na glavo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 Kanal A, jutri ob 20:55 The Butterfly Effect Že videl. pa ga bom še enkrat... One of my all-time favourites Zdajle me spet čaka "The Shining", oz. cela serija Kubrickovih filmov ... Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 One of my all-time favourites Zdajle me spet čaka "The Shining", oz. cela serija Kubrickovih filmov ... S. King ali Kubrick fan ali oboje? Od Kubricka sem videl(poleg The shining) A Clockwork Orange Paths of Glory In pa seveda zame od njegovih najboljši 2001: A Space Odyssey Od S. Kinga prebral precej njegovih SF zgodb, filmi posneti po njih pa me niso preveč navdušili.Videl tudi kar nekaj filmov in serij posnetih po njegovih romanih, dve seriji ki sta mi najbolj všeč The Stand in It Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2009 dons je Igra (the Game) [nekje ]. Priporocam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 dons je Igra (the Game) [nekje ]. Priporocam. Na POP TV ob 22:00 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. julij 2009 Prijavi Deli 18. julij 2009 http://www.youtube.com/watch?v=kcgSNV_t0kU Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 18. julij 2009 Na POP TV ob 22:00 :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Seveda.Meni je bil predvsem zanimiv kot neameriški.Imam pa vedno neke pomisleke o nagrajenih in do neba hvaljenih filmih - običajno me razočarajo.Ta me razočaral ravno ni.Niti me ni navdušil pretirano.Mogoče sem preveč bral in poslušal pohvalne ocene tako da ga bom raje čez kakšen mesec-dva pogledal še enkrat. ja, res je neameriški. po eni strani.po drugi pa ne. do polovice je film odličen, zgleda, da je to en film, ki je vreden pohval....potem se pa vse sfiži v eno ameriško pocukrano dramo s srečnim koncem.pleh fore, keš, gangsterji, večna ljubezen, usoda... pa ja... :xx!: ampak vseeno je vreden ogleda. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 U zadnje vrijeme jako volim drame gledati. A među najdražim filmovima su mi Legenda o jeseni, Zelena milja, Hrabro srce, Gladijator i Hidalgo. Mogla bi ih opet gledati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Včeraj gledala en odštekan film (angleški humor) vreden ogleda!Death at a Funeral Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Pri vseh 100 + še nekaj programih na SiOL TV se mnogokrat zgodi da ni nič pametnega za gledat.Danes je drugače - ne morem se odločit kaj bi gledal.Trije dobri filmi ob istem času Na POP TV Beyond Borders - preko vseh mejaAngelina Jolie, Clive Owen Na Kanalu A 8 MileEminem, Kim Basinger In zame najboljši od teh treh, na TV 3 Reservoir Dogs - Stekli psiRežija Quentin Tarantino :palec: Bi pa še enkrat prosil vse ki tu noter pišete o filmih ki so vam všeč, o filmih ki so vas navdušili, da navedete originalni oz. angleški naslov.Zaradi IMDB in zaradi... ...no ja, vsega res ni treba povedat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 (popravljeno) Malo off topic, alef jel to pričaš hebrejski pa si vzel prvo slovo hebrejske abecede ili? Popravljeno 23. julij 2009 -> tyna_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Malo off topic, alef jel to pričaš hebrejski pa si vzel prvo slovo hebrejske abecede ili? Ne, ne pričam hebrejski... Alef(aleph) jeste prvo slovo hebrejske abecede, a uzeo sam ga zbog priče El Aleph - autor Jose Louis Borghes.To je naučno-fantastična priča a ja sam SF fan, i u literaturi i u filmovima... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 (popravljeno) Ah, vidiš. Toga se nisam sjetila. Da ne budem skroz van teme evo još malo mog prinosa filmova koji su mi supač. Adaptation http://www.imdb.com/title/tt0268126/ Cast away http://www.imdb.com/title/tt0162222/ The others http://www.imdb.com/title/tt0230600/ La vita e bela http://www.imdb.com/title/tt0118799/ Popravljeno 23. julij 2009 -> tyna_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Ah, vidiš. Toga se nisam sjetila. Da ne budem skroz van teme evo još malo mog prinosa filmova koji su mi supač. Pa... :palec: Gledao sam sve osim La Vita e bella. Evo je još jedan sa T. Hanksom što me jako nasmijao... The Ladykillers Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Včeraj gledala en odštekan film (angleški humor) vreden ogleda!Death at a Funeral Vilinčica, hvala za nasvet. Kar dobro sem se nasmejal,..fajn film. In čeprav gre za angleški humor, si nisem mogel pomagat, da ne bi potegnil vzporednice do kakšnega yugo filma (tragikomika). Alef, ne morem verjet, da si spustil film La vita e' bella. To je eden izmed "must see" filmov. Javi, ko pogledaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Alef, ne morem verjet, da si spustil film La vita e' bella. To je eden izmed "must see" filmov. Javi, ko pogledaš. "Must see" meni ne pomeni čisto nič... Omenjeni film mi je glede na prebrano o vsebini zanimiv, več bom lahko povedal ko ga vidim."Spustil"... ...sem ga pa iz čisto pi...ups... ... tehničnih razlogov, da ne razlagam detajle... Se pa dela na tem da ga vidim, če bo po sreči še ta vikend... Danes bo na POP TV ob 20:00 The Sum of All Fears :palec: Morgan Freeman, Ben AffleckO terorizmu take vrste ki vzbuja grozo že samo ob misli da bi se kaj takega res zgodilo.In se tudi v kaosu kakršnega smo si ustvarili lahko zgodi vsak čas... Naslov pove vse. Podobno temo je prikazoval tudi The Peacemaker ampak meni je The Sum of All Fears bolj všeč... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 "Must see" meni ne pomeni čisto nič... Ja glej ga no. Če ti povem, da je film "must see", to pomeni, da je nekaj posebnega,..film, ki ima neko posebno mesto. Drugo pa je, če ne daš nič na moje mnenje,..potem ti moj nasvet pač nič ne pomeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.