Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Ja glej ga no. Če ti povem, da je film "must see", to pomeni, da je nekaj posebnega,..film, ki ima neko posebno mesto. Drugo pa je, če ne daš nič na moje mnenje,..potem ti moj nasvet pač nič ne pomeni.

x:Dx

Mnenja, od kogarkoli, vedno upoštevam, z rezervo seveda.

Ker, kot pravijo, vsake oči imajo svojega malarja.

Se mi je zgodilo da sem film ki so ga vsi raztrgali šel gledat prav zaradi tega, pa mi je bil všeč.

In obratno, me je tudi že razočaral do neba hvaljen film.

Čudak pač... xsrcx xnckrivx

La vita e bella je že varno pod streho, ogled sledi danes ali jutri... x:px

Komentar kakšen dan pozneje.

Včeraj na MGM(SiOL TV) gledal

Yentl - režijski prvenec Barbre Streisand.

Glasbeni film malo drugače, maj glasbe, več zgodbe :palec: :palec: :palec:

Danes bi pa priporočal

Heaven's Gate

Tudi na MGM, ob 20:30

Kris Kristofferson, Christopher Walken, John Hurt, Jeff Bridges, r. Michael Cimino :palec: :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

..sem sel gledat Brunota zadnjic... odfuk, bolano, sam je pa cist zivljenski... ce zivis v USA... sicer pa so ze Rammsteini pogruntal da vsi zivimo v Ameriki, tko da... in yo' faco motherfucker!!!

@alef:Reservoir Dogs, ki jih omenjas, zakon film, ceprav sem jih ze preveckrat gledal... tut Sum of all fears je majka, sicer pa so (skoraj) vsi filmi kjer igra Morgan Freeman (do Bruce Almighty, pol naprej je mel tipo manj srecno roko pr izbiri vlog) zadetki v polno... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

@alef:Reservoir Dogs, ki jih omenjas, zakon film, ceprav sem jih ze preveckrat gledal... tut Sum of all fears je majka, sicer pa so (skoraj) vsi filmi kjer igra Morgan Freeman (do Bruce Almighty, pol naprej je mel tipo manj srecno roko pr izbiri vlog) zadetki v polno... :palec:

Jaz sem od njegovih gledal še

Edison

Se7en

V obeh je nastopal tudi Kevin Spacey, v drugem tudi Brad Pitt :o|o:

Drugače pa oba :palec: :palec: :palec:

Pa nekaj "akcij"

Chain Reaction

Outbreak

In pa

Unforgiven

Ki ga je režiral Clint Eastwood :palec: :palec: :palec:

To so tisti z M.F. ki so mi najbolj všeč in ki se jih spomnim, verjetno sem videl še kakšnega... x?x xnckrivx

Včeraj pa pogledal

La Vita e Bella

Roberto Benigni - zgodba o tem kako lahko upanje in humor premagata vse... :palec: :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Včeraj na POP TV gledal Krog. Film je bil fajn gledljiv, čeprav nisem nek pristaš grozljivk. Za tiste, ki ste ga že gledali, pa zanimivost: Na polovici filma sem bil že preveč zaspan, da bi še naprej gledal in sem se odločil, da ga posnamem na kaseto. Dam jaz kaseto v video in kaseta se čisto zašteka (bom moral video razstavit, da jo dobim ven). No, mogoče še dobro, sicer bi potem mogoče telefon zazvonil. x:Dx

Včeraj na POP TV gledal Krog. Film je bil fajn gledljiv, čeprav nisem nek pristaš grozljivk. Za tiste, ki ste ga že gledali, pa zanimivost: Na polovici filma sem bil že preveč zaspan, da bi še naprej gledal in sem se odločil, da ga posnamem na kaseto. Dam jaz kaseto v video in kaseta se čisto zašteka (bom moral video razstavit, da jo dobim ven). No, mogoče še dobro, sicer bi potem mogoče telefon zazvonil. x:Dx

x:Dx

Oglej si ta dva

Ringu

Ringu 2

Pa primerjaj... :palec: :palec:

Pa tole si nabavi... :o|o: x;)x

Ali kaj podobnega... x8Dx

Nima kaj zaštekat... :inocent: x:Dx

Je pa še ena varianta, ki pa je mislim da ni treba razlagat... :vio: x;)x

Včeraj na TV3 gledal

Imagine Me & You :palec: :palec: :palec:

BBC produkcija, romantika in angleški humor... :palec: x:Dx

Oglejte si ga, če ga kje najdete... xsrcx

Pa da napišem še kaj o filmih ki jih nerad gledam

V soboto ob 20:00 na TV3

Danger Beneath the Sea :xx!: :vragec: :xx!:

Cenena, slaba, nedomiselna kopija Crimson Tide

Peticija: Help Save Japan's Dolphins

Movie Trailer (HD version) >

Your food is a dolphin and you don't even know it!

http://www.takepart.com/files/jpg2/CovePoster1.jpg

fast version on youtube >

Winner of audience awards across the world, including Sundance, SilverDocs and Hot Docs, The Cove follows a team of activists and filmmakers as they infiltrate a heavily-guarded cove in Taiji, Japan. In this remote village they witness and document activities deliberately being hidden from the public: More than 20,000 dolphins and porpoises are being slaughtered each year and their meat, containing toxic levels of mercury, is being sold as food in Japan, often times labeled as whale meat.

The majority of the world is not aware this is happening. The Taiji cove is blocked off from the public. Cameras are not allowed inside and the media does not cover the story. It's critical that we get the word out in Japan. It's critical that we get the word out—everywhere. We believe that once the Japanese people know, they will demand change.

luštn :vio: pogledala sm še borata, delicatessen, children of men, vsi dobri, the stand me je pa razočaral. najprej je še ok, ko pa pridejo enkrat v mesto in se začnejo organizirat, pa zmer bolj blesavo. the bad guy je en navaden pussy brez kake resne moči :o|o: itak da mora bit happy end x:o)x sam tole je vse skupaj preveč predvidljivo in dolgočasno.

A je to The Stand ?

Moja "ocena" bi bila verjetno preveč pristranska... x:Dx

Stephen King... :palec: :palec:

Children of Men je bil pa nekje na TV še ne dolgo nazaj?

Sem ga zgrešil... :sori: :vio:

Delicatesen pa... x:px :palec: :palec:

Od Borata gledal en trailer... :cry: :vio:

Je bilo dovolj... xrolleyesx

Je pa vredno pogledat tegale

Patch Adams - Zdravnik s srcem

Robin Williams :palec: :palec: :palec:

V ponedeljek ob 20:55 na POP TV

ne vem ce sm ze omenla.

v glavnem, pr ursi sm gledala en dober film z Joachimom Phoenixom, ki ga priporocam: Two lovers.

men je bil ful vsec; cist posebna, a hkrati zivljenjska ljubezenska drama z blazno dobro igro glavnega igralca, pa tud obeh glavnih igralk /gWyneth paltrow (v 'netipicni vlogi').

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej stephen king je sicer zakon, in skor zmeraj so knjige boljše kot filmi x;)x

men tud (v bistvu kr shizim nanj)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A jesi gledao Brunu? xg:Dx

:eek: :vragec: :wOOt: :wOOt: :cry: :sick:

Še manj kot Borata... :vio:

...res komi cakam, da pogledam Inglorious Basterds...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kok sta mi super vsec Joe Pesci in Marisa Tomei v filmu My cousin Vinnie (ki se mi ravno zdaj tamle zadaj rola, sam sam uch mal mecem, k sem ga pred kratkim kakih petic gledala x:)x).

Kok sta dobra! x8Dx

Picasso

Throw momma from the train

Pa, gledala sam ga dok sam još bila klinka i sjećam se da mi se jako svidio

Walk on water

Skulls 1,2,3

Ovi filmovi su još iz moje faze kada sam bila opsjednuta proučavanje tajnih društava. Pa, tko voli nek izvoli

a ne? xDDx x;)x

dons (zdajle) pa gledam Bournovo identiteto (prvic); odkar sem Mata Damona gledala v filmu Nadarjeni g. Ripley, cist shizim nanj. xDDx

evo konc reklam, grem gledat dalje. x8Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...