Minnie 26. julij 2009 Prijavi Deli 26. julij 2009 Million dollar baby http://www.imdb.com/title/tt0405159/ Gran Torino http://www.imdb.com/title/tt1205489/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. julij 2009 Prijavi Deli 27. julij 2009 Ja glej ga no. Če ti povem, da je film "must see", to pomeni, da je nekaj posebnega,..film, ki ima neko posebno mesto. Drugo pa je, če ne daš nič na moje mnenje,..potem ti moj nasvet pač nič ne pomeni. Mnenja, od kogarkoli, vedno upoštevam, z rezervo seveda.Ker, kot pravijo, vsake oči imajo svojega malarja.Se mi je zgodilo da sem film ki so ga vsi raztrgali šel gledat prav zaradi tega, pa mi je bil všeč.In obratno, me je tudi že razočaral do neba hvaljen film.Čudak pač... La vita e bella je že varno pod streho, ogled sledi danes ali jutri... Komentar kakšen dan pozneje. Včeraj na MGM(SiOL TV) gledal Yentl - režijski prvenec Barbre Streisand. Glasbeni film malo drugače, maj glasbe, več zgodbe :palec: Danes bi pa priporočal Heaven's Gate Tudi na MGM, ob 20:30 Kris Kristofferson, Christopher Walken, John Hurt, Jeff Bridges, r. Michael Cimino :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 ..sem sel gledat Brunota zadnjic... odfuk, bolano, sam je pa cist zivljenski... ce zivis v USA... sicer pa so ze Rammsteini pogruntal da vsi zivimo v Ameriki, tko da... in yo' faco motherfucker!!! @alef:Reservoir Dogs, ki jih omenjas, zakon film, ceprav sem jih ze preveckrat gledal... tut Sum of all fears je majka, sicer pa so (skoraj) vsi filmi kjer igra Morgan Freeman (do Bruce Almighty, pol naprej je mel tipo manj srecno roko pr izbiri vlog) zadetki v polno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 Još malo mojih preporuka, ali ovaj put crtanih filmova Shrek http://www.imdb.com/title/tt0126029/http://www.imdb.com/title/tt0298148/http://www.imdb.com/title/tt0413267/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 @alef:Reservoir Dogs, ki jih omenjas, zakon film, ceprav sem jih ze preveckrat gledal... tut Sum of all fears je majka, sicer pa so (skoraj) vsi filmi kjer igra Morgan Freeman (do Bruce Almighty, pol naprej je mel tipo manj srecno roko pr izbiri vlog) zadetki v polno... Jaz sem od njegovih gledal še EdisonSe7en V obeh je nastopal tudi Kevin Spacey, v drugem tudi Brad Pitt Drugače pa oba :palec: Pa nekaj "akcij" Chain ReactionOutbreak In pa Unforgiven Ki ga je režiral Clint Eastwood :palec: To so tisti z M.F. ki so mi najbolj všeč in ki se jih spomnim, verjetno sem videl še kakšnega... Včeraj pa pogledal La Vita e Bella Roberto Benigni - zgodba o tem kako lahko upanje in humor premagata vse... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 31. julij 2009 Prijavi Deli 31. julij 2009 Včeri spet gledal Spy Game . Res kul movie!http://www.imdb.com/title/tt0266987/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Včeraj na POP TV gledal Krog. Film je bil fajn gledljiv, čeprav nisem nek pristaš grozljivk. Za tiste, ki ste ga že gledali, pa zanimivost: Na polovici filma sem bil že preveč zaspan, da bi še naprej gledal in sem se odločil, da ga posnamem na kaseto. Dam jaz kaseto v video in kaseta se čisto zašteka (bom moral video razstavit, da jo dobim ven). No, mogoče še dobro, sicer bi potem mogoče telefon zazvonil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Včeraj na POP TV gledal Krog. Film je bil fajn gledljiv, čeprav nisem nek pristaš grozljivk. Za tiste, ki ste ga že gledali, pa zanimivost: Na polovici filma sem bil že preveč zaspan, da bi še naprej gledal in sem se odločil, da ga posnamem na kaseto. Dam jaz kaseto v video in kaseta se čisto zašteka (bom moral video razstavit, da jo dobim ven). No, mogoče še dobro, sicer bi potem mogoče telefon zazvonil. Oglej si ta dva RinguRingu 2 Pa primerjaj... :palec: Pa tole si nabavi... Ali kaj podobnega... Nima kaj zaštekat... Je pa še ena varianta, ki pa je mislim da ni treba razlagat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Včeraj na TV3 gledal Imagine Me & You :palec: BBC produkcija, romantika in angleški humor... Oglejte si ga, če ga kje najdete... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Pa da napišem še kaj o filmih ki jih nerad gledam V soboto ob 20:00 na TV3 Danger Beneath the Sea :xx!: :xx!: Cenena, slaba, nedomiselna kopija Crimson Tide Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zurbum 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 The Curious Case of Benjamin ButtonIMDB Big FishIMDB že zgoraj omenjen Gran Torino s fantastičnim Clintom EastwoodomIMDB Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. avgust 2009 Prijavi Deli 8. avgust 2009 Peticija: Help Save Japan's Dolphins Movie Trailer (HD version) >Your food is a dolphin and you don't even know it! http://www.takepart.com/files/jpg2/CovePoster1.jpg fast version on youtube > Winner of audience awards across the world, including Sundance, SilverDocs and Hot Docs, The Cove follows a team of activists and filmmakers as they infiltrate a heavily-guarded cove in Taiji, Japan. In this remote village they witness and document activities deliberately being hidden from the public: More than 20,000 dolphins and porpoises are being slaughtered each year and their meat, containing toxic levels of mercury, is being sold as food in Japan, often times labeled as whale meat. The majority of the world is not aware this is happening. The Taiji cove is blocked off from the public. Cameras are not allowed inside and the media does not cover the story. It's critical that we get the word out in Japan. It's critical that we get the word out—everywhere. We believe that once the Japanese people know, they will demand change. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 luštn pogledala sm še borata, delicatessen, children of men, vsi dobri, the stand me je pa razočaral. najprej je še ok, ko pa pridejo enkrat v mesto in se začnejo organizirat, pa zmer bolj blesavo. the bad guy je en navaden pussy brez kake resne moči itak da mora bit happy end sam tole je vse skupaj preveč predvidljivo in dolgočasno. A je to The Stand ? Moja "ocena" bi bila verjetno preveč pristranska... Stephen King... :palec: Children of Men je bil pa nekje na TV še ne dolgo nazaj?Sem ga zgrešil... Delicatesen pa... :palec: Od Borata gledal en trailer... Je bilo dovolj... Je pa vredno pogledat tegale Patch Adams - Zdravnik s srcem Robin Williams :palec: V ponedeljek ob 20:55 na POP TV Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2009 ne vem ce sm ze omenla.v glavnem, pr ursi sm gledala en dober film z Joachimom Phoenixom, ki ga priporocam: Two lovers.men je bil ful vsec; cist posebna, a hkrati zivljenjska ljubezenska drama z blazno dobro igro glavnega igralca, pa tud obeh glavnih igralk /gWyneth paltrow (v 'netipicni vlogi'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2009 sej stephen king je sicer zakon, in skor zmeraj so knjige boljše kot filmi men tud (v bistvu kr shizim nanj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Od Borata gledal en trailer... Je bilo dovolj... A jesi gledao Brunu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 A jesi gledao Brunu? :wOOt: Še manj kot Borata... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 ...res komi cakam, da pogledam Inglorious Basterds... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. avgust 2009 Prijavi Deli 22. avgust 2009 Priča o Jane Austen Zanimljiv slučaj Benjamina Buttona Edward ŠkarorukiIluzionist Sve u svemu, meni zanimljivi filmovi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. avgust 2009 Prijavi Deli 22. avgust 2009 http://www.imdb.com/title/tt0416508/http://www.imdb.com/title/tt0421715/http://www.imdb.com/title/tt0099487/http://www.imdb.com/title/tt0443543/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. avgust 2009 Prijavi Deli 22. avgust 2009 G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2009 Kok sta mi super vsec Joe Pesci in Marisa Tomei v filmu My cousin Vinnie (ki se mi ravno zdaj tamle zadaj rola, sam sam uch mal mecem, k sem ga pred kratkim kakih petic gledala ).Kok sta dobra! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. avgust 2009 Prijavi Deli 27. avgust 2009 Throw momma from the trainPa, gledala sam ga dok sam još bila klinka i sjećam se da mi se jako svidio Walk on water Skulls 1,2,3Ovi filmovi su još iz moje faze kada sam bila opsjednuta proučavanje tajnih društava. Pa, tko voli nek izvoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 28. avgust 2009 Prijavi Deli 28. avgust 2009 Kok sta mi super vsec Joe Pesci in Marisa Tomei v filmu My cousin Vinnie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2009 a ne? dons (zdajle) pa gledam Bournovo identiteto (prvic); odkar sem Mata Damona gledala v filmu Nadarjeni g. Ripley, cist shizim nanj. evo konc reklam, grem gledat dalje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.