alef 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 dons (zdajle) pa gledam Bournovo identiteto (prvic); :palec: Glede na prakso POP TV je pričakovati da bosta prvemu delu sledila tudi drugi in tretji v razmaku enega tedna.Kuj železo dokler je vroče, pravi en pregovor in američani se tega držijo.In snemajo nadaljevanja uspešnic, dokler jih lahko prodajo. Gledal vse tri Bourne in kar se mene tiče, bi lahko nehali s prvim.Saj sta drugi in tretji tudi OK, ampak že v prvem je bilo dovolj jasno povedano kdo in kaj je Bourne.In lep zaključek je imel. In še original The Bourne Identity - 1988 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2009 Sploh nisem vedla (da so 3).Vsekakor jih mam namen gledat in komaj cakam (sam se bojim da... mah 0, pustmo se presenett ) Moram rect, da sem prav UZIVALA! Z veseljem in uzitkom res sm si ga ogledala.Kako tud narejeno, mega!Pa tud akcijskih delov precej, dobra koreografija, kjer je MD tud raztural, sploh si ga nisem rpedstavljala v takih vlogah.1x sem se prav posmejala, k je bla scena huda, k cez 6 stukov dol leti (na enem mrtvem silosu, k ga je prej dilitnil) in vmes se enga ustreli precizno na stengah! Med letom oz. padcem! Dol pades! V glavnem, se hocem takih filmov (=dobrih ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2009 kaksno neko odstekano sklepanje (moje namrec). sem mal manj kot ze kokice pekla ( sej ne, res pa je da so mi zadisale, k jih vcas od sosedov zavoham) in da kao bom gledala Ocean's 13. ( )Nc tacga dons po tv... rada bi gledala kksn dober film.No sej tale ocean's... nc posebnega, ceprav 11 sem kr z veseljem gledala, 12 mi je blo pa ze mal dolgcajt... ampak vseen... vcer so me pa zafrknili s filmom Zodiac - in se napisano je blo (na siol sporedih), da je od Fincherja in 7.7 al 7.9 ocena na imdb...skratka pol pa cist ene druge face, dolgocasno, kr en film?? in postekam, da gre za film iz 2005 (ker to je bil pac znan primer in ocitno se ga jih je vec lotilo) in je seveda reziser nekdo drug in ima tudi po imdb oceni 5 in nekaj pik.So kr ga klasificiral visje, dal pa slabsega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. avgust 2009 Prijavi Deli 29. avgust 2009 rada bi gledala kksn dober film.No sej tale ocean's... nc posebnega, ceprav 11 sem kr z veseljem gledala, 12 mi je blo pa ze mal dolgcajt... ampak vseen... Če si gledala 11 in 12 si videla vse kar je dobrega.13 mi deluje nekako brez veze - ni mi bilo čist jasno kaj sploh hočejo naredit... Jaz pa malo prej pogledal In the Land of Women Ni komedija, čeprav je tako predstavljen.Lepo... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2009 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2009 Če si gledala 11 in 12 si videla vse kar je dobrega.13 mi deluje nekako brez veze - ni mi bilo čist jasno kaj sploh hočejo naredit... ja sej verjamem, sem nekako naceloma *proti* (no ja, v bistvu mi je dost vseen ) nevemkolkim ponovitvam oz. nadaljevanjem.po 2. strani pa mi je pri vonji zvezd bil film jedijeva vrnitev najboljsi, ki zagotovo ni prvi (niti ni k nam prvi prisel).. hocem rect, na vsake kvatre enkrat se pa zgodi, da je nadaljevanje prebavljivo in (redkeje) celo boljse od. 1. dela. (se pa ta hip ne spomnim nobenega (drugega) primera) tisti k mate radi Joachima Phoenixa (in posebne ljubezenske zgodbe, dalec od kicastih), si morte res pogledat Two lovers. (se nihce ni 0 komentiral ko sem ga ze parX omenla, pa tezko verjamem, da ne bi bil nikomur vsec, sam men ) aja alef, ali obstaja tudi Ripley 2? (k knjigi sta vsaj 2, morda jih je se vec?)in a mogoce ves, kako je naslov enga filma, kjer tud igra Mat Damon, k sta se z nekom izgubila in tavata po nekaksni puscavi? v bistvu je cel film (ali velik del - ker sem ga precej zamudila) samo to....pa je bil vidt mal dolgocasen, a me je vseen pritegnil, no tedaj sem prvic opazila Mata Damona.Zdej pa cist shizim na njegovo igro, ga z uzitkom gledam.No v Ripleyu sta oba dobra, tud Jude Law je svetski (moram gledat ta film z michaelom Caine-om.. ali je morda Sleuth?) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2009 Prijavi Deli 30. avgust 2009 ja sej verjamem, sem nekako naceloma *proti* Enako tudi jaz proti.Le redko se najde primer da so nadaljevanja boljša ali vsaj enaka prvemu.Vojna zvezd je poseben primer - "prvi, drugi in tretji" del so kronološko glede na čas snemanja pravzaprav četrti, peti in šesti.In se meni zdijo boljši od "tastarih" z H. Fordom.Še kakšen primer... ...Matrica, čeprav nekateri teh ne vidijo kot nadaljevanja(ni mi jasno zakaj... )Terminator, Zvezdne steze(ne serije, ampak 11 celovečercev), Misija nemogoče, Indiana Jones, Tomb Raider(komur je všeč... ) Namig za zvečer(in eden od tistih ki nima dobrega nadaljevanja) - ob 20:00 na POP TV Bridget Jones's Diary Renée Zellweger in britanski humor... :palec: Nadaljevanje Bridget Jones: The Edge of Reason Ni sicer tako zanič kot ga ocenjujejo nekateri na IMDB, ni pa niti približno to kot prvi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. avgust 2009 Prijavi Deli 30. avgust 2009 Poslednji templjar (The Last Templar) 1. del danes ob 20h na TV32. del 06.09.2009 (naslednjo nedeljo) ob 20h na TV3 Pred kratkim sem prebrala knjigo, ful dobra za brat, zdaj pa še film... >>> škoda samo da še ni slovenskih podnapisov na internetu <<< Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 30. avgust 2009 Prijavi Deli 30. avgust 2009 >>> škoda samo da še ni slovenskih podnapisov na internetu <<< So pa hrvaški... The Last Templar Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 30. avgust 2009 Prijavi Deli 30. avgust 2009 So pa hrvaški... The Last TemplarJa vem to. Ampak nekako mi ni za gledat s hrvaškimi podnapisi. :xx!: Potem že raje gledam original film brez podnapisov. Bom počakala na slovenske... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. september 2009 Prijavi Deli 1. september 2009 V zadnjem času sem uspela pogledati dva dobra filma. THE HANGOVERhttp://www.imdb.com/title/tt1119646/Taka triler komedija, ki dobi vse pike za izvirnost! INGLORIOUS BASTERDS http://www.imdb.com/title/tt0361748/Quentin Tarantino, kapo dol! Spet se je izkazal! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Ima mogoče kdo dvd Tom Sawyer (1995) oz. The Adventures Of Tom And Huck (1995)? Bi nujno rabla, s slovenskimi podnapisi. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 I Huckabees Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 Bruno.Nekateri prizori so smešni, predvsem pa šokantni (Američani pa to )... A je kdo gledal Yes man? A je gledljivo? Trenutno gledam Bridget Jones... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 A je za 12 letne otroke? K Brunota mu ne bom dala za gledat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 Trenutno gledam Bridget Jones... Meni su knjige uvijek bolje od filmova - adaptacija pojedinih knjiga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 A je za 12 letne otroke? K Brunota mu ne bom dala za gledat... Komot. Film pa tudi meni simpatičen, tudi zato, ker Zooey Deschanel igra not. Meni su knjige uvijek bolje od filmova - adaptacija pojedinih knjiga. Da ni to bolj adaptacija dnevnika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 Meni su knjige uvijek bolje od filmova - adaptacija pojedinih knjiga. Tudi meni. Ko gre za pocukrane zadeve, kot je Bridget Jones, je pa sploh veliko boljš brati kot gledati... Pa men ta Reene ne potegne najbolj.... Film pa tudi meni simpatičen, tudi zato, ker Zooey Deschanel igra not. Da ni to bolj adaptacija dnevnika. Meni je njena sestra bolj všeč Thanks! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 Da ni to bolj adaptacija dnevnika. Kaj ne dođe na isto? Koliko znam dnevnici spadaju u književne vrste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 6. september 2009 Prijavi Deli 6. september 2009 Carrie - meni jako dobar film I netko je rekao da mu se Krug (The ring) nije svidio, a meni je to jedan od boljih hororaca napravljenih u zadnje vrijeme. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2009 Avtor Prijavi Deli 12. september 2009 Dons je Fight club! (pop tv, 21:35) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2009 Prijavi Deli 13. september 2009 Dons je Fight club! (pop tv, 21:35) http://www.clicksmilies.com/s1106/huepfen/jumping-smiley-006.gifTa film je pa eden izmed najboljših filmov vseh časov Aja gledala sem Yes man. Pa saj je kar v redu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2009 Avtor Prijavi Deli 13. september 2009 a ne, men je tud med D ones. (k bi vsaj na tv vec dobrih filmov predvajal!! - sej jih je na stotine) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2009 Prijavi Deli 13. september 2009 fight Club... :palec: Za tiste ki imate SiOL TV(za ostale ne vem... ) na MGM ob 22:25 Midnight Cowboy :palec: Mislim da ga ni treba predstavljat in opisovat... MGM se splača pogledat, kdor ga pač ima.Veliko starih uspešnic in pa tistih "večnih", brezčasnih... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2009 Avtor Prijavi Deli 13. september 2009 Midnight Cowboy :palec: Jp, ta je tud med D-ones. (sem ga ravno pred kratkim kakih 10ic gledala, pa mi je se vedno aktualen in gledljiv in sploh super - oba igralca pa fantasticno igrata, skratka, 10 pik ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. september 2009 Prijavi Deli 13. september 2009 Dlih kar pogledov District 9 ..hm zlo zanimiv film na temo, če bi alieni prišli k nam v azil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.