Neli 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Matrix 1 mi je zakon. Ta me pa je prisilil k razmisljanju, bemu...sem se še par dni šlatala okol sebe, ce mam kje kašne štekarje, ce sem slucajno na kej prkloplena... Vsec mi je tudi M*A*S*H originale s Shuterlandom in E. Gould-om. Nekateri so za vroce. Klasika, ki se je nikoli ne navelicamLife of Brian - Monthy Python Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 http://itsb.ucsf.edu/~vcr/Evil.html http://www.irc-gay.com/museo/cine/mitos/mitoellas.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 španski filmi so the best!pa italijanski, švedski..res nek tak feeling nrdijo.. da je večina ameriških kr senca..pa angleški in njihov humor...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 DARK CITYbiu u soboto na HTV...mam pa tut avi verzijo 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 španski filmi so the best!pa italijanski, švedski..res nek tak feeling nrdijo.. da je večina ameriških kr senca..pa angleški in njihov humor...... tako je ! pa finski, pa danski, pa nekateri nemški, francoski so tut očarljivi, češki in ruski (slovanska duša), pa kitajski, irski, škotski, novozelandski, indijski ................... skratka, sam da ni holivud :xx!: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 mi je všeč tut holivud Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 španski filmi so the best!pa italijanski, švedski..res nek tak feeling nrdijo.. da je večina ameriških kr senca..pa angleški in njihov humor...... tako je ! pa finski, pa danski, pa nekateri nemški, francoski so tut očarljivi, češki in ruski (slovanska duša), pa kitajski, irski, škotski, novozelandski, indijski ................... skratka, sam da ni holivud :xx!: ja danske sem pozabila!!!!!! Larsa von Trierja... kak se mi je lahk to nrdilll... pa pa jugoslovanske in izraelske....... in novozelanske - uh so odpičeni.. res fajni... skratka marsikaj razen holivuda.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 pa, jasno, jugo klasike Ko to tamo peva, Maratonci, Balkanski špijun... umetnije, ki se jih čas ne dotakne! Paše na vsake toliko kakšnega v video ruknit, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Maratonce pa vedno rada gledam.... kje so te ksihte najdli... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Maratonce pa vedno rada gledam.... kje so te ksihte najdli... Tata je spalio Djenku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Maratonce pa vedno rada gledam.... kje so te ksihte najdli... Tata je spalio Djenku Ako si spremna za jedan umjetnički život u dvoje, dođi, sve ču ti oprostiti! Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Bushi, hahahahaha, bushi, hahahahaha...De-ee-coo!!! Mislim da sem gledala ta film, Mick, samo se zal sploh ne spomnim, za kaj je sploh slo... a tim roth mi je kar kul... zadnjic ze 3. gledala face off, pa mi je spet bil mega vsec!!!Kaksna igra Travolte (predvsem, ceprav sta oba zakon)!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ... a tim roth mi je kar kul...A ni on igral v Štirih sobah enga zblojenga postreščka...pa Bruce Willis...pa Madonna, pa Antonio Banderas...Jajo jao...kuko hud film...za crknt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Včeraj smo gledali Reševanje malega Nema...(dobili 2 DVD...in na obeh sami predfilmi, predstavitve, intervjuji...Nemo pa nekje usred... :xx!: ne bi mogli to mal zrihtat teli distributerji)...huh...potem pa film Morje smrti...ali The Weight Of Water... odličen film...vse veš kdo je morilec...samo zakaj....zakaj? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Filmi... filmi... filmi... Yes, rad imam filme, ki mi dajo za misliti, ki ga dojamem šele čez čas . Navdušen sem nad Davidom Lynchem... že Twin Peaks je neponovljiv in sem ga z široko odprtimi očmi požiral, čeprav sem bil takrat še mulo. Pa tisti komad je tudi zakon .No, od zadnjih filmov se mi je vtisnil v spomin film Govori z njo od Pedra Almodovarja. To je eden od tistih filmov, ki te lahko v uri in pol pripravi od joka do smeha. Potem pa še Mullholland Drive, ki ga moram še enkrat gledat, da ugotovim kje je catch...Na splošno sem se pa preobjedel Hollywooda... sploh filmov, kjer že na začetku vem, kakšen bo konec... bljak... v tem stilu sta mi od hollywooda všeč še Memento in Pulp Fiction... klasa . Lovim pa doma na televiziji Arte TV, kjer predvajajo ful evropskih filmov. Pred kratkim so vrteli tudi slovenski film Varuh meje z Jonasom. Kakšni mračnjaški finski in nasploh skandinavski so res vredni moje pozornosti... Npr. danski film Festen (mislim, da je tako), pomeni pa Praznovanje... zgodbe so veliko bolj zanimive in prepletene, kot pa v primeru, ko Bruce Willis rešuje cel svet pred... hmm, no .Naslednjo sredo bo pa na sporedu slovenski Kruh in Mleko I guess... moram pohvaliti naše filmarje... imamo že kar nekaj dobrih slovenskih filmov. Sem pa zamudil pred nekaj časa film Ljubljana... pa že ko se je v kinu vrtel, sem ga hotel it gledat... hmm, enkrat ga že nadoknadim... Lep dan naprej... P.S. majica... te risanke so mi pa da-best... kot Nemo ali pa Ice Age... koliko sem se presmejal... tista spaka je triceraptosoma požrla zadnji dve bilki . Pa glas... ahh... kaj bi govoril. Sem pa red kratkim dobil tudi pink-panterja na CD-ju... no, to je pa že druga zgodba! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Maratonce pa vedno rada gledam.... kje so te ksihte najdli... Tata je spalio Djenku Ako si spremna za jedan umjetnički život u dvoje, dođi, sve ču ti oprostiti! Koje dete?!?! To je kreten!!! Vidi tata, to je gospodin Rajković! Šta mu je?Sad mu nije ništa. Ubio si ga k'o zeca... Zbiram stare jugoslovanske filme, predvsem komedije. Obožujem francoske komedije, pa tudi italijanske. Vsaj dvakrat ne leto moram odgledat vse tri Botre. Pa še integralno verzijo "Once upon a time in America", velikim De Nirom, da dol padeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Maram tudi risanke Zame je madžarski Gustav the best Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 ...Navdušen sem nad Davidom Lynchem... že Twin Peaks je neponovljiv in sem ga z široko odprtimi očmi požiral, čeprav sem bil takrat še mulo. Pa tisti komad je tudi zakon .Mi tudi (vendar nisem bila 'mula' vec. - pribl. v tistem obdobju sem zanosila, to je bilo okoli vojne v SLO).Gledala nujno vsako nadaljevanje, ful dobro narejeno.....Prima zadeva, ce ze vsa sranja ponavljajo, zakaj ne tega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Fighissimo tudi Hudičev odvetnik, ..Keanu Reeves ves lep poštirkan, krasen gvant, zapeglani in brezhibno ostriženi lasje pa škornji od krokodila.... ...hehe, moj ljubljeni pa je imel silno reakcijo, še sedaj se smejem, kakšeno faco je naredil, ko je slišal, da dobiva kolega iz filma 600$ na uro... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 najraj mam kriminalke,grozljivke pa komedije... ne maram padram pa podobnih limonad k lahk zraven zaspiš... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Twin Peaks Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ...Navdušen sem nad Davidom Lynchem... že Twin Peaks je neponovljiv in sem ga z široko odprtimi očmi požiral, čeprav sem bil takrat še mulo. Pa tisti komad je tudi zakon .Mi tudi (vendar nisem bila 'mula' vec. - pribl. v tistem obdobju sem zanosila, to je bilo okoli vojne v SLO).Gledala nujno vsako nadaljevanje, ful dobro narejeno.....Prima zadeva, ce ze vsa sranja ponavljajo, zakaj ne tega? Ja... tudi meni se to čudno zdi... saj je bil Twin Peaks folku ful všeč. So ga pa pred kakšnim letom in pol vrteli ponovno na HTV Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 film...Nezvesta...pa Martinez je bil tud tkoo cortkan Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ja... tudi meni se to čudno zdi... saj je bil Twin Peaks folku ful všeč. So ga pa pred kakšnim letom in pol vrteli ponovno na HTV Men pa nkol ni bil všeč...ok sej par sem jih zamudila...sam vse mi je blo konfuzno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Men pa nkol ni bil všeč...ok sej par sem jih zamudila...sam vse mi je blo konfuzno... V tem je ravno car. Ali pa knjige Franz Kafke...ko preberes, ti ne gre vec iz glave...bolj se trudis, da bi nehal razmisljati o prebranem...ravno nasprotno dosezes. Dober je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.