Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

SGU - Stargate Universe

Ocene na IMDB od 1 do 10... :eek:

Bomo videli... x?x

Prvih pet epizod pod streho, s SLO podnapisi... x:px :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Poglej pa boš videl x:)x :8):

Jaoooo Minnie,..želel sem te spodbudit, da napišeš malo več,.neko svoje mnenje o filmu. Klinc, če napišeš "splača pogledat" je to tak skopo, da bolj že skoraj ne more bit. Daj no,..to je forum,.napiši vsaj 2-3 stavke. x:Dx

No, približno enako skopa je bila Michelle,..vendar njej je nekak oproščeno, ker se filma očitno ne splača niti komentirat, hehe.

Jaz grem pa glihkar gledat Gandhija. x:)x

No, približno enako skopa je bila Michelle,..vendar njej je nekak oproščeno, ker se filma očitno ne splača niti komentirat, hehe.

Točno tako. Škoda slabih dveh ur za gledanje in truda za snemanje. Spet neki kvazi horor.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zdaj sem si ime zapomnil, zaradi takšnega smetenja definitivno ne kupim nič pri vas. Marsa bo pa morala biti spet čistilka. :sori:

Pogledal sem si film o Gandhiju. Film o izrednem možu, očetu Indije. Mož, ki bi moral biti vzor vsem, še posebej politikom,..ne le zaradi nenasilja, ponižnosti, svojih nazorov, ampak zato, ker je tako tudi živel. Ben Kingsley ga je odlično upodobil, zgodba pa opisuje njegovo življensko pot. Želel bi si še več prizorov iz njegovega vsakdanjega življenja, sicer pa dober film.

The unborn je še dober film v odnosu na trilogijo Matrix. Brezveze porabljenih sedem ur življenja in denarja za kino.

Ne morem mimo komentarja za Matrico. Druga dva filma sta tu skoraj odveč, prvi je pa mojstrovina, da se ji reče. Ne vem, če si razumela ta film, ker ima izredno močno simboliko, večpomenskost in navodila na poti k bolj zavednemu življenju. Še sam včasih zdaj uporabim naziv, da živimo v matrici. x:Dx

Če te ta komentar preseneča, si poglej film še enkrat. Dobesedno si lahko prepisuješ zanimive izjave iz filma.

Ne morem mimo komentarja za Matrico. Druga dva filma sta tu skoraj odveč, prvi je pa mojstrovina, da se ji reče. Ne vem, če si razumela ta film, ker ima izredno močno simboliko, večpomenskost in navodila na poti k bolj zavednemu življenju. Še sam včasih zdaj uporabim naziv, da živimo v matrici. x:Dx

Če te ta komentar preseneča, si poglej film še enkrat. Dobesedno si lahko prepisuješ zanimive izjave iz filma.

Različne so nam mere za ocenjenavnje filmov. Film mi je zelo naporen in dolgočasen da bi se uspela koncentrirati na simboliko ki jo nudi. x:Ix

Sorry, strinjam se da film ima simboliko ki bi koristila za boljše razumevanje sveta. Tudi mislim da je enako važen način kako ju prenesti drugima. Badava vse kad so ljudji v kinu raje klepetali med sebom. Morda se može razpravljati je li to stvar odgoja ali ne, ampak vseeno moraš prvo zanimati ljudje za ono kaj im povedaš če želiš da te slišajo. x:)x

matrica je res fantastičen film. se pa sama ideja izčrpa v prvem delu, ki bi se, če ne bi razmišljali trženjsko, tudi moral končati kot celovečerec z morganom freemanom kot bogom na koncu. ideja je pa vsečloveška, ki nas spremlja še iz antičnih časov. o resničnih stvareh odločajo posamezniki - junaki, ki so odvisni in zakleti od prerokb, ki se po nujnici tudi vedno uresničijo, ne glede na naša osebna, majhna stremljenja in se ne uresničijo le takrat, kadar ne razumemo kaj točno pomenijo. drugi in tretji del sta bila posneta za praznejnje denarnic in je poudarek na posebnih efektih in podobnih jajcah. mene osebno je pa vedno zanimalo, tam v prvem delu matrice, ko so za izstop iz matrice potrebovali telefon... no, me je zanimalo, če bi to delovalo tudi z analognim telefonskim priključkom. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Vi novodobni piratje, imam eno vprašanje, zakaj vsi podnapisi na podnapisi.net zamujajo prehitevajo, niso taki kot v originalu in četudi jih s korektorjem nekak probaš popravit se ob vsakem izdihu glavnega igralca spet vrnejo v prvotno zamujanje ali prehitevanje.

Did i miss something? :cry:

x:Dx

Tvoj problem ima več rešitev... x8Dx

1. Uporabi tole

Subtitle Workshop - meni dela brezhibno.

Naloži z External Mirror 2 - Stable (v. 2.51) - Beta ni v redu.

2. Uporabi iskalca podnapisov - npr.

Sublight - so še drugi, tega poznam, dela OK :palec:

3. VEDNO naloži več podnapisov za isti film, potem preizkušaj kateri pašejo - običajno se najdejo taki ki pašejo brez sinhronizacije.

4. Kupi film na DVD-ju... :inocent: x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Pereščy, ti si verjetno edini ali eden redkih IT znalcev, ki so v penziji :)

če ne boš zadovoljen z Erjavcem, še zmer lahko učiš ostale penzionerje osnov računalništva..

lažje bi jim šlo od rok ko bi videli nekoga iz sekte ki razturava.

x:Dx x^x

Dvomim.

Poznam tudi znalce starejše od mene, pa tudi http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g070.gif ki so precej mlajši od mene.

Moje "znalstvo" je posledica

zanimanja

poslušanja in učenja

izkušenj - imeti veliko izkušenj pomeni narediti veliko napak... :vio: :inocent:

Učil pa raje ne bi... :o|o:

Kar se pa Erjavca tiče in ostale bande iz vlade bi pa želel da bi bolje obvladal nekatere tvoje veščine kot pa trenutne svoje... :devil: :ph34r: :shuriken:

Zanima me, če ste si že pogledali Jacksonov This is it.

Sama ga nisem videla, slišala pa vse možne kritike od fenomenalno dobrega do slabega do podna.

Kaj mislite vi?

"THIS IS IT"

Film je fantastičen, sama sem si ga ogledala že dvakrat. Gre za kombinacijo dokumentarnega in "koncertnega" filma. Precej čustven, sicer pa zelo pozitiven film.

Pa nisem bila prej fan, vsaj hud fan ne :-)

Treba videti v kinu, ker je zvok super. Mislim, da ga vrtijo še ta teden.

Sicer pa mislim, da bomo Slovenci "odkrili" Michaela Jacksona šele čez kakšnih 10 ali 20 let.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...