Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Dons je pa ob 23:25 na Kanalu A en zlo dobr film o (pazte to) ozdravljenem pedofilu, ki ga igra (ful dobr!) Kevin Bacon!

Sem ga ze enkrat omenila tako tu kot v temi Pedofilija.

OK; gre za film, ampak je vseen lepo..

pac *iz druge strani* - za pogledat, no.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja, fajn film, pa bacon mega igra: totalno brez mimike, ampak to tud pase vlogi.

a res, men se je zdel pa super 2 lovers (je pa res mal deprast oz. tesnoben).

ja, zanimivo s temi levi - dejansko jih je velik med igralci - in to dobrimi (kao Lev pa pac igra, drama, nastopanje itd. - tko da tle se kar poklopi)

Tipi levi: de niro, hoffman, norton, harelson, slater, spacey... xscratchx :o|o: men tud vsi ostali iz glave izletel zdajle. x:o)x

zenske pa so slabse (melanie grifith, jenifer lopez itd. :o|o:)... razen par redkih.,

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ok morda res glede igranosti, ampak kaj je neprepricljivega v vsebini? :inocent:

Moje mnenje je, da je film pac jasno holywoodski produkt, narejen precej bolj dramaticno kot bi lahko bil. Kljub temu, pa e mi zdi ravno v tem filmu ta dramaticnost ena od kljucnih zadev, saj pripelje gledalca do nekaj povsem drugega. Iz aktvine dramaticosti do prav olajsujoce sprejemljivosti, nekak.

No, meni se je v tem film izdel odlicen. V tem, da je sporocilo doseglo svooj cilj! Vsaj pri meni no.

Namrec obstaja kupe filmov, ki so tudi kvalitetnejsi v igri, tem ali onem, tudi sporocilu; a to sporocilo do gledalca ne pride tako dobro, kot v tem filmu.

Rekel bi celo, da so v tem filmu zelo malo povedali, a tisto kar so je bilo mocno.

Pac moje mnenje. :8): Se pa strinjam ,da lahko film gledamo tudi drugace, kjer bi se s tvojo kritiko (kolikor sem zastopu) lahko strinjal.

Film mi je popolnoma neprepričljiv; zlasti lik ki ga poosobljuje Nicolas Cage - kot da forsira neku resnost ampak mu prav ne uspeva. No, to je samo moje mnenje. Vseeno, ne mislim da je film slab; naprotiv, všeč mi je. :8):

soncni levi.

a tut za ASC lev to znacilno?

ja, zanimivo s temi levi - dejansko jih je velik med igralci - in to dobrimi (kao Lev pa pac igra, drama, nastopanje itd. - tko da tle se kar poklopi)

Tipi levi: de niro, hoffman, norton, harelson, slater, spacey... xscratchx :o|o: men tud vsi ostali iz glave izletel zdajle. x:o)x

zenske pa so slabse (melanie grifith, jenifer lopez itd. :o|o: )... razen par redkih.,

ok morda res glede igranosti, ampak kaj je neprepricljivega v vsebini? :inocent:

Moje mnenje je, da je film pac jasno holywoodski produkt, narejen precej bolj dramaticno kot bi lahko bil. Kljub temu, pa e mi zdi ravno v tem filmu ta dramaticnost ena od kljucnih zadev, saj pripelje gledalca do nekaj povsem drugega. Iz aktvine dramaticosti do prav olajsujoce sprejemljivosti, nekak.

No, meni se je v tem film izdel odlicen. V tem, da je sporocilo doseglo svooj cilj! Vsaj pri meni no.

Namrec obstaja kupe filmov, ki so tudi kvalitetnejsi v igri, tem ali onem, tudi sporocilu; a to sporocilo do gledalca ne pride tako dobro, kot v tem filmu.

Rekel bi celo, da so v tem filmu zelo malo povedali, a tisto kar so je bilo mocno.

Pac moje mnenje. :8): Se pa strinjam ,da lahko film gledamo tudi drugace, kjer bi se s tvojo kritiko (kolikor sem zastopu) lahko strinjal.

Sama ideja filma je precej zanimiva. No, zbog neprepričljivih likova/glume (ne vem je li to gluma v vprašanju ali je sam lik enostavno takšen) mislim da tudi sam film ne može prispeti dalje od toga. :inocent: x:)x

Naj mi kdo malo objasni kaj pomenijo te številke na sporedu Koloseja:

Kolosej Ljubljana

6 10:50

7 11:40

614:10

7 15:00

6 17:30

7 18:20

Ortowood (10) 19:30

5 20:10

6 20:50

7 21:40

Ortowood (10) 22:50

5 23:30

6 00:10

A so to številke dvoran?

In v čem se razlikuje Ortowood? A imajo vse dvorane za predvajanje v 3D obliki?

Sorry, ma še nisem bila v Koloseju.... xnckrivx

Je kdo gledal film 2012? Kritike?

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

To so številke dvoran. Otrowood je samo propaganda, to pomeni, da v tistem trenutku delajo reklamo za tole. Je bial tudi Winterfresh in kaj jst vem še ... ena od dvoran je tako poimenovana začasno, ne boš falila, je označena - samo namesto številke imaš tole ime.

Niso v 3D, 3D je v Expand-u

Kje je pa to? Tudi v Koloseju? :inocent:

Hvala. :)

ti močno odsvetujem škoda tistih 2 ur v kinu...film res ni dobro narejen pa vse skupaj je kr nekaj...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ja, sm gledala malo kritike po internetu za film 2012, pa so ful slabe. Pa tolko pričakovanja je blo, kdaj pride v LJ in da si ga grem ogledat... reklama je bla ful dobra v video filmčkih...

Ma ja, bomo prišparali keš za kaj boljšega. :)

Ja, sm gledala malo kritike po internetu za film 2012, pa so ful slabe. Pa tolko pričakovanja je blo, kdaj pride v LJ in da si ga grem ogledat... reklama je bla ful dobra v video filmčkih...

Odvisno kaj pričakoješ od filma. Vendar je najboljše da človek prinese sam svoju kritiku, vsaj tako jaz mislim. x:)x

x:Dx

Mogoče nisi gledala pravih

2012 je tisti ki je zdaj(ali bo...?) v kinu.

Ocena na IMDb 6,6 :palec:

Gledalci pa od 1 do 10... :palec:

Potem je še lanskoletni

2012 Doomsday ki je res poden... :xx!:

Sem ga snel dol samo iz firbca, gledal mogoče 15 minut... :wOOt: :cry:

Pa še nekaj jih je ki imajo v naslovu 2012

2012 - IMDb Search

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

x:Dx

Mogoče nisi gledala pravih

2012 je tisti ki je zdaj(ali bo...?) v kinu.

Ocena na IMDb 6,6 :palec:

Gledalci pa od 1 do 10... :palec:

Brala sem kritike od 13.11.2009 naprej. Premiera je bla 12.11.2009.

Pa ne vem no, enim je všeč, eni so ful nezadovoljni s filmom.

Pa še sm mislila da bo v 3D, zdej pa vidim da ne bo. Ne vem, moram še razmislit al naj grem v kino al naj raje počakam pa si ga ogledam doma. :)

Včeraj sva ga šla pogledat.

Naj omenim, da po končanem filmu tako smrtna tišina, da bi šivanko slišal pasti.

Še midva sva celo pot domov mlela.

Ocky - če se zgodi ena petina tule predvajanega smo v riti. kaj petina - če že 0,001.%

nekatera dejstva so resična: recimo Yellowstonski park je en sam ogromen vulkan, ki izbruhne nekje na 600.000 let -verjetno krivec za izumiranje v kredi - in zdaj miruje nekje 630.000 let, ko bo bruhnil naslednjič ne vem glih kaj bo. (tudi to, da sem v Hazolah ni glih neka tolažba).

Zemlja se vrti vedno počasneje in lepega dne se bo ustavila.

kje piše, da tole res ne bo 2012?

Havaji so vulkansko otočje (bodo šli tankat na Havaje, pol pa dalje na Kitajsko)

in spet...kdo ima keš se bo rešil. ne samo keš..kdor ima nesramno veliko keša.

miljarda evrov sedež na kvazi noetovi barki.in v glavne dedci gor :vragec: pa ne ravno mladi(ti itak nimajo milijard)

so uspeli zraven malo še tragikomike vtaknit (pazi da ne razbiješ jajčka) x;)x a pol se zaleti v dvignjeno cesto in takšne..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ok, včeraj bli v Koloseju. :)

Film 2012 se je vseeno splačalo pogledat. Na trenutke so v filmu res komični prizori, kljub vsem grozotam ki jih prikazuje film. Všeč mi je blo, da je v nekem trenutku vseeno prevladalo srce nad egoizmom prestrašenih bogatašev, in da se nekateri vseeno znajo soočit s samim sabo v trenutku groze in vsesplošne panike. Specialni efekti so tudi dodajali adrenalin, v strah me pa niso uspeli spravit. Tko da... gledljiv film. :palec:

Vse leto, vsako leto, čakam na Liffe :palec: !

Pogledala samo par filmov, žal (Almodovarja: Los abrazos rotos, Beogajskega fantoma in še enega fracosko/nemškega: Tout est pardone)

Bolj skopo predvajani pri nas :vragec: . Še bolj skopo komentirani tu gor xnckrivx ?!

Je kdo gledal dobitnika Vodomca- Črnce ali dobitnika Zmaja- Ubil sem svojo mamo ali dobitnika nagrade Fipresci- Prinesi mi rožmarin?

Žal, da nisem videla zadnja dva našteta, pa perujsko Madeinuso, pa še en kup drugih...

Vse leto, vsako leto, čakam na Liffe :palec: !

Pogledala samo par filmov, žal (Almodovarja: Los abrazos rotos, Beogajskega fantoma in še enega fracosko/nemškega: Tout est pardone)

Bolj skopo predvajani pri nas :vragec: . Še bolj skopo komentirani tu gor xnckrivx ?!

Je kdo gledal dobitnika Vodomca- Črnce ali dobitnika Zmaja- Ubil sem svojo mamo ali dobitnika nagrade Fipresci- Prinesi mi rožmarin?

Žal, da nisem videla zadnja dva našteta, pa perujsko Madeinuso, pa še en kup drugih...

Vsako leto mi je čist malo žal, da nisem iz Lj,..zaradi kakšnega koncerta in Liffeja. Sam jebi ga, ne moreš met vsega. x:Dx

Aha, te popolnoma razumem x:)x !

Sem mislila, da bi si vzela ves dan prosto in si v Lj ogledala kar 2,3 filme zapovrstjo. Ampak to spet ni to- saj bi bila tako ob ves filmofilovski užitek :o|o: .

Sicer je Antikrista že moč sneti dol x;)x , ampak nimam ravno neke želje po ogledu le- tega. Še čakam na Lars-filing...

Aha, te popolnoma razumem x:)x !

Sem mislila, da bi si vzela ves dan prosto in si v Lj ogledala kar 2,3 filme zapovrstjo. Ampak to spet ni to- saj bi bila tako ob ves filmofilovski užitek :o|o: .

Sicer je Antikrista že moč sneti dol x;)x , ampak nimam ravno neke želje po ogledu le- tega. Še čakam na Lars-filing...

VonTrier-filling?

Guest razlika
Pa ni to to. Če si iz lj in daš kaj nase, potem NE hodiš na prireditve. In sem šla gledat Antikrista. Strašno. Čist iskreno, vizualna hobotnica. Vsrka, posrka, omrtviči. Grozno. In ni se mi zdelo, da bi šlo za kakšno sovražno razpoloženje, do kogarkoli. Kot slika. Zamrznjena podoba. Trop ženic na koncu sva si pa s frendom vsak čist po svoje razložila. Men se je zdel, da gre za prebujeno mesto, njemu pa za udih ženske.

Pa ni to to. Če si iz lj in daš kaj nase, potem NE hodiš na prireditve. In sem šla gledat Antikrista. Strašno. Čist iskreno, vizualna hobotnica. Vsrka, posrka, omrtviči. Grozno. In ni se mi zdelo, da bi šlo za kakšno sovražno razpoloženje, do kogarkoli. Kot slika. Zamrznjena podoba. Trop ženic na koncu sva si pa s frendom vsak čist po svoje razložila. Men se je zdel, da gre za prebujeno mesto, njemu pa za udih ženske.

Haha,..samo jaz nisem iz LJ,..in "če daš kaj nase" ima tisti LJ snobovski prizvok, tak da me to ne tangira. x:Dx .

Meni je Liffe fajn festival. Včasih sem redno hodil gledat izbrane filme iz tega festivala v Maribor. Zdaj mi je škoda, da večino zamudim, ker je ponavadi kar nekaj filmov odličnih, pa jih potem ne vidimo, ker ni toliko keša, da bi jih res spromovirali in spravili dvorane.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...