Marsa 18. november 2009 Avtor Prijavi Deli 18. november 2009 Dons je pa ob 23:25 na Kanalu A en zlo dobr film o (pazte to) ozdravljenem pedofilu, ki ga igra (ful dobr!) Kevin Bacon!Sem ga ze enkrat omenila tako tu kot v temi Pedofilija.OK; gre za film, ampak je vseen lepo..pac *iz druge strani* - za pogledat, no. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2009 Avtor Prijavi Deli 18. november 2009 ja, fajn film, pa bacon mega igra: totalno brez mimike, ampak to tud pase vlogi. a res, men se je zdel pa super 2 lovers (je pa res mal deprast oz. tesnoben). ja, zanimivo s temi levi - dejansko jih je velik med igralci - in to dobrimi (kao Lev pa pac igra, drama, nastopanje itd. - tko da tle se kar poklopi)Tipi levi: de niro, hoffman, norton, harelson, slater, spacey... men tud vsi ostali iz glave izletel zdajle. zenske pa so slabse (melanie grifith, jenifer lopez itd. )... razen par redkih., Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2009 Prijavi Deli 18. november 2009 ok morda res glede igranosti, ampak kaj je neprepricljivega v vsebini? Moje mnenje je, da je film pac jasno holywoodski produkt, narejen precej bolj dramaticno kot bi lahko bil. Kljub temu, pa e mi zdi ravno v tem filmu ta dramaticnost ena od kljucnih zadev, saj pripelje gledalca do nekaj povsem drugega. Iz aktvine dramaticosti do prav olajsujoce sprejemljivosti, nekak. No, meni se je v tem film izdel odlicen. V tem, da je sporocilo doseglo svooj cilj! Vsaj pri meni no. Namrec obstaja kupe filmov, ki so tudi kvalitetnejsi v igri, tem ali onem, tudi sporocilu; a to sporocilo do gledalca ne pride tako dobro, kot v tem filmu. Rekel bi celo, da so v tem filmu zelo malo povedali, a tisto kar so je bilo mocno. Pac moje mnenje. Se pa strinjam ,da lahko film gledamo tudi drugace, kjer bi se s tvojo kritiko (kolikor sem zastopu) lahko strinjal. Film mi je popolnoma neprepričljiv; zlasti lik ki ga poosobljuje Nicolas Cage - kot da forsira neku resnost ampak mu prav ne uspeva. No, to je samo moje mnenje. Vseeno, ne mislim da je film slab; naprotiv, všeč mi je. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2009 Prijavi Deli 18. november 2009 soncni levi.a tut za ASC lev to znacilno? ja, zanimivo s temi levi - dejansko jih je velik med igralci - in to dobrimi (kao Lev pa pac igra, drama, nastopanje itd. - tko da tle se kar poklopi)Tipi levi: de niro, hoffman, norton, harelson, slater, spacey... men tud vsi ostali iz glave izletel zdajle. zenske pa so slabse (melanie grifith, jenifer lopez itd. )... razen par redkih., Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 v kinu recimo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 ok morda res glede igranosti, ampak kaj je neprepricljivega v vsebini? Moje mnenje je, da je film pac jasno holywoodski produkt, narejen precej bolj dramaticno kot bi lahko bil. Kljub temu, pa e mi zdi ravno v tem filmu ta dramaticnost ena od kljucnih zadev, saj pripelje gledalca do nekaj povsem drugega. Iz aktvine dramaticosti do prav olajsujoce sprejemljivosti, nekak. No, meni se je v tem film izdel odlicen. V tem, da je sporocilo doseglo svooj cilj! Vsaj pri meni no. Namrec obstaja kupe filmov, ki so tudi kvalitetnejsi v igri, tem ali onem, tudi sporocilu; a to sporocilo do gledalca ne pride tako dobro, kot v tem filmu. Rekel bi celo, da so v tem filmu zelo malo povedali, a tisto kar so je bilo mocno. Pac moje mnenje. Se pa strinjam ,da lahko film gledamo tudi drugace, kjer bi se s tvojo kritiko (kolikor sem zastopu) lahko strinjal. Sama ideja filma je precej zanimiva. No, zbog neprepričljivih likova/glume (ne vem je li to gluma v vprašanju ali je sam lik enostavno takšen) mislim da tudi sam film ne može prispeti dalje od toga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Naj mi kdo malo objasni kaj pomenijo te številke na sporedu Koloseja: Kolosej Ljubljana 6 10:50 7 11:40 614:10 7 15:00 6 17:30 7 18:20 Ortowood (10) 19:30 5 20:10 6 20:50 7 21:40 Ortowood (10) 22:50 5 23:30 6 00:10 A so to številke dvoran?In v čem se razlikuje Ortowood? A imajo vse dvorane za predvajanje v 3D obliki? Sorry, ma še nisem bila v Koloseju.... ***Je kdo gledal film 2012? Kritike? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2009 Avtor Prijavi Deli 19. november 2009 A so to številke dvoran?po mojem ja.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 To so številke dvoran. Otrowood je samo propaganda, to pomeni, da v tistem trenutku delajo reklamo za tole. Je bial tudi Winterfresh in kaj jst vem še ... ena od dvoran je tako poimenovana začasno, ne boš falila, je označena - samo namesto številke imaš tole ime. Niso v 3D, 3D je v Expand-uKje je pa to? Tudi v Koloseju? Hvala. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Ok, sm našla. Zabaviščni center ArenaDvorana XpanD Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 ***Je kdo gledal film 2012? Kritike? ti močno odsvetujem škoda tistih 2 ur v kinu...film res ni dobro narejen pa vse skupaj je kr nekaj... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Ja, sm gledala malo kritike po internetu za film 2012, pa so ful slabe. Pa tolko pričakovanja je blo, kdaj pride v LJ in da si ga grem ogledat... reklama je bla ful dobra v video filmčkih...Ma ja, bomo prišparali keš za kaj boljšega. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Ja, sm gledala malo kritike po internetu za film 2012, pa so ful slabe. Pa tolko pričakovanja je blo, kdaj pride v LJ in da si ga grem ogledat... reklama je bla ful dobra v video filmčkih...Ma ja, bomo prišparali keš za kaj boljšega. Odvisno kaj pričakoješ od filma. Vendar je najboljše da človek prinese sam svoju kritiku, vsaj tako jaz mislim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Ja, sm gledala malo kritike po internetu za film 2012, pa so ful slabe. Pa tolko pričakovanja je blo, kdaj pride v LJ in da si ga grem ogledat... reklama je bla ful dobra v video filmčkih...Ma ja, bomo prišparali keš za kaj boljšega. Mogoče nisi gledala pravih 2012 je tisti ki je zdaj(ali bo...?) v kinu. Ocena na IMDb 6,6 Gledalci pa od 1 do 10... Potem je še lanskoletni 2012 Doomsday ki je res poden... :xx!: Sem ga snel dol samo iz firbca, gledal mogoče 15 minut... Pa še nekaj jih je ki imajo v naslovu 2012 2012 - IMDb Search Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Mogoče nisi gledala pravih 2012 je tisti ki je zdaj(ali bo...?) v kinu. Ocena na IMDb 6,6 Gledalci pa od 1 do 10... Brala sem kritike od 13.11.2009 naprej. Premiera je bla 12.11.2009.Pa ne vem no, enim je všeč, eni so ful nezadovoljni s filmom. Pa še sm mislila da bo v 3D, zdej pa vidim da ne bo. Ne vem, moram še razmislit al naj grem v kino al naj raje počakam pa si ga ogledam doma. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 20. november 2009 Prijavi Deli 20. november 2009 Niso v 3DSamo to zgleda da ne bo držalo... glej: Božična pesem 3D je v Koloseju v dvorani 5 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. november 2009 Prijavi Deli 21. november 2009 ***Je kdo gledal film 2012? Kritike?Včeraj sva ga šla pogledat.Naj omenim, da po končanem filmu tako smrtna tišina, da bi šivanko slišal pasti.Še midva sva celo pot domov mlela. Ocky - če se zgodi ena petina tule predvajanega smo v riti. kaj petina - če že 0,001.%nekatera dejstva so resična: recimo Yellowstonski park je en sam ogromen vulkan, ki izbruhne nekje na 600.000 let -verjetno krivec za izumiranje v kredi - in zdaj miruje nekje 630.000 let, ko bo bruhnil naslednjič ne vem glih kaj bo. (tudi to, da sem v Hazolah ni glih neka tolažba).Zemlja se vrti vedno počasneje in lepega dne se bo ustavila.kje piše, da tole res ne bo 2012? Havaji so vulkansko otočje (bodo šli tankat na Havaje, pol pa dalje na Kitajsko) in spet...kdo ima keš se bo rešil. ne samo keš..kdor ima nesramno veliko keša.miljarda evrov sedež na kvazi noetovi barki.in v glavne dedci gor pa ne ravno mladi(ti itak nimajo milijard) so uspeli zraven malo še tragikomike vtaknit (pazi da ne razbiješ jajčka) a pol se zaleti v dvignjeno cesto in takšne.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. november 2009 Prijavi Deli 21. november 2009 a to te skrbi. film 2012 sicer nisem gledal, a mislim da vem o cem govoris.zato se mi zdi zelo dober film kot ravnotezje temu ki ga omenjas KNOWING sicer pa dogaja tut tole Massive flooding hits U.K. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Ok, včeraj bli v Koloseju. Film 2012 se je vseeno splačalo pogledat. Na trenutke so v filmu res komični prizori, kljub vsem grozotam ki jih prikazuje film. Všeč mi je blo, da je v nekem trenutku vseeno prevladalo srce nad egoizmom prestrašenih bogatašev, in da se nekateri vseeno znajo soočit s samim sabo v trenutku groze in vsesplošne panike. Specialni efekti so tudi dodajali adrenalin, v strah me pa niso uspeli spravit. Tko da... gledljiv film. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Vse leto, vsako leto, čakam na Liffe ! Pogledala samo par filmov, žal (Almodovarja: Los abrazos rotos, Beogajskega fantoma in še enega fracosko/nemškega: Tout est pardone) Bolj skopo predvajani pri nas . Še bolj skopo komentirani tu gor ?! Je kdo gledal dobitnika Vodomca- Črnce ali dobitnika Zmaja- Ubil sem svojo mamo ali dobitnika nagrade Fipresci- Prinesi mi rožmarin? Žal, da nisem videla zadnja dva našteta, pa perujsko Madeinuso, pa še en kup drugih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Vse leto, vsako leto, čakam na Liffe ! Pogledala samo par filmov, žal (Almodovarja: Los abrazos rotos, Beogajskega fantoma in še enega fracosko/nemškega: Tout est pardone) Bolj skopo predvajani pri nas . Še bolj skopo komentirani tu gor ?! Je kdo gledal dobitnika Vodomca- Črnce ali dobitnika Zmaja- Ubil sem svojo mamo ali dobitnika nagrade Fipresci- Prinesi mi rožmarin? Žal, da nisem videla zadnja dva našteta, pa perujsko Madeinuso, pa še en kup drugih... Vsako leto mi je čist malo žal, da nisem iz Lj,..zaradi kakšnega koncerta in Liffeja. Sam jebi ga, ne moreš met vsega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Aha, te popolnoma razumem ! Sem mislila, da bi si vzela ves dan prosto in si v Lj ogledala kar 2,3 filme zapovrstjo. Ampak to spet ni to- saj bi bila tako ob ves filmofilovski užitek . Sicer je Antikrista že moč sneti dol , ampak nimam ravno neke želje po ogledu le- tega. Še čakam na Lars-filing... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Aha, te popolnoma razumem ! Sem mislila, da bi si vzela ves dan prosto in si v Lj ogledala kar 2,3 filme zapovrstjo. Ampak to spet ni to- saj bi bila tako ob ves filmofilovski užitek . Sicer je Antikrista že moč sneti dol , ampak nimam ravno neke želje po ogledu le- tega. Še čakam na Lars-filing... VonTrier-filling? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Pa ni to to. Če si iz lj in daš kaj nase, potem NE hodiš na prireditve. In sem šla gledat Antikrista. Strašno. Čist iskreno, vizualna hobotnica. Vsrka, posrka, omrtviči. Grozno. In ni se mi zdelo, da bi šlo za kakšno sovražno razpoloženje, do kogarkoli. Kot slika. Zamrznjena podoba. Trop ženic na koncu sva si pa s frendom vsak čist po svoje razložila. Men se je zdel, da gre za prebujeno mesto, njemu pa za udih ženske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Pa ni to to. Če si iz lj in daš kaj nase, potem NE hodiš na prireditve. In sem šla gledat Antikrista. Strašno. Čist iskreno, vizualna hobotnica. Vsrka, posrka, omrtviči. Grozno. In ni se mi zdelo, da bi šlo za kakšno sovražno razpoloženje, do kogarkoli. Kot slika. Zamrznjena podoba. Trop ženic na koncu sva si pa s frendom vsak čist po svoje razložila. Men se je zdel, da gre za prebujeno mesto, njemu pa za udih ženske. Haha,..samo jaz nisem iz LJ,..in "če daš kaj nase" ima tisti LJ snobovski prizvok, tak da me to ne tangira. . Meni je Liffe fajn festival. Včasih sem redno hodil gledat izbrane filme iz tega festivala v Maribor. Zdaj mi je škoda, da večino zamudim, ker je ponavadi kar nekaj filmov odličnih, pa jih potem ne vidimo, ker ni toliko keša, da bi jih res spromovirali in spravili dvorane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.