alef 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Mater jest bi pogledov Slovenko pa nikjer za zlovdat dol x:Dx Nobene škode... Jaz pa končal ogled prvih deset epizod novih Zvezdnih vrat - Stargate Universe.No ja... Se strinjam z enim komentarjem na IMDB - a zaradi tega so nehali snemat SG Atlantis?Je pa gledljivo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Nobene škode... Jaz pa končal ogled prvih deset epizod novih Zvezdnih vrat - Stargate Universe.No ja... Se strinjam z enim komentarjem na IMDB - a zaradi tega so nehali snemat SG Atlantis?Je pa gledljivo. Jest sem pa po začetnem navdušenju nad SG1 pa kasnej Atlatnisom mal zatem čist opustu vse skupej.Enostavno se mi ni dal več gledat-čist preveč za moje pojme.Sg1 z Megajverjem je bil še zmer tisti pravi zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Jest sem pa po začetnem navdušenju nad SG1 pa kasnej Atlatnisom mal zatem čist opustu vse skupej.Enostavno se mi ni dal več gledat-čist preveč za moje pojme.Sg1 z Megajverjem je bil še zmer tisti pravi zame. Saj meni tudi ni jasno zakaj so opustili SG Atlantis in začeli snemat SG Universe... Glede na ocene in komentarje na IMDB je imel Atlantis kar visoko gledanost.Pa tudi zasnova in zgodba SGU je že videna - malo spominja na Star Trek Voyager... Pri meni bo pa zdaj na vrsti Galactica... Od začetka do konca... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Danes ob 20:00 na TV 1000 The Green Mile Takoj za njim pa The Big Lebowski Mislim da o nobenem ni potrebna kakšna razlaga... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Pri meni bo pa zdaj na vrsti Galactica... Od začetka do konca... a si jo uspel dobit? jaz sem imela že na pol posneto in potem ugotovila, da eni deli manjkajo vmes (bili samo prazni folderji), zbrisala vse skup, dala še enkrat snemat, crknilo, potem je izginil link, potem sem pa obupala mah, ful se ne maram s temi torrenti ukvarjat Najlažje je dobit vse lepo spakirano Housa ravno včeraj pogledala do konca jao, kako so zamorili sceno Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 a si jo uspel dobit? Housa ravno včeraj pogledala do konca jao, kako so zamorili sceno B.G na mojblink se dobi komplet - Battlestar Galactica miniserija(2003) ki je bila nekakšen uvod v serijo B.G.(2004 - štiri sezone), in film Battlestar Galactica - Razor(2007) - vse s podnapisi.Je pa vse skupaj precej veliko - 24 GB.Nekaj od glavne serije(2004) že imam, ostalo čakam... Zanimiv je tudi film Battlestar Galactica - The Plan Moj House ima tehnične probleme - nekaj špila na playerju nekaj ne, tako da pogledal do zdaj samo nekaj dobrih epizod prve sezone.Se da vse porihtat, samo treba je pregledat pa na novo zapečt slabe, ampak to je 10 DVD-jev... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 SG universe je pa kar nekaj, nobene akcije, glih za spat. Sem glih prečekiral Heroes zadnje tri dele ki se jih da dobit na netu pa je full bolj gledljivo, samo podnapisov še ni. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 B.G na mojblink se dobi komplet - Battlestar Galactica miniserija(2003) ki je bila nekakšen uvod v serijo B.G.(2004 - štiri sezone), in film Battlestar Galactica - Razor(2007) - vse s podnapisi.Je pa vse skupaj precej veliko - 24 GB.Nekaj od glavne serije(2004) že imam, ostalo čakam... Zanimiv je tudi film Battlestar Galactica - The Plan Moj House ima tehnične probleme - nekaj špila na playerju nekaj ne, tako da pogledal do zdaj samo nekaj dobrih epizod prve sezone.Se da vse porihtat, samo treba je pregledat pa na novo zapečt slabe, ampak to je 10 DVD-jev... meni je cel House delal brez problema. Je pa res, da nisem laufala iz DVDjev, ampak sem presnela na disk od playerja.. A filmi od Galaktike obstajajo? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 SG universe je pa kar nekaj, nobene akcije, glih za spat. Sem glih prečekiral Heroes zadnje tri dele ki se jih da dobit na netu pa je full bolj gledljivo, samo podnapisov še ni. x?x Subtitles - Slo - Heroes Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Subtitles - Slo - HeroesJaz ponavadi snemavam podnapise prav iz teh linkov. Res pa je da sem včeraj nazadnje gledal to stran. Skratka za 4. sezono 13. del sem ga glih kar opazil, zgleda da je bil danes naložen. Za 14. del bom pa še malo počakal. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Drgač se pa lovda , blue ray rip.Da vidimo še to.Zgleda zanimiv film. Samo da ne morem blue ray varianto uporabit... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Saj meni tudi ni jasno zakaj so opustili SG Atlantis in začeli snemat SG Universe... Glede na ocene in komentarje na IMDB je imel Atlantis kar visoe ko gledanost.Pa tudi zasnova in zgodba SGU je že videna - malo spominja na Star Trek Voyager... Pri meni bo pa zdaj na vrsti Galactica... Od začetka do konca... Aja daj podobna Star Treku.Eh jebes plagiate.Star trek je le Star trek. Uf kdaj je bla ze Galactica pregledana .Tut špica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Drgač se pa lovda , blue ray rip.Da vidimo še to. Zgleda zanimiv film. Samo da ne morem blue ray varianto uporabit... Če je blue ray rip pomeni da je že narejena konverzija v divx(avi), to pomeni da ga lahko gledaš na vsakem DVD-DivX playerju.Če pa ni, pa konverzijo narediš s Xilisoft Video Converter - super zadeva samo ni free... Tale je pa free AVC - Any Video Converter Freeware - nimam izkušenj z njim, menda je tudi OK Jaz za to uporabljam Xilisoft, konverzija traja 1-2 uri. Izberi in uživaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2010 Danes ob 20:00 na TV 1000 The Green Mile Takoj za njim pa The Big Lebowski Mislim da o nobenem ni potrebna kakšna razlaga... :palec: a dej!quel dileme! jaz pa glih prisla napisat da je ob 22:50 MASH.morda malo *zastarelo*, za danasnji okus, a mislim da je taksno vedno aktualno. sam vseen se zna zgodit, da bom desetic gledala Lebowskega. s filmi sem kot s hrano - nekako dolgocasna, lohk stokrat gledam en film... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 a dej!quel dileme! jaz pa glih prisla napisat da je ob 22:50 MASH.morda malo *zastarelo*, za danasnji okus, a mislim da je taksno vedno aktualno. sam vseen se zna zgodit, da bom desetic gledala Lebowskega. s filmi sem kot s hrano - nekako dolgocasna, lohk stokrat gledam en film... Jaz tud pridirkala za MASHA. No, pa gremo gledat. In srkat ingverjev čajček, da pobije presnete bakterije. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. januar 2010 Prijavi Deli 8. januar 2010 Nedelja. Pop TV, 20:00 Arlington Road Jeff Bridges, Tim Robbins, Joan Cusack :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 8. januar 2010 Prijavi Deli 8. januar 2010 Nedelja. Pop TV, 20:00 Arlington Road Jeff Bridges, Tim Robbins, Joan Cusack Dobro priporočilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 Danes ob 20:05 je na Slo 1 Kekec... Tisti prvi in po mojem mnenju edini pravi in vreden ogleda. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2010 danes tudi Generacija X na pop tv ob 22:25 (ful dobr film z edwardom nortonom) in HKRATI () Jackie Brown na htv1! Oba ful dobra filma!(tko da bom spet v dilemi!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 Danes ob 20.00, na POP-tv.http://www.imdb.com/find?q=Kingdom+of+heaven;s=tt Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2010 spektakel, krizarske vojne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 Edward norton.....classic....in seveda sexy Foxy lady in da club Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 spektakel, krizarske vojne? Kingdom of Heaven Edward Norton, Orlando Bloom, Jeremy Irons, Liam Neeson... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2010 saj vem...sej vzamem tegale smeska () nazaj...v bistvu me je takoj pritegnil, potem pa sem zgubila zanimanje pa sla pect bucke pa delala druge stvari, nekaj pisala, sem pa vsake tolk se mal obrnila pa ustavila in pogledala kak odlomek...Pravzaprav najbrz ce ne bi bilo Orlanda Blooma, me ne bi tolk pritegnil, tko pa lohk recem sam car! Ful dobr, Orlando Bloom Tud ostali )Liam Neeson, Jeremy irons itd.)...ampak sama tematika in zanr me ne pritegneta... zgodovinski () spektakel (), srednji vek ()... (nisem nikol marala *takih filmov*, vendar praviloma, izjeme pa potrjujejo pravila... tko kot glasbenih filmov ne maram, pa je ze kateri bil pa tud fajn ) kwa je dober edward norton!! hjao!sam vseen bom najbrz jackie B. gledala, prvic se mi ne da tezkih tematik zdajle goltat, drugic je pa dalj casa minilo, odkar sem gledala zadnjic Jackie B., kot pa Gen.X. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 9. januar 2010 Prijavi Deli 9. januar 2010 Låt den rätte komma in - Let the Right One Come in ... zelo všečen filmčič s pridihom severnjaške temačnosti ... tako kot muzika tudi filmi :palec: Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.