Marsa 3. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2010 jaz sem Hugha Granta prvic videla v zelo dobrem v bistvu gejevskem filmu z naslovom Maurice.Dober film, dobra igra, zgodba, vse.Ni zelo znan film, no men se je zdel ful dobr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 jaz sem Hugha Granta prvic videla v zelo dobrem v bistvu gejevskem filmu z naslovom Maurice.Dober film, dobra igra, zgodba, vse.Ni zelo znan film, no men se je zdel ful dobr. Uh, Hugh Grant je pa meni eden najbolj antipatičnih,.pravzaprav se kar izognem filmu, če vidim, da on igra. Ne vem zakaj. Zanimivo v bistvu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2010 a ves da ce ne bi PRVEGA gledala Mauricea, bi cisto mogoce bila enakega mnenja kot ti. Ravno tebi bi morda bil vsec (Maurice). Ne da si bi ga glih zloudal, vendar ce bi pa kje kdaj bil, ga pa 'nujno' () glej. http://www.imdb.com/title/tt0093512/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Ravno tebi bi morda bil vsec (Maurice). Ne da si bi ga glih zloudal, vendar ce bi pa kje kdaj bil, ga pa 'nujno' () glej. To si pa tak povedala, kot da sem gej in bi mi zato bil všeč Maurice. No, ocene ma dobre,..mogoče pa pogledam kdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2010 mal 'poznam' tvoj okus... ne maras prevec nasilja itd. ...pac, tak mal umetniski film (james Ivory - a ni imel tud Sobe z razgledom itd. ...)pa se mi je zdel, da bi ti utegnil bit vsec. Ko pa smo glih pri gejevskih. Zelo dober (tudi po krivici ne(po)znan) film: Vaba z izvrstnim Al Pacinom v glavni vlogi - tud priporocam). Sicer pa: me imas za gejevsko persono? al zakaj menis, da tolk shizim? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 mal 'poznam' tvoj okus... ne maras prevec nasilja itd. ...pac, tak mal umetniski film (james Ivory - a ni imel tud Sobe z razgledom itd. ...)pa se mi je zdel, da bi ti utegnil bit vsec. Ko pa smo glih pri gejevskih. Zelo dober (tudi po krivici ne(po)znan) film: Vaba z izvrstnim Al Pacinom v glavni vlogi - tud priporocam). Sicer pa: me imas za gejevsko persono? al zakaj menis, da tolk shizim? Eh, če se hecam. No pa sama poglej kako si napisala:1."jaz sem Hugha Granta prvic videla v zelo dobrem v bistvu gejevskem filmu z naslovom Maurice."2."Ravno tebi bi morda bil vsec (Maurice)." Sicer pa hvala za nasvet,.saj si čisto v redu ocenila, mogoče bi blo za pogledat. Veliko filmov o homoseksualnih temah nisem videl,..mi je bil pa res dober recimo Fucking Amal,..pa bi se še lahko verjetno kakega spomnil, pa se zdajle ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2010 oprosti, ce je tako izpadlo, pod razno nisem pomislila na to, saj sem razlozila... ja, glej oba, vsec bi ti bla. tega sem mensezdi gledala: en indijec? z enim rdecelascem? anglesko indijski, pakistanksi?ce je to to, mi je bil zelo simpaticen, ja. ampak ta dva moja omenjena sta iz druge... hm, vibre.Nista tako *lahkotna*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 tega sem mensezdi gledala: en indijec? z enim rdecelascem? anglesko indijski, pakistanksi?ce je to to, mi je bil zelo simpaticen, ja. Saj ni kaj oprostit. Ma ne,..Fucking Amal,..ena najstnica se zaljubi v sošolko,..okolica to težko sprejema. Saj smo že omenjali ta film v tej temi. Poglej, pa potem kakšno rečeva. Res vredno ogleda, sem ga 2x pogledal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 3. februar 2010 aha, OK, hvala, velja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 ja, Fucking Amal bla pa precej razočarana nad Sherlockom, ki ga zadnjič pogledala .. bolj kr neki... čakam pa na Men who stare at goats, danes prinese en frend.. zaenkrat slišalapozitivne kritike odsamih takih ljudi, ki bi jim nekako verjela.. da vidmo. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 tut jst. cist najstniski film Saj ni kaj oprostit. Ma ne,..Fucking Amal,..ena najstnica se zaljubi v sošolko,..okolica to težko sprejema. Saj smo že omenjali ta film v tej temi. Poglej, pa potem kakšno rečeva. Res vredno ogleda, sem ga 2x pogledal. a je kdo gledu "My Life without me" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 tut jst. cist najstniski film a je kdo gledu "My Life without me" Se spomnim filma Fucking Amal še iz Liffe-ja par let nazaj- nordijci pač znajo ! My Life without me- gledala. Žalostnožalostna zgodba o mladi materi, ki ob odkritju lastne neozdravljive bolezni, piše in dokumentira življenje za svojega otroka vnaprej, za čas po njeni smrti . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 Lady Gaga mi ni všeč fizično ampak ima dobre komade v zvrsti v kateri pač je. Poleg tega fantastično glumi cenenost. Vidi se ji že po video spotih, da gre za inteligentno deklico, ki dela norca iz sebe in iz sodobne kič generacije, le da ljudje ki svet gledajo prehitr in površinsko tega ne opazijo in mislijo da gre za še eno Britney Spears ali Aguilero.. Pa je daleč od tega... to se pa tok strinjam s tabo...mal čist isti pogled na njo kot ti...punca je talentirana pa tud brihta Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 Office Space (1999). Kot zadnji stavek glavnega igralca na koncu filma:Fuckin' "A," man. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 ma ne no, zakaj poves ze vnaprej ... mene mine gledat film ce vem kaj se dogaja vnaprej. My Life without me- gledala. Žalostnožalostna zgodba o mladi materi, ki ob odkritju lastne neozdravljive bolezni, piše in dokumentira življenje za svojega otroka vnaprej, za čas po njeni smrti . Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 4. februar 2010 Dons je catch 22!!! Milijon let ga ze nisem gledala, go, yosarian!! hec da ze 2 dni ne gledam tv-ja, ne da se mi dobivat vseh teh viber v glavo, k je ze itak mal vroca od... pac exzoba.. in si zdejle recem, v bistvu bi mi pa sedl pogledat kak film al pa kej... pa mal chekiram, in je ob 23:50 na kanalu A! - toplo priporocam!!! zelo gud narejeno, ceprav saj vemo kako je narest dober film po dobri knjigi, no tokrat je oboje fajn!Tako knjiga (Kavelj 22, mensezdi da je avtor Joseph Heller), kot film. Jes! Nad gud!Upam da ne padem dol! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 4. februar 2010 Prijavi Deli 4. februar 2010 ma ne no, zakaj poves ze vnaprej ... mene mine gledat film ce vem kaj se dogaja vnaprej. Sorry . V bistvu tule gor nonstop linkajo še ocene, kjer lahko prebereš vsebino filma, zato sem pomislila, da jo pač poznaš. Ampak saj v prvih parih scenah sam izveš kako in kaj. Sama ponavadi vedno predhodno preberem vsebino filma, zato se mi ni zdelo, da bi lahko z napisanim kaj uničila. Tudi se mi zdi, da poznajoč vsebino, človek ni niti najmanj prikrajšan za karkoli glede filma. Lahko pa se, seveda, motim in bom bolj pazljivo pisala v bodoče . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Ucer igledu Mati Tereza film na EXu. Starejsi film. Zelo dober dokumentarec, en boljsih zame. Mother Teresa (1986). This powerful and inspiring film is considered the definitive portrait of the 1979 Nobel Peace Prize winner, Mother Teresa. Shot on the run over a period of 5 years in 10 countries on 4 continents, this award winning film follows Mother Teresa into the world's most troubled spots. From the war in Beirut to Guatemala under siege, from the devastated streets of Calcutta to the ghettoes of the South Bronx, the film is an experience of the way Mother Teresa transcends all political, religious and social barriers with her works of love.uradna stran (zgleda) > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 5. februar 2010 Prijavi Deli 5. februar 2010 Paranormal activity http://www.imdb.com/title/tt1179904/ Malo sam čitala kritike filma na internetu. Piše da je "najstrašniji film svih vremena", "film koji tjera strah u kosti". Kako se navodi, film je dobio pozitivne kritike publike. U njega je utrošeno 11-15.000 dolara, a zaradio je 22 milijuna, te je tako nadmašio i "Slagalicu strave 6". Film je snimljen kamerom iz ruke (nešto kao "Projekt: vještica iz Blaira"). Gledala sam i boljih filmova na ovakvu temu, ali evo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 ma ja, me ni kaj preveč ganilo. blair witch project je tud dolgočasen. Radnju i jednoga i drugoga su malo previše razvukli. I specijalni efekti ipak imaju svoju draž u filmovima (posebno hororima). morda sm pa sam prestara že za take če se sam spomnim, kolikokrat si nism upala zaspat, ker sem gledala nightmare on elm street.... zdej se mi zdi pa bolj kot ena komedija.Sedmi nastavak je bio parodija cijeloga serijala. Baš su ga pokvarili. Ponovo sam ga gledala prošle godine - ni na mene nije ostavio isti dojam kao kad sam ga gledala dok sam bila mala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 6. februar 2010 Super!Dons je film Brodolom (pop tv. 21:55) s Tomom hanksom. Ko je bil ze zdavnaj na sporedu, se mi ga sploh ni dalo gledat... en clovek na otoku (se pravi bomo moral skoz sam njega gledat, a la Robinson Crusoe)..ampak potem sem pa not padla in moram rect da zakon! :palec: Res zelo fajn!In Tom Hanks, kot ponavaid, odlicen! ("Wiiiiilson!!!!! :sori:" ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 še vedno mi je pa fajn pogledat kakega hellraiserja... we have such sights to show you :palec: IMDB Search - Hellraiser Gledal prva dva in še enega poznejših(ne vem točno katerega po vrstnem redu) Zame je to in pa Cube z obema nadaljevanjema najboljši horror kar so ga posneli po Hitchcocku. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Cube z obema nadaljevanjema najboljši horror kar so ga posneli po Hitchcocku. Cube zero nisi gledao?http://www.imdb.com/title/tt0377713/Nije toliko dobar kao prva dva nastavka, ali mislim da nije baš zaslužio ovako loš rating na imdb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Cube zero nisi gledao?http://www.imdb.com/title/tt0377713/Nije toliko dobar kao prva dva nastavka, ali mislim da nije baš zaslužio ovako loš rating na imdb. Kolikor je meni znano so samo trije filmi - Cube(1997) In dva nadaljevanja Cube 2 - Hypercube(2002) in Cube Zero(2004) Gledal sem vse tri, meni je najboljši drugi - Hypercube, morda zato ker sem ga videl prvega, čeprav ima od vseh najnižji oceno na IMDB - 5.6(Zero 5.7, Cube 7.4)Je pa res da je že par let kar sem jih zadnjič gledal Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 Kolikor je meni znano so samo trije filmi - Cube(1997) In dva nadaljevanja Nesporazum. Malo me zbunilo jer Cube iz 1997. računam kao prvi nastavak. Trilogija je jedna od najboljih sf horora ... iako mi se radnja čini bizarnom. Moulin rougehttp://www.imdb.com/title/tt0203009/Jedini mjuzikl koji mi se ikad svidio. The terminalhttp://www.imdb.com/title/tt0203009/Jeste li se ikad pitali kako bi vam izgledao život da "zapnete" na terminalu aerodroma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.