alef 7. februar 2010 Prijavi Deli 7. februar 2010 The terminalhttp://www.imdb.com/title/tt0203009/Jeste li se ikad pitali kako bi vam izgledao život da "zapnete" na terminalu aerodroma? Pomota pri copy-paste? Verjetno si hotela objavit tale link The Terminal Gledal, pa ne do konca mi je bil malo dolgočasen... Moulen Rouge imam pa nekje posnet, menda... Bom pogledal ko ga najdem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 men je bil pa kul terminal. cist lepa romanticna zgodba kriticni komentar na avatarja >"Na koncu namreč kljub vsemu pridemo do zaključka, da je recenzija namenjen bolj avtorju kot pa brlacem, saj je edina stvar ki jo izvejo to, da avtor ni kompetenten za pisanje tekstov s področja filmske umetnosti."kje drugje mu tudi ocitajo da je prevec ameriski, se prevec streljajo, itaq. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 8. februar 2010 Prijavi Deli 8. februar 2010 Pomota pri copy-paste? Verjetno si hotela objavit tale link The Terminal Gledal, pa ne do konca mi je bil malo dolgočasen... Moulen Rouge imam pa nekje posnet, menda... Bom pogledal ko ga najdem... E, baš taj link. Moulin rouge nije "klasičan" mjuzikl - prepjevani su neki poznati hitovi (Queenovci, Madonna, Phil Collins, U2,...). Inače ne volim mjuzikle, ali ovaj mi je baš nekako poseban. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 Danes ob 21:00 na Hallmark Tricks of a Woman - Preobrazba ženske Že večkrat upodobljena tema - Pygmallion :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Zelo lep "film". Zgodbo je dal Roald Dahl, režiral pa večni Wes Anderson. Fantastic Mr. Fox Toplo priporočam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 Austin Powers - samo prvi diohttp://www.imdb.com/title/tt0118655/ Baš je neki freaky guy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2010 Dons je pa Gejsa. Pop tv, 22:10.Vsekakor vredno ogleda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 Dobra scena in kostumografija! Dons je pa Gejsa. Pop tv, 22:10.Vsekakor vredno ogleda. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 http://filmklub.napovednik.com/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 An education - kod nas prevedeno kao "Sve o jednoj djevojci"http://www.imdb.com/title/tt1174732/ Dojmljiva priča Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Dons je pa Gejsa. Pop tv, 22:10.Vsekakor vredno ogleda. Sem gledala - samo ves čas primerjavo s knjigo delala. Ampak mi je vseeno všeč - moji pa so vsi pobegnili spat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Meni je bil Madagaskar tudi všeč. Obadva. Pa Ledena doba tudi. No - animirani filmi so edini, ki jih vsi štirje v miru pogledamo. Poleg vsega ostalega se ali: skregamo (ker popenim, če bi samo streljačino kdo gledal). Stevena Segala še nekak...sicer se odpravim v drugo sobo družit s knjigo. In pa pustolovski ali pa znanstveno fantastiko. Komedije bi gledale me tri..pol pa se gospodič odpravi v drugo sobo (učit kao ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Med animiranimi filmi mi je Shrek zagotovo na prvem mestu. Daleč najboljši. Ledena doba je bila tudi prisrčna. Terminal sem nameravala gledati pa pozabila. Mi je všeč pogledati kakšno stvar posneto po resničnih dogodkih, me pa zelo moti, če jo prikrojijo za publiko (recimo dodajo ljubezensko zgodbo, ki je ni bilo). Bistvo resnične zgodbe je zame v tem, da je resnična . Gejšo sem samo brala - pa mi je bila zelo tuja, ne bi gledala še filma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 pol maš ti fetiš na prdenje in riganje? Ledena doba je luškana ja sploh 1ka vendar večinoma zarad posrečenega lika, ki se odziva na ime Scrat. Verjetno ga imaš ti, če je to vse, kar si videl in pobral iz Shreka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Duhovitiji crtić od Shreka nisam gledala. Fore su im jednostavno predobre. Smještena u okvir klasične bajke, a zapravo ruši sliku "idealnog" princa na bijelom konju pobranog baš iz tih klasičnih bajki (zgodan, bogat i slavan). Dalo bi se o tom crtiću raspravljati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Duhovitiji crtić od Shreka nisam gledala. Fore su im jednostavno predobre. Smještena u okvir klasične bajke, a zapravo ruši sliku "idealnog" princa na bijelom konju pobranog baš iz tih klasičnih bajki (zgodan, bogat i slavan). Dalo bi se o tom crtiću raspravljati. Tako kot je rekla Minnie, Shrek je inteligentna in duhovita parodija na pravljične klišeje . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Končno dobil eno gledljivo verzjo Avatarja. Brez 3D... Mi je prav žal tistih ki so v njem videli samo 3D efekte.Film ima dva sporočila.Edno je povsem jasno - pohlep in profit ki uničuje naravo in narode z njo povezane.Ameriški Indijanci, amazonski pragozd... Drugo sporočilo je manj jasno.Nekoč v prihodnosti bo človeški rod zagotovo šel med zvezde, iskat nove svetove.Bo nesel s sabo vso svojo uničevalsko dediščino?Koga bo človek tam srečal?Da se takrat vse ne vrne nazaj in bo naš rod postal - "Indijanci" Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 saj 3d efekti so....sami ni samo to....celotna zgodba....sporočila.... vse je ena čudovita celota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2010 nisem gledala filma, mi je pa zelo vsec Rachel Grifiths (mensezdi da je kanadska igralka, strelka kot se posmnim).Sem jo ze veckrat opazila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Končno dobil eno gledljivo verzjo Avatarja. Brez 3D... Mi je prav žal tistih ki so v njem videli samo 3D efekte.Film ima dva sporočila.Edno je povsem jasno - pohlep in profit ki uničuje naravo in narode z njo povezane.Ameriški Indijanci, amazonski pragozd... Drugo sporočilo je manj jasno.Nekoč v prihodnosti bo človeški rod zagotovo šel med zvezde, iskat nove svetove.Bo nesel s sabo vso svojo uničevalsko dediščino?Koga bo človek tam srečal?Da se takrat vse ne vrne nazaj in bo naš rod postal - "Indijanci"Saj nismo vsi videli samo 3d efektov. Midva z gospodičem sva se pol poti domov kregala na račun tega - od pohlepnih Američanov sva prišla do Hitlerja in hlastanjem za ozemlji. Preostanek poti sem se pa mulila (besna nanj, ker ni dojemal filma kot jaz...in ker mi solil pamet okrog "dobrih" američanov, ki rešujejo svet... ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Boj se ameriških filmov ki imajo sporočila Svi su takvi, kako god okreneš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Menda najdražji protiameriški film vseh časov Takoj me spomnil naže videno - zgodbo o Pocahontas in Johnu Smithu.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2010 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2010 aha, ta je bil tudi meni kul, mal tak odbit, zelo simpaticen, tud glavni igralec (usel iz glave) simpa. *Josh Hartnet? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 Ko smo že v eni drugi temi o pravni državi........priporočam fajn nov triler......Law abiding citizen V drugem delu filma sicer malo pretiravajo, pa vendar za pogledat in se zamislit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. februar 2010 Prijavi Deli 22. februar 2010 Včeraj sem gledal Legion (2010) Človečki podobni nekim zombijem, ker jih kao obsedejo angeli ki imajo nalogo iztrebit človeštvo....neka ženska ki bo kao rodila odrešenika (ne vem zakaj glih ona).....In kot reče nek človeček v filmu- edina verzija ki jo poznam je da so angeli good guys. Bi se strinjal s tem stavkom. Skratka cel film je kr neki. Čist povprečen Hoollywoodski film... :xx!: Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.