aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 poshl mi na OS naslou....pa dobish 666 zlomkou....tralala BIZART is the ONLYART Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 heheche bi pa kej iz resnichnega lajfa...ne igrano, pa priporocham CANIBAL HOLOCAUST dokumentarec 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja poleg Hidalga, sem gledal Trojo. Ja tak lep spektaklček. Še posebej v prijetni družbici . V službi pa sem gledal film od Mela Gibsona o Kristusu. Pa se mi je dopadel zaradi realnega prikaza. Ne vem sicer kje so bili antisemitski elementi v filmu. Res pa je da so bili židovski verski voditelji prikazani kot najhujša gamad, pa folk, Rimljani niso bili prav nič prijaznejši, židovski kralj je bil prikazan kot hedonista, ne vem saj je bil tudi sam Jezus žid. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jezus ni bil zhidje bil rojen izven mesta (v hlevchku) in ni imel mestnih, to est drzhavljanskih pravic 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kaj je bil Slovenc Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kaj je bil Slovenc to pa sploh ne to lohk na brzino sam chefurji ratajo :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ja, baje je bil Slovenc...je 33 let pri starših živel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Uf, koliko je tu razlicnih interpretacij, kaj je vse bil... Isus Krist je bio iz Kalifornije jer:* Imao je dugu rascupanu kosu* Setao je svijetom bos u laganim sandalama* Osnovao je novu religijsku sektu Isus Krist je bio Irac jer:* Konzumirao je alkohol (vino)* Nikad nije imao stalni posao* Zadnja zelja u zivotu bila je da mu daju piti Isus Krist je bio Portorikanac jer:* Prijatelji su ga zvali Jesus* Bio je u sukobu sa zakonom* Njegova majka nije bila sigurna tko mu je otac Isus Krist je bio Zidov jer:* Ostao je zivjeti kod roditelja do 33. godine* Vjerovao je da mu je majka djevica* Njegova majka je vjerovala da je on Bog Isus Krist je bio crnac jer:* Provodio je vrijeme medu ljudima na ulici* Nitko mu nije dao stalni posao* Sve je zvao "brate" Isus Krist je bio Dalmatinac jer:* Jahao je na magarcu* Pio je vino i jeo ribu* Nikad nije imao neki posao, a kada bi nesto napravio, to je bilo pravocudo Isus Krist je bio hrvatski penzioner jer:* Zivio je siromasno i tesko* Svima je vjerovao* U zadnjim danima zivota bio je izdan, prevaren i ostavljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 včeraj sem gledala Trojo (prisilno, s sinom) pa je bil obema ful badvleče se ko čreva pa razen velikih bitk ni skor nič drugegapreveč holivudsko se mi je zdelotudi malemu je bil dolgčassamo on je pogrešal sodobno orožje spektakel po ameriško pač pa malo lepih nabildanih teleščkov kao aakhut ti pa res z vsemi žavbami namazan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 dobr torej sta troja pa passion of christ dva filma ki ju ne bom gledal... hja težko je najt dobr filme these days ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 med mojimi najljubšimi pa so: heroprežeči tiger skriti zmaj (ali je mogoče obratno?)casablancadead poet societyeyes wide shotthe horse whispererthe fifth elementthe matrix 1,2,3one night standhavanaout of africapulp fictionstealing beautyZbogom orožjethe sun also risessnow on kilimanjarodown to youswordfishtraining daylara croft 1,2laurel canyonbefore sunrise... uf pa še bi jih lahko naštela..... ne maram nekih velikih zgodovinskih spektaklov tako da troje in kristusa ne bo v moji CD-teki :xx!: razen seveda klasike: Gone with the wind! Grozljivk in srhljivk pa ne prenašam zaradi prebujne domišlije, ki se vklopi v najbolj neugodnem trenutku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 ne maram nekih velikih zgodovinskih spektaklov tako da troje in kristusa ne bo v moji CD-teki :xx!: razen seveda klasike: Gone with the wind! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 med mojimi najljubšimi pa so: heroprežeči tiger skriti zmaj (ali je mogoče obratno?)casablancadead poet societyeyes wide shotthe horse whispererthe fifth elementthe matrix 1,2,3one night standhavanaout of africapulp fictionstealing beautyZbogom orožjethe sun also risessnow on kilimanjarodown to youswordfishtraining daylara croft 1,2laurel canyonbefore sunrise... uf pa še bi jih lahko naštela..... ne maram nekih velikih zgodovinskih spektaklov tako da troje in kristusa ne bo v moji CD-teki :xx!: razen seveda klasike: Gone with the wind! Grozljivk in srhljivk pa ne prenašam zaradi prebujne domišlije, ki se vklopi v najbolj neugodnem trenutku! v bistvu zelo mešan okus veliko klasike vmes pa akcija, zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 hja ene par teh filmov je res odličnih ene par jih je pa res zanič..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 verjetno misliva enake ni mi jasno kako casablanco pa laro croft dati na isti seznamsicer pa smo različni in v tem je čar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Men je bil tudi vsec Cruel Intentions ( Ryan Phillippe, Sarah Michelle Gellar), ker ni bla tipicna najstniska zgodba... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ni mi jasno kako casablanco pa laro croft dati na isti seznamsicer pa smo različni in v tem je čar hja, casablanka mi je za take romantične večere.... lara croft..... to je pa .... tko... za popestrit večere..... tuki not tam ve ...varianta.... a je kdo gledu včeraj na TV SLO2, mislim da je bil naslov: Dekle kot ti, nekja v tem stilu..... ko sem začela gledat sem si rekla: kaka bedarija, pa sem mu dala še mal minut šanse, pa me je kar zanimat začel.... končal se je pa s stavki: "...we were happy.....we did got married..... we had children.....we lived happily ever.......till i started cheating on her....she tolerated me for a while...... than she fell in love with another man.... i think she is happy now..." pa sem si rekla: že zaradi tega stavka se je splačalo gledati do konca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja, mari jst sem tud gledala to na SLO 2. Nabila bi ga arogantnega zagledanca vase.. jojojojoj.. mi je šel na živce... pa uno ko se je spravljal nanjo kok je fajna in to, ona, pa ne mi dihat v obraz, no dej že... Danes se bo pa Magdalenke splačal gledat, kateri jih še nismo, pa v petek je en odbit angleški film z hecnim naslovom na sporedu tud na enem od slovenskih kanalov... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ja, baje je kar ok film..... sestre magdalenke....samo tak.... ne vem, jaz ga bom spustila, nakak nisem za te štose.... vsaj po odlomkih in povzetku...kako se takratna družba obnaša do nezakonskih otrok... kaj dela vera..... bljak sem nekaj let nazaj gledala film: ne brez moje hčeregovori o američanki poročeni z muslimanom (kirurg v ameriški bolnici) in super mož in očka.... na teritoriju ZDA, ko pa so enkrat šli k njemu domov na družinske počitnice ..... pa čist drug človek.... žena mora biti pokrita, doma, hči v dekliški šoli, pokrita...... posiljevanje, tepež......pol pa ne več nazaj v ZDA... vera..... :xx!: :xx!: :xx!: uf, me je tako razjezil (to je zelo blag izraz za moje tedanje občutke) da dve noči nisem mogla spati!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lora_from_Bora 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 L. A. Confidential, American Beauty Me zanima.... ne morem se spomniti naslova.. Ze velik let nazaj je bila ena nadaljevanka, ne vem, koliko delov.... kjer je bil fant ugrabljen (mislim, da mu je ime Steve???) in najprej kaze kaj se mu tam dogaja, potem pa kao cez par let, ko nekak zbezi in potem najde svoje starse in jim potem ocita, kako to, da ga nikoli niso poiskali? A mogoce kdo ve naslov al pa kaj, zaman se ze tolk casa trudim ugotovot... A se kdo spomne cesa podobnega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Sestre Magdalenke - the best film, poleg tega pa še nizkoproračunski. Mimogrede - to kar prikazuje film ni daleč od današnje situacije na Irskem / vera pa to - disaster!!! dober film tudi / MALENA (oglejte si ga punce, da boste videle, kaj naredi ženska ljubosumnost)!!! sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Sestre Magdalenke - Mimogrede - to kar prikazuje film ni daleč od današnje situacije na IrskemJa, se spomnim, da se je takrat, ko je film prišel v kino, veliko pisalo o tem, da je bilo še l. 96 stanje v teh samostanih tako kruto ... :xx!: pretresljivo tole... film Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Če se ne motim, bodo Sestre magdalenke danes zvečer na Sl1 ali Sl2 ! Sem ga gledala v kinu(prasice so se izživljale 100/h) :xx!: Je pa dober film! sem gledala. pretresljivo. tudi jokala ... posebej pa se me je dotaknilo ko je tista po katero je prišel brat padla na kolena pred sestro in začela moliti pa so se umaknili. za trenutek sem se znebila vseh "zemeljskih" čustev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 men je bil (pa še) najbl všeč moja afrika(tud zaradi posnetkov), takoj zatem pa je e vita e bella (življenje je lepo?) ali tako nekako in angleški pacient. od takih mal bolj nazaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.