Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

xrolleyesx :vio: x:Dx

Sto ljudi sto ćudi...

Za moj okus je bil na precej višjem nivoju kot verzija s K. Costnerjem, sta pa oba le dobra obrtniška izdelka, ne več od tega.

Oglej si tole če kje najdeš in če še nisi videl

Robin of Sherwood

Ma ne seri x:Dx Costner je vsaj realno posnet prot tej parodiji dej nehej ---pa vodnar si jao---kje ti realnost

Hm tele nadaljevanke pa še nism vidu--bi blo za lovda ja.

Hm ravno kar pogledov Mongola in sm tolk notr padu---a se kjermu sanja kje dobit une stare italjanske serije Marca Pola.

Deli na socialnih omrežjih

Ma ne seri x:Dx Costner je vsaj realno posnet prot tej parodiji dej nehej ---pa vodnar si jao---kje ti realnost

:eek: xrolleyesx

Costner - dobra akcija, nič drugeaga... :o|o:

Pa kje tebi realnost, pa indigo si, jaaoooo... x:o)x x;)x

Hm tele nadaljevanke pa še nism vidu--bi blo za lovda ja.

Hm ravno kar pogledov Mongola in sm tolk notr padu---a se kjermu sanja kje dobit une stare italjanske serije Marca Pola.

Marco Polo... x?x

Katera?

Marco Polo - IMDb Search

Jaz se spomnim te

Marco Polo 1982/83

Oz. vsaj mislim da sem to gledal na TV... x?x x!x ...let nazaj... xnckrivx

Dobi se pa tukaj

TPB - Marco Polo

Na istem mestu tudi

Robin of Sherwood

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

a ne, men je tud zakon, sploh šizim na Mata Damona, me je čist presenetil, kolk je dober igralc...

Veš da men je bil pa takoj všeč v Good Will Huntingu ampak pol sem kar pozabila na njega, dokler ni prišel Bourne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Res je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Veš da men je bil pa takoj všeč v Good Will Huntingu ampak pol sem kar pozabila na njega, dokler ni prišel Bourne http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Res je http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Jaz pa nisem gledala Good W.H., ker mi Robin Wiliams tolk zlo ni všeč, da ga prav ne morem gledat. x:Ix (v Društvu mrtvih pesnikov mi je bil pa čist okej).

Sej vem da je bedast, sam pač tko je. Ne morem enga gledat 2 uri, če ga ne morem. x:o)x

Sem pa gledala dons na tv 1000 Rounders prav tko z Mattom Damonom in Edwardom Nortonom (ki ga obožujem kot igralca, čist šizim, men je on zakon xokx).

Dober film. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne morem enga gledat 2 uri, če ga ne morem.

:vio: x:o)x x;)x

Danes 0b 22:55 na Pop TV

Volk(Wolf)

Jack Nicholson, James Spader... :palec: :palec: :palec:

In v sredo ob 21:55 Kanal A

Philadelphia :palec: :palec:

Jaz pa te dni pogledal

Children of Dune

Manj poznana serija po romanu F. Herberta

Zame ena tistih večnih... :palec: :palec: :palec:

Moj žanr... x:Dx x:px xnckrivx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Jaz pa nisem gledala Good W.H., ker mi Robin Wiliams tolk zlo ni všeč, da ga prav ne morem gledat. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif (v Društvu mrtvih pesnikov mi je bil pa čist okej).

Sej vem da je bedast, sam pač tko je. Ne morem enga gledat 2 uri, če ga ne morem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

Sem pa gledala dons na tv 1000 Rounders prav tko z Mattom Damonom in Edwardom Nortonom (ki ga obožujem kot igralca, čist šizim, men je on zakon http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif).

Dober film. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif

Ja tko tud moja prijateljica pravi, da če ji en igralc ni ne bo gledala ampak men se pa zdi, da pol lahko kr kakšen res dober film zamudiš s tem prepričanjem. Men pa npr. Ben Afleck ni pa ga vseeno nekako pogoltnem v temu filmu, k je vrednohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Na ta film sem pa čist pozabila pa tud točno ne vem za kaj se gre. Se pa totalno strinjam s tabo, da Edward rules http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/ylsuper.gif Ko sem ga prvič vidla v Primal Fear sem rekla samov UAU in kdo je to.... od takrat sem pogledala skoraj vse njegove filme (pa seveda Johnny-jeve).

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ja, se strinjam, sam ne gre za prepričanje v bistvu, no kdaj že (v smislu da če da režiser demi moore, je to že del filma in pol MEN ne more bit dober - no v tem primeru gre za slabo igralko).

Drugač gre pa pogosto za antipatijo. xnckrivx

Recimo lohk je pa en ful neprijeten na videz al pa kej, pa tolk dobr igra, tolk ma super mimiko in vse, da ti že zato ne more bit antipatičen (zdle se nobenga ne spomnim tacga xDDx).

Ja, Edward Norton, car! xokx Še nisem gledala filma z njim, v katerem mi ne bi bil všeč.

Fight club si gledala?

Ja, se strinjam, dober primer si dala: Ben Afleck. xyesx

Men je tud on antipatique, a moram priznat da sploh ni slab igralec... Tko da tud jaz 'pogoltnem' filme z njim. x;)x

Jaz rada tud igro gledam, ne sam zgodbe (kao za večino folka je film pač povedana zgodba, men je pa pomembno, KAKO je povedana... skratka, režija, igra, scena, fotografija, vzdušje, dialogi itd.).

Na ta film sem pa čist pozabila pa tud točno ne vem za kaj se gre

2 pokeraša, stara frenda, eden (Matt Damon) je ful pošten itd., velik da na pošteno igro skratka, drugi (Norton) pa bolj hvata krivine in Damon se od nekod vrne po dolgem času al kaj (nekaj filma sem zamudila) in je Norton ful folku dolžen cash in pol mu ga Damon pomaga vračat... v grobem... Sta ful dobra, oba.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včer sem pa na TV 1000 gledala film Around the bend in mi je bil zlo všeč.

Ni glih da bi ga priporočala za dol loudat al pa kej, če pa se ga kje uoči, ga je pa vsekakor za pogledat.

Izvrstna Christopher Walken in Michael Caine, luštna zgodba (in fajn povedana x;)x).

V bistvu *družinski film* o 4 generacijah tipov, ko se vsi skup po dolgem času najdejo pol pa mal vijavajajo okol in tko. Men se je zdel nekaj posebnega in mi je bil zlo fajn skratka. xDDx

Aja gledala sem pa tud Wolfa, hehe. x:o)x x:Dx

No ja...

Ampak ok, Nicholson in Pfeiferca sta bla super (če ne bi blo njiju, bi pa mel morda film oceno 2.5 x:px).

Pa gledala sem ponovno spet Less than zero, kar kul, še posebej pa je tu super Robert Downey jr.

Picasso

Gledal včeraj

Izvor(Inception) - j***ti prevajanje v slo... :vragec:

Dober... :palec: :palec: ...samo jaz mu ne bi dal 9 zvezdic... :o|o:

Par dni nazaj pa

The Sorcerer's Apprentice :palec: :palec:

No ja... xrolleyesx ...zabaven... x:o)x

Včeraj pogledal

Red

Bruce Willis, Helen Mirren, Richard Dreyfuss, Morgan Freeman... :palec: :palec: :palec:

Nič posebnega sicer, čisto v stilu B.W., ampak mi je zelo všeč sporočilo... x:Dx

Ne zajebavaj se s penzionisti x!x :blackeye: :bomb: http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a045.gif

Petek, Pop TV ob 23:15

Generacija X - American History X

Film o rasnem sovraštvu in nestrpnosti.

Edward Norton :palec: :palec: :palec:

Kanal A sreda(jutri) ob 23:45

The Rainmaker

Francis Ford Coppola(režija), Matt Damon :palec: :palec:

Sobota 21.40 kanal A

The power of one (Moč posameznika)

A je Morgan Freeman posnel kdaj kak slab film? Tale je eden njegovih najboljših,.pa ne igra glavne vloge. Eden mojih najljubših filmov. Odlična zgodba. Glasba fenomenalna,..glejte ob dobrem ozvočenju, če se da. jaz imam doma soundtrack tega filma in je odličen.

Uživajte! x:)x

Petek, Pop TV ob 23:15

Generacija X - American History X

Film o rasnem sovraštvu in nestrpnosti.

Edward Norton :palec: :palec: :palec:

:palec: :palec:

Dbest film (E. Norton: Car, itak! x^x xyesx)

Thx k si spomnil.

Sobota 21.40 kanal A

The power of one (Moč posameznika)

A je Morgan Freeman posnel kdaj kak slab film? Tale je eden njegovih najboljših,.pa ne igra glavne vloge. Eden mojih najljubših filmov. Odlična zgodba. Glasba fenomenalna,..glejte ob dobrem ozvočenju, če se da. jaz imam doma soundtrack tega filma in je odličen.

Uživajte! x:)x

Thanx! :palec:

Men je Morgan Freeman tud zakon. :palec: x^x

(že če bi ga sam poslušala, k ma fantastičen glas)

Picasso

Kanal A, jutri(nedelja) ob 20:00

The Sunchaser

Dva moška - ugrabitelj in ugrabljeni.

Eden nima več kaj zgubiti, drugi ima vse in tudi zgubi lahko vse.

Razmišljanje o vrednotah.

Woody Harelson, Jon Seda, režija Michael Cimino :palec: :palec: :palec:

Men je bil ful všeč ta film ko sem ga slučajno enkrat gledala (a menda nima kej džazne ocene)! :palec:

Lep. In tud dost duhoviti dialogi (pa clo mal *astrologije* je not, k ga je una vprašala -in menda zadela- če je lev po horoskopu... xDDx mislim da je bla Anne Bancroft... al je bla ona lev... skratka ta debatkica je bla še vmes v unmu kombiju al terencu k ju je prevažala xDDx).

Ful sta dobra oba, men je Woddy H. itak všeč, Jon Seda pa tud (pa še sexy se mi zdi), sem ga pa v OZu opazla (na OZ sem pa šizila čist, zame ena A nanizanka :palec: :palec:).

A jutri clo, super!!! Da bova mela kej gledat s tamalim, glih dbest! xokx

Thanx! :palec:

Picasso

Pogledal predvčerajšnjim

Temple Grandin

Od avtističnega otroka do doktorata... :palec: :palec: :palec:

Zgodba o tem kaj zmorejo tudi tisti ki jih družba odriva na rob.

Temple Grandin - Wikipedia

Pa še opozorilo - njeno delo rastlinojedcem oz. vegetarijancem morda ne bo všeč... :vio:

no ja, zakaj? sej se trudi vsaj neki...

:o|o: x:Dx

Ja, niso vsi tako tolerantni kot ti... :vio: :inocent:

Imamo tudi tu gor nekaj rastlinojedih fanatikov... :vragec: (off topic)

Po prebranem na netu je bilo delo T. Grandin že obsojano s strani takšnih.

Včeraj pogledal

The Ultimate Gift

Vprašanje - kaj je darilo, kaj so vrednote? :palec: :palec: :palec:

Danes na Pop TV ob 21:30 za ljubitelje J.C

Butec in butec(Dumb and Dumber)

Brez palcev, razlog znan... :vio: xrolleyesx

In skoraj ob istem času(21:35) na Kanalu A

Kraljevi ribič(The Fisher King)

Jeff Bridges, Robin Williams :palec: :palec: :palec:

Uživajte... xwizardx x:px

Danes na Pop TV ob 21:30 za ljubitelje J.C

Butec in butec(Dumb and Dumber)

Brez palcev, razlog znan... :vio: xrolleyesx

x:Dx x:px

In skoraj ob istem času(21:35) na Kanalu A

Kraljevi ribič(The Fisher King)

Jeff Bridges, Robin Williams :palec: :palec: :palec:

Uživajte... xwizardx x:px

evo primer od zadnjič: ful mi je dbest Jeff B. (x;)x Big L. xDDx), Robina W. pa ne morem gledat in ne morem gledat tega filma. x:o)x (ne res, k sem probala :8):)

Tko da dons nom nobenga od teh, ker Butec in butec mi je pa preveč butast. :D :P

(ni mi všeč tak humor, men je on všeč zarad drugih filmov)

Picasso

Uh, Fisher king je pa carski film. Film o pogumu, soočanju s strahovi, povezanosti med ljudmi. Ga je pa treba do konca pogledat, vmes se sicer tut mal vleče, čeprav je simpatično, ko osvaja tisto blont nerodno punco. Ko sem ga prvič pogledal, sem bil kar impresioniran,..uau, to pa je bil film. :mezik:

I love New York in June, how about youuuu xsingx

8,5/10

verjamem, vem... xyesx

so vsi pravili, dbest ocene, jeff b. itd., ampak vsakič ko sem ga hotla gledat, ga pol nisem. xnckrivx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...