Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Plešasta pevka je zelo znano delo Eugena Ionescuja (čudn da niste tega v gimnaziji jemal).

Včeraj (od kake polovice dalje) gledala Fisher kinga. x:o)x :eek: x:px

In - všeč mi je bil (sem skušala odmislit R.W. oz. kok mi je anti, pa tud pol ni bil več tolk, v začetku mi je bil strašno neprepričljiv oz. pretiran v tej vlogi, kao on je zdaj en posebnež, skratka me ni prepričal, ampak vse pol naprej mi je blo pa všeč, da ne govorim o jeffu Bridgesu!!! x^x :palec: Pa tud bejba je bla super, tale Mercedes Ruel al kaj je, medtem ko una tadruga mi je pa tud antipatična, ampak sem pač prenesla. xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Veseli december... :vio: xrolleyesx

Saj je OK, samo tv spored je decembra... :o|o: x?x :C:

Sam doma v vseh verzijah, pa Božički na sto načinov, razne bolj ali manj butaste božične komedije, pa božični družinski filmi...itd.

Se pa vmes najde tudi kakšen vreden ogleda

Magnolia :palec: :palec: :palec:

Sobota, TV 3 ob 20:00

Igralska zasedba zelo dobra - samo opozorilo tistim ki ne marate določenih igralcev - igra tudi Tom Cruise... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

http://www.imdb.com/title/tt0059243/

tale film je vreden ogleda, je sicer komedija prav žlahtna.

x:Dx x:px :palec: :palec: :palec:

Kje si tega našel... :eek: x:Dx :onfire:

Še iz moje mladosti... xOOx

Se že nalaga... :palec: xwizardx

Tudi ena komedija(angleška), pogledal včeraj

Run Fatboy Run x:Dx :palec: :palec: :palec:

Remake(mislim da se tako reče) od

Running :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

V poplavi raznoraznih Božičkov na sto in en način je eden redkih ta teden ki bi ga priporočil za ogled tale

Assassins(Morilci)

J*** :vragec: ti prevajanje na IMDb :vio:

Sylvester Stallone, Antonio Banderas x?x :palec: :palec:

Kanal A, danes ob 20:00

In pa

The Informant(Špicelj) :palec: :palec:

Kanal A, jutri ob 21:40 :palec: :palec:

Jaz imam pa danes namen pogledat xwizardx

Inglorius Basterds x?x :palec:

Ali xwizardx

Defiance x?x :palec: :palec:

Ali

Nekaj tretjega... :vio:

Pri meni to običajno ne gre po planu...xnckrivx x:Dx

:palec:

Je pa dons tud Titanik xcivx x;)x (TV3 ob 21h)

in

Kviz (TV 1000 ob 20h) - men je Kviz ful všeč, sem ga že večkrat gledala. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

Je pa dons tud Titanik xcivx x;)x (TV3 ob 21h)

in

Kviz (TV 1000 ob 20h) - men je Kviz ful všeč, sem ga že večkrat gledala. :palec:

Ooo. neeeee titanik

.

.

.

bom mogu spet jokat. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x;)x

(mogu boš, nou ti pa treba :vragec:)

Sem zdajle vidla, da je ob 20:56 (x:o)x) in ne ob 21h (da nom koga prikrajšala za dragocene prve minute x:px)

Picasso

V poplavi raznoraznih Božičkov na sto in en način je eden redkih ta teden ki bi ga priporočil za ogled tale

Assassins(Morilci)

J*** :vragec: ti prevajanje na IMDb :vio:

Sylvester Stallone, Antonio Banderas x?x :palec: :palec:

Kanal A, danes ob 20:00

:o|o: moj najdražji na TV, jaz pa na izpitu x:o)x zdaj se mi pa ne da začet gledat, na polovici ..

Inglorious basterds je kul, krvavo, po Tarantinovo, ampak kul :palec: pa fajn debate se ma lahko okol filma ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ali

Nekaj tretjega... :vio:

Pri meni to običajno ne gre po planu...xnckrivx x:Dx

x:Dx :vio:

Je bilo nekaj tretjega... xnckrivx

The Devil and Daniel Webster - pri nas predvajan na TV3 par dni nazaj pod naslovom Hudičeva sreča.

Anthony Hopkins, Alec Baldwin :o|o: :palec:

Zanimiv, konec malo preveč po ameriško narejen... xrolleyesx :palec:

Včeraj gledala Inception :palec:

Zelo dober glede ideje in igranja z umom in seveda poln holivudskih elementov kot npr. odkupiti si odrešitev.

OK x?x :palec: :palec:

Ni me ravno preveč navdušil, ker je, kot si že napisala, preveč holivudskih elementov.

Obdelava duhovnosti oz. nematerialnega američanom običajno ne gre preveč dobro... xrolleyesx x:Dx

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Je pa dons tud Titanik http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif (TV3 ob 21h)

in

Kviz (TV 1000 ob 20h) - men je Kviz ful všeč, sem ga že večkrat gledala. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Ja tale Kviz sem gledala včeraj in mi je bil tud všeč. Ne sicer ful ampak všečen.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Ne vem zakaj ampak ta Ralf je men fajn. Sploh kakšne psihote dobro igra http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Jaz sem tudi ujel Titanik na koncu,ko se je ladja lomila,pa hočeš nočeš tudi jaz potočim solzo.Zmeraj.Eh,pa le nisem tuff guy :inocent: x:Dx

Drugače pa super,nekaj filmov ste objavli,ki jih še nisem gledal,s tem mislim na: The Great Race (1965)

Run Fatboy Run (2007)

Outlaw (2007)

Meni se pa trenutno ''dol vleče'':

Crna macka, beli macor (1998) To sem že gledal,samo mi manjka v videoteki :palec:

Ichi the Killer (2001) Odfukan film o sadomazohističnem Yakuzi.Japan style. :palec:

In the Loop (2009) Zaradi Gandolfinija in,ker je baje dobra komedija.

Jaane Bhi Do Yaaro (1983) Menda ena boljših boolywoodskih komedij.

Jackass 3D (2010) VEmo kdo pa kaj.Se nasmejim ob njihovih domislicah.So prvi in edini original jackassi.

Jungle Fever (1991) Spike Lee.Bolj zaradi njega ,ni bogvekaj od filma.Wesley Snipes.

Kiss of the Spider Woman (1985) To pa samo glejte.

Lords of Dogtown (2005) Srferji in skejterji okoli leta 1970 okolii Venice Beacha,California.

Maradona by Kusturica (2008) Maradona.Kustorica.Dokumantarec,ki se ga kar splača gledat.

Phantasm (1979) Precej strašljiv horror.Kulten.

It (1990) Po knjigi Stephena KInga.Klovn,ki mori otroke.Scary.

Street Trash (1987) Precej morbidna zgodba.

Summer of Sam (1999)Spike Lee.Super film!Priporočam.John Leguizamo,Adrien Brody,Mira Sorvino! :palec:

Frygtelig lykkelig (2008) Visoke ocene,ampak me ni ravno navdušil.Tipična skandinavska ala Tarantino štorija.Raje potem Pusher.

The Hi-Lo Country (1998) Nisem si pogledal še.Stephen Frears,Woody Harrelson Patricia Arquette.

The Lovely Bones (2009) Nisem gledal,ampak me zanima,ker je zanimiv opis na Imdb.

The Girlfriend Experience (2009) Tud nisem uspel gledat.V bistvu sploh ne vem zakaj sem dal dol vlečt :)

The Salton Sea (2002) FAjn.Đankiji,drama.Val Kilmer. :palec:

White Wolves: A Cry in the Wild II (1993) To pa samo zaradi volkov.Zna bit zanimivo.

Winter's bone (2010) Zmagovalni film Sundancea.Hčerka,ki išče očeta in....

Malèna (2000) To pa nisem še gledal in morem zaradi Monike Belluci,ker je menda v filmu noro sexy:)

Mary and Max (2009) Super avstralski animirani film.

Tahaan (2008) Otroci,bombe.Vojna v Kašmirju.

To je trenutna situacija....Filmi,ki sem jih označil z palcem so po mojem mnenju res vredni ogleda.So tudi ostali ampak pri teh ti zgodba ostane v glavi....vsaj meni je. xDDx

Darling,stand by me

It (1990) Po knjigi Stephena KInga.Klovn,ki mori otroke.Scary.

Oooo :eek: tole smo pa gledali v OŠ :O: še kar nekaj čas me je bilo strah klovnov, umivalnikov in WC-jev x:Dx (saj je nekaj iz umivalnikov lezlo ane?)

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Ne moreš, če ti ne bo všeč. Mislila sem, da si ga že gledal. Ampak jaz sem ga gledala v kinu in vsi, ki so ga gledali so bili navdušeni (tudi jaz). xrolleyesx

JA,imaš prav.Samo sem siguren,da mi bo všeč,ker sem gledal že Harvie Krumpet in je od istih ustvarjalcev.Tako. :inocent: Drugače pa si,predno ''zloudam'', pogledam opise,trailerje...

Pri IT se mi zdi ,da gre pa kri skozi umivalnike,oziroma glas tega klovna.Nisem siguren,sem samo preletel film.Bom gledal ob priložnosti.(s kako punco v naročju,da me ne bo strah) x:Dx

Darling,stand by me

Danes bo

Rob Roy

Liam Neeson, Jessica Lange, John Hurt :palec: :palec:

Nekakšen škotski Robin Hood.

Enkrat te dni pa

The Social Network(Socialno omrežje)

O ustanovitelju Facebooka... x?x :palec:

Inglorious basterds je kul, krvavo, po Tarantinovo, ampak kul :palec: pa fajn debate se ma lahko okol filma ...

Men je bil zlo všeč, še posebej sem se navdušila nad hmm... onim Avstrijcem (Landa al kaj je bil v filmu). Kakšna igra! xokx

No men se ni zdel tipični tarantinov in so mi kateri bli bolj všeč, sam mi je bil dober.

Včeraj gledala Inception :palec:

OK x?x :palec: :palec:

Ni me ravno preveč navdušil, ker je, kot si že napisala, preveč holivudskih elementov.

Obdelava duhovnosti oz. nematerialnega američanom običajno ne gre preveč dobro... xrolleyesx x:Dx

Jaz ga pa še nisem gledala (Timu je bil pa kar všeč)

Ja tale Kviz sem gledala včeraj in mi je bil tud všeč. Ne sicer ful ampak všečen.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Ne vem zakaj ampak ta Ralf je men fajn. Sploh kakšne psihote dobro igra http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

Ja, saj ni za okol spet past, no jaz rada tud igro gledam in men je Torturo ful faca, Ralph F. pa tud. Jaz sem ga opazla v Angleškem pacientu (čeprav sem se do konca branla tega filma, k je bil tak halo in se mi ga ful cajta ni dal gledat).

Men je on sexy, čeprav bi bil lohk tud mal slizi.

Te dni je imel r.d., v bistvu ravno na dan ko si pisala tole (ali dan kasnej - 21. ali 22. 12.). Luno ma v Škorpijonu (morda ma tud zato tolk prodoren pogled).

Meni se pa trenutno ''dol vleče'':...

...

...

...

.

.

.

...

x:Dx x:px x:Ix

3/4 jih nisem vidla.

Čudn da nisi gledal Malene (si si pol ogledal? ti je bla všeč?)

Summer of Sam je men tud kul, pa čist neznan film.

....

Včeraj sem gledala en film, kjer je igral Jude Law in Natalie Portman itd., naslova se ne spomnim, je pa bilo nekaj borovničevega. xDDx

No v glavnem, blazno mi je všeč Natalie Portman - kot igralka in kot bejba - zlo rada jo gledam. xyesx

Picasso

Meni se pa trenutno ''dol vleče'':

It (1990) Po knjigi Stephena KInga

x:Dx :palec: :palec: :palec:

Meni se je že "dolpotegnil", tebi verjetno tudi x8Dx

Od celotnega seznama videl cca polovico, It je edini od teh ki bi ga pogledal še enkrat :palec:

Me je pa spomnil na

The Stand

Mini serija iz leta 1994, tudi po romanu S.K.

Meni še bolj všeč kot It :palec: :palec: :palec:

Trenutno pa gledam

Torchwood

Britanski SF :palec: :palec:

Trenutno nekje na polovici prve sezone, začetek me ni ravno navdušil, se pa vtis popravlja.

Po tem pride na vrsto

Sanctuary

Potem pa... x?x

Je še kar nekaj SF na zalogi... x:px x^x

Pa še kakšen "normalen" film vmes... x:Dx

Sem zdajle vidla da je dons Zodiac. :palec:

(ob 23h na pop tv)

No midva bova pa mogoče (predtem?) pogledala (če bova dons mela svoj večer) The men who stare at goats

(tamal pravi da je fajn in bi ga še 1x gledal, jaz ga pa še nisem)

Picasso

zanimivo, da mu je bil film The men who stare at goats všeč :inocent: jaz sem precej več pričakoval od filma, kot sem dobil. V bistvu film brez prave vsebine, rdeče niti, Clooney pa z vlogo, v kateri niti ni vedel, kaj naj bi počel z njo...

Tak občutek sem dobil ob gledanju filma... hja, kaj vem, xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Mogoče glih zato, k ni nč pričakoval?

(tko k se jaz nad navdušim nad kakim filmom, ki morda sploh ni tolk vreden navdušenja, ampak preprosto, ga uočim in slučajno pogledam in mi je zato nad. če bi se pa s kokicami in sikspeki spravljal gledat, bi pa morda marsikdaj bil pol razočaran. xDDx x;)x)

Bomo vidl. :palec:

sej pol je še Zodiac - oba šiziva na Fincherja - mensezdi da je Fincherjev, samo naju je pa tudi Zodiac mal razočaral...

jp, mava kar zlo zlo podoben okus za filme - in tud za muzko. xDDx

Picasso

Guest Jeti

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

mene zmanjka že pred 22h ... tak, da bom vse "dobro" prespala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/frog.gif

ja pol maš pa kej *matinejskega*. x:px

kakšen 'družinski film'. xDDx

(sej kakšni taki so men všeč - o prijateljstvu al pa čem podobnem, npr. pes ki išče dam, lesi varianta, vedno jokam x:o)x :8):)

Picasso

Guest Jeti
jp ... mal pokukava ( z zverjo ) čez dan http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ... kakšne pravljice ... tko, bolj za "mladino" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif ... prav paše http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif ... se najde tudi kaj "resnega" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/pevc.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...