alef 12. januar 2011 Prijavi Deli 12. januar 2011 Jesss! Dons je Gospod Schmidt (20:55, tv3).Prima, glih mi paše ga gledat, (men) super film. Pa si me enkrat prehitela... Gledal... Sem že mislil nehat pa dat na snemanje ker... :sleeping: Potem me je pa potegnil, pa sem zdržal do konca.Je bilo vredno :palec: Par dni nazaj gledal Antitrust - znan tudi pod naslovom Hackers 3 :palec: Nekje v opisu prebral da zgodba in eden od glavnih likov(Gary Winston - Tim Robbins) zelo ohlapno kaže na B.G. in Microsoft.Bi se kar strinjal. Ena od izjav omenjenega lika - "Edina umetnost ki še obstaja v Ameriki je biznis"Srhljivo.Film je bil posnet pred 10 leti. 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2011 kul, bomo pogledal enkrat (k bo na tv1000 al pa kje ) ---- Jaz sem se pa glih zadnjič spomnila na en 'baletni film' (Aliana se bo spomnila mroda), k je en tamal, v Angliji al pa na Irskem, k so revni pa bi njegov fotr želel da bi kej druzga fural, ne pa baleta, in je bil res super film, tamal ful dbest (vem da je riba, ne spomnim se pa imena), dobri dialogi itd., tud plesal je dobr (mene tud mot ples pa tak v filmih ponavad.. no ja, vsaj ne šizim). In je imel eno tako dobro učiteljico plesa, s katero sta mela super dialoge...Skratka, a se morda kdo spomni naslova tega filma? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2011 To to! Thanx! (pa nad brzinska! ) a si ga gledala (pol očitno)?a ni super? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2011 a dej! clo nisi gledala, pa rpec poštekala pa našla?pih! ja, 1x poglej. aha, po mojem ti bo všeč. je zlo fajn tamal pa SUPER igra... pa tud zgodba je fajn pa sporočilo... mene je kar navdušil, pa sem najprej klela, kao nič ni po tv, sam en kao baletni oz. plesni film: Pol sm pa čist not padla in ful bla navdušena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 12. januar 2011 Alef, a si gledal Konje ubijajo, mar ne? Z Jane Fonda, ko plešejo do onemoglosti? Mačka, a si gledala Best laid plans? (a. nivola, reese whiterspoon)(dons je bil na tv1000 )((nič posebnega sicer, a čist kul)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 13. januar 2011 sej zato sem te pa vprašala če si gledala pa še tle je zlo fajn on, tko no, film ni za okol past, je pa čist kul in čist fajn zaplet, vsi trije dobr igrajo, tud Reese W., čeprav mi sicer ni glih neka super igralka, me je presenetilo da je ta kombinacija, sam očitno sta imela kar kul kemijo, tko da sta oba fajn... on je pa spet mal tak... dost tipičen on, čeprav spet čist v eni deseti vlogi in jo je prav dobr odigral.Nej slabu, v glavnem.. enkrat si potegni Lake Placida, no, po mojem ti bo všeč. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Sem si ogledal Four lions, o štirih pakistanskih izseljencih v Britaniji, ki planirajo mudžahedinsko samomorilno akcijo. Vodja in njegovi trije zabiti tovariši zabaven film z dramatičnim koncem Potem sem pogledal še najnovejšo risanko Megamind, tudi ta me je navdušila, luštna je, res kako obstoj glavnega hudobca nima smisla brez heroja, kateri bi se mu zoperstavil in tako pade v depresivno eksistencialno praznino super risanka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Alef, a si gledal Konje ubijajo, mar ne? Z Jane Fonda, ko plešejo do onemoglosti? :palec: Seveda... Pa bi ga oz. ga bom še enkrat... Hvala za namig oz. naslov, tega mi manjka v spominu, pa bi prav z veseljem pogledal še kakšnega od starejših... Tudi oni drugi se mi zdi OK, bomo videli... Lake Placid... Se ga spomnim, tudi še pride na vrsto.Ima pa dve nadaljevanji - Lake Placid 2(IMDb 3.0) in Lake Placid 3(IMDb 3.6) Videl oba, ni vredno dol vlečt... Imam pa namen...enkrat ...pogledat Piranha(2010) Ta je imel tudi tri ali štiri predhodnike, prva dva sem videl, ni da bi imel željo še enkrat videt, ostalih ne poznam. Pa še eden v planu K19: The Widowmaker Zgodba o nesreči prve ruske nuklearne podmornice :palec: Film je bil posnet 2 leti po nesreči Kurska. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Billy Elliot je fajn, ja sem ga tud gledala šele par let po tem, ko je bil v kinu in ful uspešnica in tko .. pa se mi takrat ni dal (kao nek plesni) ..pol sem ga pa enkrat ujela na TV in je bil fajn Jaz bi pa kak dober SF film gledala ... al pa nanizanko ... a ma kdo kak predlog? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Jaz bi pa kak dober SF film gledala ... al pa nanizanko ... a ma kdo kak predlog? TorchwoodSanctuaryCapricaDune(2000)Children of Dune The FountainContactDune(1984) 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Za film predlagam Serenity, glede nanizanke pa Firefly. no, Serenity je v bistvu zaključni film serije Firefly...meni ful všečna zadeva ne smem pozabit na V for Vendetta in Equilibrium, tudi super filma Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Za film predlagam Serenity, glede nanizanke pa Firefly. no, Serenity je v bistvu zaključni film serije Firefly...meni ful všečna zadeva ne smem pozabit na V for Vendetta in Equilibrium, tudi super filma Na to se pa nisem spomnil... Za moj okus sicer malo preveč "kavbojska" da bi bil pravi SF, je pa fajn za gledat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Serenity, Firefly, Caprica ... gledala .. ostalo pa menda ne hvala, bomo dal snemat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Serenity, Firefly, Caprica ... gledala .. ostalo pa menda ne hvala, bomo dal snemat Tole še spada k Galactici Battlestar Galactica: RazorThe Plan S Caprico pa ne vem kako bo dalje. Caprica - Epizode List Do sedaj posnetih 17 epizod, zadnja je bila On Air 30. 11. 2010, pa nobene napovedi kdaj in kako bo naprej... Upam da bo... Sem se pa spomnil še dveh 2001: A Space Odyssey :palec: In 2010(Odissey 2) - tudi pod naslovom The Year We Make Contact :palec: Prvi je filmska SF klasika, drugi ima malo več akcije, oba sta posneta po romanih A. Clarka Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 The Day the Earth Stood Still In njegov predhodnik iz leta 1951 The Day the Earth Stood Still In Starman Tema vseh treh je ksenofobija, žal so na sploh redki SF filmi ki obravnavajo miroljuben kontakt z eventualnimi nezemljani... Dva ki prikazujeta možno prihodnost človeštva Logan's Run Zardoz Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Billy Elliot je fajn, ja sem ga tud gledala šele par let po tem, ko je bil v kinu in ful uspešnica in tko .. pa se mi takrat ni dal (kao nek plesni) ..pol sem ga pa enkrat ujela na TV in je bil fajn Jaz bi pa kak dober SF film gledala ... al pa nanizanko ... a ma kdo kak predlog? Bom predlagal film Sunshine. Poznas? Tukaj pa cela stran o zadnjih nanizankahhttp://www.imdb.com/features/emmys/2010/nominations Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 ko smo že pri straneh, mogoče je najbolje, da kar v google napišeš "sci-fi top movies" pa ti bo vrglo ven sezname z subjektivnimi lestvicami top 10, top 25, top 50 itd... pa lahko iz tiste liste izbiraš, kateri se ti sliši fajn... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Iskanje filmov in serij s sorodno vsebino ali tematiko je možno tudi na IMDb.Na strani kjer imaš podatke o določenem filmu ali seriji se pomakneš na dno strani - do RecommendationsTam je običajno pet naslovov in pa link More Recommendations kjer najdeš še več naslovov. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 wild at heart, david lynch to je ljubavna zgodba za v okvir 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. januar 2011 Prijavi Deli 13. januar 2011 Prej sem gledala Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom Zanimiv, drugačen, korejski film Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 Dune(2000) Dune(1984) ah, ni ga cez original...pa je lahko novi ne vem koliko blizji kao originalni zgodbi (knjigi, al kaj ze), cez funky 80s vizijo ga ni (pa tudi igralska zaseba je bila huda) 1 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 ah, ni ga cez original...pa je lahko novi ne vem koliko blizji kao originalni zgodbi (knjigi, al kaj ze), cez funky 80s vizijo ga ni (pa tudi igralska zaseba je bila huda) xyesx 1984 verzija je zakon, zame absolutno najboljši SF film... :palec: Saj je mini serija iz 2000 tudi OK, seveda če prej ne vidiš originala... Children of Dune je pa na precej višjem nivoju kot omenjena serija, vidi se pa da je bilo oboje GB produkcija, ne holyvoodska.Zgodbe se pa prav zvesto niso držali ne eni ne drugi... Sem že omenjal slabo stran prevelike izbire - ena od posledic je tudi to da kdaj na kakšno stvar pozabiš... Včeraj sem iskal... ...nekaj in našel povsem slučajno, posneto nimam pojma kdaj, serijo Jericho Življenje oz. preživetje po nuklearni apokalipsi.Pogledal pilot epizodo, obetavno... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2011 2001: A Space Odyssey :palec: In 2010(Odissey 2) - tudi pod naslovom The Year We Make Contact :palec: Prvi je filmska SF klasika, drugi ima malo več akcije, oba sta posneta po romanih A. ClarkaOdiseji sem mislila tud sama predlagat. wild at heart, david lynch to je ljubavna zgodba za v okvir Ja men je tud všeč, se kar strinjam. ah, ni ga cez original...pa je lahko novi ne vem koliko blizji kao originalni zgodbi (knjigi, al kaj ze), cez funky 80s vizijo ga ni (pa tudi igralska zaseba je bila huda) Se strinjam.Men že nadaljevanka ni bla všeč, samo prvi s Kyleom MacLachlanom, ta je pa zakon. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 14. januar 2011 a ne, Fargo? (kok je dobra Frances! taka kao mal počasna pa to... pa še noseča. sta res modela tale Cohena! ) Prvega ne poznam, drugega (Cold mountain) sem pa gledala, pa me ni navdušil, sem ga morda clo na sredini nehala al pa kej, sploh me ni pritegnil (pa sta mi oba ful dobra in oba ful rada gledam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. januar 2011 Prijavi Deli 14. januar 2011 ooo men je pa Cold Mountain zakon http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif bi ga znova in znova gledala...sploh mi je tukaj Rene ful všeč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Pa celotna zgodba o hrepenenju in pointu ljubezni. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.