Guest Jeti 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 Jap Larisa, res fajn (glih dbest k ga še nisem gledala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif) Jeti, kje pa je bil?(nč ne poznam)Zdej pa gledam film Mali otroci (s Kate Winslet pa unim tipom k je igral v filmu Hard Candy). na 1000 ... jutri ob 6.00 zjutraj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ... je ponovitev http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2011 jutri ob 6.00 zjutraj http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif ... je ponovitev http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 29. januar 2011 U, tale je bil tud dober: Mali otroci (sam precej morast, me je kr zamoril, ampak fajn vseen ) Zdej pa še Clinty. (Magnum Force) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Marsa, a pol se splača pogledat film Mali otroci? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2011 Ne vem kakšni filmi so ti všeč... da bi ga prav dol loudala, po mojem da v bistvu ne, je dost statičen v nekem smislu in tak, bolj drama, ampak mene je zlo pritegnil... Ne *poznam* te dovolj (iz dveh tvojih postov v Filmih) težko sklenem, kaj bi ti blo lohk všeč. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 Marsa, če bo še kdaj prilika, si bom ogledala ta film Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2011 evo to bo najboljš. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 včeraj gledala Sonnenallee (Sončna aleja) - kulski film, sem se prav fajn mela zraven. moram izbrskat še več podobnih filmov, da bom vadila nemščino.pol sem mislila gledat še Zeitgeist, pa se mi ni dalo zafrkavati s podnapisi plus nisem si hotla pokvarit razpoloženja za lahko noč. pa od novega leta z mojim gledava Earla. sva že pri 4. sezoni in ne vem, kaj bo, ko bo konec. i mean it. ker imam obsesijo s temi serijami. ko se v eno zapičim, pogledam vse sezone. hja, bom že kaj izbrskala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2011 Prijavi Deli 30. januar 2011 al pa kokte Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2011 The Roadko se zgodi konec sveta in je vse uničeno, hrane ni, obdajata te mrtva siva pokrajina in sivo nebo, se še vseeno lahko zaneseš, da boš nekje našel rdečo piksno coca cole.Heh jaz sem pa glih včeraj iskala en film k sem zanj mislila da je bil naslov La strada (cesta), pa je ta se pojavil pa sem rekla da si ga moram 1x ogledat. (enkrat sem kot otrok gledala en gorzn film o dveh štoparkah al sta bli kolesarki in je blo zlo morasto in vse, sam name je strašen vtis naredil film in bi ga rada še 1x gledala... sem iskala pa je samo Fellinijev, ki je sicer mega, sam ni ta... in še en kup drugih in noben ni taprav - morda je bil drugačen naslov pa so sam pri nas prevedli Cesta - sem sklepala da je La strada, ker je bil italijanski) Zdajle sem opazla da je en zanimiv film tud na TV3 - Heavenly creatures - sam že traja...Film o preveč obsesivnem prijateljstvu dveh deklet, zanimiv, s Kate Winslet.sem ga nedolgo nazaj gledala in mi je bil všeč. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifsem še hotla opomnit semle, sam sem prepozno opazila.Sem ga enkrat gledala slučajno in mi je bil zlo všeč. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif(pa ponavad ne šizim na filme, kjer imajo tamali glavne vloge, no obstajajo pa izjeme in ta je med njimi in ta tamal je res fajn, dbest igra, sem ga že večkrat kje opazila, sam se zdaj ne spomnim, kje). Res je, itak. Ja men je tud mali zakon http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif v Šestem čutu je igral http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 Halley Joel Osment je mel prvo vlogo v forrest gumpu, kjer je spilal njegovega sina.Nic vec ni snemal filmov, kolk sem gledal je samo se posojal glas v videoigricah.Rast je tudi hitro nehal. Pocasi bo star 23 in je velik 1.65 cm. Mogoce so ga pa prevec po glavi tepli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 Rabim pomoč. Iščem naslov filma - slovenski naslov je Koraki v prostost.Film je nemški, opisuje pa pobeg oficirja nemške vojske iz ujetništva v Sibiriji po koncu WWII.Posnet je bil nekje okrog leta 2000 ali pozneje(nisem ziher... )Imel sem DVD, pred par leti sem ga nekomu posodil za čez vikend(nekam dolg vikend... )Pa bi ga še kdaj pogledal.Žal se več podatkov od naštetih ne spomnim. Včeraj pogledal Puen yai jon salad Tisto salad na koncu naslova nima nobene veze s solato... Jaz sem ga snel pod naslovom Queen of Langhkasuka. Tajski film, še kar solidno narejen, malo kung-fu pretepanja, malo čarovnije itd., nekakšna pravljica, za sedet pred tv z vrečko čipsa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 koraki v prostost Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 A je kdo gledal film Season of the Witch?Ful slabe ocene na IMDBju men je bil pa dober. Ron Perlman je d' best filmska faca Če misliš tegale bom še malo počakal da pride kakšna spodobna kopija.TS je za en k*** :xx!: In če ti je Ron Perlman d' best filmska faca poglej Cronos Se mi zdi da bo čisto po tvojem okusu... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 Temu se reče posoja za nedoločen čas in žal prevečkrat uporabljena Zato tudi nočem več posojat.Posnamem, no problem, posodim pa ne, nikomur več. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 Gledal Knight and day. Pa me je film presenetil,..ker je bil še bolj kratkočasen kot sem upal, da bo. Tom Cruise in Cameron Diaz v akcijski komediji. Veliko o filmu ni za pisat,..le to, da je fajn izbira za en večer, ko ni nič zanimivejšega za počet in da je ocena na IMDB kar primerna. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 Pa mislim, da letos pride tudi prvi film G. Martinove trilogije fantazijskih romanov. Pa sem pozabila naslov. Prva knjiga ima naslov Knjiga prestolov. A je to po romanih George R. R. Martin Potem bo to Game of Thrones Pilot bo on air 17. aprila V kino sem šel, tko da je bila slika mega galaktična, če misliš "Alefirat" film, potem pa raj počakaj, ker brez slike, je film no..... x!x Trenutno najboljša kvaliteta omenjenega filma dostopna po zgoraj omenjenem... ...postopku je TS - slika je CAM kvalitete(shit :xx!: ), audio je dodan naknadno tako da ni motečih zvokov iz kinodvorane.Tole sem že enkrat pisal, pa naj bo še enkrat - dokler se na IMDb na Technical Specifications ne pojavijo DVD Details ali podatki kdaj bo DVD ali BluRay v prodaji na Amazon, filma ni vredno iskat... ...saj veste kje. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 Ja, tole sem imela v mislih. Aja šit, ne bo film .. nadaljevanka bo. HBO: Game of Thrones Nadaljevanka, serija, materiala je dovolj in dober je :palec: Samo če se predolgo vleče postane vse skupaj malo dolgočasno... (kot Stargate)Sodeč po komentarjih na IMDb Boards se bo verjetno zgodilo ravno to. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 Tole čisto slučajno našel The Grey Zone O dilemi med vestjo in preživetjem :palec: Pa tega imam v planu pogledat Munich Črni september, olimpijske igre v Munchenu l. 1972Ubitih je bilo 11 izraelskih športnikov.Golda Meir je pooblastila Mossad da izsledi in usmrti vse vpletene v pokol.Film je zgodba o tistih ki so ta ukaz izvršili, o njihovih moralnih dilemah. :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 1. februar 2011 Prijavi Deli 1. februar 2011 (popravljeno) Munich je eden zadnjih dobrih filmov od spielberga, ceprav sploh ni njegov zanr.Rezultat je pa vseeno dober, mi je vsec film. Kaj pa Srbski film? je ze kdo uspel pogledat?Si ga moram kmalu pogledat ker pravijo da je zelo krut Popravljeno 1. februar 2011 -> Firestarter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 2. februar 2011 Prijavi Deli 2. februar 2011 lih gledam film Skriti zaliv, prou žalostno kaj delajo z delfini :( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. februar 2011 Avtor Prijavi Deli 2. februar 2011 jaz sem ga hotla pa ga ravno zato ne gledam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 2. februar 2011 Prijavi Deli 2. februar 2011 ma na konc sm se kr zjokala, k je bil res full krut, ampak resničen film, prou žalostno da se take stvari dogajajo :( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 lih gledam film Skriti zaliv, prou žalostno kaj delajo z delfini :(Tut jst sm ga gledala, pa mi ni žal! Še vedela nisem, da se to dogaja - še vedno x!x :xx!: Pa upam, da se jim (morilcem) vsem karmično stokrat povrne Bom zdej še bolj pozorna na občasne konzerve za Pesjanko! Kaj pa veš, lah so pod "lososa" vtaknil glih delfina Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.