Larisa22 5. marec 2011 Prijavi Deli 5. marec 2011 dans na POPTV ob 22:10 Skeleton key, je kdo že gleduhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_question.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. marec 2011 Prijavi Deli 6. marec 2011 Ves, Alef, te pa boma imela zamenjavo mnenj De gustibus non est dispuntandum. [O okusih se ne razpravlja] Saj izmenjava mnenj je edino kar je kaj vredno tu noter.Noben od nas sodelujočih ni nek filmski strokovnjak da bi lahko podajal neke splošno veljavne ocene o določenem filmu.Gre le zato kako ga kdo vidi, kaj mu je všeč in kaj ne.Če pogledaš mene - moje ocene SF filmov so zelo pristranske, je to pač moj žanr nr.1 Black Swan pogledal sinoči.Super igra N.P. in tudi Mile Kunis, tudi Vincen Cassel je bil OK :palec: Nepozornemu gledalcu bo verjetno težko slediti temu kaj je res in kaj so le halucinacije glavnega lika, predvsem proti koncu filma.Je pa to zame film za enkrat pogledat. Kaj je Aronofsky hotel prikazat - o tem ne bi. Gledal pred tem dva njegova filma Pi - ta film res ni za vsakogar, treba imet določeno znanje da sploh razumeš o čem pripoveduje.Na IMDb označen kot Sci-fi. in The Fountain - je že kar nekaj časa nazaj ko sem ga videl, tako da več o njem ne bi.Moram pogledat še enkrat. Od Aronfskega bi priporočil še tega Requiem for a Dream Nisem še videl, po komentarjih uporabnikov na IMDb zna biti odličen(komur so fšeč filmi s tako tematiko) Mogoče ga bom pogledal, vendar dvomim.Filmi o zasvojenosti in o tragedijah ki jih ta povzroča so mi preveč žalostni, težko gledam kaj takega.Sploh če režira Aronofsky 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 6. marec 2011 Prijavi Deli 6. marec 2011 včer gledala Skeleto key, res dobr film, če ga niste gledal, priporočam ogledhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yes.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2011 Aliana, nekaj zate : Zorro Sicer je pa zdaj še Fugitive (*dober film, čeprav že stokrat gledala, pa še mal me *moti* Harrison Ford, k nima mimike = 'mrtev' obraz - ga ne šizim gledat to pomen) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. marec 2011 Prijavi Deli 6. marec 2011 Sicer je pa zdaj še Fugitive (*dober film, čeprav že stokrat gledala, pa še mal me *moti* Harrison Ford, k nima mimike = 'mrtev' obraz - ga ne šizim gledat to pomen) Fugitive je super ja,.napet od začetka do konca. Meni je pa to najboljši Fordov film,.totalno je prepričljiv. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2011 saj je, film je ful dober in tud on je okej. če bi sam tega vidla. Ni mi moteč al pa kej (sem se morda mal narobe al nerodno izrazla ko sem napisala da "me moti"). V bistvu je total brezizrazen, to "me moti" = dolgočasen po domač povedan. (ampak film pa dbest - pa tud on je še kr ok. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. marec 2011 Prijavi Deli 6. marec 2011 saj je, film je ful dober in tud on je okej. če bi sam tega vidla. Ni mi moteč al pa kej (sem se morda mal narobe al nerodno izrazla ko sem napisala da "me moti"). V bistvu je total brezizrazen, to "me moti" = dolgočasen po domač povedan. (ampak film pa dbest - pa tud on je še kr ok. ) Saj si dobro napisala. Govoriva o Fordovi igri, film nama je pa obema dober.V filmu Ford pač nima za kaj bit preveč vesel, če je skos v stiski in beži, hkrati pa raziskuje. Film sem gledal že 3x in 3x sem bil prišvasan na sedežno. Precej zaradio Forda. Odličen je bil tudi Tommy Lee Jones, pa zgodba teče. No pa da ne bom sam nakladal.. A ste slišali, da (junija se mi zdi) pride ven Kung fu panda II. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2011 a dej ga lomt!Zdajle (23:25) naj bi se glih začel Reservoir Dogs na HTV2! dbest!najbrž bom mal metala oči (dokler dol ne popadam ) Saj si dobro napisala. Govoriva o Fordovi igri, film nama je pa obema dober.V filmu Ford pač nima za kaj bit preveč vesel, če je skos v stiski in beži, hkrati pa raziskuje. Film sem gledal že 3x in 3x sem bil prišvasan na sedežno. Precej zaradio Forda. Odličen je bil tudi Tommy Lee Jones, pa zgodba teče.ja. sam sej zato pa pravm - če bi sam tega vidla, k finta je, da je Ford POVSOD tak (). Pač zame igralc nima met kej mrtve face (razen kakšnega Busterja Keatona al pa koga ). Tommx Lee Jones je pa men ful simpatičen in nekak skor škoda, da ima tud on vedno neke te značilne vloge, da ne more prerast, se dvignit nad to, k je dober pa tud dobra faca, bi se ga dal še kako drugač in kje drugje *porabt*. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Tommx Lee Jones je pa men ful simpatičen in nekak skor škoda, da ima tud on vedno neke te značilne vloge, da ne more prerast, se dvignit nad to, k je dober pa tud dobra faca, bi se ga dal še kako drugač in kje drugje *porabt*. Ko že glodate Begunca(The fugitive) - meni je T.L.J veliko bolj všeč kot H.F.Definitivno to zame ni najboljši fordov film, čeprav je, kot jaz pravim, čisto spodobna akcija.Ford mi je veliko boljši kot v beguncu v Clear and Present Danger in Patriot Games Da ne pozabim omenit legendarnega, večnega Blade Runner Tommy Lee Jones je pa odličen v The Missing Z tudi odlično Cate Blanchett :palec: 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 Nisem gledala (menda, kolikor se spomnim) ne prvega ne zadnjega. Saj res, v Blade Runnerju je še igral. Tam sem prvič vidla Rutgerja Hauerja (posebna faca, so ga tud premal izkoristili), ki je pa (zame) predvsem blestel v Hitcherju. Tommy L.J. pa mi je bil praktično v vsakem filmu dober, ima en tak humor še nekaj, prav značilen zanj in se v večini vlog pojavi... pač igra prav take like. Nekje je igral (se ne spomnim naslova filma), ko je bil nek vojaški veteran, pa je potem okupiral cel Central Park al kaj že, no tam je bil prav on osrednji lik, pa je tudi bil fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Včeraj sem gledala na tv 3 film ( romantično dramo ) jezero, je bil dokaj pozno ponoči začel se je malo pred polnočjo, lep film. http://www.kolosej.s...mi/film/jezero/ Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 The Missing Z tudi odlično Cate Blanchett :palec: The Missing, dober film Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Nekje je igral (se ne spomnim naslova filma), ko je bil nek vojaški veteran, pa je potem okupiral cel Central Park al kaj že, no tam je bil prav on osrednji lik, pa je tudi bil fajn. The Park Is Mine In še Tommy Lee Jones Filmography Vredni ogleda so(po mojem mnenju) Rules of EngagementUnder Siege(ja, ja, Steven Seagal - brez T.L.J bi bil film navadno sranje, zaradi njega je vsaj gledljiva akcija)No Country for Old MenMen in Black I in II(tretji se snema) Itd... :palec: 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 The Park Is Mineaja točno! Pih! Steven Seagal... (saj je b.z., sam eni so mi PAČ prav antipatični ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 sodeč po vsebini se ga splača pogledathttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Sem gledala Kraljev govor in mi je bil ful všeč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 men je bil tut zakon King speechhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 De gustibus non est dispuntandum. [O okusih se ne razpravlja] Pi - ta film res ni za vsakogar, treba imet določeno znanje da sploh razumeš o čem pripoveduje.Na IMDb označen kot Sci-fi. The Fountain - je že kar nekaj časa nazaj ko sem ga videl, tako da več o njem ne bi.Moram pogledat še enkrat. Requiem for a Dream Nisem še videl, po komentarjih uporabnikov na IMDb zna biti odličen(komur so fšeč filmi s tako tematiko) Mogoče ga bom pogledal, vendar dvomim. Jaz tud ne vem kaj je hotel povedat reziser s Crnim labodom. Mogoce je v mladosti plesal balet pa ga niso hoteli nikjer najet - kdo bi vedel PI bom enkrat pogledal, ko bo cas za to (naj caka name nekje v moji sobi), The fountain je pa zelo tezki film, nujno rabis podnapise, moras pa tud pozorno sledit. Presenetil me je Hugh Jackman v njem, mu pa sigurno bolj lezi ce igra Volwerina. Tak da odsvetujem ta film na kaksno nedeljsko popoldne, je potem ze boljse spat.Requiem for a dream pa je en super fantasticen film, eden mojih najljubsih. Dobra igra in se boljsa zgodba s tragicnim vendar realnim koncem. Ogled mozen kadarkoli, vsak dan ob vsaki uri 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Tole pogledala včeraj (nemški, s portugalskimi podnapisi po nesreči, sam se nama ni dal angleških iskat .. sem vsaj ugotovila, da znam portugalsko, dokler jo berem ) Soul Kitchen Tak ful simpatičen filmček, nič strašnega se ne dogaja, pretresljivega .. mal kuhajo, mal plešejo, bluzijo .. ampak luštkan, prav fajn ga blo pogledat. Pa ta glavni igralec je simpatičen Čist priporočam za en izi vikend večer ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Tole pogledala včeraj (nemški, s portugalskimi podnapisi po nesreči, sam se nama ni dal angleških iskat .. sem vsaj ugotovila, da znam portugalsko, dokler jo berem ) Soul Kitchen Evo ti srbski hrvaški in angleški podnapisi, če jih še rabiš Soul Kitchen So pa srbski in hrvaški tudi na Podnapisi.net Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Hvala Alef Sva že pogledala ... saj pravim, jaz sem po 10 minutah obupala nad nemščino in ugotovila, da so mi portugalski napisi še kar razumljivi, I. se je pa z nemščino šlepal pa vsake tolk sva mal podebatirala, če sva prav razumela čist zanimiv način gledanja filma ampak sva prišla uspešno do konca, tako da ga ne bova še enkrat, saj ni bil tolk zakompliciran Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 zdej lih gledam Tequila Sunrise na AKanaluhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 Se še kdo spomni Grizzly Adams ? Film iz leta 1977...... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 Hudo. Ful lepo, močno. (kar srh te spreleti, pa še muzka je tolk šponska zraven) (to si že enkrat dal se mi zdi in če so tedaj že bli plusi, sem ti ga že tud takrat dala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2011 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2011 (moj prvi minus po x mescih! - pa še glih dbest k mi dons plusi nekak štrajkajo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.