Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Marsa, jst nisem glih na tako musko pozorna tolk, se je full dober not vkloplo in sploh nisem zapazla, men taka muska ni za poslušat, če bi bil to film o kakih rokerjih, al pa 60-deseta, 70-deseta, bi ti vedla povedat, vso musko k je not bla, tko pa, dober se je vkloplo, ampak se mi je zdel ena indijska pač, sej tud tam gre muska dalje..

Kak jih pa ti poznaš? x:)x

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

evo komadi iz monsunske poroke:

Monsoon wedding:

1. Feels Like Rain (Danna) - 0:28

2. Aaj Mera Jee Kardaa (Today My Heart... (Singh) - 5:11

3. Baraat (Danna) - 2:12

4. Aaj Mausam Bada Beimann Hai (Today the... performed by Mohammed Rafi - 3:21

5. Your Good Name (Danna) - 3:38

6. Delhi.com (Danna) - 1:41

7. Fuse Box (Danna) - 2:31

8. Mehndi/Madhorama Pencha performed by Sindhu, Madan Bala - 3:26

9. Banished (Danna) - 0:52

10. Good Indian Girls (Danna) - 3:41

11. Fabric/Aaja Savariya (Come to Me, My... performed by Midival Pundtiz - 3:01

12. Allah Hoo (Danna) - 4:39

13. Hold Me, I'm Falling (Danna) - 2:57

14. Love and Marigolds (Danna) - 2:45

15. Chunari Chunari performed by Anuradha Shriram / Abhijeet - 4:08

16. Aaja Nachle (Come on Dance!) performed by Raj Hans - 3:40

17. Aaj Mera Jee Kardaa (Danna) - 4:56

18. Fuse Box (Danna) - 6:14

19. Fuse Box (Danna) - 3:03

Moji naj filmi:

Big Blue

Nikita (francoska)

Face off

Ljubezen v steklenicki in Telesni strazar (zaradi Costnerja :2src: )

Seven (pa ne zaradi Pitta)

Armagedon

...itd.

Komedij v glavnem ne maram. Edino Vikend z Bernijem(oba dela) sem gledala nekajkrat in me je vedno kar fest v smeh spravil...

V kinu pa tko ze celo vecnost nisem bla...od kar mam dva mejcana doma...

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

Ful dober: The butterfly effect x!x  x!x  x!x  x!x  x!x  :vio:

igrajo:

Cast overview, first billed only:

Ashton Kutcher .... Evan

Melora Walters .... Andrea

Amy Smart .... Kayleigh Miller

Elden Henson .... Lenny

William Lee Scott

drama / triler

A young man is struggling to get over harmful memories from his childhood, but while doing so discovers a technique that allows him to travel back in time and occupy his childhood body changing his history forever. However he also discovers that every change he makes some how alters his future.

www.butterflyeffectmovie.com

Aha. Ok. Mogoče pa bi blo fajn tud v kino mal zopet it. x:)x  Pa Kurve bi rad gledal  x:px  :vragec: .............film mislim x:Dx , pa ga niti v kinu  niti na dvd-vhs nisem opazil.  x^x

maš še vedno v koloseju lj: danes: 17:40 (1000 sit)

22:00 (1000 sit)

0:50 (1000 sit)

http://www.kolosej.si/spored/

spet nov film: na VHS/DVD bo pa v roku 1-2 mesecev, glede na to da gre za independent movie!

žAh saj men tudi ne rata tole xrolleyesx

Ene parkrat mi je mogel bivsi pokazat, da zdaj KONCNO znam uporabljat pekac in se moram seveda malce pohvalit :) :xx!: x:Dx

Podnapisi? Zbiram take filme, ki so v nemscini ali anglescini, da razumem in mi ni treba se podnapisov iskat x:)x Ostalo pa drugi..ah ja

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

a ima kdo v divx formatu filma: havana (robert redford) in the great gatsby iz l. 1974 (tudi robert redford)? x?x

sem jih že na netu iskala pa jih ne najdem za dol dobit?

Si zaspančkana... :inocent:

x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

contesa znaš pa narest kr dober izbor...

bomo gledal - GLAVN DA NI FUZBAL!  xrolleyesx  xrolleyesx

ja tale fusbal mi je že čist beda... ko pogledam eno tekmo sem dober za eno leto... sami neki bunkerji...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Oj, jaz pa sem gledala vceraj nek norveski film, morda je naslov Elling - in sem bila navdusena.

zabavala se zraven 100/h.

Cisto nekaj posebnega, mega dobro. :palec: x^x

p.s. Oj, Badman, ja, uro si vsak sam nastima...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mushi, ko sem videla, da si ti komentirala v filmih, sem vedela, da bo tole napisano... ;)

Imava za nekatere filme podoben okus ocitno (sem opazila ze parkrat).

ja, mega!! :palec: :palec:

kaksna modela, kako nad lep odnos in nad dbest podan....

Ma, res je naredil vtis name in med redkimi filmi je tale, ki sem na koncu rekla, ne mroem verjet, da je ze konec, skoz sem se smejala, se mitja se je pridruzil pol, ko je slisal, da se zabavam in ga tudi on z mano do konca gledal...

res kul totalno, kok sem vesela, da sem ga ujela. x:)x x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa.. jst ponavadi dam neki do devetih na a-kanalu ruby wax snemat.. ko ma take fore.. no in sem kr pozabila na vse.. ura 21.15, jst pa jooooj ruby moja!.. pa je šlo.. mal sem še vidla.. ko je šla k enmu tipu ko ji je neki kvasu da se ona mora ponovno rodit.. pa je krilil z rokami nad njo.. in vidu neko mačko, pa tipinja prav, ne nisem mela mačke, želvo! Pa on kr mačko goni in se ona pregovarja, ne želvo.. pol je pa reku dober, je bil pa duh od mačke, pa ona a od mrtve pr njej.. pol ji je pa kr reku da se mora še enkrat rodit, hehehe Re-birthing.. pa scena pol ko jo iz bazena z vodo potegnejo in tko kot bejbi da zajokca mal.. ma tak bi jst verjetno gofljala enmu healerju.... x:Dx x:Dx x:Dx
Mushi

včeraj gledala: life or something like it.... drama z angelino joli

sinopsis: A reporter interviews a homeless man, who tells her that she's going to die next week.

tako ....ni glih slab... ni pa zloooo dobr... 2 zvezdice od 5ih mu dam

Sem gledala A walk to remember in je osladna romanticna drama, ampak te nekako zasvoji. To ne morem reci za veliko taksnih dram. Mene je resnicno pritegnila! :palec: :palec:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

d best film zadnjega časa - Old boy, pa nasploh azijska filmska produkcija :palec: , ne ne še boljši je bil mislim da japonski Pomlad, poletje, jesen zima...In spet pomlad. Ti filmi imajo eno modrost in umirjenost v sebi... :vio:
Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Danes ponoci sem gledala en hecen film na HTV - o enem fanu J.D. Salingerja in Igre v Rzi, ki je sel prav na pot, da ga bo nasel, s sabo pa je vzel eno prijateljico, ki jo je ravnokar spoznal.... saj slisi se nic kaj taksnega in wow in tudi ne morem reci, da je ravno za okoli pasti film, a je bil pa nekaj posebnega in lep, je kar dober vtis naredil name...

Naslov filma je morda bil Holden (*po glavnem junaku omenjenega romana).

Vmes pa se lepa in nic kicasta ljubezenska zgodba (*pa ceprav tragicna, ampak lepo podano).

fajn film...

*Mushi bi bil ziher vsec. ;)

Picasso

Jutri mini nadaljvanka na nacionalki...šele ob 22.30...ampak poslastica...

Hitlerjevo življenje...

(kot zanimivost...poleg Pariza je MB edino mesto, ki ga je Hitler osebno obiskal v okupirani Evropi...) :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...