Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

:eek: x?x x:Dx

Ali vas je sonce zvabilo ven ali pa ste res postali razvajeni in čakate alefa da kaj napiše tu noter... xrolleyesx :vio:

No problem... x^x x8Dx

Pop TV, jutri ob 21:00

Shoot 'Em Up

Dobra akcija, precej krvav in nasilen.

Monica Belucci, Clive Owen, Paul Giamatti :palec: :palec:

Pop TV, nedelja 22:35(sory Objemček... x:o)x )

Ostanki dneva(The Remains of the Day)

Anthony Hopkins, Emma Thompson, Christopher Reeve :palec: :palec: :palec:

Kanal A, nedelja ob 22:25

Escape from Alcatraz

Po resnični zgodbi - edini pobeg iz tega zapora kjer begunca niso našli ne živega ne mrtvega.

Pa saj ga menda poznate.

Clint Eastwood :palec: :palec:

TV3, sobota ob 20:00(ta bo za Objemčka... x:px :inocent: )

Three Kings

Vojna, zlato, pohlep in moralne dileme... :palec: :palec:

George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube :palec: :palec:

TV 1000, nedelja ob 22:00

Mulholland Drive x?x :palec:

O tem filmu smo tu noter že nekaj debatirali se mi zdi... x?x

Torej - sem ga pred leti poskušal gledat, po cca pol ure mi ni bilo jasno nič pa sem nehal.

Presodite sami ali je vreden ogleda ali ne

Za nekater so neki filmi prepozno na sporedu... :vio: x:Dx

Ta je PREZGODAJ!!

SLO 1, sobota ob 14:00 xrolleyesx :vragec:

TheCompany(Plesni orkester)

Neve Campbell, James Franco, Malcolm McDowell, r. Robert Altman in Joffrey Ballet of Chicago.

Ni Black Swan, je pa za ljubitelje glasbe in baleta vredn ogleda :palec: :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem tud enkrat poskusil gledat Mulholland drive - jebela cesta kak je to zabluzen film. Cist nekaj ekstra - in ni mi bilo nic vsec. Se vidi da je reziser David Lynch. Me zanima ce se bo kdo tu javil da mu je film vsec...

Mulholland Drive je nekaterim bil všeč ko je bila debata o njem par let nazaj.

Jaz sem celo kupil DVD... :vio: ...ko je bilo eno obdobje ko je skoraj vsak cajteng ali pa revija za par evrov ponujal zraven še film na DVD-ju.

Imam še nekje, zainteresirani lahko dobijo zastonj.

Od Lyncha poznam še slavni Twin Peaks - ko je bilo to na TV gledal par epizod na začetku ko je bilo še gledljivo, potem je bilo pa vedno večje bluzenje in sem tud nehal.

Gledal od njegovih še

Blue Velvet x?x :palec: - pogojno užitno

In pa seveda moj film Nr1

Dune

Ostalih njegovih stvaritev pa ne poznam.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Včeraj pogledal - z zamudo sicer, ker ga imam že več kot eno leto... :vio: xnckrivx x:Dx

Up in the Air :palec: :palec: :palec:

Film o tematiki ki je zadnje čase zelo aktualna tudi pri nas

Lep film, vreden ogleda.

Jaz pa sem si zdaj ze drugic ogledal film Zodiac (brez "the" spredaj, ker to je pa ze drugi film) nekaj na tem filmu mi je zelo vsec, nisem pa se ugotovil kaj. Verjetno najbolj to, da je tak morilec res obstajal in da ga policija nikoli ni uspela ulovit. Film traja okrog 2h20 ampak mine kot sus, ker je tako zanimiva zgodba

Pogledal sem 3 idiots.

Film je komedija in pred ogledom sem bil presenečen, da ima po dolgem času neka komedija tako visoke ocene - kar 8,3,.. je pa res, da je film ocenilo le 14.000 ljudi.

Čudno je, da je film indijski, govori pa se neka mešanica indijskega in angleškega jezika. Neke fore so obrabljene, vendar dobre,.pri dveh scenah, ko so nekaj peli sem celo dal na FF. Vseeno pa moram priznat, da sem film sicer pogledal brez pauz in sem se kar zabaval ob gledanju. Glede na dolžino filma (160 min) je to kar uspeh. Nasploh mi je film pustil dober vtis, ker ne glede na prej povedano ne gre za plehek film, par stvari je bilo prav odličnih in mu tudi jaz dam visoko oceno,..mogoče ne 8,3,..definitivno pa med 7 in 8. Priporočam ogled.

Glavni igralec pa me je spominjal na Tonyja Curtisa, ko je bil še mlad. x:)x

Pred kar precej leti (kakih 8 +) sem v Dvoru gledala en korejski (če se ne motim, lahko bil tud vietnamski al pa od tam kje blizu) film, režiserja pozabila, tud naslova se ne spomnim čist točno - mislim da je bil v prevodu "Pomlad, poletje, jesen, zima ... in pomlad". Eden najboljših filmov, kar sem jih sploh kdaj videla. A ima kdo idejo, o čem govorim in celo kaj več podatkov o tem filmu in kje bi se ga dalo dobit (kakorkoli, )?

Pred kar precej leti (kakih 8 +) sem v Dvoru gledala en korejski (če se ne motim, lahko bil tud vietnamski al pa od tam kje blizu) film, režiserja pozabila, tud naslova se ne spomnim čist točno - mislim da je bil v prevodu "Pomlad, poletje, jesen, zima ... in pomlad". Eden najboljših filmov, kar sem jih sploh kdaj videla. A ima kdo idejo, o čem govorim in celo kaj več podatkov o tem filmu in kje bi se ga dalo dobit (kakorkoli, ne nujno džornit)?

Korejski. :palec: Točno vem o katerem filmu govoriš. x:)x Link Pred kratkim sem si ga zaželel pogledat še drugič in sem ga z užitkom tudi pogledal. Kako ga dobit? Dobiš OS.

Tudi meni zelo všeč,..zelo dobro strukturo ima film, zgodba pritegne. V filmu ni treba veliko besed, da dobiš močna sporočila. :palec:

A ima kdo idejo, o čem govorim in celo kaj več podatkov o tem filmu in kje bi se ga dalo dobit (kakorkoli, )?

Našel x^x

Pomlad, poletje, jesen, zima... in pomlad

Pa še uradna stran

Sony Pictures Classics - Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring

Pop TV, nedelja 22:35(sory Objemček... x:o)x )

Ostanki dneva(The Remains of the Day)

Kanal A, nedelja ob 22:25

Escape from Alcatraz

TV 1000, nedelja ob 22:00

Mulholland Drive x?x :palec:

x:Dx

Jutri prehajamo na poletni čas.

Ne pozabite prestavit ure... :inocent: x8Dx

Mater ste carji, plosk plosk. :palec:

Res! http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Hvala vama, Objemček in Alef, res sta mi polepšala dan (in večer- že komaj čakam, da si bom ta film še enkrat ogledala!) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Al noben ni gledal Mullholand drive ali pa noce nic tukaj napisat, da se ne bi osramotil :) Je kdo mogoce ze sel v kino in gledal Sucker punch (Prikriti udarec)?

Smo že pisali o temu filmu (Mullholand drive) - je fajn xyesx (no - sploh če so ti všeč trilerji), za mene so ene scene že malo preveč krute xnckrivx (kolikor se spomnim vsaj, se mi je obračalo na momemente - nekaj s trupli vem da je bilo :o|o: )

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

Gledala včeraj After the wedding ... a je kdo že gledal? :inocent:

začetek je zgledal, kot da bo nekaj strašno depresivnega, ker so kadri mal taki .. počasni in temni in .. ma depresivni, no :)

sam pol se je pa zgodba fajn razvila in je bil v bistvu ful lep film, igralci super (ampak se mi zdi, da že dolgo nisem tolk nelepih tipov v enem filmu vidla, in to v glavnih vlogah .. se mi je ful zanimivo zdelo ..)

v glavnem, fajn filmček, luštna zgodba, se splača pogledat :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Smo že pisali o temu filmu (Mullholand drive) - je fajn xyesx (no - sploh če so ti všeč trilerji), za mene so ene scene že malo preveč krute xnckrivx (kolikor se spomnim vsaj, se mi je obračalo na momemente - nekaj s trupli vem da je bilo :o|o: )

Mene je bolj zanimalo ce je kdo na novo gledal ta film, ker ga je Alef priporocal za ogled, predvidevam pa da ni blo novih "zrtev"...

x:Dx :vio:

Alef ga ni ravno priporočal, samo omenil da je na sporedu... :o|o:

Očitno ni veliko navdušencev - za DVD se ni še nihče javil. x8Dx

Pogledal včeraj in predvčerajšnjim

Hancock

Malo drugačen American Superhero x:o)x

Will Smith in Charlize Theron :palec: :palec:

in

The Happening

O spregledanih oz. ignoriranih opozorilih ki nam jih daje narava in o tem kaj lahko sledi.

Sicer ne ravno najbolje narejen, ga pa priporočam za ogled in za razmišljanje. :palec: :palec:

The happening je se kar gledljiv, samo scenarij bi morali se malo pokrpati. M. Night Shyamalan nima vec tolk srece pri njegovih filmih kot nekoc.

Hancock pa je tud tak tak. Lepo je da so uporabili idejo o propadlem super junaku, lahko bi pa bil zaplet malo boljsi.

Jaz pa gledal Tretji kamen od sonca, prvo sezono. Kak je to vrei serija, ful originalne finte imajo, s od srca nasmejis

Everything is illuminated. Ojoj, tale film bi lahko vsak teden gledala, res! xsrcx

Mislim da je ta film posnet po knjigi, nisem siguren. Komaj sem cakal da si ga bom lahko ogledal, vendar

sem hitro ugotovil da sem mel napacna pricakovanja. Film mi niti malo ni bil vsec, to pa je tudi vse kar sem si o njem zapomnil. Mogoce je kriv "Frodo" :)

Uh, jaz sem ga enkrat gledal 15 minut in nisem več zdržal. Ugasnil in zbrisal iz računalnika. xcivx

Okusi so različni :)

Pol ti je mogu bit zelo zanič, če si ga kar na hitro zbrisal :) kaj pa te je tok odvrnilo od ogleda ?

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...