cipcipilonika 14. maj 2011 Prijavi Deli 14. maj 2011 ok, zdaj pa filmčk. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2011 enjoy. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 The Others je tudi fantastičen film.. Eden izmed boljših vlog Nicole Kidman.. Supernatural je pa kar se mene tiče ena izmed boljših serij in jo lahko postavimo ob bok legendarni Buffy The Vampire Slayer, čeprav je po mojem mnenju Supernatural mnogo boljša serija od Buffy.. Legion pa tud priporočam, ker je fantastičen film.. Pa recimo the End Of Days je tudi uredu film s Schwarzeneggerjem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 joj jaz sem pa zaspala na začetku Sfere! Takrat, k oso šli v kapsulo in govorili smešno zaradi heliaj. To sem se še zasmejala, potem pa zaspala.Pa mi je žal ker zdaj ne vem kaj je blo! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Zdajle sem vidla da je dons Sfera. Videl Sfero že kar nekaj let nazaj.Čeprav spada v žanr do katerega sem precej nekritičen(SF), me ni navdušila.Precej bolj mi je všeč The Abyss :palec: Od SF pogledal te dni Nadomestki(Surrogates) In Monsters Mislim da sem o obeh že pisal, prvi spominja na I Robot, drugi pa na Stalker Zame sta "vzornika" boljša. The Others tudi že videl :palec: Priporočam El orfanato :palec: Pa eno vprašanje Iščem Moby Dick Po treh poskusih dobil trikrat 2010: Moby Dick Totalno neužitno sranje od Global Asylum :xx!: Kakšen namig Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Firestarter o izganjanju hudiča Exorcist 1,2 o duhovih pa Amytiville Horror,The Haunted,The Others in pa super serija Supernatural (imaš jo med tednom na TV3 okoli polnoči..) Kaj se ticec filmov sem ze vse pogledal, Supernatural pa mam prvo sezona na cd-ju, samo zravn se moram spravit da bi jo zacel gledat (ker ko enkrat zacnem gledat serijo jo moram do konca pogledat). Vseeno hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Tudi Constantine (Keanu Reeves) - kolk ti bo všeč težko rečem. Pa kot je AirMax napisal, serija Supernatural te zna dost potegnit.Če ti je/bo všeč Supernatural, potem boš komot pogledal tudi Legion. Constantine poznam, mi je tud bil vsec. Legion me caka nekje, bi ga moral poiskat (in ga tud bom kmalu). Iz reklame mi je vsec tista babica v restavraciji Me pa bolj zanima ce je ze kdo gledal zadnji "exorcisticni" film - ta je iz francije in ima naslov La posesion de Emma Evans. Pozna kdo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2011 joj jaz sem pa zaspala na začetku Sfere! Takrat, k oso šli v kapsulo in govorili smešno zaradi heliaj. To sem se še zasmejala, potem pa zaspala.Pa mi je žal ker zdaj ne vem kaj je blo!ja sej se mi je zdel, sem še pomislila nate, da pajade da gledaš, da ziher že lepo spiš. saj jaz sem pa tud zaspala, sam kasnej. Videl Sfero že kar nekaj let nazaj.Čeprav spada v žanr do katerega sem precej nekritičen(SF), me ni navdušila.Precej bolj mi je všeč The Abyss :palec: verjamem, k mene pa glih Abyss ni tolk pritegnil, se mi je zdel bolj *pop* al kaj... tko da ga pol sploh nisem gledala menda.Sfera se mi zdi dost netipična za ta žanr, je pa res da se mestoma vleče, škoda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Kaj se ticec filmov sem ze vse pogledal, Supernatural pa mam prvo sezona na cd-ju, samo zravn se moram spravit da bi jo zacel gledat (ker ko enkrat zacnem gledat serijo jo moram do konca pogledat). Vseeno hvala Supernatural moraš gledati od prvega dela, ker drugače ne boš razumel zakaj se gre.. Vsekakor pa predlagam, da si jo pogledaš, ker je serija fantastična.. Veliko zlobnih bitij o katerih se je delalo filme so notri.. Od Bloody Mary pa do razni poltegristov in podobno.. Ko boš začel gledat ne boš mogel nehat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Ko boš začel gledat ne boš mogel nehat.. In od cesa se razlikuje Supernatural od True blood? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2011 Dons je pa ob 20h na Kanalu A Vsota strahov (k smo ga glih zadnjič omenjali) Ob 23h na Pop tv Čokolada Ob 23:50 pa na HRT2 Brokeback Mountain Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 In od cesa se razlikuje Supernatural od True blood? True Blood sem samo 1× ali 2× tako, da te serije ne poznam dobro.. Vsebina podobna le da gre pri True Blood bolj za vampirje pri Supernatural pa za več vrst zlobnih bitij.. Osebno mi je Supernatural boljša serija in ko pogledam vse sezone pride na vrsto True Blood.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Dons je pa ob 20h na Kanalu A Vsota strahov (k smo ga glih zadnjič omenjali) Ob 23h na Pop tv Čokolada Ob 23:50 pa na HRT2 Brokeback Mountain Homofobom priporocam Cokolado, vsem ostalim pa Brokeback mountain Drugac pa oba dobra filma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2011 Homofobom priporocam Cokolado, vsem ostalim pa Brokeback mountain (Čokolade -še- nisem gledala, tko da ne morem nč rečt, me pa ni zlo pritegnil ta film, sicer bi ga že kdaj pogledala, sklepam da je romantični, na te pa ne šizim najbl, razen na kakšne ki so res zakon, mal drugačni itd., teh *klasičnih* pa ponavad ne gledam) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Priporočam El orfanato :palec: Ja, ta film je pa ful dober ... Samo me je pa resnicno napsihiral (vecina ameriskih filmov se lahko skrije) Drugace mi je pa od filmov o 2. sv. vojni eden najboljsih Zwartboek :palec: Hmm... hudo dober film je bil tudi Shutter island . 1 Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Shutter Island Po dolgem času končno en super film z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi.. V kino ga je bilo še toliko slajše gledat kot potem doma ene parkrat.. Priporočam vsem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 15. maj 2011 Prijavi Deli 15. maj 2011 Shutter Island Po dolgem času končno en super film z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi.. V kino ga je bilo še toliko slajše gledat kot potem doma ene parkrat.. Priporočam vsem.. ja res je super film, lan gledala u kinu in morm rečt, da me je Leonardo DiCaprio res presenetu, kako dobro je odigral vlogohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif, tko da je film res vreden ogledahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UdswMSFqX1E vsa muzika, še posebej pa ena... http://www.youtube.com/watch?v=o-95awK6oz8&feature=related Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Shutter Island Po dolgem času končno en super film z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi.. V kino ga je bilo še toliko slajše gledat kot potem doma ene parkrat.. Priporočam vsem.. Se najboljsi je bil v Titaniku... just kidding decko ma talent, se zelo vidi v vseh njegovih filmih. njegov najljubsi mi je Bloody diamond in ga vsem priporocam.Si ga bom sam ogledal, po nujnem ogledu Supernatural, kajne Airmax Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirMax 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Ja se strinjam.. In ti je Supernatural ušeč?? Larisa22 se podpišem pod tvoj post.. Ena izmed boljših vlog DiCapria.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2011 men jih je pa ful: gilbert grape, the beach (x!x ), catch him if you can ( - oba s hanskom sta mega!) pa še bi se dal naštevat. Clo Titanik! Men je on kar car oz. v bistvu mi je car, čeprav mi najprej ni bil všeč in se mi je zdel... hm, *ohol* (?) in mal *vrabčji* ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 Ej, kaj pa je dons kej fajnga po TV? AMpak naj bo po enajsti uri, prej nimam časa. Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2011 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2011 Jp, tko mal v intervalih se o kakšnih filmih (al pa igralcih) menimo.Smo ga že nekajkrat omenjal (ta film oz. Capria not) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 evo jaz sem si pa pogledala film Japonec na enki. Skup s sestrično sva ga gledali - vsaka na vojem koncu in na FB komentirali. In sva se spomnili, kako sva včasih ko sva bli majhni, obe lahko sedeli v enem fotelju, gledali film, komentirali in se režali tem seveda samo nama smešnim komentarjem, kot dve nori kurici sva bli, ma joj je blo luštno.No saj me dve sva še dan danes taki nori kurici. mava ene svoje fore, kerizunanji opazovalec bi naju res označil za bizarni. No mni je pakul, ko maš s kom kakšne fore,ko so samo vama smešne 3 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 18. maj 2011 Prijavi Deli 18. maj 2011 jstpa zdaj gledam na pop tv to nadaljevanko z-fantastično. sej ne vem čist za kaj gre ampak sklepam da bodo nekoga od mrtvih zbudl. pa da vidimo: Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.