Cookie 14. junij 2011 Prijavi Deli 14. junij 2011 Glih sem domu priso iz kinaHangover 2smo si ogledali in lahko samo recem da vidim pol najboljsih fint ce si trailer ogledas.skoda skodamen je bla pa 2ka všeč. Je pa res, da je poanta dost podobna 1ki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Firestarter 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Vceraj sem si ogledal ponovno film The pianist od Polanskega. Glavni igralec Adryan Brody je med drugim dobil oskarja za to vlogo. Prvi del filma sicer ne izstopa s svojim igranjem, drugi del (prezivetje v rusevinah Varsave) pa je mojstrsko odigral in tudi zasluzeno odnesel zlatega kipca. Malo sem brskal po netu o njem:ker ne koncu filma pice le o tem da je se dozivel starost 88 let ipd bo mogoce koga, ki pozna film, zanimalo da ni prezivel noben od njegove druzine. Napisal je knjigo o njegovih dozivetjih, po kateri so film Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 O dons je pa Nina. Me čudi da ima na imdb sam 5.7, men se zdi boljši.Tud mi je clo -presenetljivo- bolj všeč kot original (Nikita), tud rajši gledam Bridget Fonda kot Anne Parilaud (mi je tle mal pretirana al kakšna). Fajn film v glavnem. aja, na Kanalu A ob 22:25 Meni je pa Nikita z A.P. bolj všeč kot Nina, pa tudi sicer so mi bolj všeč evropski originali kot ameriške kopije... Od A.P. se mi zdi vredno ogleda Innocent BloodMap of the Human Heart Ostalih njenih pa ne poznam, razen The Man in the Iron Mask kjer je nastopila v vlogi kraljice matere Anne Avstrijske - dober film, po moje prenizko ocenjen na IMDb. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 včeraj ob 23.30 je bil na pop tv en film z Umo Thurman, a je kdo slučajno gledal? Gledala sem do takrat, ko se je Umi začel odvijat "fleš" - ko se je ponovno videla v sceni, ko je njo in prijateljico vprašal, katero naj ubije, pa je rekla da naj njo ustreli in jo je in je ležala v luži in potem sem zaspala. . Zanima me, kako se je potem odvil film do konca?? Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 včeraj ob 23.30 je bil na pop tv en film z Umo Thurman, a je kdo slučajno gledal? Gledala sem do takrat, ko se je Umi začel odvijat "fleš" - ko se je ponovno videla v sceni, ko je njo in prijateljico vprašal, katero naj ubije, pa je rekla da naj njo ustreli in jo je in je ležala v luži in potem sem zaspala. . Zanima me, kako se je potem odvil film do konca?? The Life Before Her Eyes Imam podobne "tehnične težave"... Zato film ki mi je zanimiv, iz preventivnih razlogov tudi posnamem.Ali pa uporabim zgoraj opisano metodo... The Borgias so bili tukaj že omenjeni.Danes mi SiOL vklopi HBO - na HBO on Demand so na voljo vse epizode do sedaj posnete... 8. julija starta 4. sezona Torchwood Ne na HBO, da ne bo nesporazumov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 o hvala, zdej mi je pa jasno! sicer tvoj link mi ne dela, sem pa vsaj naslov dobila in mi je Wiki vse povedal. Mi je škoda, da ga nisem gledaal, ker sem si zamišljala drugačen konec (to eliko krat naredim in če se zmotim, potem sem vesela ) Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 no, pa še na you tube sem ga našla v delih, bom danes zevčer pogledala. Pa alef ti si res videoteka na dveh nogah. alefpedija 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. junij 2011 Avtor Prijavi Deli 20. junij 2011 alefpedija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 Veliki transport [vojni film]http://www.genspot.com/video-98214/veliki-transport-4-del.aspxhttp://www.genspot.com/SearchResults.aspx?search_for=Veliki%20transport&type=ALL Gledal ponoči - zjutraj na pink.si ... [brutalno & brezkompromisno ...] Vojna na totalno obojestransko uničenje nasprotnikov ...[partizani vs Nemci & ustaši ...] Nemci: "Heil Hitler". Cigani, 1 meter od ustašev in Nemcev: "Hitler, qurac jedan ...". ... -) Partizani, Cigani & ostali civilisti vs Nemci na 1.5 m razdalje ...,ko so si partizani izpogajali prehod skozi vas ... mimo Nemcev, ustašev ...v zameno za izpustitev zajetega nemškega polkovnika in njemu podrejenih 40+vojakov, častnikov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 Pa alef ti si res videoteka na dveh nogah. alefpedija Pravzaprav samo IMDb znam uporabljat, pa druge portale tudi... Pa cajta imam preveč... Danes na HBO ob 20:00 Igra prestolov(Game of Thrones) 10. - zadnji del prve sezone :palec: Ponovitev ob 03:35 jutri zjutraj Ob 00.00(HBO) The Girl Who Played with Fire(Dekle, ki se je igralo z ognjem) Kanal A 20:00 The Patriot :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 no, pa še na you tube sem ga našla v delih, bom danes zevčer pogledala. Pa alef ti si res videoteka na dveh nogah. alefpedija ja res je super naš alefhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, dobr da ga mamo, da nam pove kaj se dogaja na filmskem področjuhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2011 Prijavi Deli 25. junij 2011 A še kdo čaka, da se konča sezona Game of Thrones? Ja, jaz. Ne samo, da čakam, da se konča sezona, čakam tudi, da se začne naslednja, še bolj me pa zanima, ali bo tip napisal sago do konca preden umre. Upam da bo HBO nadaljeval tudi z ostalimi deli sage... Bodo nadaljevali, samo bo treba čakat skoraj eno leto na začetek 2. sezone... Game of Thrones Season 2 Te dni pogledal Extraordinary Measures - menda temelji na resničnih dogodkih.Ni slab, temo bi lahko bolje obdelali, konec nejasen... :palec: Lezioni di cioccolato - italijanska komedija :palec: In the Loop - glede na ocene na IMDb, prebrano vsebino in izvor(UK) sem pričakoval da bo to res komedija. Dolgočasen, nehal gledat po dobre pol ure.Je pa po svoje zanimiv prikaz zakulisja politike... Vsi trije našteti dostopni na HBO on Demand pri SiOL-u - kako imajo to urejeno drugi operaterji mi ni znano. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. junij 2011 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2011 O dons je pa The Shawshank Redemption. Na Kanalu A ob 20h. Eden boljših filmov ever, res, nima djabe take ocene na imdb-ju. .................. Včer sm pa mal gledala Harryja (Ognjeni kelih) - precejšnje razočaranje (tega še nisem gledala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. junij 2011 Prijavi Deli 27. junij 2011 Kung FU panda 2 je zakon Nisem pricakovala, da bo tako dobra risanka... mislim, da presega prvi del... Lušna je Kung fu panda. Vendar pa 2. del meni ni tako všeč kot 1.,.bolj na silo narejen scenarij, medtem, ko je prvi del res originalen. Prvi del sem pogledal v šusu, pri drugem pa se mi je zgodilo, da sem komot dal mal na pauzo in potem naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Oh sej močni privrženci bodo počakali mal bomo že škrtal z zobmi, sam bo šlo Prejšnji teden pogledala The Next Three Days z Russell-om Crowe-om. Menda bo v eni naslednjih zgodb(ali filmu... ) "uporabil" tudi Predjamski grad... Še zanimivost - S. 2 The Game of Thrones naj bi v glavnem posneli na Hrvaškem. Že večkrat omenil - slaba stran preobsežne videoteke je da kaj spregledaš... The Next Three Days - imam že... ...nekaj časa.Hvala za opomnik... Našel dve zanimivi strani za filmofile FanEdit.orgDigital Fanedits Pogledal te dni Fracture Anthony Hopkins, Ryan Gosling :palec: in Unknown Kot akcija čisto OK, samo zgodba preveč spominja na The Bourne Identity Bourne je boljši :palec: 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Kje pa ti najdeš te podatke, kje se bo snemalo?Na teh dveh linkih, ki si jih podal? Winter is Coming To o Predjamskem gradu je pa menda izjavil George R.R. Martin med obiskom omenjenega gradu - slišano na Pop TV Tista dva linka odkril slučajno ko sem iskal podatke o Dune - Alternative EditionImam že tri - Theatrical Version(za kinodvorane), Extended Cut in Director´s Cut.A.E. bo četrta, najdaljša.No comment, please... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. junij 2011 Prijavi Deli 29. junij 2011 Tista dva linka odkril slučajno ko sem iskal podatke o Dune - Alternative EditionImam že tri - Theatrical Version(za kinodvorane), Extended Cut in Director´s Cut.Dune, legendaren film (še bolj serija romanov). Tudi miniseriji Dune (posneta po prvem romanu) in Children of Dune (posneta po drugem in tretjem romanu) sta zelo solidni in vredni ogleda, če ti je bil film všeč. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. junij 2011 Prijavi Deli 29. junij 2011 Dune, legendaren film (še bolj serija romanov). Tudi miniseriji Dune (posneta po prvem romanu) in Children of Dune (posneta po drugem in tretjem romanu) sta zelo solidni in vredni ogleda, če ti je bil film všeč. Videl obe seriji.Dune oz. Dune 2000 kot je ponekod predstavljana ima v bistvu isto zgodbo kot film, zame je film boljši, čeprav je tudi serija OK Škoda ker niso nadaljevali.So še trije romani - God Emperor of Dune, Heretics of Dune in Chapterhouse Dune.Prebral vse tri v srbskem prevodu.Žal nisem bral romanov pred temi(tistih po katerih so posnete serije in film) - Dune, Messiah in Children of Dune. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. junij 2011 Prijavi Deli 29. junij 2011 (popravljeno) Videl obe seriji.Dune oz. Dune 2000 kot je ponekod predstavljana ima v bistvu isto zgodbo kot film, zame je film boljši, čeprav je tudi serija OK Škoda ker niso nadaljevali.So še trije romani - God Emperor of Dune, Heretics of Dune in Chapterhouse Dune.Prebral vse tri v srbskem prevodu.Žal nisem bral romanov pred temi(tistih po katerih so posnete serije in film) - Dune, Messiah in Children of Dune. Meni je tudi film bolj všeč od prve serije, se pa serija veliko bolj drži zgodbe iz romana kot film, čeprav ima tudi serija nekaj čisto svojih scen, ki jih v knjigah ni. Prebral sem vseh šest Herbertovih romanov (ostalih, ki jih je napisal sin in še en tip, še ne nameravam) in gre res za ZF mojstrovino. Pa še ena slikca, lih za filing. http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/f/2010/340/d/0/dune_tribute_by_jamga-d34c20h.jpg Popravljeno 29. junij 2011 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 30. junij 2011 Prijavi Deli 30. junij 2011 dans je bil Vicky, Christina, Barcelona na TV1, upam, da je kdo gledu, gledala že lani in morm rečt, da je super filmhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif in me je prou navdušu, tko da sm ga še enkrat pogledalahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2011 (men je bil tud všeč) ... Dons je pa na Pink.si ob 21h Top Secret.Total odbita komedija (menda pa tudi debi Vala Kilmerja).Čist nad butast, ampak prav špasno, velik ful dobrih for...Mi smo ga *gor* pogosto gledal pa tud kej uporabili za (razvpiti izginuli) acid video mix.Mislim ene fore so res da dol padeš. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2011 Dons je pa na kanalu A ob 20h Black rain.Dober film. (dobra zasedba tud. men je bil predtem Michael Douglas zorpn, Andyja Garcio sem pa tle najprej opazla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 4. julij 2011 Prijavi Deli 4. julij 2011 tole tud ne bo švoh ... Ronin ... Jean Reno in De Niro 20.57 na TV3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. julij 2011 Avtor Prijavi Deli 4. julij 2011 jp, ta je tud kul... a tko trapast? da se poklapata? (cifre ao pa tud hude za zaćetek filma: 20:57 ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 5. julij 2011 Prijavi Deli 5. julij 2011 saj jim vedno uspe spravit na kup nekaj dobrih filmov ... še dobro, da jih tolikokrat ponavljajo in uspeš videt vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.