Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Dons je ob 21:58 (x:o)x) film The Edge.

xyesx :palec: :palec:

Jaz pa včeraj pogledal Your Highness

Nekakšna komična mešanica Gospodarja prstanov in Igre prestolov xrolleyesx :palec: :palec:

Zabaven x:Dx

Predvčerajšnjim pa Thor

Spet Marvell Comics, ena slabših priredb, je pa gledljiv. :o|o: :palec:

Na SLO 1 je danes ob 20:00 Let nad kukavičjim gnezdom(One Flew Over the Cuckoo's Nest ) - klasika :palec: :palec: :palec:

Pop TV ob 22:05 The Bone Collector

Denzel Washington, Angelina Jolie :palec: :palec:

Kanal A ob 20:00 Asterix na olimpijadi - stripi in animirani filmi so bili OK :palec: :palec: , filmske priredbe so pa http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c010.gif

TV 3 ob 20:00 The Siege

Žal zelo aktualna tema - terorizem.

D. Washington, Bruce Willis, Anette Bening :palec: :palec:

HBO ob 23:45 serija The Pacific - 10.(zadnji) del :palec: :palec: :palec:

Celotno serijo je možno pogledati na HBO on Demand(SiOL-ovi naročniki paketa Mega z dodatkom HBO imajo brezplačen dostop, kako je pri ostalih operaterjih ne vem)

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

HBO ob 23:45 serija The Pacific - 10.(zadnji) del :palec: :palec: :palec:

Celotno serijo je možno pogledati na HBO on Demand

x:Dx :vio: xnckrivx

Se opravičujem, napisal prej kot preveril - ni več v izboru HBO on demand.

So pa še drugi viri... :inocent: x:Dx

Je pa zdaj na HBO O.D. možno gledat serijo Spartacus: Gods of the Arena

Serija je nadaljevanje oz. "spin" od Spartacus: Blood and Sand ki je ostala nedokončana - FAQ for Spartacus: Blood and Sand

Se pa že snema druga sezona z novimi igralci.

Videli naj bi jo prihodnje leto.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Na SLO 1 je danes ob 20:00 Let nad kukavičjim gnezdom(One Flew Over the Cuckoo's Nest ) - klasika :palec: :palec: :palec:

Hudo, tenx da si obvestil (sicer ne bi vedla da je, sem k sreči že prej vidla tvoj post x8Dx).

Eden boljših filmov in zgodb (in med tistimi, ki je film prav tako dober ali celo boljši od knjige x^x).

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pogledal par dni nazaj Human Nature

Zanimivo razmišljanje o tem kaj je človeštvu dala civilizacija x?x :palec: :palec:

Danes ob 20:00 na Kanalu A - Coach Carter :palec: :palec:

Pop TV, jutri ob 23:10 - Legends of the Fall :palec: :palec:

Pa še en malo starejši - Pop TV, ponedeljek ob 00:20 - The Accused

In še, zame najboljši ta konec tedna - Pop TV, nedelja ob 22:00

The Killin Fields :palec: :palec: :palec:

Guest Jeti

Jp, priporočam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

dobro sem se nasmejala x:o)x ... celo podnapisi so me motili, ko so tako preklinjali x:Dx

danes tole Pridigar za njim pa še Jesensko pripoved ... malo jo bom zamudila, ker se filma prekrivata ... sem pa že enkrat gledala x:px

Dons (oz. jutri - čez dobrih 15 minut) je Krog na pop tv. ob 00:05.

K se ga včasih omeni tukaj oz. je interes, pa če kdo ne ve da bo zdaj na sporedu...

Meni je bil pravzaprav kar grozen res (k so rekli da ni tolk grozen).

Dober, vsekakor za pogledat.

(*čeprav jaz osebno ne šizim tolk na 'take filme' sicer)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest Jeti

nisem mogla zaspati ... ajd, bom pa tole xupx gledala ... :horro-cb: ... niti pod razno

malo kasneje je bil, na enemu teh novih programov, poslednji samuraj x:px ... na koncu sem se še malo razjokala x;)x

ja meni je bil tudi grozen Krog.

sam sem ga gledala do konca, ker je bil drugače grozen (ni blo mesarjenja pa krvi pa tega x:)x).

No konec mi ni bil všeč in sem razmišljala, da se prav vidi, kako so se najbrž odločali za konec, imeli morda več variant...

(je blo valjda treba mislit še na Krog 2345 x:o)x)

Picasso

Krog

Meni je bil pravzaprav kar grozen res (k so rekli da ni tolk grozen).

Dober, vsekakor za pogledat.

Smo(sem x?x ) že pisali o njem.

In kot je pri američanih v navadi ima nadaljevanje - The Ring Two

Od Avatarja naprej je moderno da je vsaj kakšna verzija tudi v 3D in tudi Krog ni izjema - In development The Ring 3D

Original je japonski - Ring(orig. Ringu) in Ring 2(Ringu 2) in še tretji del (posnet zadnji, v bistvu začetek zgodbe) - Ring 0: Birthday(Ringu 0: Bâsudei)

Bi dodal še kaj z TV sporeda pa se mi SiOL portal ne odpre... x?x :vio: :vragec: xnckrivx

Pogledal včeraj The Man from Earth

Označen kot Sci-Fi, pa to v bistvu ni.

Low budget, brez akcije, zato pa izreden prikaz značajev, verovanj, prepričanj... :palec: :palec: :palec:

pogledala film Jaz bi tudi, morm rečt, da je prou super filmhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gifhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif, tko da priporočam ogledhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Igralci, igralke zame dober igrajo karakterje ... -),

ki pripadajo posameznim vlogam ... Zame, igrajo dober

svoje vloge ... - vsaj do dogajanja pred Panamo - v

USA. -)

Prison Break [season 3] gledam raje kot Oz ...

Ostalih sezon niti ne mislim gledat ... Tretja

mi je pa bila/ je gledljiva ... - vsaj do dogajanja

v Panami ..., ko se dogaja v USA ... -)

Pogledal film Your Highness. Gre za komedijo, ki se nič ne trudi bit inteligentna al pa met dobro zgodbo, le da je zabavna in to je to. Par dobrih štosov, sem se parkrat zasmejal, film je hitro minil. Pač, če vam je za malo zabave, je ok izbira,..meni ni žal, da sem ga pogledal.

http://www.youtube.com/watch?v=YPmV3Efy-Zk&feature=player_embedded

Ta teden sem pogledala tale film: Cassandra's Dream (2007) začetek je malo dolgočasen, konec pa kar zanimiv!

Pa tale: Smokin' Aces (2006) ta mi je bil bolj tako-tako :ermm:

Včeraj pa še malo "starejšega" (11 let x;)x ): Snatch. (2000) meni itak legendarni x:Dx :palec:

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

men pa ni všeč (prison break)

niti House (več) - k ste ga omenjal v Dnevniku.

House je od pete sezone dalje en http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c010.gif :vio:

Prison Break tud meni ni všeč xrolleyesx

House je še vedno gledljiv, ampak zdaj ne pridem do njega.

Aja Ring ... ama vsi rečejo, da je japonski daleč boljši od ameriškega - vsi.

Your Highness, gledala prejšnji teden in se moram strinjat z Dude(kovo) razlago x;)x

House je dostopen, seveda če se hočeš posluževat določenih file transfer dejavnosti... :inocent: x:Dx

Japonski Ring(Ringu) JE boljši os US variante.

Normalno, da se strinjaš, če pa tak realno povem. xsrcx

Od sitkomov zdaj gledam The rules of engagement. Pozna kdo?

Poznamo... x:px

Vreden ogleda... :palec: :palec:

Za Your Highness se pa tudi jaz strinjam z Dudekom - ali pa se on z mano ker sem ga jaz prvi omenil tu noter... x:px x^x

Danes je na HBO vreno ogleda

The Young Victoria :palec: :palec:

Še biografija

Od 23:15 pa do 04:00 zjutraj pa Game of Thrones - prvih pet epizod v nizu... :eek: :wOOt: :sleeping: :sleeping:

Hehe, Dudek. x:Dx

Folk, sam resno. http://www.youtube.com/watch?v=Be7Og9Gc_KY&feature=related x:Dx

Alef: za ta film nisem zvedel na LF, ampak sem slučajno naletel na njega. Smo pa vsi torej nekak istega mnenja. x:px

LiliMai: Vedno rad pogledam dobro risanko. Se že veselim. x:)x :palec:

Mimogrede,..kaj je z japonskimi risankami? Dolgo že nobene nove nisem gledal,.nič slišal.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...