Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Big Lebowski!!!

Te obvestim takoj ko bo na sporedu... x^x

Danes ob 20:00 na TV 3 A Perfect Getaway(Rajski oddih)

Na HBO tudi danes Igra prestolov, epizode 6-10 od 23:15 pa do 03:50 zjutraj... :sleeping: :sleeping: ko bo na sporedu Nothing But the Truth

Na HTV 2 ob 20:00 Papillon - legenda

Ob 23:00 The Counterfeiters(orig. Die Fälscher)

Opzorilo tistim ki snemate - HTV 1 in 2 imata neprijetno navado - netočnost oz. zelo velike zamike začetkov oddaj glede na spored.

Je treba nastavit kar veliko rezervo(20-30 min., raje več kot manj) za konec snemanja da si ne odrežete konca filma... :vragec: xwizardx :vio:

Ostalo na TV več ali manj sama http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c010.gif

Jaz pa trenutno ponovno prežvekujem Stargate SG-1

Tri epizode na dan, dal skozi 9. ep 1. sezone, ob takem tempu bo to trajalo 71 dni... :eek:

Potem bo na vrsti Stargate Atlantis, pa Galactica(vsi filmi in serija), pa Sanctuary, pa Caprica...

Nekje do pomladi prihodnje leto bo to skozi, seveda bo vmes še kaj drugega.

Npr. Torchwood s. 4

Sci-Fi addict... xnckrivx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Men so pa kao predlagali serijo Spartakus, ker je baje ful dooobra in moram reči, da mi po dveh pogledanih dleih ni ne vem kak presežek :o|o:

Saj tudi ni, je pa gledljiva :palec:

Veliko krvi, seksa, igralci ki se ne morejo pohvaliti z kakšnimi velikimi igralskimi dosežki(Lucy Lawless poznamo iz serije Xena).

Naslednje leto starta nova sezona z novo ekipo, prva sezona je bila po 13. epizodi prekinjena zaradi bolezni glavnega igralca - Andy Whitfield

Letos je bila posneta nova serija Spartacus: Gods of the Arena v glavnem z isto igralsko ekipo razen A.W.

Ta serija je bila v ponudbi HBO on demand, verjetno bo kmalu spet tako da se tistim ki jih zanima ni treba trudit s... x:Dx :inocent: ...file transfer.

Kdor ima dostop do HBO on demand si v trenutni ponudbi lahko ogleda med drugim Igro prestolov, so pa še druge zanimive vsebine :palec:

Katalog velja za SiOL, ne vem kako imajo to urejeno drugi operaterji.

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Zadnje čase sem gledal zelo malo filmov.. Prejšnji teden sem si pogledal samo Gospodar Prstanov Trilogy.. Sem preveč zaposlen s športom in druženjem zadnje dni tako, da za filme ni ravno časa kaj preveč..

Hja sej to sem ugotovila, samo je vseeno malo razočaranje, če ti jo nekaj ljudi predlaga kot ne vem kako super truper dobro, a ne? x:)x

Tole zadnje pa nisem vedela, ker tudi nikoli ne raziskujem igralcev. Če kaj vem je bolj posledica ''zvedela mimo grede''. Se mi je pa porodila ideja, koliko energije (take ali drugačne) igralci potegnejo nase z igranjem določenih likov. Zanimivo bi bilo malo bolj raziskat. Podobno je bilo z Dexterjem. Lik je precej negativen, čeprav se ga trudijo prikazat kot posebnega, zelo svojevrstnega serijskega morilca, še vedno pa kolje kot v klavnici in hladnokrvno. No ta tipo je baje tudi zbolel za težko boleznijo.

De gustibus non est disputandum.

Če ti nekdo nekaj priporoča to še ni garancija da ti bo všeč.

Tudi ocena na IMDb - serija z A.W. 8.8, novejša 8.9 - ne pomeni veliko(jaz sem obe sriji ocenil z 6)

Tudi jaz nimam navade raziskovati igralcev, pri Spartacusu je bilo to slučajno.

Šel sem iskat original naslov(zaradi... :inocent: ...file transfer) pa sta se pojavili dve seriji z istimi igralci.

Ko sem raziskoval dalje se je pojavila novica o A.W.

Dexterja sem gledal eno epizodo pa še to ne do konca, pa ima na IMDb še višjo oceno kot Spartacus - 9.2

Vem pa da je bil nekaterim na tem forumu zelo všeč.

In ko si že omenila - Michael C. Hall(Dexter) je zbolel za podobno boleznijo kot je bila usodna za A.W - limfni rak.

O negativnosti in pozitivnosti raje ne bi ker je s tem podobna situacija kot z okusi.

Da pa se energije lika prenašajo na igralca ki ga igra bi pa verjel.

V čas rimskega imperija je postavljena tudi serija Rome - IMDb 9.1

Moja ocena - če bi vse skupaj spravili v pet, šest epizod bi bila gledljiva, tako pa ... xrolleyesx ...čreva. :vio:

Rome meni ni bila všeč predvsem zato ker imam en odpor oz. pomisleke proti "zgodovinskim" filmom in serijam.

Ko zgodovino prirejajo, z namenom bolje prodati.

Raje pogledam kakšen dokumentarec na to temo.

Pa - ko sem že omenil dokumentarce - razpasla se je zame zelo moteča moda in to so igrani vložki v dokumentarcih, z igro ki je celo na nižjem nivoju kot latinskoameriške žajfnice... :xx!: :xx!: :vragec:

Spartakus(obe seriji) nista imeli namena prikazovati življenja in kulture tistega časa tako na splošno.

Je akcijska serija ki bi bila v bistvu lahko postavljena v katerikoli čas.

Seks - no ja, stvar okusa, je pa zame vsekakor bolj gledljivo kot kakšne sterilne ameriške serije ali filmi.

Klanja in krvi je pa tudi za moj okus preveč, pa kaj ko sodobna tehnika omogoča take krvave prizore, pa še prodajajo se dobro.

Ocene na IMDb to nazorno pokažejo.

Da pa ni vse v krvi, klanju in seksu je lep primer Spartacus(1960) ki vsaj približno pravilno prikaže življenje tega legendarnega gladiatorja.

In je precej manj krvav od serije, seksa pa, glede na čas ko je bil posnet, sploh ni.

men pa ni bil. Sploh konc je bil kr neky - odrezan.

ob sredah so običajno boljši filmi na slo1 xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sej vem, da je še zgodnja ura :inocent: , pa vseeno xcivx

prvi stavek xcivx

drugi stavek x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest Jeti

men pa ni bil. Sploh konc je bil kr neky - odrezan.

ob sredah so običajno boljši filmi na slo1 xcivx

men pa ravno zaradi konca, ki ti dopušča, da ga zrežiraš sam ... glede na to kako si dojel zgodbo

Ana ... tako mlada, obolela za levkemijo, brez sorodnikov ... s strašnim strahom pred smrtjo ... a z veliko željo do življenja ... hiti dalje ... morda je še kje kakšna oseba, ki jo je potrebno prebuditi ... ker življenje ni samo delo in služenje denarja za lepo in udobno starost ... življenje je tudi ljubezen do samega sebe, drugih ... ples, glasba, sproščeni trenutki v naravi xrainbowx

moje videnje zgodbe in konca x;)x

Danes na Slo 1 ob 20:00 - The Constant Gardener(Zvesti vrtnar)

Ralph Fiennes, Rachel Weizs(oskar za stransko vlogo) :palec: :palec:

Pop TV ob 22:20 - Things We Lost in the Fire x?x :palec: :palec:

TV 3 ob 20:00 - Breach :palec: :palec:

HBO ob 23:25 - Shutter Island :palec: :palec:

pogledala Things We Lost in the Fire, full dobr film res, tko da alef hvala za priporočilohttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

no konc sm kr jokala, tolk me je ganu film....

Tale bo mogoče za Marso - Crazy Heart :palec: :palec:

Ni Big Lebowski, je pa Jeff Bridges x:Dx

HBO, danes ob 21:40

Takoj za njim(23:30) - Machete

Precej nasilna in krvava zadeva... :vio: :palec:

Danes na Slo 1 ob 20:00 - The Constant Gardener(Zvesti vrtnar)

Ralph Fiennes, Rachel Weizs(oskar za stransko vlogo) :palec: :palec:

...

mhm, gledala, dober film :palec:

krasna scenery, mal strašljiva zgodba (kaj pa če je "vse" res), čist gotow da je kej podobnosti z RL.

v glavnem, meni všečen :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Matrix fans, če ste že zamudili včeraj na Kanalu A The Matrix, danes je ob 21:50 The Matrix: Reloaded in jutri ob 22:00 The Matrix: Revolution

Pop TV danes ob 21.25 Blood Diamond :palec:

Za njim(00:15) Catch a Fire

Po resnični zgodbi, Južna Afrika v 80. letih :palec: :palec:

Jutri na HBO The Lovely Bones :palec: :palec:

Blood Diamant, sm gledala že lani, full dobr film, vreden ogledahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

na SLO1 je bila ob 20:00 Slumdog Millionaire, sm ga tudi gledala pred časom, tudi ta film je vreden ogledahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

na SLO1 je bila ob 20:00 Slumdog Millionaire, sm ga tudi gledala pred časom, tudi ta film je vreden ogledahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

a res, škoda k nisem vedla, jaz ga še nisem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...