Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Jaz pa čez vikend pogledal Gladiatorja ... full vredu film ... glasba d'best (bi rekla Marsa) ... ima kdo kak cede od Enye ?

Enya je pri men doma...prav tako filmska od Gladiatorja...juhuhu...odlična muzika...še posebej, če daš volume do fula...kokr ti pač ušesa znasejo...dobiš power... :palec: :palec: :palec:

Drgač sm pa vidla...Enyo za 1.000 SIT u BOF-U...original...ne vem pa, če je še...sem si nabrala takrat kr neki CD-jk, za drobiž...ker baje niso komercialne...Hair, A.Franklin in podobno... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

šla gledat v kino dan pojutrišnjem... :xx!: kako lahk to dajo v kino... :xx!:

O, Tashy jaz bi ga pa full gledala z nekom, da me drži za roko, da me ne bo preveč strah! xflirtx xsrcbumx

jah sam ta film ni nč groznga...zraven sm skor zaspaaaaaaaaaaaaalaaaaaa x:o)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

x:Dx Jasno, če ga greš gledat ob 10.00 zvečer... x:o)x x:Dx

Rada bi pa Pianista gledala še 1x...matr je fajn...po Gladiatorju en redkih filmov, narjen za velik dnarja, pa da je fajn...

Včer na pol gledala Hitlerja...škoda da dajo tako pozno uro, tko fajn filme...grrrr xrolleyesx pol pa pol zamudim in spim pred TV-jem do jutra... :V:

Taš poskušam navdušit za ČB al pa vsaj stare filme... :palec: narjene pred letom 70... in kot zanalašč, je bla včeri Sladka Irma...pa ji je bil full všeč...že enkat prej sva gledale en film o OI v Tokiu (Grant v glavni vlogi)...ko si je Grant najel sobo pri eni dečvi...pa ji je prpelu še enga fanta...zmešnjava na 3... x:o)x x:Dx kopalnica razdeljena na sekunde...menjava hlač... x:Dx res luškan film...takih ne delajo več...škoda... :V:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sm gledala včeri Sladko Irmo. :palec: Luštkan film x:)x tak cukrčk.

Majica Pianist :palec: :palec: :palec: . Res ful ful ful dobr film. Name je naredil kar velik vtis. Nism pa vedla, da je visoko proračunski :eek: .

Hitlerja sm tut jest prespala, ampak sva ga posnela na VHS, tko da si ga bom še ogledala. x8Dx

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Jupi...pol se loh pofočkam za izposojo kasete... :inocent: x:Dx x:Dx :palec:

Ja ja...Pianist je požrl veliko denarja...predstavljej si kulise...zid skoz Varšavo...kako so ga naredl... :inocent:

zanima me Chicago, če je zakej... x?x

Medtem, ko je bil men Chicago cist mem ( mogoce tudi zato, ker mi je Zeta tok zoprna xrolleyesx ), Mouler Rouge mi je bil pa zanimiv...pa dobra muska! x:Dx

Evita? Tko, tko...

Musical..jah zame so najboljsi tisti tastari :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Številka ena je Over the rainbov

Pri ameriškem filmskem inštitutu so izdali seznam stotih najboljših filmskih pesmi v zgodovini filma. Na prvo mesto se je uvrstila pesem »Over the Rainbow« iz filma Čarovnik iz Oza, sledi ji »As time goes by« iz Casablanke, na tretjem mestu pa se nahaja pesem »Singin' in the Rain« iz istoimenskega filma.

»Over the Rainbow,« ki jo je leta 1939 odlično zapela Judy Garland, se je na vrhu lestvice znašla po tem, ko je zanjo glasovalo okoli 1.500 igralcev, režiserjev, piscev scenarijev in drugih hollywoodskih pomembnežev.

Že leta 2001, se je pesem »Over the Rainbow« skupaj z "White Christmas« Binga Crosbya uvrstila na sam vrh seznama 365 pesmi preteklega stoletja.

Nadalje naslednjih šest pesmi na seznamu tvorijo: 4. mesto »Moon River« iz filma »Breakfast at Tiffany's«; 5. mesto »White Christmas« iz filma »Holiday Inn«; 6. mesto »Mrs. Robinson« iz filma »The Graduate«; 7. mesto »When You Wish Upon a Star« iz filma »Pinocchio«; 8. mesto »The Way We Were« iz istoimenskega filma; 9. mesto »Stain' Alive« iz filma »Saturday Night Fever«; in na zadnjem, 10. mestu »The Sound of Music« iz istoimenskega filma.

Direktor inštituta Jean Picker Firstenburg je povedal, da so se odločili izdelati seznam zato, ker takšni seznami resnično vplivajo na ponovno odkrivanje starih filmov, pri starejših ljudeh močno vplivajo na obujanje spominov, pri mlajši generaciji pa vzpodbudijo zanimanje za ogled filma, ki ga niso še nikoli videli.

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Buda, se strinjam "OVER THE xrainbowx" :palec: :palec: :palec:

Včeraj sva šli gledat H. Potterja ... uživali ko tavelki x:px x8Dx

Domov sem si vzela Poslednji samuraj in ga 3x gledala... zgleda, da je prebudil mojga bojevnika ker sem se zjokala iz pet ven (jokala mogoče, ker sem nekaj dni nazaj rekla, da imam dost bojevnika, bojevanj in kar je še tega), ...'pripadam bojevniku, ki v sebi združuje staro z novim' je rekel samuraj (jaz pa v jok) ... Tom Cruise pa mi je vedno bolj všeč :2src: :fiju:

Danes pa gledava (spet) Gospodarja prstanov x:px x8Dx

Tom Cruise pa mi je vedno bolj všeč  :2src:  :fiju:

a nje a nje...prau u luštnga fanta se je naredu :kiss:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tom Cruise pa mi je vedno bolj všeč  :2src:  :fiju:

a nje a nje...prau u luštnga fanta se je naredu :kiss:

Se strinjam. Starejsi je, boljsi je x:Dx

mam enga sošolca k mu je ful podoben ja ja :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

včeraj brala zelo dobro zgodbo o filmu:

Spring, summer, fall, winter... and spring

a ga je kdo že gledal?

sicer pa ne vem ampak zadnje čase mi ful sedejo kitajski/japonski filmi: Hero, prežeti tiger....

Včeraj sva šli gledat H. Potterja ... uživali ko tavelki  x:px  x8Dx

Mateja, saj res, sem videla, da si v Dnevniku komentirala tole, pa si zasluzi, da ga posebej pohvalim se tule.

Izvrstno narejen film, uzivala, cisto notri padla, kaksna scena, kadri, pokrajina (nisem nikjer zasledila, kje so snemali, me je spominjalo na moje sanjske prizore, morebiti kje na skotskem ali irskem...).

Morakvarji!!! Blazotno, kako dobro je bilo narejeno, ko jim pijejo zivljenje oz. duso. Tumach! :O: x^x :palec:

Najprej me je 'zmotilo', ker so glavni igralci ze skoraj cisto odrasli... potem pa me je potegnilo, vse skupaj, akcija, kako avtobus shopa duhovito, ko je narejeno kot v stripu, vsaka stvar ima svoje mesto in namen, v vsakem kadru je milijon stvari, ki jim lahko posvetis pozornost...

Res - priporocam! :palec:

Veliko boljsi je bil od prejsnjega, se vidi da je reziral drug reziser.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oh js bi pa sam fantastiko pa grozlivke gledala... no kšno komedijo tud lohk kdaj. sam kakšnih dram se mi ne da gledat al pa vojnih filmov. ne ne preveč so zamorjeni in žalostni.

sm si v pondelk gossip sposodila in je bil res dobr film.

priporočam :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...