Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

u zdajle sem pa vidla da je na hrt2 Hiša letečih bodal in se spomnim da mi je nekoč bil že ful všeč ta film, pa vidim da ima oceno 4. x?x

se mi je čudno zdelo.

So se pa zmotili in so dali oceno enega starega filma z enakim naslovom, ampak predvajajo pa tega, novejšega, *boljšega*, nad katerim sem se tud jaz navdušila.

Priporočam, zelo lep film.

(Ravno se je dobro začel)

Če ti je všeč Hiša letečih bodal ti bo morda tudi Crouching Tiger, Hidden Dragon

Pa na IMDb pod House of Flying Daggers poglej rubriko People who liked this also liked...

Je nekaj zanimivih predlogov, predvsem na začetku... x:px :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

i, še enega sem se spomnila, pojma nimam naslova, ampak mi je bil všeč, ker se podirajo predsodki, kako te ivljenje pripelje včasih v situacijo, k ose to zgodi -vsebina je približno takšna, aja - mislim, da igra Sean penn?? v glavnem, je policist, ne mara črncev, potem na koncu pa reši iz avtomobila, ki mu grozi eksplozija (itak, v ameriškem stilu -to malo zatisneš oči...), ravno črnko, ki jo je v prvem delu filma šlatal, ona pa pač alergična nanj in na vse ostale belce -zdaj se jo je pa moral dotaknit, če jo je hotel rešit - par scen je bilo fajnih mi.

x:Dx

To je bil Crash in ni igral Sean Penn ampak Matt Dillon x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

To je bil Crash in ni igral Sean Penn ampak Matt Dillon x^x

:palec: Točno, saj res. xyesx

Pih! x^x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

okej, okej, maj mistejk, seveda, prav mate, mat je igral, ka se zdej tko režiš x:Dx

je pa to ta film, ja.

no pa klub golih pesti mi je všeč.

pa štiri sobe, sem se narežala.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

no pa klub golih pesti mi je všeč.

u, meni tud! x^x Fantastičen Edvard Norton! xyesx (no predvsem on, tud brad pitt ni slab).

Tudi knjiga je super - si brala?

(Chuck Palahniuk je avtor mensezdi -mislim ziher, sam ne vem če sem prav napisala-, ne vem če ni riba xDDx)

4 sob pa ne poznam.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

o, danes (zdajle, ob 20h) je pa na tv1000 FX - Umor s trikom.

Zdaj se najbrž ne bo zdel nikomur nič posebnega, no ko smo ga mi gor gledal, nam je bil ful mega.

Ampak original - film, ne serija.

al je avstralski al je pa samo glavni igralec avstralec, tko, ni nek holivud pa to (do tedaj dost neznane face, sicer je pa ta igralec pol še kje bil opažen).

Ful fajn akcija, je pa pač star in ni ne vem kakšna produkcija, a je pa domiselen in za tedaj zelo izviren in poseben, pa tudi zgodbo ima.

Vsekakor za pogledat. :palec: x:)x

Picasso

ni ne vem kakšna produkcija

x:)x sem vidla na koncu, da je producent Dodi Fayed (to je menda Dianin nesojeni bodoči soprog)

Zdaj pa je na sporedu še 2. del, samo je precej slabši od prvega.

Picasso

o, danes (zdajle, ob 20h) je pa na tv1000 FX - Umor s trikom.

Zdaj se najbrž ne bo zdel nikomur nič posebnega, no ko smo ga mi gor gledal, nam je bil ful mega.

Ampak original - film, ne serija.

al je avstralski al je pa samo glavni igralec avstralec, tko, ni nek holivud pa to (do tedaj dost neznane face, sicer je pa ta igralec pol še kje bil opažen).

Ful fajn akcija, je pa pač star in ni ne vem kakšna produkcija, a je pa domiselen in za tedaj zelo izviren in poseben, pa tudi zgodbo ima.

Vsekakor za pogledat. :palec: x:)x

Ja, "tastari" se ga še spomnimo... :palec: :palec:

Je ameriški, glavni igralec Bryan Brown je Avstralec.

Mogoče se še kdo spomni The Thorn Birds(Pesem ptic trnovk) - v tej seriji sem ga prvič videl.

Pa Cocktail, Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey, od novejših pa Dean Spanley in Australia

Drugače pa zelo malo glavnih vlog, in tudi zelo malo opaznih.

F/X 2 je pa xrolleyesx x?x :o|o: :palec:

Serije pa nisem videl.

:palec: x:)x

(ja, ni ga bilo dosti opazit, no sej tudi katerih drugih ne, nekaterih tud precej bolj po krivici - npr. kakšni avstralski in/ali kanadski igralci, ki pa so igrali tudi v ameriških filmih - npr. un tamal iz Transamerice je tudi Kanadčan, sem ga v parih filmih zasledila, ampak je v bistvu dober, bi ga lohk v večih)...)

Ja, Pesem ptic trnovk, se spomnim, samo nisem ravno gledala... morda kak insert kdaj (tedaj me takšno ni tolk zanimalo, sploh pa ne maram preveč nadaljevank - z nanizankami je drugače, ker lohk praviloma kadarkoli vskočiš... pa še mi je bil vedno osladen Chamberlain, samo v Grofu Monte Christo mi je bil pa ful dober xDDx)

..........

Zdaj sem pa gledala na HRT Bralca, ful močen film, v bistvu me je ful užalostil...

Sem ga prvič celega gledala pa kot vedno, ko sem ga hotla gledat, v začetku nisem mogla preveč not past (sem še pomislila, da samo knjiga je pa precej boljša), no pol sem pa nenadoma čist not padla. ...

Picasso

tole mi je padlo v oko: Vernik (se ravno začenja na HRT2)... pa je videt težka tema pa nisem bla navdušena, pa agresivno je (se prec vidi), samo se mi je pa vseeno zdel obetaven začetek (dobro narejeno, muzka, ritem, stopnjevanje), tko da si ga pogledam (če bom pač padla not).

Torej bomo vidl (oceno ima pa dobro: 7.3)

((pa Ryan Gossling se mi zdi kar faca))

Picasso

((pa Ryan Gossling se mi zdi kar faca))

x:o)x

po prvem nastopu vseeno razmišljam, če ne bi bil kakšen Edvard Norton boljši. x:)x

(začel se je obetavno, zdej pa... kaj pa vem... bom vidla x:o)x)

Picasso

Midva pa na RTL gledava neko bolj brezveznost, niti ne vem naslova .. o nekem duhovniku, ki gre preverjat v Jeruzalem, ce so res kosti od Kristusa našli ..

V glavnem, Banderas igra, tko da se da gledat x:o)x x;)x pa drugi programi ne delajo tlele, tko da ni velik izbire ..

pa dost mlad je še pa lep xsrcx x8Dx

Drugač sem pa zadnjič v kinu gledala en res fajn film .. francoski. Prijatelja (Untouchables). Priporočam. :palec: Zgodba o tetraplegiku in njegovem negovalcu, resna tema, ampak predstavljena na luštkan in humoren način :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

V glavnem, Banderas igra, tko da se da gledat x:o)x x;)x

xDDx x;)x (...)

Picasso

x:px

(a ga je že konc al kaj?)

((unle film si pa fajn opisala, je fajn če so take mal težje teme predstavljene oz. obravnavane s humorjem))

Picasso

fajn film .. francoski. Prijatelja (Untouchables). Priporočam. :palec: Zgodba o tetraplegiku in njegovem negovalcu, resna tema, ampak predstavljena na luštkan in humoren način :)

Krasen film totalno- duhoviti dialogi, fajn scene, muzika zakon ... Skratka, zame eden boljših filmov zadnjih let. Baje 2. film (po kvaliteti) v zadnjem desetletju v Franciji.

NCIS sezona 9, finalna epizoda.

Konec?

Mislim da ne, preveč odprtega, preveč nedorečenega, gledanost visoka.

Žal bo treba čakati do jeseni - september, oktober? :vio: :vragec:

Za ljubitelje te in drugih serij pa EW.com - raziskujte kaj prinaša prihodnost... :inocent: x:Dx

Tnx :palec:

Sem že razmišljala kaj bi naslednjega našla za pogledat.

Kaj Ringer poznaš? (verjetno, da ja)

Samo po opisu na IMDb, ni ravno v moji "kategoriji"... x:Dx xnckrivx

Mogoče celo pogledam enkrat, bom počakal da nekdo zapakira celo sezono skupaj, ne da se mi dol vlačit vsako epizodo posebej... xrolleyesx

Je pa na tej strani med priporočili(People who liked this also liked...) nekaj zanimivih - na primer Person of Interest

Tudi čakam da bo cela sezona skupaj... x:px

Aja, pa Game of Thrones gre naprej... :onfire:

Spomladi 2013... :palec: :vio:

u, dons je pa Vonj po ženski - x^x res hud film (s ful hudim Pacinom). xyesx

Na PopTV ob 22:50

(po Harryju Potterju in Kamnu modrosti, ki je zdaj)

Picasso

Rabim pomoč... :vio:

Gledam serijo Body of Proof x?x x?x :palec:

Ni ne vem kaj, je pa gledljiva(če drugega ni pri roki ali če nek drug član familije to hoče gledat... xnckrivx )

Sem se pa ob gledanju spomnil na britansko :?: serijo z zelo podobno tematiko.

Podobni karakterji, zgodba.

Žal se mi niti sanja ne kakšen je bil original naslov in kadaj je bila predvajana - zdi se mi da tam kmalu po l. 2000 :?: :?:

Kakšna ideja? xwizardx

Hvala za namig... x:Dx x:Xx xsrcx :palec:

Ni bila nobena s tega seznama, mi je pa naslov "skočil v oči" ko sem pogledal eno s seznama - Walking the Dead

Ta serija mi ni poznana, je bil pa pravi naslov v rubriki People who liked this also liked..., takoj na prvi strani.

In to je Silent Witness :palec:

Sta pa obe BBC produkcija.

Dvomim pa da jo bom "nabavil"... x:Dx :inocent: ...je do zdaj posnetih 16 sezon.

To je pa celo zame malo preveč... :vio:

Včeraj pogledal Iron Sky - finsko-nemško-avstralska koprodukcija.

Sci-fi komedija, parodija - predvsem na politiko in politične odnose v sedanjosti.

Kot sci-fi ni kaj prida, kot parodija pa :palec: :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...