alef 25. avgust 2012 Prijavi Deli 25. avgust 2012 Pozabla sem se ti zahvalit. Bo prišlo za kakšen drug večer prav. Hvala IMDb - Genre: Comedy Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 26. avgust 2012 Prijavi Deli 26. avgust 2012 http://www.imdb.com/title/tt0206634/ učeri pogledala tale film, mi je bil zelo všeč, tko da priporočam ogled http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2012 Jaz sem pa dons ponoči gledala najprej (že x-tič) Beetlejuice in se morala prav zadrževat, da se nisem preveč glasno smejala zraven... Fenomenalen Keaton in res dobra scenografija in vse... čeprav ne šizim na take filme in ga ob izbiri večih filmov na sporedu najbrž ne bi izbrala, sem vssen spet ful uživala. Beetlejuice shake senora potem sem pa gledala film Zadeta modela, ko sem najprej rekla: šta? ker je bil tolk nad bedast, samo me je pa totalno zabaval in sem ful not padla in je v bistvu tolk butast, da je pa že res smešen. Vsaj meni je bil. (na nek način -v enem mikrič smislu- kot After hours - pač en trip nočni... samo ne umetniški kot slednji pa ne tolk morbideli)... pa vse ful pretirano... npr. divje jahanje geparda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 27. avgust 2012 Včeraj sem pa prvič gledala Borata in moram rečt, da sem bila razočarana, kljub temu da nisem nič pričakovala in sem vedla (pač saj je kje bilo kaj okoli) da mora bit butast. Ampak sem vseeno skratka mislila, da je mičkeno kvalitetnejši - sploh glede na ful dobro oceno na imdb (7.3, mensezdi).Men je bil dost posiljen pa tudi neokusen in mestoma celo ogaben.Nikakor ga ne bi še enkrat gledala... 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. avgust 2012 Prijavi Deli 27. avgust 2012 Včeraj sem pa prvič gledala Borata in moram rečt, da sem bila razočarana, kljub temu da nisem nič pričakovala in sem vedla (pač saj je kje bilo kaj okoli) da mora bit butast. Ampak sem vseeno skratka mislila, da je mičkeno kvalitetnejši - sploh glede na ful dobro oceno na imdb (7.3, mensezdi).Men je bil dost posiljen pa tudi neokusen in mestoma celo ogaben.Nikakor ga ne bi še enkrat gledala... Borat, Brüno, Zadeta modela... :sick: Mogoče sem starokopiten, zaplankan, karkoli že... Videl trailerje vseh treh in se vprašal o mentalnem zdravju ustvarjalcev tega sranja.Zame to spada še en razred(ali celo dva) niže kot Jim Carey... Jaz pa končal gledanje prve sezone serije Person of Interest :palec: Pri nas predvajana pod naslovom Lov na osumljenca(res domiseln prevod naslova... ) - Kanal A ali Pop TV Nadzor na vsakem koraku in za vsakogar, boj za prevlado, spletke... Fantazija, teorije zarote, ali pa, se bojim, ponekod že realnost? 2. sezona starta 27. septembra Še dve podobni imam v planu: Touch - posneta 1 sezona, 2. starta 26. oktobraAwake - 1 sezona, ni napovedi za 2. Tisti ki se nočejo posluževati določenih... ...internetnih storitev lahko samo upajo da bo katera predvajana tudi pri nas. Pa še za ljubitelje NCIS - 10. sezona 25. september in Bones - 8. sezona 17. september Uživajte Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2012 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2012 (J.C. ) ..... Včeraj sem gledala film Življenje drugih. Ful dober! :palec:Mi je žal, ker nisem prej vskočila, nekako me po prebranem ni pritegnil, samo potem sem pa čisto not padla. Mi je bil tudi zato zanimiv, ker sem približno tedaj bila v Berlinu, kjer sem se seznanila tudi z vzhodnonemškim delom (sej sem nekajkrat že pisala na forumu), v bistvu imam fascinantno izkušnjo (koridorji osvetljeni z bodečo žico na vrhu, ruski vojaki postrojeni vzdolž... metro ki pelje mimo postaj vzhodnega berlina, pa tam ne ustavlja, vidiš pa vojake z brzostrelkami... pogovori s folkom z V Berlina... Folk ki pribeži iz V Berlina... Folk z boni v djutijih...V Nemčija, kjer se pelješ čez temna mesta ponoči, ko ni niti ene luči, ne smeš štopat.... zemlja prazna, rpesušena....)...Meni se bodo ti dogodki za vselej vcepili. Po drugi strani pa ta scena tu, ki je tudi na nek način bila podobna; dolgourna zasliševanja na policijah, vohunsski sivi brezbarvni radovedni agenti, ki so vrebali za tabo v stopotekah in te nadležno kaj spraševali... skratka, to vzdušje... no in je bilo kul zajeto v tem filmu...in tudi sicer mi je bil všeč. 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 30. avgust 2012 Prijavi Deli 30. avgust 2012 (J.C. ) ..... Včeraj sem gledala film Življenje drugih. Ful dober! :palec:Mi je žal, ker nisem prej vskočila, nekako me po prebranem ni pritegnil, samo potem sem pa čisto not padla. Mi je bil tudi zato zanimiv, ker sem približno tedaj bila v Berlinu, kjer sem se seznanila tudi z vzhodnonemškim delom (sej sem nekajkrat že pisala na forumu), v bistvu imam fascinantno izkušnjo (koridorji osvetljeni z bodečo žico na vrhu, ruski vojaki postrojeni vzdolž... metro ki pelje mimo postaj vzhodnega berlina, pa tam ne ustavlja, vidiš pa vojake z brzostrelkami... pogovori s folkom z V Berlina... Folk ki pribeži iz V Berlina... Folk z boni v djutijih...V Nemčija, kjer se pelješ čez temna mesta ponoči, ko ni niti ene luči, ne smeš štopat.... zemlja prazna, rpesušena....)...Meni se bodo ti dogodki za vselej vcepili. Po drugi strani pa ta scena tu, ki je tudi na nek način bila podobna; dolgourna zasliševanja na policijah, vohunsski sivi brezbarvni radovedni agenti, ki so vrebali za tabo v stopotekah in te nadležno kaj spraševali... skratka, to vzdušje... no in je bilo kul zajeto v tem filmu...in tudi sicer mi je bil všeč. Ko ste že pri nemških filmih: http://www.imdb.com/title/tt0078875/ Pločevinasti boben...... Film mi je bil zeloooo, knjiga pa ne.. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 31. avgust 2012 Prijavi Deli 31. avgust 2012 Borat, Brüno, Zadeta modela... :sick: Mogoče sem starokopiten, zaplankan, karkoli že... Videl trailerje vseh treh in se vprašal o mentalnem zdravju ustvarjalcev tega sranja.Zame to spada še en razred(ali celo dva) niže kot Jim Carey... Jaz pa končal gledanje prve sezone serije Person of Interest :palec: Pri nas predvajana pod naslovom Lov na osumljenca(res domiseln prevod naslova... ) - Kanal A ali Pop TV Nadzor na vsakem koraku in za vsakogar, boj za prevlado, spletke... Fantazija, teorije zarote, ali pa, se bojim, ponekod že realnost? 2. sezona starta 27. septembra Še dve podobni imam v planu: Touch - posneta 1 sezona, 2. starta 26. oktobraAwake - 1 sezona, ni napovedi za 2. Tisti ki se nočejo posluževati določenih... ...internetnih storitev lahko samo upajo da bo katera predvajana tudi pri nas. Pa še za ljubitelje NCIS - 10. sezona 25. september in Bones - 8. sezona 17. september Uživajte Super sem vesela, da se kmalu nadaljuje Person of Interest, k mi je ful všeč. To je še ena redkih nanizank k jih trenutno sploh še gledam. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Vidim, da bo Touch tud oktobra no bom pa zdej dve gledala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Kje je pa predvajajo Awake? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2012 Prijavi Deli 31. avgust 2012 Kje je pa predvajajo Awake? Mogoče kakšno informacijo o tem najdeš tukaj... Ali tukaj tv.com Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 31. avgust 2012 Prijavi Deli 31. avgust 2012 Filmček Morilska polja:bitka za krmljenje industrijske živinoreje Od industrijske živinoreje v Evropi do gozdov Južne Amerike, se razteza skrita veriga uničenja – ogromne plantaže soje, namenjene za krmljenje piščancev, krav in prašičev v Evropi, iztrebljajo divje živali in poslabšujejo podnebne spremembe.Da bi naredili prostor plantažam soje, so na tisoče ljudi izgnali z njihovih zemljišč. Izganjajo domorodna ljudstva in izsekavajo gozdove.Ta prelomni film razkriva vplive gojenja soje v Južni Ameriki in prikazuje, kako male kmetije – ki so dobre za ljudi in okolje – izgubljajo bitko z velikimi podjetji. -Posredujem: Inspirativni igrani filmi ter sporočilni dokumentarni filmi Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 2. september 2012 Prijavi Deli 2. september 2012 http://www.imdb.com/title/tt0455824/ pogledala včeraj tale filmček, mi je bil zelo všeč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shanyah 4. september 2012 Prijavi Deli 4. september 2012 Living with Wolves Citiraj ***********************************************************************************************Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.I'll meet you there.When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.(mevlana jelaluddin rumi - 13th century ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2012 Avtor Prijavi Deli 5. september 2012 Zdajle sem tudi gledala en simpatičen film, tak *svež*, mi je prav pasalo nekaj takega, slučajno sem opazila (na tvpikn3)...Poleg lepe zgodbe tudi lepa fotografija, scena, atmosera...skratka prijeten film... Čudovito letoevo danes je ta film spet na sporedu... če koga zanima pa ga še ni videl... Ob 20h na poptv. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 5. september 2012 Prijavi Deli 5. september 2012 evo danes je ta film spet na sporedu... če koga zanima pa ga še ni videl... Ob 20h na poptv. ja tale film je pa pa prou super, sem ga že gledala in mi je bil prav zakon http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2012 Avtor Prijavi Deli 13. september 2012 Zadnjič sem gledala en zelo zanimiv film: 11:14.Zgodba fino podana oz. prepleteno, z različnih kotov, kako v enem trenutku se združi vse... Tudi montirano je fajn, skratka, me je zelo držal skoz, fajn in svež film. Včeraj sem pa prvič gledala Lock, Stock and Two Smoking Barrels in mi je bil tudi totalno všeč! Tudi svež in zanimiv, super kamera, scena, montaža, fotografija, pa še svojevrsten humor, čeprav robusten in tak. Ni čudno, da ima tako dobro oceno na Imdb. ... Danes pa bom morda gledala film Zadnji škotski kralj.(*O Idi Aminu, ki ga ful dobro igra Forest Whitaker)Ga še nisem gledala (pa ne maram preveč biografskih in podobnih filmov), ampak pravijo, da je ful dober, pa videla sem nekaj odlomkov z Whitakerjem in se mi je zdelo da ful šponsko igra, tako da ga najbrž danes pogledam. 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 13. september 2012 Prijavi Deli 13. september 2012 Zadnjič sem gledala en zelo zanimiv film: 11:14.Zgodba fino podana oz. prepleteno, z različnih kotov, kako v enem trenutku se združi vse... Tudi montirano je fajn, skratka, me je zelo držal skoz, fajn in svež film. Meni je ta naslov filma tko nekam znan. Spomnem se zelo slabo zgodbo filma. A ni to tisto, ko eksplodira ena bomba na vlaku in potem se en človek (vojak?) vrača nazaj v čas (praktično ga zmrznejo vsakič ali nekaj tacga), da bi to prekinil in se rešil. V bistvu pa je on že mrtev??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2012 Avtor Prijavi Deli 13. september 2012 Ne, ni to. Sej maš na linku mal opisa. V bistvu en večer enih ljudi, katerih zgodbe se prepletajo, vse pa se potem nekako poklopi v en trenutek, sproti pa film sestavlja zgodbo po 'kosih'.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. september 2012 Avtor Prijavi Deli 13. september 2012 Danes pa bom morda gledala film Zadnji škotski kraljwow, kakšen film! Ful močen.Zelo mi je bil všeč. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 Poznam en lušten nemški film Barfuss - bosonoga, sicer romantičen ampak res cute. Til Schweiger je direktor, scenarist in igralec tega filma. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Hekate 14. september 2012 Prijavi Deli 14. september 2012 V bistvu en večer enih ljudi, katerih zgodbe se prepletajo, vse pa se potem nekako poklopi v en trenutek, sproti pa film sestavlja zgodbo po 'kosih'.... Ja, sej. To sem hotla reč... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif BTW, mislim da sem ga vidla. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. september 2012 Prijavi Deli 15. september 2012 Včeraj pogledala slovenski film "Izlet", ki ga tolk hvalijo. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Ni mi všeč. 5 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lemurian 19. september 2012 Prijavi Deli 19. september 2012 Living with Wolves dober, jep. Edino škoda, ker toliko časa kaže ta dva človeka, ki živita z volkovi. Če bi gledal uncut posnetke, ne bi imel nič proti . En fleten o volkovih je še: BBC Wolf Pack (od istega uporabnika) Sta pa fajn (in precej kruta na trenutke - narava, pač) tudi BBC Planet Earth, npr. From Poles to Poles, in The Human Planet. Buh požegnej Citiraj človek, zbudi se.. "Velika Pot je lahka, vendar imajo ljudje raje stranske poti." Tao Te Ching, 53 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 22. september 2012 Prijavi Deli 22. september 2012 A Dangerous Methodše kr u redu. ene zadeve so zanimive v filmu. 1 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larisa22 22. september 2012 Prijavi Deli 22. september 2012 http://www.imdb.com/title/tt0480249/ evo lih se je začel na POP TV tale film, gledala u kino enkrat in mi je bil prou zakon, priporočam ogled http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. september 2012 Prijavi Deli 23. september 2012 Poznam en lušten nemški film Barfuss - bosonoga, sicer romantičen ampak res cute. Til Schweiger je direktor, scenarist in igralec tega filma. :palec: Videl Pa še nekaj od istega igralca KokowäähZweiohrküken - angl. Rabbit Without Ears(Zajec brez ušes)Männerherzen Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.