Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Pozabla sem se ti zahvalit. Bo prišlo za kakšen drug večer prav.

Hvala x:)x

x:Dx x:Xx xsrcx

IMDb - Genre: Comedy

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem pa dons ponoči gledala najprej (že x-tič) Beetlejuice in se morala prav zadrževat, da se nisem preveč glasno smejala zraven... Fenomenalen Keaton in res dobra scenografija in vse... čeprav ne šizim na take filme in ga ob izbiri večih filmov na sporedu najbrž ne bi izbrala, sem vssen spet ful uživala.

Beetlejuice shake senora

potem sem pa gledala film Zadeta modela, ko sem najprej rekla: šta? x:o)x ker je bil tolk nad bedast, samo me je pa totalno zabaval in sem ful not padla in je v bistvu tolk butast, da je pa že res smešen. Vsaj meni je bil. (na nek način -v enem mikrič smislu- kot After hours - pač en trip nočni... samo ne umetniški kot slednji pa ne tolk morbideli)... pa vse ful pretirano... npr. divje jahanje geparda. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj sem pa prvič gledala Borata in moram rečt, da sem bila razočarana, kljub temu da nisem nič pričakovala in sem vedla (pač saj je kje bilo kaj okoli) da mora bit butast. Ampak sem vseeno skratka mislila, da je mičkeno kvalitetnejši - sploh glede na ful dobro oceno na imdb (7.3, mensezdi).

Men je bil dost posiljen pa tudi neokusen in mestoma celo ogaben.

Nikakor ga ne bi še enkrat gledala...

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj sem pa prvič gledala Borata in moram rečt, da sem bila razočarana, kljub temu da nisem nič pričakovala in sem vedla (pač saj je kje bilo kaj okoli) da mora bit butast. Ampak sem vseeno skratka mislila, da je mičkeno kvalitetnejši - sploh glede na ful dobro oceno na imdb (7.3, mensezdi).

Men je bil dost posiljen pa tudi neokusen in mestoma celo ogaben.

Nikakor ga ne bi še enkrat gledala...

Borat, Brüno, Zadeta modela... :wOOt: :cry: :sick: :sick:

Mogoče sem starokopiten, zaplankan, karkoli že... xnckrivx x:Dx

Videl trailerje vseh treh in se vprašal o mentalnem zdravju ustvarjalcev tega sranja.

Zame to spada še en razred(ali celo dva) niže kot Jim Carey... xrolleyesx

Jaz pa končal gledanje prve sezone serije Person of Interest :palec: :palec: :palec:

Pri nas predvajana pod naslovom Lov na osumljenca(res domiseln prevod naslova... xrolleyesx :vio: ) - Kanal A ali Pop TV x?x

Nadzor na vsakem koraku in za vsakogar, boj za prevlado, spletke... :zoro:

Fantazija, teorije zarote, ali pa, se bojim, ponekod že realnost?

2. sezona starta 27. septembra

Še dve podobni imam v planu:

Touch - posneta 1 sezona, 2. starta 26. oktobra

Awake - 1 sezona, ni napovedi za 2.

Tisti ki se nočejo posluževati določenih... x:Dx :inocent: ...internetnih storitev lahko samo upajo da bo katera predvajana tudi pri nas.

Pa še za ljubitelje NCIS - 10. sezona 25. september

in

Bones - 8. sezona x?x 17. september

Uživajte xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:Dx (J.C. x;)x)

.....

Včeraj sem gledala film Življenje drugih. Ful dober! :palec: :palec:

Mi je žal, ker nisem prej vskočila, nekako me po prebranem ni pritegnil, samo potem sem pa čisto not padla.

Mi je bil tudi zato zanimiv, ker sem približno tedaj bila v Berlinu, kjer sem se seznanila tudi z vzhodnonemškim delom (sej sem nekajkrat že pisala na forumu), v bistvu imam fascinantno izkušnjo (koridorji osvetljeni z bodečo žico na vrhu, ruski vojaki postrojeni vzdolž... metro ki pelje mimo postaj vzhodnega berlina, pa tam ne ustavlja, vidiš pa vojake z brzostrelkami... pogovori s folkom z V Berlina... Folk ki pribeži iz V Berlina... Folk z boni v djutijih...

V Nemčija, kjer se pelješ čez temna mesta ponoči, ko ni niti ene luči, ne smeš štopat.... zemlja prazna, rpesušena....)...

Meni se bodo ti dogodki za vselej vcepili.

Po drugi strani pa ta scena tu, ki je tudi na nek način bila podobna; dolgourna zasliševanja na policijah, vohunsski sivi brezbarvni radovedni agenti, ki so vrebali za tabo v stopotekah in te nadležno kaj spraševali...

skratka, to vzdušje...

no in je bilo kul zajeto v tem filmu...

in tudi sicer mi je bil všeč. :)

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Picasso

x:Dx (J.C. x;)x)

.....

Včeraj sem gledala film Življenje drugih. Ful dober! :palec: :palec:

Mi je žal, ker nisem prej vskočila, nekako me po prebranem ni pritegnil, samo potem sem pa čisto not padla.

Mi je bil tudi zato zanimiv, ker sem približno tedaj bila v Berlinu, kjer sem se seznanila tudi z vzhodnonemškim delom (sej sem nekajkrat že pisala na forumu), v bistvu imam fascinantno izkušnjo (koridorji osvetljeni z bodečo žico na vrhu, ruski vojaki postrojeni vzdolž... metro ki pelje mimo postaj vzhodnega berlina, pa tam ne ustavlja, vidiš pa vojake z brzostrelkami... pogovori s folkom z V Berlina... Folk ki pribeži iz V Berlina... Folk z boni v djutijih...

V Nemčija, kjer se pelješ čez temna mesta ponoči, ko ni niti ene luči, ne smeš štopat.... zemlja prazna, rpesušena....)...

Meni se bodo ti dogodki za vselej vcepili.

Po drugi strani pa ta scena tu, ki je tudi na nek način bila podobna; dolgourna zasliševanja na policijah, vohunsski sivi brezbarvni radovedni agenti, ki so vrebali za tabo v stopotekah in te nadležno kaj spraševali...

skratka, to vzdušje...

no in je bilo kul zajeto v tem filmu...

in tudi sicer mi je bil všeč. :)

Ko ste že pri nemških filmih:

http://www.imdb.com/title/tt0078875/

Pločevinasti boben......

Film mi je bil zeloooo, knjiga pa ne..

Borat, Brüno, Zadeta modela... :wOOt: :cry: :sick: :sick:

Mogoče sem starokopiten, zaplankan, karkoli že... xnckrivx x:Dx

Videl trailerje vseh treh in se vprašal o mentalnem zdravju ustvarjalcev tega sranja.

Zame to spada še en razred(ali celo dva) niže kot Jim Carey... xrolleyesx

Jaz pa končal gledanje prve sezone serije Person of Interest :palec: :palec: :palec:

Pri nas predvajana pod naslovom Lov na osumljenca(res domiseln prevod naslova... xrolleyesx :vio: ) - Kanal A ali Pop TV x?x

Nadzor na vsakem koraku in za vsakogar, boj za prevlado, spletke... :zoro:

Fantazija, teorije zarote, ali pa, se bojim, ponekod že realnost?

2. sezona starta 27. septembra

Še dve podobni imam v planu:

Touch - posneta 1 sezona, 2. starta 26. oktobra

Awake - 1 sezona, ni napovedi za 2.

Tisti ki se nočejo posluževati določenih... x:Dx :inocent: ...internetnih storitev lahko samo upajo da bo katera predvajana tudi pri nas.

Pa še za ljubitelje NCIS - 10. sezona 25. september

in

Bones - 8. sezona x?x 17. september

Uživajte xwizardx

Super sem vesela, da se kmalu nadaljuje Person of Interest, k mi je ful všeč. To je še ena redkih nanizank k jih trenutno sploh še gledam. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Vidim, da bo Touch tud oktobra no bom pa zdej dve gledala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Kje je pa predvajajo Awake?

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Kje je pa predvajajo Awake?

:vio: x:Dx

Mogoče kakšno informacijo o tem najdeš tukaj... :inocent:

Ali tukaj tv.com x;)x xwizardx

Filmček Morilska polja:

bitka za krmljenje industrijske živinoreje

Od industrijske živinoreje v Evropi do gozdov Južne Amerike, se razteza skrita veriga uničenja – ogromne plantaže soje, namenjene za krmljenje piščancev, krav in prašičev v Evropi, iztrebljajo divje živali in poslabšujejo podnebne spremembe.

Da bi naredili prostor plantažam soje, so na tisoče ljudi izgnali z njihovih zemljišč. Izganjajo domorodna ljudstva in izsekavajo gozdove.

Ta prelomni film razkriva vplive gojenja soje v Južni Ameriki in prikazuje, kako male kmetije – ki so dobre za ljudi in okolje – izgubljajo bitko z velikimi podjetji.

-

Posredujem:

Inspirativni igrani filmi ter sporočilni dokumentarni filmi

http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!

***********************************************************************************************

Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.

I'll meet you there.

When the soul lies down in that grass, the world is too full to talk about.

Ideas, language -even the phrase "each other"- doesn't make any sense.

(mevlana jelaluddin rumi - 13th century )

Zdajle sem tudi gledala en simpatičen film, tak *svež*, mi je prav pasalo nekaj takega, slučajno sem opazila (na tvpikn3)...

Poleg lepe zgodbe tudi lepa fotografija, scena, atmosera...

skratka prijeten film... :)

Čudovito leto

evo danes je ta film spet na sporedu... če koga zanima pa ga še ni videl... :)

Ob 20h na poptv.

Picasso

evo danes je ta film spet na sporedu... če koga zanima pa ga še ni videl... :)

Ob 20h na poptv.

ja tale film je pa pa prou super, sem ga že gledala in mi je bil prav zakon http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

:)

Zadnjič sem gledala en zelo zanimiv film: 11:14.

Zgodba fino podana oz. prepleteno, z različnih kotov, kako v enem trenutku se združi vse... Tudi montirano je fajn, skratka, me je zelo držal skoz, fajn in svež film. :palec:

Včeraj sem pa prvič gledala Lock, Stock and Two Smoking Barrels in mi je bil tudi totalno všeč! :palec: Tudi svež in zanimiv, super kamera, scena, montaža, fotografija, pa še svojevrsten humor, čeprav robusten in tak. Ni čudno, da ima tako dobro oceno na Imdb. xyesx

...

Danes pa bom morda gledala film Zadnji škotski kralj.

(*O Idi Aminu, ki ga ful dobro igra Forest Whitaker)

Ga še nisem gledala (pa ne maram preveč biografskih in podobnih filmov), ampak pravijo, da je ful dober, pa videla sem nekaj odlomkov z Whitakerjem in se mi je zdelo da ful šponsko igra, tako da ga najbrž danes pogledam.

Picasso

Guest Hekate

:)

Zadnjič sem gledala en zelo zanimiv film: 11:14.

Zgodba fino podana oz. prepleteno, z različnih kotov, kako v enem trenutku se združi vse... Tudi montirano je fajn, skratka, me je zelo držal skoz, fajn in svež film. :palec:

Meni je ta naslov filma tko nekam znan. :inocent:

Spomnem se zelo slabo zgodbo filma. A ni to tisto, ko eksplodira ena bomba na vlaku in potem se en človek (vojak?) vrača nazaj v čas (praktično ga zmrznejo vsakič ali nekaj tacga), da bi to prekinil in se rešil. V bistvu pa je on že mrtev??? xwizardx

:fiju::?:

Ne, ni to. Sej maš na linku mal opisa.

V bistvu en večer enih ljudi, katerih zgodbe se prepletajo, vse pa se potem nekako poklopi v en trenutek, sproti pa film sestavlja zgodbo po 'kosih'....

Picasso

Guest Hekate

V bistvu en večer enih ljudi, katerih zgodbe se prepletajo, vse pa se potem nekako poklopi v en trenutek, sproti pa film sestavlja zgodbo po 'kosih'....

Ja, sej. To sem hotla reč... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

BTW, mislim da sem ga vidla. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

:palec: dober, jep. Edino škoda, ker toliko časa kaže ta dva človeka, ki živita z volkovi. Če bi gledal uncut posnetke, ne bi imel nič proti :).

En fleten o volkovih je še: BBC Wolf Pack (od istega uporabnika)

Sta pa fajn (in precej kruta na trenutke - narava, pač) tudi BBC Planet Earth, npr. From Poles to Poles, in The Human Planet.

Buh požegnej

človek, zbudi se..

"Velika Pot je lahka, vendar imajo ljudje raje stranske poti." Tao Te Ching, 53

Poznam en lušten nemški film Barfuss - bosonoga, sicer romantičen ampak res cute. Til Schweiger je direktor, scenarist in igralec tega filma.

x:Dx :palec: :palec:

Videl x:px

Pa še nekaj od istega igralca

Kokowääh

Zweiohrküken - angl. Rabbit Without Ears(Zajec brez ušes)

Männerherzen

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...