amebix 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Ubistvu je to triler, prej sm narobe napisal. Je pa na tvs 2, tm enkrat ob pol enajstih zvečer. Lohk da se nekaterim film ne bo zdel všeč, ampak zame je Steve najljubši igralec. V filmu je tudi deset minut lovljenja z avti po San Franciscu, in baje je to eden boljših dirkalih kadrov. Je pa avto vozil McQueen sam, ker je bil kao tudi dirkač pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 FILM:http://www.collateral-themovie.com/getFlash.html Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Bu, Collateral bo zunaj šele avgusta...Tom Cruise () pa bo v njem negativc ... (včeraj je na HTV2 Barva denarja... kako hecno frizuro je imel v tem filmu mladi Tomek ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Dobrih filmov, vsaj zame, je cel kup... Ampak trenutno sem zasvojena s Harry Potterjem Kaj čem... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Uceri je bil spet Prvinski nagon...pa sej film mi je kar vsec...ampak sharon stone? Ona mi pa nekako ni simpaticna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Bu, Collateral bo zunaj šele avgusta...Tom Cruise, pa bo v njem negativc hja,to sm zarad tebe gor prlimau,sm se spomni,da ti je všeč Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Bu, a veš, da sem pomislila na to... zelo lepo od tebe, hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Danes popoldne še milijontič gledala Balkanskega špijuna Danilo Stojković-Bata " A koja su kola bolja od Moskvića?" "Danice, ovo su neki-čobani budale..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 na PRO 7 ob 20:15 MAGNOLIA ... (da ne omenjam, kolk je tole Tom C. dobr odigral ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2004 Danes popoldne še milijontič gledala Balkanskega špijuna Danilo Stojković-Bata " A koja su kola bolja od Moskvića?" "Danice, ovo su neki-čobani budale..." Jaz pa pogresam na tv tele kaksne - montenegro (makavejev se mi zdi), dolly bell (svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem).. itd., itd.KOOlk je blo dobrih filmov!!!Svaka cast!Joj, sem dobesedno goltala tole vse... no zdaj sem postala izbircnejsa in bolj komot, pa milijonkrat vse gledala ze, pa imam raje kul produkcijo, CB mi ni, recimo, vec... A vseeno bi si pogledala kaksen star film dober, recimo zadnjic mi je prisel v misli en dober z Marlene Dietrich, morda je modri angel.. nisem ziher*Ampak kar pretresljiv film, to moram nujno se 1x gledat... bogi profesor... A vseeno je nekako ne obsojas, kaj pa vem... ma ful dober film, blazotno izvrstna igra... mega, no... bi ga gledala...Drugace pa - imam rada filme, vse zivo lahko gledam..A kljub temu - vsega zivega pa tudi ne morem gledati, me zmoti ze izbor glavnih igralcev, pa mi ni za gledat... In eni igralci me preprosto fascinirajo, s svojo igro, osebnostjo ki jo vnesejo v vlogo... ze zato maram filme, pa se... sem tudi vizualen tip... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. avgust 2004 Prijavi Deli 1. avgust 2004 montenegro (makavejev se mi zdi), dolly bell (svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem).. itd., itd.KOOlk je blo dobrih filmov!!!Kolk je blo res dobrih filmov v tistem času (ko so bli to še naši filmi)... se spominjaš Dolly Bell Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Eh, na kaj ste me spomnile..." plavušu sam jednu sreo...."... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2004 ... na morskome plavom gaju, gde ... vetric mio,plavusu sam bajnu 'srio',o kako sam sretan bio... Ful rada zapojem tole. text je najbrz cisto drugacen, a takole sem si ga jaz zapomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 ... na morskome plavom gaju, gde ... vetric mio,plavusu sam bajnu 'srio',o kako sam sretan bio... Ful rada zapojem tole. text je najbrz cisto drugacen, a takole sem si ga jaz zapomnila. Naklucje ? ...nekaj podobnega sem ravno dobil pred pol ure na mail. http://www.fil.bg.ac.yu/coldtea/mp3/greben2.mp3 Je treba pozorno poslusati. In vsa, prav vsa vulgarnost, je samo v vas, v vasih mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kle pa nobenga filma po mojem okusu.... a je kdo gledu The others z Nicole Kidman? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kul, jest sm The others tud gledala 2x, pa ga bom ziher tud še spet... sam tko,kle k se pogovarjamo o filmih, noben ne gleda grozljivk in ZF... jaz pa komaj čakam, da pride ta nov Star wars-Revenge of the Sith...morm pa rečt, da so mi ta prvi trije deli itak boljši kot zadnja dva..preveč animacije in to... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kul, jest sm The others tud gledala 2x, pa ga bom ziher tud še spet... sam tko,kle k se pogovarjamo o filmih, noben ne gleda grozljivk in ZF... jaz pa komaj čakam, da pride ta nov Star wars-Revenge of the Sith...morm pa rečt, da so mi ta prvi trije deli itak boljši kot zadnja dva..preveč animacije in to...Jaz obožujem grozljivke, pa tudi proti ZF nimam prav nič. Je pa res, da je too much dobrih, pa se mi pol ne da brskat po spominu Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kul, nekdo, ki ceni dobro grozljivko.. a si gledala Ring, sam ne ameriški, ampak original-japonski?pa Dark water od istega režiserja? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Tud jaz sem gledala The Others (sem se že skor zatipkala in napisala The Hours - kar sem tud gledala in je tud )... fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 kul, nekdo, ki ceni dobro grozljivko.. a si gledala Ring, sam ne ameriški, ampak original-japonski?pa Dark water od istega režiserja?Sem gledala tudi japonskega ja. Odlično! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Jaz tud.....japonskega in otherse......kul......men othersi bl kul. Dans pa si bom privoščil One eyed king z Assantejem, Baldwinom in &......in pa Intimite.......hm, lohk bi šlo za dobro erotično, verjetn dramo.......srečanje dveh tujcev brez besed, samo sex......in pojavi se vprašanje.....al le seks brez komunikacije tud zbliža ......če sem prav razumel.......no, ta film me prav zanima Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amebix 2. avgust 2004 Prijavi Deli 2. avgust 2004 Grozljivke so ene tud kar dobre ja... meni je najboljša grozljivka Halloween, tisti film iz leta 78'. Pa tud Exorcist ni tko slab, čeprav se mi zdi sama zgodba pri Halloween dosti boljša, pa tud bl strašno je, pa realno. Pri Exorcistu je vse že malo prevlečeno za nos, Rosemarijin otrok se mi pa ne zdi preveč kul. Kar se pa tiče filma Ring... prava polomija. Meni se ni zdel prav nič strašen, pa vse je že neki računalniško narejeno. Za dobro grozljivko ni treba računalnika, potrebna je le ideja!! A je kdo gledal grozljivko Eyes of Laura Mars? Faye Dunaway igra. Pa trilerje a radi gledate? A je kdo gledal Dvoriščno okno, kjer igra James Stewart? Eden najboljših filmov na svetovni lestvici. Al pa Deliverance? Jon Voight pa Burt Reynolds? Tud precej strašno, še posebno če se postaviš v njihovo kožo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 na svetovni lestvici. Al pa Deliverance? Jon Voight pa Burt Reynolds? Tud precej strašno, še posebno če se postaviš v njihovo kožo.Res grozn film! :OO!: Sicer pa odličen..Joj.. si jst hribovce tud tak predstavljam.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 včeri sem gledala Rat race. morem rečt da je bil ful smešen film. nasmejal smo se!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Sem se spomnila na film OSUMLJENIH PET, meni je bil ta film noro dober... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.