Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Sej uživam, ko napišem kaj je na sporedu x:)x x:)x Ko dobim u petek vikend, takoj pogledam kaj je na spredu za naslednji teden. Za ta tedn sm kar zadovoljen.

Aja, zgoraj sm vidu da ste neki omenjal Richarda Chamberlaina, pa film Grof Monte Cristo... meni se ni zdel film nevem kaj posebnega. ubistvu se mi je zdel za zgodovinsko zgodbo film celo malo prekratek. včasih so zgodovinski spektakli gladko čez dve uri. pa tud zgodba je narejena preveč na easy, pa nekam hitro se vse odvija. pa tud vnaprej je skorajda predvideno, kaj se bo zgodilo.

Zadnjič ko sm spraševal za film Angelsko mesto... sm dobu na netu, Jennifer Jason Leight igra, pa film je tud kar dobro ocenjen.

Deli na socialnih omrežjih

princeska    Res fulll fajn film! Jst sm sam :eek: kok znajo to plesat...  x8Dx Sam enka mi je bla pa majčkeno boljša - Patrick Swayze :2src:

HEI!

men je bil pa ravno ta diego luna tk fajni da adio :)) sam je kr žalosten a ne? da sta se dve taki sorodni duši našli, pa morta it narazen zarad čist drugih stvari - pa še po resničnem je

A Man Who Cried... J. Deep...C. Ricci...J. Torturo... Uau, kakšen dober film...je pa treba že na začetku pripravit robčke...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Take filme pa jaz težko gledam. Nekak mi je fajn gledat tiste, ki se lahko dejansko zgodijo.

Sicer pa cool, vsakemu svoje, v teh vrstah filmov ima domišljija prosto pot x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Gleeeedam film :eek: The Girl Next Door huhjej :) kaka dobra bejba... :inocent:

P.S.: Film je zanič, tipično ameriški, in to, se nisem mogu ustavit in ga dat na fast forward... ena izmed najbolj bednih zgodbic... bejba je pa vredu ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Včri gledal film The core... in izsek iz tega filma se mi zdi neskončno posrečen...nekje v gruči golobov...ki letijo nad Londonom se pojavi še ena riba... :D

Drgač pa... sam film ni preveč omembe vreden... predvidljiva pravljica...

gledal še film Dar...fajn triler, vse pohvale......pa klasiko Izganjalec hudiča...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

A uno klasiko Izganjalec hudiča iz leta '73, al slučajno dvojko al trojko? Sej drugih dveh jz niti gledal nism, ampak ponavadi se itak vsak naslednji del izkaže za polomijo. Vsaj ponavadi je tko. Ampak na kašnem kanalu si ga gledal? :eek: Sej ga ni blo niti na hrvaškem?! A je kdo v petek zvečer gledal triler Bullit? Meni je bil kar kul, čeprav se mi zdi Afera Thomasa Crowna mal bolša (tista iz leta '68 mislm, kjer tudi igra McQueen).

x:Dx Ojla, jaz sem od nekdaj najraje gledala komedije. Všeč so mi tiste stare, kjer je v glavni vlogi igral Jerry Lewis ali pa Danny Kaye. Od "novejših" filmov, pa mi je bila všeč Carreyeva Maska , pa Bruce Allmighty. x:Dx

Spremljala sem tudi "indijanske filme" - Don Shanks v vlogi Unkasa - Poslednji Mehikanec in Nakoma v nanizanki Grizzly Addams. xsrcx

Pa da ne pozabim na znanstveno fantastiko. Pitch Black z Vinom Diesel-om x:Xx .... in še bi se našlo kaj.

A Garfilda se potem splača it gledat?

LP, Alfonza

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...