Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 A Garfilda se potem splača it gledat?Moj 7letni bratranec je bil naudusen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 A Garfilda se potem splača it gledat?Moj 7letni bratranec je bil naudusen hehe, pol bom gotovo tudi jaz . Tudi taki bolj otroški filmi včasih pašejo. LP Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 no...pa da nauste rekl, de sam krvave burke gleda mi je zlo ushech tut LOST IN TRANSLATION 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 opala...a to poletni navdih Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 opala...a to poletni navdih oh....kak nedolzhen pedofilski filmchek zmeri sede 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem kupla DVD Kill Bill vol1 Cist odstekan film, odbiti efekti, zgodba sicer je, ampak nic posebnega...ampak vseeno ne morem rect, da mi ni vsec Tarantino mi je kr kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Joj ja ful dober film... JAZ SEM PA V NEDELJO ENEGA DOBREGA POGLEDALA , SAM SE NE SPOMNIM NASLOVA....UGLAVNEM, BIL JE DOBER... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Po dolgem casu sm gledu Die Hard 2; Bruce Willis Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jz bi pa kašno dobro fantastiko spet gledala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 jz bi pa kašno dobro fantastiko spet gledala... se strinjam x!x Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Sem kupla DVD Kill Bill vol1 Cist odstekan film, odbiti efekti, zgodba sicer je, ampak nic posebnega...ampak vseeno ne morem rect, da mi ni vsec Tarantino mi je kr kul Kill Bill 1 je ful kul film, tudi jaz sem ljubiteljica Tarantina Sem pa videla že tudi Kill Bill 2 in sem bila ful razočarana, živi dolgcajt škoda, ker ni ostalo kar pri enki Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Kill Bill 1 je ful kul film, tudi jaz sem ljubiteljica Tarantina Sem pa videla že tudi Kill Bill 2 in sem bila ful razočarana, živi dolgcajt škoda, ker ni ostalo kar pri enki se kr strinjam tle jasm tud jez oba vidu in je 1ka definitivno boljša Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 hm... jz pa še nobenga nisem gledala... bom vprašala, če bi ga on z mano gledu.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 aiwica ful luštna slikca, lih ti pristaja Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 king arturspet v kinu, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 King Arthur zna bit v redi. Bom sla gledat. V kino sem gledala Spartanca :xx!: :xx!: :xx!: Danes sem pa na POPU gledala film Crossroads ( Britney Spears igra ). Bolj smotan kot je bil, bi bil tezko...po 20 minutah se navelicas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Britney Spears igra ). Bolj smotan kot je bil, bi bil tezko...po 20 minutah se navelicasje to njen prvi film? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Pojma nimam Gledala sem, ker me je firbec...in tudi ce ne bi...naj raje ostane pri petju in pomankljivem oblacenju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 MONA LISA SMILE ... lepo posnet, gledljiv filmček Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 jz pa upam, da bom dons kašn fajn risan film vidla... Komi čakam... Micki ti pa poroči... da vidmo, če je vredno ogleda... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 MONA LISA SMILE ... lepo posnet, gledljiv filmček Meni je tudi vsec. Imam rada filme, kjer je dogajanje v preteklosti. Danes sem vsa zmatrana in mislim, da si bom po dnevniku ogledala tisti film od Julie Roberts - Moj bivsi se poroci? Mislim, da je tako. Sem ga ze gledala, pa je tak luskan Veronica Guerin mi je ful hud film...ceprav na trenutke privlecen za lase...In the cut je pa nek krimic triler...kr neki...ne morem ga prav ocenit, ker sm gledala samo polovico..ni me pritegnil...tistih pridih erotike -> smo videli boljse Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Neznosna lahkost bivanja...posneto po romanu M.Kundere Pismo, sem parkrat kr Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 atra.. a ti tud jokaš?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja....Pa ti? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm, kuknem mal na Tv v film Dekle z vlaka (sem šla prav v spored gledat naslov) in gledam v eno igralko, znana, znana, pa se ne spomnim imena :o|o: Pa mi vseen klikne - Ricki Lake Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.