Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Tko, to je Fantastika (malenkost mal pretiravajo), čeprav načeloma kr gledam njegove filme.

Pogledaš si ga lohk, sej ti bo po prvih 10min. filma jasno a ti bo všeč al ne; pol pa ga loh tud podariš, če maš koga k ma rad take filme, ti pa ne recimo

x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

V nedeljo sem gledala film Jaz robot z Will Smith-om v glavni vlogi. Dober film, sploh za vse ljubitelje znanstvene fantastike! :palec:  x8Dx

:vragec:

pikola...shele zdele sm vidu x:Xx :palec:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Brother Bear - vidla, mi je bil ful kjut xsrcx

Shrek 2 - kar malo razočarana, ampak naj jim bo x;)x

Garfielda - nič posebnega, kdaj pa kdaj sem se mal narežala, ampak sem nekak za tako mačjo legendo pričakovala, da se bojo bolj potrudli x:)x

Neko fantastiko ste si želeli na prejšnjih straneh - sicer ta muvi ni Matrica al pa kaj podobnega, mi je bil pa ful všeč, predvsem zaradi zadnjega dela odkrivanja samega sebe... ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND :palec:

The dreamers, ki sem ga tut gledala - eh, saj je zanimiv, sam se na koncu nekak razvodeni, boljš bi ga lahk nardili x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Meni je pa fuuuuuuuuul malo filmov všeč, pa še ta pravega razpoloženja moram bit, da sploh celga zdržim  x;)x  :palec:

Dans glej Hurricane na HTV 2.......boš mi pol pravla kak ti je bil. x;)x x:)x

He he he, jaz pa že dons tole opazila x:Dx x:Dx x:Dx . Očitno mi ni bil namenjen x:Ix .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

.....Cabaret  x:o)x ....suuuuper film, kabarejske točke ...

Money makes the world go 'round, the world go 'round... xsingx xDDx :palec:

Pac pa mi oni Hurricane ni potegnil... :o|o:

Ni mi vsec prevec Denzel Washington - ufural se je, da je ful dober tip, pa gledamo njega in ne lik.... Nima topline, prave. Moje mnenje in moj okus - vem namrec, da ga -zenske predvsem- kar porajtajo in ne recem, da ni cist ok tip, ampak pac... ni mi vsec.

Sem pa gledala vceraj film Cudoviti um, ki sem mislila, da bo dolgocajten, in tudi Russel Crowe mi ni (bil) vsec, a sem padla not in mi je bil zelo vsec film, pa tudi igra R.C. - me je zelo in pozitivno presenetil. x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem pa gledala vceraj film Cudoviti um, ki sem mislila, da bo dolgocajten, in tudi Russel Crowe mi ni (bil) vsec, a sem padla not in mi je bil zelo vsec film, pa tudi igra R.C. - me je zelo in pozitivno presenetil.  x^x  :palec:

Tudi jaz gledala Čudoviti um in mi je bil film ful kul :palec: sploh ne vem zakaj sem se ga do zdaj tako branila x:Ix

Sem pa gledala vceraj film Cudoviti um, ki sem mislila, da bo dolgocajten, in tudi Russel Crowe mi ni (bil) vsec, a sem padla not in mi je bil zelo vsec film, pa tudi igra R.C. - me je zelo in pozitivno presenetil.  x^x  :palec:

Tudi jaz gledala Čudoviti um in mi je bil film ful kul :palec: sploh ne vem zakaj sem se ga do zdaj tako branila x:Ix

kr v redu filmček... samo dolg in depresiven... ni lih za soboto zvečer.... x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Romeo in Julia je bil ful poseben film. Cudni kadri. Te moderne razlicice, ki so ful spremenjene mi niso ravno vsec...pa moti me, ko taksno klasiko spreminjajo. Sem bolj Shakespeare freak, pa sem mal kriticna. Sicer mi tudi knjiga ni najboljsa od njega, ampak je le klasika.

V soboto bo Amelie - :2src: :2src: :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Gledala Amelie :2src: :2src: :2src:

Ta film mi je prav v uzitek pogledat na vsake tolk cajta. Vsebina je super, poudarek na malenkostih, ki polepsajo zivljenje, dobra igra, lusna igralka..ker je film francoski, mi pa se tok bolj sede... x;)x x:Ix

Super no!

uf jz pa nism tok za jokave ljubezenske prizore............

najraje mam filme, ki so nekako "psihopatsko"obarvani........pa ne se zdej ustrasit, pravijo da sm se kar normalna x8Dx

najraje gledam filme v stilu Stigmata, Krog,.........tudi film Sedem ni slab, Zbiralec kosti,....

ja pa se clovk res vprasa kdo je se normaln na tem svetu x!x

:vio: :vio: :vio: :vio: :vio:

V Amelie ni jokajocih tipicnih ljubezenskih prizorov in to je tisto, kar naredi ta film meni dober.

Edini film z ljubezenskimi prizori tipicne narave, ki mi je bil res vsec, je bil pa Love Actually.

Stigmata mi je vsec, Krog je pa slaba kopija mislim da japonske razlicice.

Glede ljubezenskih (jokajocih) prizorov sem imela bolj v mislih Romeo in Julia, kot pa Amelie. Ja, imas prav, Amelie je res nekaj posebnega, vendar se vedno manjka nekaj kar bi me pritegnilo.......pa sej ves kako pravijo: "sto ljudi, sto cudi" x:)x

uf jz pa nism tok za jokave ljubezenske prizore............

najraje mam filme, ki so nekako "psihopatsko"obarvani........pa ne se zdej ustrasit, pravijo da sm se kar normalna x8Dx

najraje gledam filme v stilu Stigmata, Krog,.........tudi film Sedem ni slab, Zbiralec kosti,....

ja pa se clovk res vprasa kdo je se normaln na tem svetu x!x

:vio:  :vio:  :vio:  :vio:  :vio:

Tudi jaz sem take sorte x:Dx No, pol pa če še nisi poglej kake korejske psiho grozljivke (A tale of two sisters, The eye, Dark Water, Yu-on(the grudge)) :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...