Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Spomne kaj Avsebino Total Reall Jest se mislim, da...Al kšn drug film k igra Sharon Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Ja vsebino. A je za gledat al naj komu podarim DVD Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tko, to je Fantastika (malenkost mal pretiravajo), čeprav načeloma kr gledam njegove filme.Pogledaš si ga lohk, sej ti bo po prvih 10min. filma jasno a ti bo všeč al ne; pol pa ga loh tud podariš, če maš koga k ma rad take filme, ti pa ne recimo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Chandra ... help!! Ma ne najdem nobenih podnapisov za tisti film ... kje si jih nasla?? Ne znam japonsko iiiikkk...morm mojga povprašat , on se ubada s temi zadevami...ti pa sporočim, ok? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Dons sm si pogledu FEREINHEID 9/11; zdej si ga bom pa še 'zapeku na CD;Sicer nč posebnega......... , tko za v zbirko pa je Men je bil totalno boring... :xx!: nič novega kar že ne bi vedela o tem debilnem Bushu Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Chandra ... help!! Ma ne najdem nobenih podnapisov za tisti film ... kje si jih nasla?? Ne znam japonsko Evo http://kloofy.subtitles.de/indexx.php tu najdeš vse Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 I, ROBOT 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 V nedeljo sem gledala film Jaz robot z Will Smith-om v glavni vlogi. Dober film, sploh za vse ljubitelje znanstvene fantastike! pikola...shele zdele sm vidu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Brother Bear - vidla, mi je bil ful kjut Shrek 2 - kar malo razočarana, ampak naj jim bo Garfielda - nič posebnega, kdaj pa kdaj sem se mal narežala, ampak sem nekak za tako mačjo legendo pričakovala, da se bojo bolj potrudli Neko fantastiko ste si želeli na prejšnjih straneh - sicer ta muvi ni Matrica al pa kaj podobnega, mi je bil pa ful všeč, predvsem zaradi zadnjega dela odkrivanja samega sebe... ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND The dreamers, ki sem ga tut gledala - eh, saj je zanimiv, sam se na koncu nekak razvodeni, boljš bi ga lahk nardili Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Meni je pa fuuuuuuuuul malo filmov všeč, pa še ta pravega razpoloženja moram bit, da sploh celga zdržim Dans glej Hurricane na HTV 2.......boš mi pol pravla kak ti je bil. He he he, jaz pa že dons tole opazila . Očitno mi ni bil namenjen . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Chandra hvala. Zdej treba pa sam še gledat Malenkost, ti sam poročaj kako se ti je zdel... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 .....Cabaret ....suuuuper film, kabarejske točke ...Money makes the world go 'round, the world go 'round... Pac pa mi oni Hurricane ni potegnil... :o|o: Ni mi vsec prevec Denzel Washington - ufural se je, da je ful dober tip, pa gledamo njega in ne lik.... Nima topline, prave. Moje mnenje in moj okus - vem namrec, da ga -zenske predvsem- kar porajtajo in ne recem, da ni cist ok tip, ampak pac... ni mi vsec. Sem pa gledala vceraj film Cudoviti um, ki sem mislila, da bo dolgocajten, in tudi Russel Crowe mi ni (bil) vsec, a sem padla not in mi je bil zelo vsec film, pa tudi igra R.C. - me je zelo in pozitivno presenetil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Vceraj ob 20.00, je bil na SLO2 dokumentarec o Nietzsche-ju, Clovesko, vse prevec clovesko.Ce je kdo gledal, odlicna odaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Sem pa gledala vceraj film Cudoviti um, ki sem mislila, da bo dolgocajten, in tudi Russel Crowe mi ni (bil) vsec, a sem padla not in mi je bil zelo vsec film, pa tudi igra R.C. - me je zelo in pozitivno presenetil. Tudi jaz gledala Čudoviti um in mi je bil film ful kul sploh ne vem zakaj sem se ga do zdaj tako branila Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 http://users.volja.net/pcvetko/sharon/above.htm Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Sem pa gledala vceraj film Cudoviti um, ki sem mislila, da bo dolgocajten, in tudi Russel Crowe mi ni (bil) vsec, a sem padla not in mi je bil zelo vsec film, pa tudi igra R.C. - me je zelo in pozitivno presenetil. Tudi jaz gledala Čudoviti um in mi je bil film ful kul sploh ne vem zakaj sem se ga do zdaj tako branila kr v redu filmček... samo dolg in depresiven... ni lih za soboto zvečer.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Men je bil včeraj zvečer všeč film...mislim, da na POPu. Sem tud naslov zglešila, ker sem zraven še otroke spat dajala ...se je pa začel okol 21:00..L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*girl* 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Men je pa Romeo & Julija najlepši film!! pa Moulin Rouge je full dobr, pa Krog... Citiraj The greatest thing you`ll ever learn, is just to love and be loved in return. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Romeo in Julia je bil ful poseben film. Cudni kadri. Te moderne razlicice, ki so ful spremenjene mi niso ravno vsec...pa moti me, ko taksno klasiko spreminjajo. Sem bolj Shakespeare freak, pa sem mal kriticna. Sicer mi tudi knjiga ni najboljsa od njega, ampak je le klasika. V soboto bo Amelie - Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 uuu amelco morm pa tud jez gledat.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Gledala Amelie Ta film mi je prav v uzitek pogledat na vsake tolk cajta. Vsebina je super, poudarek na malenkostih, ki polepsajo zivljenje, dobra igra, lusna igralka..ker je film francoski, mi pa se tok bolj sede... Super no! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 uf jz pa nism tok za jokave ljubezenske prizore............najraje mam filme, ki so nekako "psihopatsko"obarvani........pa ne se zdej ustrasit, pravijo da sm se kar normalna najraje gledam filme v stilu Stigmata, Krog,.........tudi film Sedem ni slab, Zbiralec kosti,.... ja pa se clovk res vprasa kdo je se normaln na tem svetu x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 V Amelie ni jokajocih tipicnih ljubezenskih prizorov in to je tisto, kar naredi ta film meni dober.Edini film z ljubezenskimi prizori tipicne narave, ki mi je bil res vsec, je bil pa Love Actually.Stigmata mi je vsec, Krog je pa slaba kopija mislim da japonske razlicice. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Glede ljubezenskih (jokajocih) prizorov sem imela bolj v mislih Romeo in Julia, kot pa Amelie. Ja, imas prav, Amelie je res nekaj posebnega, vendar se vedno manjka nekaj kar bi me pritegnilo.......pa sej ves kako pravijo: "sto ljudi, sto cudi" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 uf jz pa nism tok za jokave ljubezenske prizore............najraje mam filme, ki so nekako "psihopatsko"obarvani........pa ne se zdej ustrasit, pravijo da sm se kar normalna najraje gledam filme v stilu Stigmata, Krog,.........tudi film Sedem ni slab, Zbiralec kosti,.... ja pa se clovk res vprasa kdo je se normaln na tem svetu x!x Tudi jaz sem take sorte No, pol pa če še nisi poglej kake korejske psiho grozljivke (A tale of two sisters, The eye, Dark Water, Yu-on(the grudge)) Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.