Kreativa 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 končno videla Amelie ... s podnapisi celo luštkana zgodbica in krasna fotografijaeden tistih filmov, ki ga lahko pogledam večkrat in ob tem zmeraj znova uživam nič pretresljivega v sami zgodbi sicer, a se me zelo dotakne s poetiko, ki jo nosi v sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Oh...še cel dan točila solze po filmu Zelena milja... Kaj tko pretresljivega pa nisem vidla že 100 let... šmrk... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Ne povedat Majica - berem knjigo (ze kake 3 tedne). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ta film je res dober... Marsa ko knjigo prebereš si še film oglej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 prej sm gledau film PesrlHarbor sm mau spustu enih par ,kj čem tut men uide :o|o: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 HEEE, tu ja ampak ko, zihr preiskreno, da bi bilo res Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 nim besed več, ampak film je bil strahovito čustveno bojevn, se skor najdu notr Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ROMPER STOMPER 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 A.H. Nurnberg 1934 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Včeraj gledala Butterfly Effect. Spet muvi s tipično holivudskim koncem, nepopolno razdelan. Bi se ga dalo ful boljš naredit Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Mick , sem si ga ogledal, meni je bil gooddy Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Na divx gledal Alien vs. Predator. Sam dvoboj med dvema marsovcema je kul in zanimiv. Mi je všeč. Edinole okolica in človečki so odveč, še posebej ženska črnka, ki se je zaštekala s predatorjem, čeprav je le-ta ji pobil skoraj celotno njeno ekipo. Kao poštekala je da je sovražnik mojega sovražnika prijatelj. Ne štekam kako to da se ni odločila za aliena, saj jih sploh še ni videla. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Da o Teksaškem pokolu ne govorimo. Boljša mi je ena starejša verzija iz 80. let, ki je bolj scary. Zadeva je posneta leta '74. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Pa še naj jaz malo pokomentiram... The green mile tak lep, žalosten film, res zakon. O Hair sploh ne bom izgubljala besed, ker sem ga videla že milijonkrat in ga še bom videla milijonkrat (sem gledala tudi musical na Dunaju ) isto The doors.Misic river me je pa ful razočaral sem pričakovala ful več od filma. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 HBO do 10.10. brezplacen ogled filmov... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ja, Majica sem zasledila...sem kr ...ko sem videla kakšen izbor filmov... Veš mogoče, koliko bo treba plačati za ta program? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 HBO do 10.10. brezplacen ogled filmov...Ja, sam jaz sem parkrat naletela na bolj tako tako... Recimo 3 zvezdice, maximalno, ali 2.5.Bi blo treba imet program, jaz mal saltam, pa naletim. ... tako sem vceraj naletela na zadnjega kitajskega cesarja (nisem se gledala, ne maram zgodovinskih filmov in spektaklov, pravzaprav tudi biografskih praviloma ne prevec).No, pa mi je bil kar vsec, lepo narejen in vse... a blazno dolg... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Jp...na mesec je treba placat 2.799 SIT...cena vkljucuje tut DDV.Poklici Telemach (al operaterja) 0802288ali http://www.telemach.si/hbo Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Chandra, ti sam bi lahko igrala v Hair!Če bi znala pet, bi se še lahk pogovarjal ja...hehe tak pa ... :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Mi HBO ne bomo narocili. Se mi zdi brezveze. Sem tudi gledala malce program, mogoce sta ene 2 filma, ki jih zelim vidt, ampak to si lahko snamem iz neta al si pa sposodim dvd. ne vem no. Ne vem, ce grem pred TV in se odlocim, da bom nekaj nasla, v teh 60 programih tudi najdem kej. Ce ne drugje, mata animal pa discovery fajn oddaje. Premal sem pred TV, da bi se to narocvala. Aja, Kill Bill 2 - slabsi kot prvi, se vedno dober. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 ROMPER STOMPER 666 zlomkou...tralalakul film Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Včeraj gledala Butterfly Effect. Spet muvi s tipično holivudskim koncem, nepopolno razdelan. Bi se ga dalo ful boljš naredit Sončnata film ima dva konca..en ni čisto nič holivudski..je pa ta film meni osebno zlo kul Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Pa Nightmare on elm street. Hudo! Jst sm bla zmeri čist :OO!: http://www.click-smilies.de/sammlung0304/sprachlos/speechless-smiley-040.gifmy favourite Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 http://www.anvip.com/topfilm.asp Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Sem se že enkrat zanimala za film Out of Africa. Ali ga ima morda kdo v arhivu in za posodit?V videotekah ga več ni, ker je prestar. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.