Kristalka 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Easy rider.....v sredo v drugem kinu......na dgm ...grem gledat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 je kdo že gledal film 'What the bleep do we know?'... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 folk...NUJNO FILM ZA POPIZDIT-prav nasha,da ne bo pomote! TILL HUMAN VOICES WAKE US pa ne obupat prvih 60 min.... aja-kao da igrata:Helen Bonham Carter in :xx!: Guy Pierce :xx!: :xx!: Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 je kdo že gledal film 'What the bleep do we know?'...Tale naslov sem pa opazila že v neki drugi temi si že gledala film? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ... ne, ni mi še uspelo dobit filma... sem pa veliko prebrala o njem ... si ga ti že videla ? nekaj malega o filmčku Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Gledala zadnjič The village-Vas ob gozdu. Film sploh ni strašen, je pa ful zanimiva zgodba, sem kar zadovoljna, glede na to, da je ameriški. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Gledala zadnjič The village-Vas ob gozdu. Film sploh ni strašen, je pa ful zanimiva zgodba, sem kar zadovoljna, glede na to, da je ameriški. kot praviš, ameriški, ne morš falit, kr neki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jaz pa sem vceraj po 15 ali vec letih gledala back to the future na htv, me je presenetilo, ko mi je bil se vedno cist vsec, pa sem ga ziher gledala 15x. Prav kul. In danes je 2. del, ce koga zanima, tega sem manjkrat gledala, a kot se spominjam, je tud fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Jaz pa sem vceraj po 15 ali vec letih gledala back to the future na htv, me je presenetilo, ko mi je bil se vedno cist vsec, pa sem ga ziher gledala 15x. Prav kul. In danes je 2. del, ce koga zanima, tega sem manjkrat gledala, a kot se spominjam, je tud fajn. Joj jaz imam te filme se na videokasti Prvi del sem gledala tokrat, da kaseta umes mal skripa in slika se cudno premika ko sem bila mala, sem bila malce "zalublena" v Michaela J. Foxa. Pa se danes rada pogledam Vsi zupanovi mozje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 last night on TV: Pasja ljubezen (Amores perros, Mehika, 2001) /5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 danes grem pa gledat TERMINAL.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 sem ga ziher gledala 15x. tega sem manjkrat gledala Kot bi Trudija poslušala. Včasih gleda kak film, pa jaz kaj rečem, pa slišim, da naj bom tiho, da šele devetič gleda film , no saj povprečje imava v bistvu kar normalno, ker jih jaz praktično ne gledam, oz. samo izjemoma.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 .par umetniških dram, takih senzitivnih, to sm gledau pred leti, meu tako obdobje .Jane Eyre (drama).Idioti?.Meseno poželjenje (Earne Tremula).Lekcija iz Tanga?.Lea(drama).Samo skomine (drama) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Roberto Begnini! ... hočem videt vse, kar je naredu! Kolk je dobr model!!! Za tiste, ki jim ime nič ne pomeni, tip je (poleg Laurence-a Olivier-a) edini, ki je ever dobil oskarja za igro v filmu, ki ga je sam režiral (Življenje je lepo, La vitta e bella, 1997). Znan je tudi po vlogi taksista v Noč na zemlji (Jim Jarmush: Night on Earth, 1992), kjer duhovnika pobere, ko mu razlaga svoje seksulno življenje (buče, koze, svakinja ) Tokrat gledala Coffee and Cigarettes (Jim Jarmusch, razne verzije, nastale v obdobju 1986 -2003), kjer Jarmusch-evi frendi (Begnini (tudi koscenarist prve verzije), Iggy Pop, Tom Waits, Cate Blanchett, Steve Buscemi...) kofetkajo in čikcajo... in Tu mi turbi (Begnini, Vznemirjaš me?, 1983), kjer Begnini čuva petletnega Jezusa, izgubi svojega angela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja filmi o živalih, pa tarzanu tud kdaj sedejo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Sem se spomnila filma Peti element. Je odkačen, pa dobra igralska zasedba, pa danes se mi zdi glih tapravi dan, za neki tazga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Krog....film,ki mi je bil noro všeč... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Ja men je bla pa bl 'Premica' všeč Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Zakaj pa ne Trikotnik.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Krog - ja, tudi meni. Pa Matrica tudi, čeprav me prvič, ko sem gledala ta film, ni not potegnilo, drugič pa...kar odkačen, ampak dober... Za "Premico" pa lahko rečem, da je enako dober film, kot un z naslovom "mi je sosedova mačka klobase snedla" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pol pa še Meglo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 tega pa glih kar gledam skoz okno... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 the Hole 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 gerry Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 .tudi jaz tudi, igralec Brad je imel res izvrstno erotično telo, da si ga kar gledal in gledal, kot res pravi strelec. se je zavedel, da mora odigrati pogum in v filmu imel kar nekaj sexy scen, bil je res vpeljan v fantastično borbo, pogum nad pogumom, plemenitost nad plemenitostjo, pa hotel je bit do konca filma nevtralen, ne na eni strani, ne na drugi .ampak cd je swoh, sm ga hotel kupit, pa ne paša ga poslušat tko kot ga slišiš v kinu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.