Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

gledala Fahrenheit ta vikend, grozljivo, kako nesmiselne so vse te vojne žrtve in kako novačijo nove vojake v Ameriki...

a kdo ve, kaj pomeni sploh ta naslov: Fahrenheit

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

bo shlo...na CDejchku...sam v kolkem cajtu se pa she ne ve

je she v downloadanju.....pishe nekako takole: 514hours.... :inocent:  :vio:  :vio:  :vio:

666 zlomkou.....tralala

:wub:

ko zdl-jaš, packamo pa dalje x:px x;)x upam, da do naslednjega Umeka glih bo :vragec: x;)x xwizardx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

1. Citizen Kane

2. Casablanca

3. Once upon a time in America

4. The Gladiator

5. Pulp fiction

6. Jackie Brown

7. The devil's advocate

8. Stalker

9. Matrix (vsi deli)

10. Eyes wide shut

Včeraj gledal tisti nov "Twisted" z Samuel L. Jackson-om, Andy Garcia-om in Ashley Judd. Za nič.

No glih fajn... rada imam filme. x:Xx

Pa mi pase si kaj pogledat, karkoli, v bistvu... mislim, ne glede na zanr, geografski... izvro-...

Nu tak.

zadnje cajte me izsiljujejo z gledanjem (:D :P) brezveznarij in raznoraznosti... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No pogledala sem film Govorica Angelov in moram reči,da je prima.

Državljanska vojna v Španiji vmes pa ljubezenska zgodba,lepe, guvernante in sina

nekega,španskega, mogotca...

Pokrajina kjer sta obiskala Angele je bila nekaj čudovitega.To lahko vidiš samo v

sončnih žarkov polni, Španiji. Verjeto jih tam tudi začutiš in slišiš njihovo govorico.

Priporočam!

lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Včeraj še enkrat gledala MAGNOLIJO ... res je :palec: :palec: :palec: ... Tom Crusie je svojo vlogo blazno dobro odigral. Film je pretresljiv, poln simbolike. Zgradbo zaplet - vrh - razplet prikazuje skozi različne življenjske zgodbe ljudi, ki živijo v iluziji in zanikanju do neke točke, ko jim poči film in ne zmorejo več... nato različni razpleti tega soočanja z realnostjo in s seboj... Tole res priporočam v ogled x^x

<{POST_SNAPBACK}>.povej kaj več...

Dancer in the dark..jest sem ga gledala v kinu, že nekaj časa nazaj..do konca špice smo še vsi sedel na svojem mestu, noben ni vstal..to ti lohk pove, da je to film, ki te drži do konca in film, ki je naredil na vse, ki so ga do sedaj gledali, šokanten vtis. Ne morš verjet kaj se dogaja,začetek je ok, pol gre pa vse samo še navzdol in navzdol..drgač je v filmu dosti muske od Bjork, je v bistvu mjuzikal, sam se kul vklaplja v film, ne teži. toplo priporočam :palec:

DON'T PANIC

Magnolija je fajn ja :palec: :2src:

Jaz sem si pa posnela Raising Helen, sem mislila, da mi ne bo vsec, ampak je tak simpaticn film. amerisko gledljiv. Ni 10ka...mogoce je pa 7ka x:o)x Pa tale Kate Hudson je kr huda :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Heja... gledam Love Actually ... :D in actually je tole najboljši film na to tematiko, vsi klišeji v enem filmu, neprisiljeno pravi igralci....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Love Actually - vsakič ga pogledam, ko sem čustveno down... kičasto ljubek! Vsakič naredi isti efekt name - boljša volja :2src:

Shrek I in II, Nemo, Lordi in Star Wars - dnevi ko se nočem soočati z realnostjo ali pa imam preveč polno glavo in je treba preklopiti na relax. x:o)x

Bridget Jones, Amelie - ko sem dobre volje x:o)x

Monty Pythoni ( Holly Grale, The meaning of life, Life of Brian, Something Completley different) zadostijo mojo željo po angleškemu humorju x:Dx :vio:

Memento, Das Experiment, A beautiful Mind, Seven, Cruel intentions, Wild Things, Studio 54, Great Expectations pa za posladek.... vsake toliko časa! x:Xx x:px x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...