aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 kulski link... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 aakhut... sem te priklicala ... kaj meniš, bi šlo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aakhut... sem te priklicala ... kaj meniš, bi šlo itaq... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 'Today Is The Good Day To Die'............dober stavek, v povprečnem filmu, ki sem ga po dolgem času gledal Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Aakhut, Mateja, a tole bi šlo na kak CD-jček slučajno? Ker če je tko, potem se pokorno javljam še jaz za kakšno kopijo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 bo shlo...na CDejchku...sam v kolkem cajtu se pa she ne veje she v downloadanju.....pishe nekako takole: 514hours.... 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 gledala Fahrenheit ta vikend, grozljivo, kako nesmiselne so vse te vojne žrtve in kako novačijo nove vojake v Ameriki... a kdo ve, kaj pomeni sploh ta naslov: Fahrenheit Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> bo shlo...na CDejchku...sam v kolkem cajtu se pa she ne veje she v downloadanju.....pishe nekako takole: 514hours.... 666 zlomkou.....tralala ko zdl-jaš, packamo pa dalje upam, da do naslednjega Umeka glih bo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mumbly 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 1. Citizen Kane2. Casablanca3. Once upon a time in America4. The Gladiator5. Pulp fiction6. Jackie Brown7. The devil's advocate8. Stalker9. Matrix (vsi deli)10. Eyes wide shut Včeraj gledal tisti nov "Twisted" z Samuel L. Jackson-om, Andy Garcia-om in Ashley Judd. Za nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 bo shlo...na CDejchku... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 ja, moja hči ga je včeraj gledala in je čist navdušena... ga greva še skupaj v četrtek gledat... jaz obožujem take risanke s temi štosi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Shark tale... kolk sem uživala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Mateja, zdej grem pa na bivši TV3 pogledat film Govorica Angelov...da vidim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Čveka, uživaj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2004 Avtor Prijavi Deli 4. november 2004 No glih fajn... rada imam filme. Pa mi pase si kaj pogledat, karkoli, v bistvu... mislim, ne glede na zanr, geografski... izvro-... Nu tak. zadnje cajte me izsiljujejo z gledanjem ( ) brezveznarij in raznoraznosti... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 No pogledala sem film Govorica Angelov in moram reči,da je prima. Državljanska vojna v Španiji vmes pa ljubezenska zgodba,lepe, guvernante in sinanekega,španskega, mogotca... Pokrajina kjer sta obiskala Angele je bila nekaj čudovitega.To lahko vidiš samo vsončnih žarkov polni, Španiji. Verjeto jih tam tudi začutiš in slišiš njihovo govorico. Priporočam! lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Včeraj še enkrat gledala MAGNOLIJO ... res je ... Tom Crusie je svojo vlogo blazno dobro odigral. Film je pretresljiv, poln simbolike. Zgradbo zaplet - vrh - razplet prikazuje skozi različne življenjske zgodbe ljudi, ki živijo v iluziji in zanikanju do neke točke, ko jim poči film in ne zmorejo več... nato različni razpleti tega soočanja z realnostjo in s seboj... Tole res priporočam v ogled Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.povej kaj več... Dancer in the dark..jest sem ga gledala v kinu, že nekaj časa nazaj..do konca špice smo še vsi sedel na svojem mestu, noben ni vstal..to ti lohk pove, da je to film, ki te drži do konca in film, ki je naredil na vse, ki so ga do sedaj gledali, šokanten vtis. Ne morš verjet kaj se dogaja,začetek je ok, pol gre pa vse samo še navzdol in navzdol..drgač je v filmu dosti muske od Bjork, je v bistvu mjuzikal, sam se kul vklaplja v film, ne teži. toplo priporočam Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Shine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Magnolija je fajn ja Jaz sem si pa posnela Raising Helen, sem mislila, da mi ne bo vsec, ampak je tak simpaticn film. amerisko gledljiv. Ni 10ka...mogoce je pa 7ka Pa tale Kate Hudson je kr huda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Heja... gledam Love Actually ... in actually je tole najboljši film na to tematiko, vsi klišeji v enem filmu, neprisiljeno pravi igralci.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Love Actually - vsakič ga pogledam, ko sem čustveno down... kičasto ljubek! Vsakič naredi isti efekt name - boljša volja Shrek I in II, Nemo, Lordi in Star Wars - dnevi ko se nočem soočati z realnostjo ali pa imam preveč polno glavo in je treba preklopiti na relax. Bridget Jones, Amelie - ko sem dobre volje Monty Pythoni ( Holly Grale, The meaning of life, Life of Brian, Something Completley different) zadostijo mojo željo po angleškemu humorju Memento, Das Experiment, A beautiful Mind, Seven, Cruel intentions, Wild Things, Studio 54, Great Expectations pa za posladek.... vsake toliko časa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Magnolija je fajn ja a ne no ... kolk je dobr narejen tam tisti del, ko 'se čas ustavi' in vsak zase poje (Tom poje !!! ) ... It's not goin to stop, it's not goin to stop... till you wise up... so just give up... (sicer komadek Wise up od Aimee Mann) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.