Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Kateri so tisti filmi, ki pritegnejo vašo pozornost in vas prikujejo na stol za dve urici in ki jih imate najraje oz. jih najraje gledate oz. ob katerih najbolj uživate?

Ali so to grozljivke, ljubezenski filmi, zgodovinski spektakli, komedije, glasbeni filmi, umetniški filmi, drame, kriminalke, akcijski filmi ... ... ... ?

Marsa

Bom povedala nekatere, ki so meni zelo vsec:

- '' Thelma and Louise '', '' Intervju z vampirjem '', '' Kraljica Margot '', '' Barva purpurja '' / ne vem ce se tako imenuje v slovenscini ? / Vsec so mi tudi vsi filmi reziserja Neila Jordana.

Od igralcev so mi vsec Christopher Walken, Sean Penn, Dennis Hopper, Nick Nolte, Clint Eastwood, Denzel Washington, Mickey Rourke / '' Angel Heart '' /, Harvey Keitel, Stephen Rea / '' The Crying Game '' / in vecina filmov v katerih igrajo ti igralci.

Od igralk Isabelle Adjani, Susan Sarandon, Mira Sorvino, Helen Mirren, Pam Grier.

Rad si pogledam dobre drame in trilerje, kriminalke in kaksno grozljivko xDDx Ljubezenske filme ne maram prevec, ce so osladni in ce nimajo kaksen bolj dinamicen zaplet. Vsec so mi ljubezenske grozljivke xDDx xDDx x:o)x

Od nadeljevank mi je super '' Nikita '' !

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem na tv gledala Nore in svobodne

Super film, jaz sem ga tud ogledala xDDx

Pa se preporocam '' Carovnico iz Blaira 2 '' - sem si jo ogledala na Samhain, 31. oktobra in mi je bila boljsa kot prvi del. Pa to ni navadna grozljivka, temvec jo jaz dozivljam kot malce ironicno grozljivko, ki poskusa raziskati razlicne fenomene sodobne druzbe, posebaj na primeru '' new age '' ekscentrika, ki bi rad postali '' wicce '' in '' wiccani '' samo zarad tega, ker je to trenutno '' in '' xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem na tv gledala When comes Joe Black (Ko pride Joe Black) in Girls, interrupted (Nore in svobodne)....sem bila razpoložena ravno za tovrstne filme...super.

Shine pa vedno...

Ja jst sm tud gledala Nore in svobodne...sicer sem zacetek zamudila, ampak vseeno...hud film. Ni cisto po mojem okusu, ampak :palec:

Angelina je fajn odigrala...ce se malo pokomentiram njo...ji temni lasje bolj pasejo :palec: x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Zdaj sem se pa spomnila na Farinellija. Joj kok je bil to meni grozljiv film. Preveč se ufuram not in potem travmiram in razglabljam še v nedogled.

A si predstavlajš, da bi te kastrirali, ker bi kot deček zelo lepo pel v otroškem pevskem zboru.

groza.

Ja, to sem mislila, čeprav zdaj ko sem še enkrat prebrala kaj sem napisala res zgleda tako kot da bi te kaznovali zaradi lepega petja tako da so ti jajčka odrezal.

Smešno ali ironično pri vsem pa je, da so bili ti ljudje neka kao višja kasta... hm, za koga??

Ma kaj je slabše danes, mene bi zihr na grmadi zažgal že zaradi mojega izgleda, hvala bogu, da živim danes.

sicer pa bogve, lahko pa da so me

Sem ga mela že namen pogledat, pa čakam priliko (CAJT)

veš da obstaja v Sloveniji ena vas (na Primorskem) kjer so se tud "višje kaste" med seboj parle in še danes so malo na "IIIK!" prebivalci... majo pa ful dobro gostilno, polna Italjanov vedno!!!

Mene vedno znova fascinirajo te bolane fore aristokracije, npr. ženske so si steznike takooooooo močno zategovale (organi so se pomaknili gor in dol, na sredi je bila v bistvu samo hrbtenica in koža) pa ne moreš verjet. Vse za lepoto. Kako se lepotni ideal spreminja, mi je zdaj prišlo

<{POST_SNAPBACK}>Super film, jaz sem ga tud ogledala xDDx

Pa se preporocam '' Carovnico iz Blaira 2 '' - sem si jo ogledala na Samhain, 31. oktobra in mi je bila boljsa kot prvi del.

:palec: meni tudi, much better.

Thelma in Louise, zakon, film o prijateljstvu in spletu okoliscin, ki te ptegne. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>smo že gledali  x;)x ... kar zanimiv, dobra zasedba (po dolgem času sem spet vidla I. Hupert - mogoče se drugače napiše ...  :palec: )

tako se napise - Isabelle Hupert - Riba - Jabolka iz Cipkarice. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thelma in Louise, zakon, film o prijateljstvu in spletu okoliscin, ki te ptegne. x^x

:palec: bejbe sta zakon. Vedno, ko smo pisarili angleške spise (4x na teden), sem jih naslavljala z Dear Thelma....na koncu pa Love Louise.

Učiteljica se je vedno x:Dx

Jih imam kar nekaj na broju....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ful hud film, res, prav zares med najboljsimi, zame... :palec:

Tistole, simpaticno, Cosma, dear thelma, love louise. :vio:

Picasso

V soboto sem v kinu gledala Za vedno Lilija (- najbrž ste že pisali o njem, na rednem sporedu je bil nekaj časa nazaj, jaz imam filmsko gledališče) - že dolgo se me kakšen film ni tako dotaknil, po koncu filma je cela dvorana obsedela v čisti tišini... Priporočam!!!!!

Sicer pa sem gledala na video Mullholand drive in ga moram še enkrat, ker mi ni čisto jasno vse skupaj... No pa tudi ta film je eden boljših, že dolgo namreč ni bilo filma, ob katerem bi morala toliko razmišljat :)

Live and let live! Life is beautiful!!!!

O Ajda, a daj nehaj, ravno vceraj sem nate pomislila! :palec:

Mi je zal, ko nisem gledala tele Lilje, kot sem videla odlomkov, kar mi je tud frendica povedala, bi mi po mojem tud bil vsec.

Mullholand drive, to smo imeli gor al kaj, nekam znano se mi zdi, pa z nicemer ta hip ne povezem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zdaj sem se pa spomnila na Farinellija. Joj kok je bil to meni grozljiv film. Preveč se ufuram not in potem travmiram in razglabljam še v nedogled.

A si predstavlajš, da bi te kastrirali, ker bi kot deček zelo lepo pel v otroškem pevskem zboru.

groza.

Ta film sem pred kratkim gledala.... Ful zanimiv obenem pa grozljivo, kaj so s fantom naredili... Pol sem pa šla še mal po netu prebrskat o njem, ker enostavno nisem mogla verjeti, da je bil to resnično njegov glas..... pa je bil, fant je pel čisti sopran - noro....

Hotla sem pa nardit reklamo, za vse ljubitelje balkanskih filmov.... KO BOM VELIK BOM KENGURU - je tak sproščujoč, obenem pa kaže resnično problematiko mladih ljudi v Beogradu! Men je bil prov simpatičen!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Sem gledala film Alfie dva dni nazaj - luštkan muvie, se zamisliš nad določenimi stvarm, Jude Law je fenomenalen v njem (zboga, k je bla tko slaba kvaliteta filma, ga nisem kaj preveč dobro vidla... :eek: ... mislim, lahko bi se ga boljš vidlo, yummy :yumy: ), sam konec je nekak izvodenel... :o|o:

Danes si bom pa Atanarjuat privoščla zvečer, sem se ravnokar odločla :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...