Marsa 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Hudo, umiram zraven najveckrat od smeha, ceprav majo kar krute vcas (christopher reeve ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 south park Tisti del, ko je sel Sadam Huesin v peklo, pa tam nate*aval samega hudica...mene so se nekaj ur po koncu, bolele celjusti od smeha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> snel z neta ALIEN VS PREDATORkr hecn.....fino una piramidafilm en velik mix cub-a, tomb riderja, etc 666 zlomkou....tralala Že gledu! Še kr, če ti je všeč fantastika! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Love Actually zanimiva zadeva... sej kaj pa bi pričakoval od filma z besedo "love" v naslovu ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 south park... men so enostavno huuudi , ne tolk smešni... čeprav, ja, so fulkrat ful smešni... valjda ... hude prjavljajo... in kakšen dialog je ... ne morš... se ne režat... tisti del s satanom in sadamom je tud meni ful hud, ja.. ma ja, liki so izdelani, vsi mal posebni , for jim pa ne zmanjka... pa aktualne teme obdelujejo, sicer še bolj za američane, sam smo dovolj blizu... po moje jim uspeva ohranjat kvaliteto (in svežino)...že osmo sezono . sam včasih so pa res že skor mal neokusni... a christopher reeve je tist z njegovimi zarodki? najljubši? zdej mam v mislih: cartman's mom is a dirty slut, scott tenorman must die, how to eat with your butt, conjoined fetus lady... ma nisem prepričana, če so mi ravno ti najboljši... aja, pa dont' forget to bring a towel! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Najraje imam kak sproščujoč film, tak, da se fajn narežim zraven. Življenje je že tako polno negativnih stvari, dogodkov...da kaka smejalna kura zelo prav pride.Priporočam: Bruce Allmighty, pa tudi kakšne starejše komedije od Jima Carrya...ostalo drugič, se mi mudi LP Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 aja, pa dont' forget to bring a towel! hahhaha, ta je the best pa tist, k je not Michael jackson aka mr. Jefferson Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 A je bil kdo na LIFFE?Men je uspel samo dva gledat, :xx!: pa jutr grem enga . Oba sta bla fina. Pa mal bo treba zacet spet v kinoteko zahajat... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Uuu Severna obzorja To nadaljevanko sem pa tudi jaz rada gledala x!x Najbrz se bom tudi jaz spravila to downloadat. Ampak zdaj ne bom imela kaj prevec cajta gledat to V glavnem, fajn serija! Film Pozabljeni - ideja je sicer dobra, ampak mogoce bi lahko malo drugace izpeljali vse skupaj Zdej me zanima kaksna je Briget 2 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 ponoch (zvecher...kwa pa vem) je biu na nacionalki folm, katerega zachewtek sem zamudil...in tudi naslova ne vem...pa nima vezefilm o dokonchni reshitvi judovskega vprashanjatipichen propagandni film "zmagolvalcev"pa nima vezev samem filmu blo pa par odlichnih tekstou....koz na primer:KOMUNIST JE LAHKO SAMO NEKDO Z ABSOLUTNIM ZMANJSHANJEM RAZSODNOSTI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2004 Avtor Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jst pa tankam dol SEVERNA OBZORJA . Ta serija mi je bla vedno taka ... zanimiva, topla, luštna pa tisti losi ... Men tud vsec ful, losi, noro, pa muzkica, tolk znacilna, da jo zdajle imam v glavi. kaj je ze bil, fleischman? Jaz pa sem gledala zadnjic en film z Nicole Kidman, ki niti ni bil zdaj za okol past, zgodba znana, ze videna in slisana, pac pa IGRA!!!!!!!!!!!!!!!!! Hudo!!! mal je odbita bejba, sicer ne bi zmogla tolk teh pristnih mimik, noro, no... Pozabila naslov, bejba ki je vreme napovedovala pa tko, cist brezkompromisna, pa cukrcek totalen... Se ji vidi, skratka, da je Avstralka (in ne anglezinja ali americanka)...jooj, kolk je dobr igrala... mi je ze postajal dolgocasen mal, sam film, pa sem mal saltala, sam sem vedno znova pristala na tem filmu, pravzaprav skoraj samo zaradi nje oz. igre. tule bi jaz dala Felixa za igro. ( http://www.lunin.net/marsa/html2/felixpage2.html ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Bridget kot Bridget! Fajn, če ti je všeč tak žanr filmov. Zabaven, duhovit, tudi malce karikirano poučen. Sem si ga že ogledala. V četrtek sem povabljena na premiero z bejbami. Imamo ženski športni dan, potem..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Pa mi je Bridget ja. Sem prebrala tudi bukvico in je fajn Sej nisem najvecji fan taksnih filmov, sam zadnje caje sedejo...Pa Bridget mi je vsec...taka zmedena...pa, da je film angleski ima tudi nek car Aja, pa priporcam nanizanko 24. Super je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 včeraj gledala bad taste, splater :xx!: :xx!: :xx!: , s katerim je konec osemdesetih prišel na mednarodno filmsko sceno peter jackson. kasneje, je bil v braindead - dead alive, še dosti bolj neokusen (se pravi, še več špricanja krvi, rezanja okončin s motorko in kosilnico... res nagnusno...)... da pa tipo zna, je dokazal v lord of the rings, za katerega je prejel tudi oskarja (kar seveda ni merilo kvalitete filma!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Smo z neta potegnili Bridget 2 in je dbest (spet). Hi, hi v Italiji bo B. Jones 2 izšel šele 7. januarja, morajo prej sinhronizirat... Mal šizim na Colina Firtha Čeprav poba dela zelo nasilne filme, ludim od filmov Quentina Tarantina , dialogi pa to... Iz 'Jackie Brown': 'Hej stari, to je že star, posušen drek! V ćuzi nimajo placa za vse brate, ki naokoli pobijajo ljudi, pa se bodo bavili s tabo ?!?!' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Čeprav poba dela zelo nasilne filme, ludim od filmov Quentina Tarantina , dialogi pa to... ... 'Jackie Brown' jaz tud shizim, jackie brown, dbest! A si brala knjigo, ful dobra tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Končno sem si ogledal že zdavnaj posnet dokumentarec o bitki pri Stalingradu.........velik izpovedi precej redkih preživelih ruskih in nemških vojakov.......ledeno hladen pekel........smrt, bolezen, trpljenje, hlad, sovraštvo, lakota, kanibalizem........total groza......pa vendar mi je največji vtis nardila izpoved zajetih nemških vojakov po njihovi predaji......o zdravnici - Židinji, ki so ji pobili vso familijo, zarad njihovga bombardiranja je ostala tud brez roke, sovraštvo med njimi je glede na prestano trpljenje bilo neizmerno........pa se je vseeno kot zdravnica dobesedno "razdajala" zanje...... che je ONI niso...jo je pa STALIN polsejm šitje bla zih sumljiva zato k je prezhvelatko k pr nas dachauski proceside bi jih ..... :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Sva s prijateljico zdaj gledale Boys on the Side ( Vse kar si zelis ) in mi je bilo prav lusten Malo odklopljen, malo smesen in malo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Boys on the Side se kj lahko naučiš, oz. a je komedija,..zlonamerna pravokacija.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Sej sem napisala...Drugac pa, posebno zate : http://www.imdb.com/title/tt0112571/ Pa lahko noc. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 ..grease... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oglejte si film Forgotten(Pozabljeni) z Julianne Moore v glavni vlogi. Dober psihološki triler (Ko te želi tvoja okolica prepričati, da tvoj devetletni sin ni nikoli obstajal in je njegovo življenje in tragična avionska nesreča le plod tvoje domišljije) Sem gledala ja ideja mi je bila sicer fajn, pretiraval so pa z efekti Je pa za vidt ja! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 včeri sem si downloadala I robot.... in je zgledu kr u redu film in lih začne dogajat... in konc... bemtiš... mi ga je samo pol dol snel... upam, da bo druga polovica hitr.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Aiwica film more bit čez 700KB drgač ni cel! Da boš vedla za drugič! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Triple, če si morda res mislil samo 700KB potem imaš sicer prav, da film ne bo cel, če pa si mislil 700MB pa tvoja trditev sploh ne drži, kajdi Divx je lahko tudi bistveno manjši odvisno kako ga (je) kompresiraš. Seveda pa je potem kvaliteta vprašljiva. Triple, Aiwuška te nebo mela več tak rada, če jo boš narobe učil Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.