Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Hudo, umiram zraven najveckrat od smeha, ceprav majo kar krute vcas (christopher reeve x:Ix x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

south park...

men so enostavno huuudi xokx xokkx , ne tolk smešni...

čeprav, ja, so fulkrat ful smešni... valjda :palec: x:Dx ... hude prjavljajo... in kakšen dialog je :wOOt: x:Dx ... ne morš... se ne režat... tisti del s satanom in sadamom je tud meni ful hud, ja.. :palec:

ma ja, liki so izdelani, vsi mal posebni x8Dx , for jim pa ne zmanjka... pa aktualne teme obdelujejo, sicer še bolj za američane, sam smo dovolj blizu... po moje jim uspeva ohranjat kvaliteto (in svežino)...že osmo sezono :medal: . sam včasih so pa res že skor mal neokusni... a christopher reeve je tist z njegovimi zarodki?

najljubši? zdej mam v mislih: cartman's mom is a dirty slut, scott tenorman must die, how to eat with your butt, conjoined fetus lady... ma nisem prepričana, če so mi ravno ti najboljši...

aja, pa dont' forget to bring a towel! xsmokex :shsh: x:Dx

Najraje imam kak sproščujoč film, tak, da se fajn narežim zraven. Življenje je že tako polno negativnih stvari, dogodkov...da kaka smejalna kura zelo prav pride.

Priporočam: Bruce Allmighty, pa tudi kakšne starejše komedije od Jima Carrya...ostalo drugič, se mi mudi ;)

LP

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

Uuu Severna obzorja :palec: :vio:

To nadaljevanko sem pa tudi jaz rada gledala x!x Najbrz se bom tudi jaz spravila to downloadat. Ampak zdaj ne bom imela kaj prevec cajta gledat to :sori:

V glavnem, fajn serija!

Film Pozabljeni - ideja je sicer dobra, ampak mogoce bi lahko malo drugace izpeljali vse skupaj x:Ix

Zdej me zanima kaksna je Briget 2 x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

:vragec:

ponoch (zvecher...kwa pa vem) je biu na nacionalki folm, katerega zachewtek sem zamudil...in tudi naslova ne vem...pa nima veze

film o dokonchni reshitvi judovskega vprashanja

tipichen propagandni film "zmagolvalcev"

pa nima veze

v samem filmu blo pa par odlichnih tekstou....koz na primer:

KOMUNIST JE LAHKO SAMO NEKDO Z ABSOLUTNIM ZMANJSHANJEM RAZSODNOSTI x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Jst pa tankam dol SEVERNA OBZORJA . Ta serija mi je bla vedno taka ... zanimiva, topla, luštna x;)x

pa tisti losi ... x:Dx  x:Dx  x:Dx

Men tud vsec ful, losi, noro, pa muzkica, tolk znacilna, da jo zdajle imam v glavi. x:)x

kaj je ze bil, fleischman? x:px xDDx

Jaz pa sem gledala zadnjic en film z Nicole Kidman, ki niti ni bil zdaj za okol past, zgodba znana, ze videna in slisana, pac pa IGRA!!!!!!!!!!!!!!!!! :2src: x8Dx x^x :palec: :palec: :palec:

Hudo!!! mal je odbita bejba, sicer ne bi zmogla tolk teh pristnih mimik, noro, no... Pozabila naslov, bejba ki je vreme napovedovala pa tko, cist brezkompromisna, pa cukrcek totalen... Se ji vidi, skratka, da je Avstralka (in ne anglezinja ali americanka)...

jooj, kolk je dobr igrala... mi je ze postajal dolgocasen mal, sam film, pa sem mal saltala, sam sem vedno znova pristala na tem filmu, pravzaprav skoraj samo zaradi nje oz. igre. tule bi jaz dala Felixa za igro. ;)

( http://www.lunin.net/marsa/html2/felixpage2.html )

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bridget kot Bridget! Fajn, če ti je všeč tak žanr filmov. Zabaven, duhovit, tudi malce karikirano poučen. Sem si ga že ogledala. V četrtek sem povabljena na premiero z bejbami.

x:Dx Imamo ženski športni dan, potem.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pa mi je Bridget ja. Sem prebrala tudi bukvico in je fajn :palec: Sej nisem najvecji fan taksnih filmov, sam zadnje caje sedejo...Pa Bridget mi je vsec...taka zmedena...pa, da je film angleski ima tudi nek car :sori: :inocent:

Aja, pa priporcam nanizanko 24. Super je :palec:

včeraj gledala bad taste, splater :xx!: :xx!: :xx!: x:Dx x:Dx ,

s katerim je konec osemdesetih prišel na mednarodno filmsko sceno peter jackson.

kasneje, je bil v braindead - dead alive, še dosti bolj neokusen (se pravi, še več špricanja krvi, rezanja okončin s motorko in kosilnico... res nagnusno...)...

da pa tipo zna, je dokazal v lord of the rings, za katerega je prejel tudi oskarja (kar seveda ni merilo kvalitete filma!)

Smo z neta potegnili Bridget 2 :inocent: in je dbest (spet).

Hi, hi v Italiji bo B. Jones 2 izšel šele 7. januarja, morajo prej sinhronizirat... x:Dx

Mal šizim na Colina Firtha :2src:

Čeprav poba dela zelo nasilne filme, ludim od filmov Quentina Tarantina :palec: :palec: :palec: , dialogi pa to...

Iz 'Jackie Brown':

'Hej stari, to je že star, posušen drek! V ćuzi nimajo placa za vse brate, ki naokoli pobijajo ljudi, pa se bodo bavili s tabo ?!?!' x:Dx x:px x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>

Čeprav poba dela zelo nasilne filme, ludim od filmov Quentina Tarantina :palec:  :palec:  :palec: , dialogi pa to...

... 'Jackie Brown'

jaz tud shizim, jackie brown, dbest! :palec:

A si brala knjigo, ful dobra tud. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Končno sem si ogledal že zdavnaj posnet dokumentarec o bitki pri Stalingradu.........velik izpovedi precej redkih preživelih ruskih in nemških vojakov.......ledeno hladen pekel........smrt, bolezen, trpljenje, hlad, sovraštvo, lakota, kanibalizem........total groza......pa vendar mi je največji vtis nardila izpoved zajetih nemških vojakov po njihovi predaji......o zdravnici - Židinji, ki so ji pobili vso familijo, zarad njihovga bombardiranja je ostala tud brez roke, sovraštvo med njimi je glede na prestano trpljenje bilo neizmerno........pa se je vseeno kot zdravnica dobesedno "razdajala" zanje...... x:)x  x^x

:vragec:

che je ONI niso...jo je pa STALIN pol

sejm šit

je bla zih sumljiva zato k je prezhvela

tko k pr nas dachauski procesi

de bi jih ..... :xx!:

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Oglejte si film Forgotten(Pozabljeni) z Julianne Moore v glavni vlogi. Dober psihološki triler :palec: (Ko te želi tvoja okolica prepričati, da tvoj devetletni sin ni nikoli obstajal in je njegovo življenje in tragična avionska nesreča le plod tvoje domišljije)

Sem gledala ja :palec: ideja mi je bila sicer fajn, pretiraval so pa z efekti x;)x

Je pa za vidt ja!

včeri sem si downloadala I robot.... in je zgledu kr u redu film in lih začne dogajat... in konc... bemtiš... mi ga je samo pol dol snel... upam, da bo druga polovica hitr.... :rolleyes:
spet se mi je na bolš poslabšal

Triple, če si morda res mislil samo 700KB potem imaš sicer prav, da film ne bo cel, če pa si mislil 700MB pa tvoja trditev sploh ne drži, kajdi Divx je lahko tudi bistveno manjši odvisno kako ga (je) kompresiraš. Seveda pa je potem kvaliteta vprašljiva. x;)x Triple, Aiwuška te nebo mela več tak rada, če jo boš narobe učil x:Dx x:)x x;)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...