Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Ohoho, kako razgibano! x:)x

Jo, MucaMaca... Res je, gledam pa ga (oz) ker se mi zdi ful dobro narejen, pa ker maram psihologijo, pa me zanima v bistvu tak um, nagnjen k delikvenci... x:Ix

Mick - a mene si pa kar spregledal (pri 'paljenju' na Muchote?) x;)x

Saj sem pa vedela, da bodo 'padle' taksne asociacije...

ja - tudi meni je vsec Osumljenih 5 - pa sem ga zadnjic ravno zamudila - sem videla, da je ze bil.

Vis, meni je bil tudi Tom Cruise zoprn, celo nisem hotela gledat filma, ce je on igral (kaksen butast predsodek, v bistvu, a ga imam -- filma z jenifer Lopez tudi ne bi sla gledat x;)x )... A zdaj pa mi je vsec (T.C.)- enkrat me je preprical, sem videla, da tip zna igrat...

Vsec pa so mi sicer bolj taki... 'negativci'... John Malkowitcz, Gary Oldman mi je bil ful vsec v Drakuli... Vsec zelo mi je Kevin Spacey ima en tak poseben naboj, zelo prijazen, a kot da malo nevaren morda...

Aja - in vsec mi je tudi Nicholas cage.. ful dobra sta bila s Travolto.. cakaj.... a je bil Face off... Skratka, ko sta 'zamenjala' faci.

Ja, John Travolta me je presenetljivo preprical, ceprav nikakor ni moj tip, a tudi dobro igra in vsec mi je, ker ima smisel za humor na svoj racun.

Aja! In blazno mi je vsec, ful dobra faca - Samuel.L. Jackson... Ful dober ksiht. Ce je kdo gledal Sfero - tam je bil ful dober...

Aja, in vsec so mi tudi stevilni filmi, kjer igra Gene Hackman - tudi on se mi zdi karizmaticen tip, taka posebna faca.

Let nad kukavicjim pa Nicholson pa itak...

Ma, ful je dobrih in se dobro, da so. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, Mick! x:)x

Saj sem se samo hecala - pravzaprav se ravno na machote ne palim (v bistvu se mi zdijo celo smesni, no, vsaj nekateri).

Vsec mi je globina. To je najbolj pomembno. Pa kaksna posebnost, pa inteligenca in, najpomembnejse, smisel za humor.

Ta gre vkup s celim kupom lastnosti, ki so mi tudi vsec, med njimi npr. srcnost. x:)x

JA - Morgan Freeman (sem vedela, da sem enega od temnopoltih pozabila, ker Denzel Washingotn pa mi ni tok vsec, ceprav je jack - a je prevec kul - umirjen in resen in zadrzan.) - Morgan freeman - med najboljsimi igralci, prav zares. ZELO mi je vsec - se posebej pa mi je bil vsec v filmu Driving miss Daisy. Ful dober film, o prijateljstvu, inb totalno dobra njegova igra.

Ja, tudi jaz maram trilerje, ne maram pa limonad.

Ceprav priznam, skoraj me je sram priznati... Ceprav sem se ga leta branila in ce ne bi bil 2.1. ob 16h na tv, ga zagotovo nikoli ne bi gledala - namrec Titanika...

ne maram 'superfilmov', oskarjev in tega - 'pop' prevec.

Celo je bilo tako z Amadeusom, ker se mi je zdelo kar zamalo, da bi tudi jaz cakala v vrsti do Tivolskega gradu x:Dx

No, potem pa smo sli s solo in da zdaj ravno ne spricam (ker saj ni hudega, pac gres v tem primeru pa gledat pac ta film potem)...

In mi je bil totalno vsec.

No, Titanik mi je tudi bil vsec. Brala sem nekoc (mislim da v radarju), da so bile tedaj te duse nekako aktivne, da so stevilni mediji po svetu v tem trenutku zaznavali te energije - ko se je toliko folka v tistem ledu tam utaplljalo... Pa bilo je med dvema mrkoma pa na luno v ribah... pa sem si se dodatno z vsemi temi kooliscinami predstavljala...

No, taksna ljubezenska zgodba pa mi je pac bila vsec - sicer v bistvu ne maram ljubezenskih filmov, razen morda kaksne odstekane komedije..

Itak pa shizim na Stanovalca. Potem si lahko mislite, kaksen odstekan okus imam.

Aja - ravno vceraj sem se spomnila enega filma - me zanima, ce ga bo se kdo kdaj kje predvajal: FX - Umor s trikom (aja, ne ona neka nanizanka ali kaj - prav film s tem avstralskim ali kanadskim (vem, da ni anglez ali american) igralcem, ki sem mu pa pozabila ime) - no, ful dober film, zelo inteligenten. Ful bi ga rada se kdaj gledala.

Pa vsec so mi filmi, kjer kdo koga ful dobro kaj na finto vrze ali kaj takega.... Ko izvede kaj ful dobrega...

Blabla, bla bla bla... Uh, malo v klepetarijah za intermezzo..

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

JA - Morgan Freeman

V filmu SEVEN (sedem) z Bradom Pittom in K.Spaceyem

>ne maram 'superfilmov', oskarjev in tega - 'pop' prevec.<

Tudi jaz ne , Chicago bo kar nekj casa cakal, ce bo ploh prisel na vrsto, Ure do vecnosti- to me bolj zanima. (Juliane Moore je res famme .

Hej se kdo še spomne:Ljubiša Samarđić,Pajo,Čkalja,Milena Dravić,...

zadnjič me je zagrablo in sem si hotel v videoteki sposodit:Bitko na Neretvi ali na Sutjeski,pa niso imeli.So pa imeli Desant na drvar,uaaau unbelivebl x:Dx

Glej naprej, če se le da,...

Na Leteči cirkus pa smo kar pozabili?! južnjaški humor pa itak...

Od komedij: Life of Brian.

Pa pozabla sem še The Devils. Totalka!

Dracula.

The Doors. (osebni rekord v gledanju...takrat...)

Spet sem gledala Mačko na vroči pločevinasti strehi:::!!!!

Koliko življenjskih resnic....e...vse lahko kupiš samo zdravja ne. Življenja ne. Ljubezni ne....Lahko zadostiš trenutno lakoto.....praznina pa ostane...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Seveda, Uma! Jasno! (ali nismo ze omenili Monthy Pythone?).

Tudi meni je vsec Life of Brian...

Zelo, ful in vse pa mi je bil vsec Brasil.

Ja - srbska produkcija mi je tudi vsec - Tako Ko to tamo pjeva in Maratonci, kot tudi cel kup drugih, morda ne tako popularnih ali kultnih...

Notri je nekaj 'jajc', s cimer tako tezko opredelimo slovenske izdelke.

Doors pa nisem gledala, ker v tistem obdobju nisem prebavljala Vala Kilmerja (ki se mi je potem prikupil v eni odstekani komediji - Top Secret - totalno odstekana komedija, nore fore - zelo priporocam!).

Nataly - prav zares - take drame so tudi meni vsec - da ne govorim o izvrtsnima Liziki in Newmanu...

Tale film je zelo popularen v gay sredini - in mu hocejo pritisniti tak pecat - kot tudi filmu Thelma in Louise.

Seveda ga LAHKO stekamo tudi tako, ker je pac ta tip tako hladen in vse, pa objokuje mrtvega prijatelja, vendar prav lahko da gre samo za prijateljstvo.

Tudi Thelma in Louise tako seveda nikakor NI lezbicni film.

Neumno je - filmom o prijateljstvu pripopati take etikete, da bo dolocena skupina ljudi 'pomirjena'.

Ali si vedela, nataly - da ga oznacujejo v bistvu za gayevski film? Oz. za film z gayevsko tematiko.

Me zanima, kolikim starim dobrim filmom bodo zdaj v teh modernih casih se pritisnili taksno oznako....

Picasso

Glede Mačke....nisem vedela, da ga imajo za gayevski film. Če pa dobro premislim....in če folk površno gleda se pa temu niti ne čudim.

Kateri in kakšen moški se bo uprl Lizikinemu prosjačenju? Toliko da ne pade na kolena pred njim..on pa kao ves hladen in drinka dalje.

Spet se je na koncu pokazalo da ni bleščeča zunanjost vse. Ampak tisto, kar se skriva pod njo. Lizika je na koncu pokazala da premore tudi pod zunanjostjo še nekaj...in odtajala led v Newmanowih očkah..

V bistvu so vsi zelo dobro odigrali vloge...grebatorska Maye, Cooper....neodločni vsemogočnemu Big dadyu ustrežljiv sin...Očka reče imej polno otrok....jih Cooper veselo naredi..čeprav so kao brez vratov x:)x . Ida - ki si ob vsem bogastvu želi in hrepeni po možovem dotiku in prijazni besedi..

In na koncu sam Veliki očka, ki spozna, da ob vsem bogastvu ne more kupiti zdravja, njegovo soočanje s samim s seboj....uh...gledala bi lahko to Mačko v nedogled...

Thelma in Louise...tudi njiju sem požirala - dobesedno. In kakšen folk ju je naredil za lezbače no...ej.. Ni šans da bi bil to film z lezbično vsebino...

Ženski sta v tistem kratkem potovanju živeli in takšna soočanja samim s sabo me vedno navdušijo in prevzamejo.

Kaj vse človek naredi, koliko skritih potencialov je v ljudeh, pa se jih niti ne zavedamo..

Spet misel za konec: v hudih in kritičnih trenutkih priplava na površje tisti pravi JAZ. Takrat odvržemo masko in pokažemo kakšni smo pravzaprav. In marsikomu tista nova podoba ni prav nič všeč.....

joj sem zabluzila zdaj :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hm.. ze kar nekaj casa, kar sem gledala Vanilla Sky, samo prvi obcutek... da se malo bolj pocasi dogaja vse skupaj... pa da ni tolk nekih efektov...

mogoce pa samo zato, ker sem zgodbo v bistvu ze poznala... sem mislila, da so americani ful bolj predelali film... Moram se enkrat njihovega gledat, ampak bi rekla, da mi je ta bolj vsec... Ze zato, ker je spanski xsrcx x;)x

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...
Guest sanjalica

Včeraj zvečer gledala film Madame Buterfly.

Bila sem navdušena. In v tistem trenutku sem se zavedla, kako malo opernih zgodb poznam; poznam melodijo, poznam avtorja, pri zgodbi pa je "črna luknja".

Guest sanjalica
Ker še trenutno nisem najbolj dobra družba sem si izposodil nekaj filmov x:)x. Pa na kavč  x;)x . In ravnokar sem si ogledal film Nezvesta (R. Gere, D. Lane). Ne morem se znebiti vtisa, da je nezvesta vse postavila na kocko, ker jo je laver dobro........ :vragec:. In plačala visoko ceno. Vsi smo krvavi pod kožo. Ti pa da misliti

HI-hi...a ne misliš Mick da vedno, kote kdo "nepravi" dobro ... :vragec: plačaš visoko ceno?

In hvala Bogu da smo pod kožo krvavi, v glavi pa razumni :palec:

Uh filmi...o tem bi lahko razpravljala ure in ure,ampak bom omenila le nekaj takih,ki so se me prav zares dotaknili:

-The Green mile (Zelena milja)

-A.I. (Umetna intelegenca)

-Brave Heart (Pogumno srce)

Pol so tu še filmi,ki so me osupnili,ampak najbolj se spomnim še svežega X-Men 2,fantastičen film!

Saj jih je veliko,ki so mi pri srcu,pa se jih v tem trenutku ne morem spomniti;)

Bodite v cvetju!

Chandra

Guest sanjalica
Razumni.....včasih gre le za trenutek slabosti....želje.....očaranosti x;)x. Ne vem. Odkrito, zase ne bi dal roke v ogenj x:Ix, pa ti?

Roko v ogenj???

Ja kako bom pa čvekala na netu????

Si neumen? Niti pod razno... :vragec: x;)x

Guest sanjalica
btw. kdaj utegnete??? komaj utegnem prebrat forum??? :( in kaj napisat...pa še film? hmm moram urnik prerešetat ;-)

Meni so všeč romantični filmi...če so romantične komedije, pol pa je še bolje. Pred meseci sem gledala en mega film od Kevina Costnerja in sicer z naslovom : Stvari, ki sem ti jih hotel povedat ( v italijanščini: Le cose che volevo dirti).

Moski imate zelo radi KONKRETNO.

Zenske pa ne, vsaj vecina. V tem primeru velja VEC JE MANJ. x:Dx

Meni se je zdel ful eroticen film Henry in June (ko se srecata Henry Miller in Annais Nin).

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Ja, Henry in June je tudi klasika. (dobra je tudi knjiga - dnevnik Anais Nin)

Mick, a si predstavljaš, kaj bi bilo, če bi se tolikšna strast, tak vulkan erotike, nadaljeval in nadaljeval...? mislim, da človekov živčni sistem tega ne bi prenesel in bi...pregorel. kar se tiče fizičnega.

glavna zadeva pa se dogaja v glavi. naveličanje. potreba po spremembi. sploh pri tako visokem erotičnem potencialu.

kjer se praviloma vse začne in tudi konča; namreč samo pri poželenju.

Guest sanjalica
Mick, a si predstavljaš, kaj bi bilo, če bi se tolikšna strast, tak vulkan erotike, nadaljeval in nadaljeval...? ....

kjer se praviloma vse začne in tudi konča; namreč samo pri poželenju.[/color]

Ja, knjige, filmi prikazujejo erotiko-sekx kot nekaj božanskega, h kateremu stremimo vsi...

Kot k lepoti (čvrsta ritka, napet trebuh, dvignjene prsi, gladka koža, svetleči lasje...)....

Poglejmo film (skoraj v nobenem filmu ženske ne likajo, ne perejo, ne brišejo prahu, ne pregledujejo otroških zvezkov, ne čistijo peči, ne delajo trebušnjakov, si ne pulijo obrvi, pilijo nohte, a te kdaj videli katero da čisti WC???) in potem bi možakarji radi tudi doma tako??? (ne verjamem)

Vse je prikazano drugače...

Življenje je pa drugo...

Verjamem pa, da obstaja strast, poželenje, vendar da bi se tam končalo? hmm nisem enakega mnenja draga Uma...

draga sanjalica!

pisala sem o filmih, ki sta bila omenjena in kjer je zaslediti en velik nihaj poželenja in privlačnosti, ki se sprevržeta v svoje nasprotje.

zgodbe teh ljudi so namreč temeljile na teh občutjih. in so tam tudi ostale, zato so na koncu postale to, kar so.

manjkala je nadgradnja. to sem mislila.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...