Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>tole  sicer spada med risanke.. ampak ko se mi ne da iskat..

a veste da je FRAČJI DOL spet po tv, ob nedeljah v ŽIV žAV-u..  :2src:  :2src:  :2src:  :2src:  :2src:  :2src:  :2src:

:vragec:

kakshen je originalni naslou??????

ishchem po netu zhe kr newki cajta...

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Ameriški The grudge je :palec: , pa verjetno samo zato, ker je cist prekopiran(le en prizor je dodan, ki ga ni v originalu in je cist posrecen x:)x )po japonskem Yu-on. Je pa vreden ogleda, pravzaprav oba.

Sicer pa ze dolgo nisem gledala kakega fajnega novejsega filma, vsi so me razocarali. Edino risanka The Incredibles me je navdusila, medtem ko mi je bil Shark tale fuuuul dolgocasen.

Moj all time fave DIRTY DANCING, klasika...z njem si obvezno vsaj 1x do 2x na let polnim baterije - dobesedno x:Dx

Bolj kot frishne filme si rada pogledam kake, ki me odnesejo mal nazaj čeprav nisem ravno stara in si jih zmeri z užitkom privoščim čeprav sem jih vse že X kolkrat vidla - ob Moji punci 1 se vedno zjočem, po Robinu Hoodu si zmeri rečem "love will always save the day", po Petru Panu sem polna optimizma in mislim da lahko uresničim čisto karkoli če si le iskreno želim - think happy thoughts!

Save the last dance je Santos omenil če se ne motim - ta me vedno potolaži kadar imam kak zanič dan, enkrat sem ga snela na računalnik in je zdaj tam pri roki...for any case x;)x

Risanke >> nekdo me je nekoč okregal in sem si bom zapomnila verjetno do konca življenja :8): to niso risanke ampak animirani filmčki, občudovanja vredni! Ice age :palec:, AntZ, The prince of Egipt, Tarzan & Jane pa mal starejši Beauty and the beast - moja prva risanka na velikem platnu x:Dx it's good to be a kid !

Fračji dol je spet na TV? Pred kratkim so vrteli tut Čebelico Majo, kolk so se super spomil dajati risanke ob katerih smo tut mi odrasli :palec: To nedeljo pa si dam ujet Živ Žav čeprav nisem ravno zgodnje-jutranjik x:Dx

O Tu pa tam sem dosti slišala, če res vsi pravite kolk film rula si ga bom za sigurno ogledala, se spravljava s kolegico pa upam da bova res prišli do kina :8):

Je kdo slučajno gledal Ruševine?!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Jap, The Incredibles je odlična risanka.  :palec:

Shark tale pa še nisem gledala ... me že trailer ni pritegnil, tako da niti ne vem, če jo bom ...

Mystica... če ti je bila The Incredibles všeč, le glej potem Shark Tales..... men je bla ful bl luštna kot The Incredibles... Drugače pa sta mi Shrek in Shrek 2 do sedaj resnično naboljša.... sploh dvojka.... Pa Finding Nemo :palec: ....

No ja, sicer pa sto ljudi sto čudi!

Veliko užitkov!

Nataša

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Včeri sem si pogledala Ubila bom Billa I in II. :palec: Sem mela cel filmski maraton x:Dx

Sta mi bila kar všeč, ker mam rada take filme. Ampak je pa fuuuul krvi.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Včeri sem si pogledala Ubila bom Billa I in II. :palec:  Sem mela cel filmski maraton  x:Dx

Ja, ane Pomlad, če bi bila v filmih kri zelene barve, bi blo pol čist drgač za gledat.... Kill Bill oba dela super!

Imate radi odpuljene komedije.... poglejte si švedski film Kopps (policija) mladega režiserja (letnik 1977)Josef Faresa (se mi zdi) isti k je delal Jalla Jalla, ki je bil že na nacionalki. Super efekti (ne znajo samo amerikanci, hahahha), dobra igra, dialogi in luštna zgodbica! Priporočam!

Veliko filmskih užitkov

Nataša

M. H. Alderson

Dans bi mi pasalo gledat Electra, sam dvomim, da je že pri nas...!? :o|o:

Je kdo že gledat ta filem...varianta X-Man ? :8):

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Aviator... :D hja no kr zanimiva zadevšna :P hihi dost znanih obrazov... hihi :D sicer pa tko kr vredu letalca pa to mal akcije...

Blade, Trinity... vse je bilo že videno... na kratko, loki so boljši v gospodarju prstanov, meči v samurajih, dvoboji v matrici... ehja, tolk stvari v temu filmu pa v končni fazi manka predvsem duše...

;) nebi lih plačal da ju vidim, ampak tko zastojn pa le ni slabo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Dans bi mi pasalo gledat Electra, sam dvomim, da je že pri nas...!? :o|o:

Je kdo že gledat ta filem...varianta X-Man ? :8):

Nop, ni ga še pri nas, nop nisem ga še videla, ampak če je X-Man varianta, mi bo všeč. I really like X-Man x:px , komaj čakam trojko.

By the way, Tu pa tam bom šla gledat, ker je pomoje tudi kul filmček. Collateral ap moram žal popljuvati, mislim vsebinsko, ker ni bil nič posebnega, lahk bi bil ful boljši, pa tak sem se ga veselila. Saj pravim, da so me v zadnjem času ful razočarali filmi, še vsak treiler, ki mi je bil všeč, se je pol izkazalo, da je film zanič. :V:

<{POST_SNAPBACK}>Včeri sem si pogledala Ubila bom Billa I in II. :palec:  Sem mela cel filmski maraton  x:Dx

:palec: Men tud ful, sem ze pisala semle.

Sem pa sam prvega gledala, ampak skor okol padla...

Stripovski stos, nalasc je bilo prevec krvi.... ko sploh ni bilo... mesarsko, ampak... kot v stripu, no...

In kroeografija, hudo - pa se zanimajo me rezila in taksno...

Tarantina tud, ze v parih filmih sem opazila fascinacijo z meci in podobnim. :palec:

Kaksna jackica, Uma, a? Obvlada ko shus. xDDx x;)x :palec:

Nemo - zlo lusten. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A Milion Dolar Baby - režija in glavna vloga Clint Eastwood :o|o: :eek:

Pri Clintu so mi všeč karakterji oseb in dialogi..... zgodbe pa se mi vedno zdijo tako za lase privlečene, kot da pri njem ne obstaja povprečje.... Ta nominiranec; sej je za pogledat, samo...... no ja moja ocena nekako dobra trojka (od pet)

Ženska, samozavestna, ful ambiciozna in inteligentna pa še čedna povrh, z močno željo da postane profesionalna boksarka, zaradi tega, ker so jo starši, kot otroka čist v podn spravl :eek: OKIDOKI, se dogaja, ampak na kolk let kolkim.... A štekate, kaj hočem povedat.... in to se mi zdi, da se dogaja v večini njegovih filmov, kot da povprečja ni - počasi mi že postaja predvidljiv.

Vse ostalo, razen zgodbe je narejeno dobro! Da ipak zaključim s pohvalo!

Velik užitkov!

M. H. Alderson

uuuuu!!!!! ful veselaaaa! stargate je spet na a kanalu. sicer spet od začetka... ampak ker je že tolk dolg nazaj kar je biu nazadnje mi bo pasal vse gledat. če se pa misljo spet kje na sred ustavt, sem pa eno ful dobro stran dubla pa si bom pogledala... kewl... tud če kdaj kšn del zamudim. sem si rekla da si kr vse snamem.

sem gledala The incredibles fuuulll ljuškan filmčk!!! res!!!

kill bill sem mela ene 2 tedna nazaj tud maraton... sm si skor rit ožulila... ampak je bil gud film!

spet se mi je na bolš poslabšal

pondelk, tork, sreda mal pred deseto... (men je to že mau pozen...) na a kanalu... poglej na spored. včeri je biu prvi del. (seveda sem zaspala in se dans čist zgrožena zbudila - sem dala zdej downloadat xg:Dx xg:Dx xokx )

no vidš.

sem ugotovila da mi tvja sploh ni treba več gledat. vse kar me zanima si dol povlečem in gledam tlele v miru, brez reklam... :palec:

ful dobr. k se mi tok ne da kr neki pred tvjom viset. u bistvu ni več cajta. in da bi kr neki visela pa šaltala in iskala kje je kej se mi pa res ne da...

jz sm šla gledat v kino dvojčici... sam da to ni tist k sm tud jz misla.... to je drama.... o dveh sestrah ki so jih po smrti staršev ločl in sta vsaka za sebe odraščali med 2 svetvono vojno in se pol spet srečata,....

je kdo slučajn gledal????

Men je blo OK,sam mal žalostn... mam rajš komedije

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

<{POST_SNAPBACK}>uuuuu!!!!! ful veselaaaa! stargate je spet na a kanalu. sicer spet od začetka... ampak ker je že tolk dolg nazaj kar je biu nazadnje mi bo pasal vse gledat. če se pa misljo spet kje na sred ustavt, sem pa eno ful dobro stran dubla pa si bom pogledala... kewl... tud če kdaj kšn del zamudim. sem si rekla da si kr vse snamem.

sem gledala The incredibles fuuulll ljuškan filmčk!!! res!!!

kill bill sem mela ene 2 tedna nazaj tud maraton... sm si skor rit ožulila... ampak je bil gud film!

STARGATE!!!!!!! The best! Obožujem to! Pa film mi je tud fantastičen!!!!

x:Dx x:Dx x:Dx xDDx :palec: :palec: x:)x :2src:

Scio mi nihil scire

no sej ta film je OK, za razliko od vseh tistih romanc, ki se vrtijo.... :o|o:

sicer pa ma srečen in nesrečen konec kokr gledaš.... ker takoj ko se kot stari spet srečata in ko ena drugi oprostita ena umre.... :V:

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...