cosma 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 I am SamGenialna igra Seana Penna Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 HABLE CON ELLA (Almodovar) sem danes gledala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Torej Closer.Meni je bil vsec, njemu ne prevec. Zakaj mi je bil vsec? Ni tipicen ameriski film, kar je prvo. Je malo bolj realen, ker ljudje ne poslusajo vedno svojega srca. Konec ni predvidljiv, je majhno za zamislit. Vsaj kar se tice zvez in tega.Tako da, priporocam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 kewl. lih loudam... bo zdej enkrat.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>HABLE CON ELLA (Almodovar) sem danes gledala Ta film sem tudi jaz pred parimi mesci gledala in mi je bil tudi zanimiv. Malce sokanten. Zanimiv razplet. V glavnem, nekaj posebnega, kar mi je v redu. Naslednji film, ki ga bom sla v kino gledat ( po reklamah sodec) je pa Un long dimanche de fiançailles. Igra ista igralka, kot pri Amelie in tam mi je bila blazno usec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 FINDING NEVERLAND zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 ravno gledalTu pa tam...tud če ga ne bi.Raycode 46sidewaysOng bak-tajski box movie,zgodba kliše,ampak...odlicna koreografija, kaskaderski balet, pretepaški norc med filmi Priporočam: THE LEGEND OF ZU...najboljši kitajski movie ever!!! To je pa mitološka-pravljica-kung fu un deluxe. Dokler tega ne pogledate niste vidli pravega kung fu filma.Pazte ker sta dve verziji, orginal je res smeh. Nova verzija je super. Ko kaj spomnim takoj prpišem Aja: Serija: Dead like me, sarkazem na kvadrat. Mal preveč ameriško napumpana. ampak smešne scene. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 JAAAAA Finding Neverland!!!!ta film je pa res dober. Če ne eden najboljsih letos. +ravno spomnil: Million dollar baby lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 aakhut ...a si ga že videl... jaz bi tud tegale ... pa RAY-a Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut ...a si ga že videl... jaz bi tud tegale ... pa RAY-a ti prepechem... (tegale) zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 a res al kaj .... kolk si zlati Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Cellular dabest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 jz sem si meet the fockers zloudala, pa da vidmo če so tko gud k je bil ta prvi del Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Sem gledala Z glavo ob zid. Dobr film. Priporočam Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz sem si meet the fockers zloudala, pa da vidmo če so tko gud k je bil ta prvi del Bejbi, porocaj!!! Jaz sem si pa eno nadaljevanko Miss Match ( z Alicio Silverstone). Taka goofy, ameriska, tud o zvezah ( miceno podobno Sexu v mestu, samo da gre za eno bejbo). Tko no... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Anacondas 2 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Včeraj sem spet gledala S.W.A.T. (sam to mam na comp.)Svetovn film- točno po mojem okusu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 jz sem se pa včer lotla mal star trek enterprise gledat... tele ta nove dele... kewl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Aiwa, če ti sci fi sede poglej še Battlestar galactica. Ima pomanjkljivosti, ampak dobra scifi drama. Remake je 2003. maš nekaj čez deset delov. Za vse nadaljevanke priporočam www.the-realworld.de Enterprise ta nov je pa v redu, razen da je mal stopil iz star trek familije. Sploh uvodni komad je cela groza. Vsaj za ST fana. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 V sredo pa Un long dimanche de fiançailles Novi deli Enterprisa? Sploh ne vem. Jaz ob nedeljah ponoc, ce ne morem zaspat, se zmer Voyeger gledam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 duško s te strani si jz downloadam ja... sam za za stargate... rabi 100 let!!! enterprise gre pa kr hitr. une fokerje mam že tud zloudane ne vem kok časa... pa se mi jih sploh ne da spravt gledat, k mi ful cajta primankuje... sej bom... en dan... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Usual suspects, včeraj - da best Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 jo, ed2k link so in gre mal počasnej. je pa zihr da je jezik ta prav in file je potrjen.Mulo pa ne smeš ugasnt čim dlje in je hitreje vse. Čim greš vn zgubiš queue. Lahko probaš še exeem, dela na osnovi torrentov in je nekakšen nadomestek suprnove. Kako dela pa še ne vem. Jst ma isto fockerje že par tednov hranim. Mi plac zasedajo. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes gledala grozljivko The Grudge. Čist grozna. Tipična japonska grozljivka, seveda ameriška predelava. Ampak meni je bila tako grozna, da se zaenkrat še ne morem spravit spat. Sicer ima nekaj fint precej predvidljivih, na momente celo spominja na Ringu, ampak situacijska groza na trenutke doseže vrhunec. Kurja polt in dlake pokonci skoraj zagotovljene. A to je tist z Sarah Michelle Gellar? A pol naj si ga ogledam? Ful me firbec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 V soboto je bil Krog 2 (japonski).Že bila v pojstli in šla nazaj dol gledat. Bilo me je tako stra, da niti po banano v kuhno nisem upala. Ko je bilo filma konc, pa nisem upala v spalnico, sem moža po mobitelu poklicala, da me pride iskat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.