Michelle 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, S.M.Gellar igra, Sprva me je kar malo minilo, ko sem videla, da igra ona. Buffy pa to ...Ma meni je pa ona ful simpaticna, tud za pogledat Se bom lotila tudi tega filma Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 ja dober film. sem ga gledala. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene redko kaka grozljivka zapali. Sm pa si zadnjič sposodu eno, pa posnel, k je nisem utegnu pogledat......"Neimenovani".......baje ful dobra, upam, da res. Ko una punco iščejo.. Brrrrr... Je kr fajna ja. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 sem gledala zdej čez vikend en španski film s Penelope Cruz pa Victorio Abril.. k se gre za dušo od enga boksarja al bo šel v pekel al nebesa.. ja full mi ležijo španski filmi, njihov humor pa angleški humor.. full mi je feeling to gledat, čeprav so si čist različni.. pa Trier mi je zakon, taki drgačni filmi.. ne maram trenutne hollywoodske produkcije.. Scene so tko predvidljive, scenariji tko brez domišljije, da še vsak gledalec lahk ugane kaj se bo v naslednjem kadru nrdil... vse po istem kopitu, katastrofa od vsega so pa filmi okarakterizirani kao "družinske komedije". Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 meni so zakon srbski filmi, ej dbest so mi res, ne res so mi super, ne se zezam res so noro dobri Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 ja pa srbski oz. jugoslovanski. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja pa srbski oz. jugoslovanski. aha za mano ponavljaš?? Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 ponavljam se.. ne vem kolk strani za sabo..aha, ko si mene prebrala..kopiraš me? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 piratke! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 en francoski je bil tud dober pred kratkim Pitbullpa je igrala notr Monica Beluci.. no una luštna.. če nisem prav napisala, res taka čedna bejba.. matr kolk utrgan film... o takih mafijozotih na trenutke full brutalen.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hmm glede filmov,čist odvisno od razpoloženja in s kom gledaš drugač pa najraje gledam mafijske trilerje in psiho-srahljivke Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm glede filmov,čist odvisno od razpoloženja in s kom gledaš drugač pa najraje gledam mafijske trilerje in psiho-srahljivke Se strinjam... srhljivke njami, sam jih ne upam gledat sama... Dons morm do konca pogledat Blade 3. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> en francoski je bil tud dober pred kratkim Pitbullpa je igrala notr Monica Beluci.. no una luštna.. če nisem prav napisala, res taka čedna bejba.. matr kolk utrgan film... o takih mafijozotih na trenutke full brutalen.. Misliš Doberman! Hud movie. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Še enkrat The legend of Zu! Glejte!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da je že santos enkrat vprašal. pa preverjam, če je že kaj novega. - je kdo že uspel gledat Elektro? Ali pa Blade Trinity?Ja, jz morm zdele do konca Blade 3 pogledat....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Ja duško, doberman jst pa psi.. Teb tud the best pol. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 blade sucks. sam tok... mislim... res je beden... do konca bedeeennnn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Hiša letečih bodal je res dober film. Priporočam! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>blade sucks. sam tok... mislim... res je beden... do konca bedeeennnn. O tem sploh nismo dvomili Drugače sem pa zadnjič gledala Tu pa tam...eh...ehhhhhhhhhh...ehhhhhhhhhhhh Pričakovala mal več. Videla zadnjič tudi film Love actually, pa nisem lih frik na neke romance, sam ta film je pa ful luškan PRIPOROČAM! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 blade 3 je res pjukalica.Enka še ok, sam te morjo še zmer privlačt smešne-hero-vse pobit scene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Meni pa je najboljša grozlivka bila blair witch 2, the ring, od komedije pa scary movie 3 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 najbl smešn B horror: Evil dead 2. K rokca blazni okol modela in ga fentava. LOL. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Lemony Snicket men zelo všeč. Jim Carrey je spet vrhunski.Tak mal Tim Burtonovski filing ma film. Uživaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Jst bi tud tale film Lemony Snicket rada gledala...dusko, pravis da je fajn? ..ni ga cez Jima Carreya.. Hisa letecih bodal me tud mal vlece, da si ogledam Zadnje case se trudim pogledat Finding Neverland u kinu, pa kr ni nobenga, da bi sel z mano...vsi bl ne, jst bi pa tok rada gledala ta film...pa se Johnny..mislim, fenomenalno ..sigurno je ta film vreden ogleda, kaj pravte Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Zadnje case se trudim pogledat Finding Neverland u kinu, pa kr ni nobenga, da bi sel z mano...vsi bl ne, jst bi pa tok rada gledala ta film...pa se Johnny..mislim, fenomenalno ..sigurno je ta film vreden ogleda, kaj pravte Pa pejt sama, ne po moje bo tud zanimiv film sploh ker ke Johhny Depp ful luškan, pa ker mi je všeč zgodba o Petru Panu... Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.