Trinity 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Kljub ne preveč dobrim kritikam v Sloveniji je zame Finding neverland zakon film! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Rekvijem za sanje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 raje o nasih kritikih ne zgubljajmo besed. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 po moje ga mam zih že ene 2 mesca... pa mi ga še zdej ni ratal gledat...sej bom... sej bom.... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Nemoreš verjet...sem gledal šele prvo polovico filma (Ong-Bak), in je full hud...sam, ko sem videl v filmu( Yodtong-a), trener in promoter Tajskega Box-a na Tajskem... v smešni vlogi...skoraj sem padel dol iz fotelja... Hudoooooooooooo...zdaj pa pogledat še drugo polovico filma..! p.s.ga priporočam...sam je v tajsčini...(nabavit si ang.podnapise), jaz pa itak razumem "delno", tajščino, tako da mi ni treba ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Če boste meli kje možnost videt film Češke sanje - priporočam Dokumentarec, ki sta ga posnela dva študenta praške akademije za film za diplomsko nalogo. Nardila sta celo oglaševalsko kampanjo za šoping center, ki ne obstaja in na otvoritvi se je pojavilo 2000 ljudi. Ful d best perspektiva in neke vrste kritika potoršniške družbe. Film se začne s posnetkomene demonstracije na češkem iz leta 1972, ko so se ljudje prerivali in fajtali s policisti zaradi svojih idealov itd, za spremembo družbe in režima...nato pa posnetek iz leta 2002, ko se isto prerivajo in fajtajo s policisti, le da gre tokrat za otvoritev šoping centra!! komično in d best Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Columbo je pa ja fajn Zal ga redko ujamem.Sem pa ze kot mulka rada gledala Sherlocka Sam trenutno jih cez CSI ni...raje Las Vegas, kot Miami, so mi bolj simpaticni ( Warrick - oh ja, jaz in moj okus ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 jaz pa tega ne gledam, Columba tud ne (valjda me moti, ko je tko prastaro, ko sem to gledala ko sem bila mahjna), rada pa sem pogledala umore na podezelju (a zdaj so neki novejsi, mi niso tolk vsec). Pac pa spet gledam Oz (*sem se ze desetine strani nazaj v tej temi navdusevala, a sem zamudila vec epizod iz prve serije), ce nanese. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rekvijem za sanje ja ful dobr pa grozn pa na žalost zlo resničn film... drgač mi je pa tu pa tam ful hud Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Santos, povej ker tip je ta promoter. Morm pogledat. Sm ga že 3krat gledal drgač.heheh. Midva si morva izmenjat predloge za take filme. Jst sm privrženec Tzui Hark-a in tud drugih kung fu filmov. lp ps: včeri gleda Kung fu hustle (Stephen Chow) in sm skor krepnu od smeha. Film je čist pretiravanje. Smeh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Češke sanje so pa smešne ja. Dobr projekt. pa k folk po uni cestici hod do "marketa".hahaha. Dobr predlog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, povej ker tip je ta promoter. Morm pogledat. Sm ga že 3krat gledal drgač.heheh. Midva si morva izmenjat predloge za take filme. Jst sm privrženec Tzui Hark-a in tud drugih kung fu filmov. lp ps: včeri gleda Kung fu hustle (Stephen Chow) in sm skor krepnu od smeha. Film je čist pretiravanje. Smeh! Veš kjeri je to, ko se ta Burmanec ( glavna vloga ), fight-a v lokalu...in v tem času pokažejo tipa (starejšega - dedec ), ki prodaja cigarete, nato zagleda fight in naredi full hecno faco...kao "tip hud" ! V glavnem ta oseba je ena od močnejših promoterjev na Tajskem oz. celem svetu...in imajo Gym, kjer izhajajo najboljši fighter-ji na sveto ( Tajci ) ! Camp: Sit-Yodtong - Pattaya Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Uuu ja Oz Sem lani poleti gledala na racunalniku, ker na Tv itak nikol ne ujamem. Pa super serija 24 - Kiether Sutherland ( al kokrkol se ze napise). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 a je kdo gledal "VSILJIVCI", v katerem igra Nicole Kidman?meni je do konca filma te drži in ti ni nič jasno, vse si po svoje razlagaš, na koncu pa Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.theglobeandmail.com/academyawards ---> na desni strani spodaj klik na rubriko 'video'---> 'click here to watch RYAN or HARDWOOD ---> RYANa je kdo pogledal ? ta kratki film *RYAN* je dobil oskarja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ej a je slučajno kdo gledal Euro trip?Ej svetoven fil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 pač je bia fajn, kej bi zej ti rada Tak romantičen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja Road trip kr hud film, mal se za nasmejat !Romantičen NE! ja pa se mi zdi da mi je že pred časom kolga pravo o Euro tripo, sam ne vem a obstaja gledala pa nisem! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hm Ray... sem gledal zdej čist dbest tale Ray Charles je bil pa tud dedec uh pa kako lepa muska je notr ......ga pravkar pogledala, kr dober film še posebej Jamie Foxx ki je dobro zaigral Raya! Všeč mi je prikazan boj Raya z mamili, njegova pot do slave.....Pa kot je že ElNino omeno muska the best FILM VREDEN OGLEDA Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ste videli zmagovalce Oscarjev?Zdaj me pa ze res firbec o vseh teh filmih. Vesela sem, da je Hillary dobila, mi je ful simpaticna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Jutri grem Aviatorja gledat....hm,bomo videli,kaj bo. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Columbo in Midsommer murders! Zakon. lepo, da se najde še kakšna duša, ki to gleda. Nisem pričakovala, da boš to ti. Jah, cmeravih ljubezenskih filmov ne gledam že od prvega letnika, akcija in ZF mi težko gresta skozi, ostanejo komedije, drame, grozljivke, trilerji in detektivke. Zgodovinskih pa ne morem gledati niti minuto, ne zdržim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2005 Jaz sem pa dons prvic gledala Maleno.Najprej mi je bilo mal dolgocasno, potem pa me je kar pritegnilo.Ni bil tolk dober, kakrsno se je zganjalo, a je pa kar dober...tko, presunljiv. Vidim zdajle da je na htv 2 danes fx - umor s trikom, ful dober film... pa se navdusim totalno, pa pravi mitja, a daj nehaj s temi tvojimi prastarimi predpotopnimi filmi... in mal pomislim, in je res... tako da si ga ne upam prevec priporocat, sam jaz ga bom pa gledala, ker je dbest. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 Ja, saj... (Malena) jaz sem valjda prevec pricakovala, ko je bila taksna rec... a je bil meni tud kar precej vsec...Ja, zelo dobro je igrala v tem filmu (*mal me je motilo, ko sem enega drugega videla prej, pa zdaj vidim, da sam tole skrivnostno lady v bistvu zna igrat... ampak ok, saj je taka bejba,)... Ja, nekaj posebnega lepota... zelo dobro izbrana igralka.. in res je vse tako... tele zgodbe - lahko pretvorimo kamorkoli, v katerikoli cas, v bistvu... pac s svojimi okolji, stosi... a zgodba je zelo preprosta in zivljenjska.V bistvu je bila pa samo osamljena. Men je tud dal mislit... se Mitja ga je gledal, pa navadno ne mara 'takih' filmov... na nek nacin je bil zelo 'zhenski', zelo z zhenskimi ocmi je narejen, se mi zdi.Pa tamali je bil ful dober.... tolk majhen, mlad, pa sposoben taksne in tako plemenite ljubezni.Ja, res lep, a zelo zalosten in presunljiv film. Umor s trikom zamudila (saj smo ga stopetdesetkrat gledali, tako ni panike), ker morala polozit telo mal, pol pa zaspala.Ma take dobre finte ima - to je zelo star film, zdaj je valjda to ze povsod videno, pa pol kdo vidi ta film, pa si misli, brez veze, nic novega - v resnici pa so recimo ful fint tukaj pobrali...pa en zanimiv tip igra, ki ni american in ne anglez, ali je avstralec al kaj tacga, zanimiv tip (sicer kar znana faca, sam ne zelo, ne spomnim se imena)... mi je kar zal v bistvu mal, vseen, ene par for je norih, ima pa tud custven naboj, ni kar brez veze nekaj, sam eni triki (tip je mensezdi scenski mojster, pol pa blazno enih stosev takih provajda, ko bezi recimo pred napadalci pa taksno)... Tud kar napeto... sam ne spomnim se, morda ni najbolj high produkcija, a ziher za videt in ziher sem, da bi se tud danes tko mislila (ceprav sem ga nazadnje gledala pred kakimi 15 ali vec leti). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Malena.. Kr v redu film, sicer ne tko zapomnljiv.. un kip ko mu je mali roko odbil, mi je blo full smešno..Pa Bellucijeva super ženska! Priznam. Od igralk mi je res ena nad. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.