Aliana 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Vceraj bil spet en od Almodovarja.. mal pozno sicer, ampak moram mal reklame nardit Carne tremula, meseno pozelenje... men je ful vsec film.. sem ga gledala zadnjic v kinoteki, vceraj pa nisem imela casa... ampak je varno spravljen na videokaseti Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 12. maj 2003 Prijavi Deli 12. maj 2003 Ni panike, Aliana.Jaz sem ga pa gledala pred letom, letom in pol na SLO TV. Mal pocakas, pa spet pride. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIKA 13. maj 2003 Prijavi Deli 13. maj 2003 KOMEDIJE...TOOTSE, VELIKA AVANTURA, RESNIČNE LAŽI...,ITALJANSKI...ŽIVLJENJE JE LEPO, MEDITERANEO, MALENA... pa še ANGLEŠKI PACIENT, NAJINI MOSTOVI, MOJA AFRIKA...pa še kaj bi se našlo... jih lahko gledam večkrat, odvisno od razpoloženja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2003 Avtor Prijavi Deli 7. september 2003 Spet sem zadnjic gledala Kdo se boji Virginie Wolf..Mater sta dobra, Lizika totalno raztura..Po mojem jima ni blo treba prevec igrat... (Sta bla trikrat ali kolikrat porocena pa locena - Liz Taylor pa Richard Burton - Riba - Skorpijon)... Danes pa je ob 21:10 na HTV en kul film z Eddijem Murphyjem... Kolo srece - ful zabaven film, taka fajn komedija... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 ahm... gledala... fašejo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Zanimivo Mick, imava zelo podoben filmski okus! Dober erotični triler je tudi že dokaj star film z Michaelom Dauglasom in Glen Close(ne spomnim se naslova)!Ko mož zapusti ljubico, se ta maščuje njemu in družini, na zelo drastičen način!Usodna privlačnost ... ja, seveda, gledali, tudi tistega z Demi Moore, zelo podobna reč... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 what woman wont,10 things i hate about you,dont say a word Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Vceraj gledala Bloody Sunday, pretrseljiv film, spet sem imela solze v oceh in sem se komaj nazaj drzala, frendica se je vmes zjokala...se mi zdi, da je bila vecina gledalcev pretresenih. Na koncu, ko je bila odjavna spica, so ljudje kar obsedeli ....Film za pogledat in reci, kot ze tolikokrat,...da se ne bi vec nikoli, nikjer ponovilo...a zal clovestvo se kar rine v eno in isto stvar ze toliko let..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2003 Prijavi Deli 21. september 2003 ...ena tistih nedelj, ko mi zapaše Čokolada... in Johnny Depp Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Tule pa stvari podobne kot pri Balkanskem špijonu ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 ja in, in kej se naučiš iz tega vojnega filma, hmm?sm neki gledu ja...sam se mi ne da zevat eno in isto tulka minut, samu strelajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 no ja....ena bi pa she prou prshla....iztrebljanje komunajzarjou, ciganou pa balkancou....pa seveda B-arabcou (7) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Sovražnik pred vrati - gledala, je res Pa Ed Harris, je kot dobro vino, starejši je, boljši je! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 black hawk down (7) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Šepetati konjem...nocoj ob 21.00; brala sem knjigo...ostala v lepem spominu. Bolj kot nocojšnji film. Nasploh ugotavljam, da je knjiga boljša...kot film. Za ogled ga priporočam vsem, ki smo zaljubljeni v konje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Sanjalica, jaz sem že gledala ta film in mi je bil všeč, sicer pa je velikokrat knjiga res boljša kot film.mama v tem filmu požrtvovalna za svojo hči, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Tudi jaz sem ga že gledala...in tudi nocoj si ga bom; skupaj s sinom in možem (hčerka na koncertu Posodi mi jurja), po tistem pa sanja sin še o filmu Zmagovalci (o tekmovanju kužkov...vendar dvomim, da bo zdržal ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Konec je tko resničen, ampak čisto nič za mojo dušo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 priporočam tudi vsem ki smo zaljubljeni v ženske ........ ali moške ....Večni zafrkant Mick . Samo da te ne bodo(mo) spet narobe interpretirali; ker se nam enim velikokrat dogaja, da imamo "bralne težave" in potem še večje težave z dojemanjem prebranega . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2003 Zdajle se zacenja (ura je 21:45) film Firma - na HTV1..,. (*pise, da bi moral biti ob 20:05, pa se je sele zdaj zacelo).Meni je bila knjiga zelo vsec, film pa tudi.Komur pase zdajle izi scena, gledat TV ipd.. je dbest - priporocam! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. oktober 2003 Prijavi Deli 4. oktober 2003 Hmmm ponovno mravljinci pri Šepetati konjem.... Saj ne vem, komu bi raje zašepetala...konju ali RR Res je film... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Šepetati konjem...pa paket robcev zraven... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 O, a pol nas je blo več ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 schlazig limonade...amerishka haidi... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.