Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Ravnokar sem si ogledal prvo polovico Alexander veliki...hud filem, kar se tiče zgodbe...kasneje bom lahko povedal kaj več...zdaj pa čakam še drugo polovico (tričetrt je že zloudan)...! x:Dx x;)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Dober!

A je kdo gledal Nepovratno, k je danes v nedeljcu? So spet nasi kupili, pa ne vem...a je gledljiv?

A Irreversible?? Če je ta, upam, da imaš dober želodec, ker je noter nekaj nagravžnih prizorov x:Dx Film je dober ja :palec:

It's better be dead and cool than alive and uncool

Irreversible...nej omenim, da je vmes 12-minutni prizor posilstva...tko da, res, če maš občutljiv želodec, ne glej.... :xx!:

Milfiiiiiiiiiiiii, a maš plac na kavču? Bi s tabo gledala Cold mountain??? :inocent: Pa lahk sva z dekco pokrita, da se nov vidl, kje maš roke? x:Ix x:Dx x;)x x:px

<{POST_SNAPBACK}>A Irreversible?? Če je ta, upam, da imaš dober želodec, ker je noter nekaj nagravžnih prizorov x:Dx  Film je dober ja :palec:

Ko smo gledali to v kinu, je 2/3 gledalcev zapustilo prostor tako, da nas je le še nekaj ostalo . Dober film. Včeraj sem gledala Propad " Der Untergang", zelo priporočam ljubiteljem filma, ki ne gledajo limonad a la Sandra Bullock..

Milfič, ti si pa trd oreh x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Irreversible...nej omenim, da je vmes 12-minutni prizor posilstva...tko da, res, če maš občutljiv želodec, ne glej.... :xx!:

Milfiiiiiiiiiiiii, a maš plac na kavču? Bi s tabo gledala Cold mountain??? :inocent: Pa lahk sva z dekco pokrita, da se nov vidl, kje maš roke? x:Ix  x:Dx  x;)x  x:px

Bova pa kak drug film pogledala pod kovtrčkom, sori, prepozno sem videl ta post x:Dx Ja kaj če bi pa ti imela roke kje?

<{POST_SNAPBACK}>Ko smo gledali to v kinu, je 2/3 gledalcev zapustilo prostor tako, da nas je le še nekaj ostalo . Dober film. Včeraj sem gledala Propad " Der Untergang", zelo priporočam ljubiteljem filma, ki ne gledajo limonad a la Sandra Bullock..

Milfič, ti si pa trd oreh x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

Ja, nekaj sem v lajfu pa le dal skozi, samo nisem čisto prepričan, da vem v kakem smislu sem trd oreh :inocent: x:Dx

Meni pa je chucky bil odličen, ej tok se maš za smejat zravn :D Sam je grozlivka :)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Gledala Saw :palec: sem že mislila, da bo taki tipičen, predvidljiv ameriški konec, pa sem bila prav prijetno presenečena. Sploh ni tako hudo krvav, tak da čist komot prebavljiv tudi za tiste s slabšimi želodci x;)x

Elektra :xx!: :xx!: :xx!: kr neki beden film, X-Meni so 100x boljši.

Constantin :xx!: dolgočasen, sam Keanu je pa fejst x:px x;)x x:Dx

Zdaj si bom Underworld gor naštimal, sm ga že enkrat gledal, samo mi je ena mujcika rekla, da je njej tudi bil všeč, pa ga bom zaradi nje šeenkrat gledal x:)x xinnox :farb: :shsh: xsrcx

včeri sm gledu BE COOL :palec:

smešn film, pri katerem ti res ni treba nič razmišljat in se lahko samo sprostiš in smeješ, pa še igralska zasedba je KUL! x:Dx :palec: x:Ix

honor and respect

Jaz sem pa zdajle na TV slo gledala en fajn film. Mal tak... hm, 'zalosten', v bistvu... Nikjer v Afriki al nekaj takega... sploh nisem mislila gledat, pol me je pa kar pritegnil.

Nemski.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aha, si ga gledal, ja, fajn, lep. xyesx

tegale pa ne poznam. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa zdajle na TV slo gledala en fajn film. Mal tak... hm, 'zalosten', v bistvu... Nikjer v Afriki al nekaj takega... sploh nisem mislila gledat, pol me je pa kar pritegnil.

Nemski.

x^x men ful dober, sem si ga že drugič pogledala. Total power energy, mene to vedno not potegne...bi šla kar tja v zgodbo :vio:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz pa sem danes do konca pogledala Sivi kamion crvene boje.... luuuushten.... :P :D x:o)x ....sploh ko kaj pojejo mi je bil ful všeč.... sploh ko Ratko poje.... Boosnooo mooojaaaaaaa, diiivnaa miiilaaaa giiiiizdaaaavaaaaaa..... xsingx :lol: I like it. :rolleyes: Edino konec je mal tko no.... mal manjka no... kot da bi se jim mudilo končat vse skupaj... :o|o:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...