seal 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 zej sm se spomnu na še en luškan film bl zalostn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>zej sm se spomnu na še en luškan film bl zalostn ga glih tam v eni drugi temi omenjam Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Joj, saj res, cist pozabla komentirat!! Hudo kak film!!! Ze dolgo, dolgo se mi ni zgodilo, da bi se dve uri skup morala opominjat, da je treba dihat.. Tko me je v suspenzu drzalo cel cas, da je blo ze kar groza.. Na koncu sem zacela kar mal saltat okrog, pa vmes sem sla dvakrat po pijaco, kao, sam bolj zato, da sem se mal ven iz filinga dala.. Hudo, tale Jack.. kak pogled... ti kar kri zaledeni v zilah... :OO!:Pa ko ni nic takega v zgodbi.. sam ful naredijo z muzko.. Tisto, ko se tamal vozi po dolgem hodniku, malo po lesu, malo po preprogah in se slisi.. brruummm - pavza - brrruuummm - pavza - ... ahhh, se zdaj mi grejo kar kocine pokonc, ko se spomnim.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons je Dom za vešanje, če je komu kul Ga mam na DVD. Kul film. Pa ščrna mačka beli mačkon mi je še boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V nedeljo gledala Sijanje- z Jackom Nickolsonom v glavni vlogi! Super film, predvsem zaradi odličnega igralca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja! Se mi zdijo vsi filmi, ki so posneti po knjigah Stephena Kinga, zelo dobri. Cujo na primer, pa Cristinne, Mačje pokopališče, pa še bi lahko naštevala! Tanajboljsega si pa pozabla: Kaznilnica odresitve. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Je kdo gledal Propad? Kako se vam zdi, se ga splaca gledat? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Včeraj sem si ogledala MOZAIK ŽIVLJENJA-španski ful dober film .Mam rada španske filme, ker prikažejo žensko in ženskost drugače-tako, da si res dobre volje, ker si ženska Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Eden TOP 10 filmov na mojem seznamu Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Na mojem pa top 5, ce ne ze kar najboljsi. Tle bi se tezko odlocu... neverjetno kako je bil lahko tak film tko spregledan. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 sm včeri gleda trespassing al neki tajga....grozlivka kao.....sej ok, eni kadri so vredu, sam drgač pa kr neki bluzjo tam pa me razpizdjo taki filmi k neč ne povejo pol gdo je biv tisti psihič pa to....mam unga psihiatra na sumu, sam vedet pa ne morš......ja dans pa vojno zvezd u kino pogledat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 a je gledal vceraj kdo danski film, na slovenija1 ob 20.00?jst sem ga ze drugic, zanimiv film ... za razmisljatpa posnet, kakor da bi en amater s kamero snemal pr enih doma, vse tako realisticno, nic olepsav, brez šminke ... kul Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 gledala vojno zvezd epizoda tri....no ja, sm misla da bo bolš, mal sm tud zadremala vmes je biv moj skor hud pol mal, češ mene u kino pelat je zguba cajta in gnarja k prespim pol pov majebiga sej drgač kul film, kokr sm utegnla videt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 ej, dejte si sposodit blondinka s harvarda 2. Super film Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jaz sem ga gledla, super film Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 men pa blondinka s harvarda spljoh ni bla fajna.. mi je bil pa všeč Dom za vješanje. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je gledal vceraj kdo danski film, na slovenija1 ob 20.00?jst sem ga ze drugic, zanimiv film ... za razmisljatpa posnet, kakor da bi en amater s kamero snemal pr enih doma, vse tako realisticno, nic olepsav, brez šminke ... kul Ja the best Prisluhni srcu al neki a ne? Un stil Dogma 45 al neki tko kot snema Lars von Trier.. THE BEST! Ah pa Almodovarjevi filmi so bli zdej dva četrtka zaporedoma na HTV, mogoč bo ta tedn tud kakšn? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 kok s ti hecna, Muhsi, tvoj okus za filme nekak sploh ne sovpada s tabo. Men pa ni vsec almodovar oz. me je cist razocaral.. ti spanci kao, strastni pa to skoz, vse je sam iz tega... rajs mam italijane pa fellinija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Morm it gledat The kingdom of heaven, pa unga ta groznga z Nino Ricci...Neki na p...ne morm se spomnt...že dolg nism bla v kinu... Bomo nadoknadli po hitrem postopku! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 pa felini je zakon!Roma Marsa ROMAAAAA! ja jst pa tak žvim tak običajn lajf, ne? Sej celo zbrko dobim pa iz filmov, moj lajf pa totalno popredalčkan. Ko je to tko fajn. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prekletstvo? curse je v ang. To vem.Mene pa kingdom of heaven res zanima. A res še ni nihče gledu? To, ja! Ja, bejbi, zgleda, da bova mogle same it...baje je dobr.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 ma ne Mushi, ampak ko si taka gajstna, a v nekaterih receh pa nekak konzervativna pa tko... pa mi je hecno, da ti je tolk 'umetniskih' filmov vsec.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ma sej nisem tolk konzervativna več se mi zdi, sam da men noben v zelje ne hod.. Sej umetniške finte so ble pa men vedno ok.. kak sem šizila na Bowie-v look pa vse njegove preobrazbe in on album Outside mi je bil daleč najboljši.. pa je tud neki čist posebnega. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Včeraj sem dobila 3 DVD-je za pogledat: Kocka (Vincenzo Natali), Podzemlje (Kusturica), in meni najljubši Almodovar : Vse o moji materi. Na tega bom zvečer najprej navalila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Dober je Almodovar, pa full the best like ma vedno notr, odpulen totalno... sej Fellini ma tud dobre like pa full foraste dialoge in to, ampak tale Pedro men je zakon, kake fore so to notr.. pa vse se neki okol seksa vrti.. pa nune pa geji in prostitutke in neki taki sprevrženci.. mah.. zgodbe pa tud the best, ne kr neki lalali in pol a bo pes pr bajti ostal al ne... pa pol se vsi trikrat zjokajo in objamejo in konc. TI filmi to se notr potopiš v zgodbo, če gledam pa kake te zdejšnje s hollywoodsko produkcijo pa al berem zram al pa zaspim.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.