Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aja, a si gledala?  x;)x Al so kritike tako slabe? Na imdb srednja zalost ja  :sori:

Ne, nisem šla gledat, ker BAJE tisti, ki je "preživel" ogled Teksaškega pokola z motorko, tega ne bo! he he... mal za šalo, ampak tud za res... Un film me je fuuuuul napsihiral.... :OO!:

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Ok, here we go:

House of wax, ocena 2/5 x:Dx

Ozadje zgodbe in sama zgodba je sicer fajn, pa tudi dolocene scene ( tisto z voskom so zelo dobro naredili). Ni pa prav nic strasen film. Zato taksna ocena. Ker naj bi bil grozljivka? Je bilo par nagravznih trenutkov ( nacin ubijanja: kol skozi glavo, scipanje prstov), samo je bilo odurno in ne strasno. Kdaj pa kdaj sem se ustrasla, ker je bilo kaj "nepricakovano", ampak v bistvu samo zaradi muzike zadaj.

Konec zgodbe NI TAKO TIPICEN po eni strani ( ker niso vsi srecni za vedno), ampak vseeno daje moznost, da bomo gledali se nadaljevanje x;)x

Parisina igra - solidno, niti ne tako anti, kot bi pricakovali x;)x Ampak Paris tudi v filmih ostaja "Paris" x:o)x

Gledala sem pa mal reklame, pa me je mogoce pritegnil en film, k bo o deskarjih. Pa mogoce tudi to da bi Butterfly effect gledala se na velikem platnu x:px ( kt da ga na compu nisem ze veckrat xrolleyesx , samo Ashton je le Ashton x:px x:px )

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ima Paris pač "smolo", da je iz bogate družine...zato jo mnogi ne marajo, ker si tega bogastva ni sama prislužila...

zanimivo, da nihče nič ne reče čez Gatesa, in ostale, ki so si bogastvo sami prislužili...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Kej pa tudi sama zasluzi no xrolleyesx Jaz pa upam, da bo vedno zivela na veliki nogi, delala kar ji pase, provocirala in zapirala opravljive gobce.

Svet je itak poln fousarije.

Pa kul mi je microsoft, ker je razumljiv, dosegljiv in dokaj lahek za nas laike. Taksna protestiranja se mi zdijo neumna. MSN-ja ne, windowse pa :xx!: xrolleyesx To ma moj frend fore. Kt da bi aktivistka za zivali v krznu protestirala proti njem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Evo Mystica, pogledala film do konca xDDx (včeraj sem ga začela, zdržala 20 minut in kidala spat,ker sem bila totalka :o|o: )....Kaj naj rečem? x?x...... meni je bil film všeč in se ti ga splača pogledat. :palec: .....Dobra igralska zasedba, dobra zgodba....... x:)x x;)x
Smisel življenja je največja sreča

Doma smo gledali Aleksandra... pa nisem preveč navdušena... preveč dolgovezenja, sem skoraj zaspala... določeni momenti pa so le bili v redu... tko ocena recimo da 2,5 od 5 x:)x
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Hostage je kar kul ja, sem bila kar malo presenečena, da se razvije v čisto soliden filmček :palec: sem ga pa gledala, še preden je bil pri nas v kinu. Zadnjič videla tudi Kung fu hustle :xx!: čist razočarana, prve pol ure hecen, pol pa začnejo šopat z neko znanstveno fantastiko in ful pretiravat in mene to vedno dobije, tako da nič ne boste zamudili.

Še vedno pa nisem videla Hause of wax, grem pa mogoč danes gledat, ko je lih ful pocen kino pri nas zdaj 500 sit, ker več pa res ne dam, ko kar slutim da ni kaj preveč film, kajti v zadnjem času američani niso naredili niti enega pametnega filma, oja, že dolg nisem videla kaj res hudega :V:

Štoparski vodnik po galaksiji... hehe :P Wuhu, loved the book, no ja film je bolj tk tk ampak dokaj vreden ogleda ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vceri sm gledu What the Bleep do we know... bomba...res ti da mislit! Kvantna fizika sreca pop psihologijo. Hudo!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

na eMule... x:Dx x:Dx x:Dx ...sicer pa ce mas zadost velik account ti ga lahko posljem(cca. 870MB fajl). Posl mi mail naslov na OS...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...