kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Shall we dance........R.Gere, S. Sarandon, J. Lopez..... Gledala in mi je bil zelo všeč Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>na eMule... ...sicer pa ce mas zadost velik account ti ga lahko posljem(cca. 870MB fajl). Posl mi mail naslov na OS...Samson23, še meni, pleeease! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 *Samson, ne morem ti poslat OS-ja... al mas predal poln, al pa je to mogoce zarad tega, ker Mitja posodablja ravno... bom jutri poskusila se enkrat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 hehe Butterfly effect, ful dobr film, mal nasilen na trenutke drgač pa da mislit in really nadpovprečen film, vsaj po zanimivosti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 V ponedeljek bo na A kanalu Enemy at the Gates ( Sovraznik pred vrati). Fotr je takoj reku: lej to bo pa neki dobrega...jst pa tist: aaaaaaah spet neki vojnega, pol pa vidim kdo igra http://link-to.mysmilies.info/love/042.gif Mam obcutek, da sem ga nekoc ze gledala. A vi ste ga? Kaksen se vam zdi? No sej najbrz ga bom v vsakem primeru ( spet najstnica ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 nazadnje sem gledal House Of Flying Daggers. vedno bolj se mi dopadejo taki filmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Danes bomo gledali: LES CHORISTES. .......Že mogoče kdo gledal? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Aja gledala se drug ending od Butterfly Effecta...hm...zanimiv Samo ta, ki so ga dali, je bolj za sirso mnozico ja. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Gledala film Rodger Dodger v Kinodvoru. Priporočam, čeprav ne vem kdaj bo spet igral... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 drug ending od butterflyja?kako se pa to najde? a je to kak dodatek k DVD? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Lahko ti ga posljem. Drugac sem ga najdla pa na emule - alternative ending.Je kratko. Evo trailer od Da Vincijeve sifre http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/da_vinci_code/ Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Končno dobila dvd Intervju z vampirjem ta film mi je , pa Briljantino Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 menda bo Da Vincijeva šifra čist drugačen film, kot knjiga...ravno zaradi sporov med RKC, njihovo Opero (kaj že) in vsebino knjige. RKC ne dovoli uporabljati cerkvenih lokacij za snemanje filma v knjigi itd. Thanks Michelle, bom pogledal, kako je s tem alternative endingom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Ja Dakota je kul Cruise mi je pa vedno manj vsec. Pa ne mislim izgleda, ker je se vedno Vceraj zvecer sem gledala en film z Umo Thurman in E.Hawk, naslov je bil Tape. V eni sobi sneman, samo 3je igralci, vse je bilo na dvogovoru in provociranju Tko, potegne te. V redu no Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Pravkar gledala Sin City.......hm, predvsem krvav, drugačen ....no, zanimiv film : .... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vceraj zvecer sem gledala en film z Umo Thurman in E.Hawk, naslov je bil Tape. V eni sobi sneman, samo 3je igralci, vse je bilo na dvogovoru in provociranju Tko, potegne te. V redu no jaz sem pa sam konc ujela, ona je men itak zakon igralka, so pa vsi dobr igral...onadva sta (al pa bla) moz/zena (sco/bik drugac, tale tretji pa je mroda strelc - ki je igral v Drustvu mrtvih pesnikov, imena pa ne poznam oz. se ne spomnim)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Gledal na DVD-ju Carlito's Way. Ni slab muvi. Vojna Svetov s Tomislavom Kruzovičem, je fejst film, še posebej tisti tripodi ki delajo masakr in genocid nad človeštvom. Edino kar mi ni všeč je da je zgodba preveč egocentrična na glavnega igralca. Ene par kiksov je blo, vendar igralec Tom Kruzovič in režiser Stipe Spilič sta kar nadarjena za delanje filmov. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Tomislav Kruzovic Dons sem si pogledala Ray-a ... sem pred casom knjigo prebrala, ampak film je v tem primeru faj gledat, ker je se njegova muzka in zato se vec filinga ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ray je super film Michelle, sem si potegnil dol alternative ending, pa je isti, kot sem ga videl v celem filmu tko, da zdej ne vem, kaj sm jest za en konc oz. cel film vidu, al " ta pravga" al alternativnga... konec je bil takšen, da se je v maternici zadavil s popkovino, in je pokazal odlomke iz življenja njegovih prijateljev... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ja Marsa, men je tud Uma ful vsec. Tud na pogled neki posebnega, ampak dobra. Ne vem, jaz sem jo gledala v Kill Bill tud, pa me je navdusila tud tam Men se zdi, da sta locena. Tisti, ki se niste gledali Butterfly Effect ne berite naslednjega:CashyTisti konec, ki ga vrtijo v kinu je tak, da ko so majhni na praznovanju rojstnega dneva, se pac spoznaju. In Ashton spremeni preteklost tako, da zagrozi njej, kot mali puncki, da naj se mu ne preblizuje, drugace bo ubil njo in celo familijo. neki na to foro. Taka otroska. V glavnem, te dogodki se zato ne zgodijo. Oba zgledata kolikor tolk uspesna in cisto na koncu filma gresta eden mimo drugega v gneci na ulici in v bistvu zacutita prisotnost. Oba se ozreta in dobita tist feeling. Evo, tko se konca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Pogledat sem si sla film Bewitched (pri nas V objemu carovnice)... take sorte film, da se vtisa ni pustil... ne dobrega ne slabega... zdajle pa Thelma & Louise Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ja tut js ujela tist film s tremi igralci, in me pritegnal ravn to, ker bli sam trije in v eni sobi, pa kaki pogovori, in ful napeto, pa kdaj misli resno, odnosi med njimi, res zanimivo, v enem momentu me spominjal na gledališče...pa tut kamera zanimivo gibala. Uma je cl! Drgač z E.H.pa nista več skupi (mata pa skupi otroka), ona že z drugim, sam kaj več pa ne vem, težko sledit vsem dogajanjem med slavnimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Thelma & Louise gledala spet Jutri je pa na Popu ob 20:45 Ne brez moje hčere (Sally Field), ko je poročena z muslimanom in gredo v Iran na obisk k njegovim in tam ostanejo na prisilo... fajn filmček Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 16. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Marsa, men je tud Uma ful vsec. Tud na pogled neki posebnega, ampak dobra. Ne vem, jaz sem jo gledala v Kill Bill tud, pa me je navdusila tud tam Zakon!!! Kaksna koreografija in tam je bla pa sploh carica!! ja saj se mi je zdelo (da nista vec porocena). <{POST_SNAPBACK}>zdajle pa Thelma & Louise ejj, gledala nickolikokrat, vseen vcer se 1x, z enim uchem Da Vincijevo kodo, z drugim Thelmo in Louise...KAKSEN FILM! KOK STA DOBRI!! Noro! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Dolgo sem odlašala z ogledom filma Eternal Sunshine of the Spotless Mind, a sem si včeraj končno vzela čas zanj..... Moram reči, da me je film predvsem prijetno presenetil, prav tako pa oba glavna junaka filma Kate Winslet in Jim Carrey......Lep romantičen film o dveh povprečnih zaljubljencih, s popolnoma nasprotnima karakterjema.....Všeč mi je bilo tudi to,na kakšen način je film posnet, sprva odštekan, da sploh ne veš za kaj gre, ampak, ko naredi razvoj dogodkov svoje, ti da film misliti.....Res, the best film.......drugačen od ostale klasike..... Si ga bom definitivno ogledala še enkrat Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.