Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

Evo, za Fantoma iz Opere sem zmenjena za cetrtek :2src:

Dons bo pa film od Denzela Washingtona na popu al pa a kanalu...kaj ze..teorija zarote?

Ne bom gledala, k morm xbookx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

mene pa on ne pritegne...

tolk pomemben je, nekak.

prevec 'kul' nekak....

bolj mi je vsec samuel l jackson. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...pri mitji pa pluton pa venera, v blizini asc)

Tole more bit pa magnet za bejbe...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Aja? Men je pa tolk LEP. Ne luskan, ne dober, ampak prav lep  x:o)x  x:Dx Pa gledljive filme ma  x:Dx

saj je... vse je res... cist ok in vse...

sam... ni mi...

nic ne zaiskri... vse je tko... predvidljivo... nic psoebnega... nic strasti ne vidim v njem.

nic ... 'onega'. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

madonna VALJDA!!!!!! :vtz:

halo! :eek:

zdaj si me pa cist razocarala x;)x, kako lahko primerjas izvirno umetnico, ki je brejkala scene razne...

z enim zelo lepim, karizmaticnim zelo dobrim igralcem... ki je naredil sam to, da so ga vsi obozevali, ne pa tud mel tolk jajc za to, da bi ga kdo tud kritiziral...

Picasso

hm, po čem oziroma na katerem področju pa to ocenjujeta? a na splošno?

Ker po tem, kdo ustvarjalen, kdo ma pogum, kdo karizmo...Madonna (itak poglavje zase), glede igranja v filmih pa...Denzel...hm, če pa pr tem filmu pa Banderas xDDx x;)x

aja? da v Eviti dobr igra? No, ja..Men je bil kul film k je ona not igrala -Obupano iščem Suzano...pa še to zato, ker not igra Arquetova, tko da jo vn vleče..

Kar se tiče nje kot persone pa nč ne rečm..ženska ma jajca..samo igralka?! lepo prosm..

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>hmmm..Madonna kot igralka? I don't think so!!!!

aja ne sorchy...

tle sem pa jaz mim sfalila...

mislila sem seveda madono kot osebnost... v smislu (kaj je ze blo?? x:Dx)... pac v kontekstu ki sem ga jaz sledila (ocitno cist po svoje). xDDx

ja ja, ja... jasno... brez veze..

madona je men... dbest.. ja.. jaz tud vidim njeno preracunljivost in vse, kar je tecnega (kajti: 'najboljse ne prihaja samo, prihaja v druzbi vsega' - tagore)... ampak...

ampak!!!!!

je IZJEMNA. :vtz:

TO sem mislila...

nima zveze s filmom...

(ne igralka pa res ni dobra, tko kot po defoltu igralci ne plesejo dobro... morda niste opazili, enkrat glejte, blazno trapast se zvirajo na plesiscu, mislijo da morajo 'igrati'... x:o)x xrolleyesx - mal glejckejte! al so pa vsi storasti... res... :vragec: x:Dx)

Picasso

Jst sm pa gledala Evito! Madonna je the best :palec: film tud :palec: mi je bil všeč zelo... Madonna je res izjemna osebnost... Tolk časa že na sceni, pa kaj vse je dosegla, res bravo :palec: xsrcx

Denzel je uredu,nč posebnega sicer, najbolj mi je bil všeč v filmu Dan za trening.

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Men tut Denzel ni nevemkwa... sej je kr dobr igralc... ampak od temnoplotih sta Samuel L. Jackson pa Delroy Lindo vsaj enih 50X bolj karizmaticna! Freeman je tut kul! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hoj!

sory za tale zabluz vceraj, pol sem postekala, zakaj Denzel ALI Madonna...

ker sta bila pac tadva filma na sporedu. x:o)x

ja, freeman pa itak zakon, najbolj mi je bil vsec pri gospodicni Daisy.

jackson pa v Sferi.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Čakam poročilo potem!  x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Jst sm pa gledala Evito! Madonna je the best  :palec: film tud :palec: mi je bil všeč zelo...

jaz itak na muzikale shizim x:)x Sem si posnela tegale fantoma ze pred 2 mesecema, ker sta ga frendici na NZ gledali in predlagali.. No, glede na to, da se nisem vidla nobene verzije Fantoma, pa sem hotla to videt ze zato, da vidim kam katera pesem iz CDja spada.. Lustkano.. sam tko.. medlo.. vse skupi..

Evita pa :palec: Gledala v kinu v gimnaziji se, pol pa iskala par let videokaseto, pa ne dobila, zadnjic pa uspela posnet.. pa mi je se zdaj fajn film, tko kot mi je bil v spominu. (Hehe, itak.. le kdo igra zraven Madonne... x:o)x )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Hoj!

sory za tale zabluz vceraj, pol sem postekala, zakaj Denzel ALI Madonna...

ker sta bila pac tadva filma na sporedu. x:o)x

ja, freeman pa itak zakon, najbolj mi je bil vsec pri gospodicni Daisy.

jackson pa v Sferi.

Freeman je men osebno najboljsi v Along came the spider al pa 7even... Sammy pa v Jackie Brown... sfera je pa men bedn film.

Madonna je pa totalno gnila igralka.. v Eviti pravte, da je dobr igrala... a je bla to sploh igra??? Dejte jo igrat eno mater samohranilko, ki se prebija skozi zivljenje in pocasi zacenja izgubljat vero vanj... to bi pa res rad 1X vidu...

Frank Zappa

Jackie brown - ful dober film (in knjiga je tud dbest, priporocam, sam ima drugacen naslov... hmm... xscratchx.... morda rum punch? :8): se mi dozdeva da morda nekaj tacga).

Sfrea je bla pa men vsec. cist slucajno 1x gledala, pa se mi je zdela dbest, se posebej jackson.

men je on ful jack, no (strelc)

ne, madona ni dobra igralka, pevci praviloma niso.

nisem pa gledala evite, se mi ni dal... me ni zanimal.

Picasso

Knjiga je pa Elmore Leonard: Rumov punc v slovenscini... originalnega naslova ne vem... Leonard je drgac ful car... tut ostale knjige po kerih so bli posneti filmi(ki so valjda vsi kultni) so legendarne Out of Sight(Dalec od oci), Get shorty(Kdo bo koga)..

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...