Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ne, madona ni dobra igralka, pevci praviloma niso. UU ja, to se ze nadalec vidi pri kaki Jennifer Lopez, Whitney, Britney, Mariah ( tist film je bil pa res :xx!: ).... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 A Mariah je igrala v kakem filmu? Svašta, men je ona že nasplošno :xx!: da bi jo pa še v filmu gledala...ne hvala. Men pa J.Lo ni tak slaba igralka, sem jaz tudi s predsodki gledala The Cell, pa mi je bil film kar všeč, Enough morm pogledat, tam ma baje fajn vlogo. Saj ne rečem, da je ful vau igralka, sam ni pa tak zanič, sem videla že bolj zanič. Evita me ni zanimala že takrat, ko je ven prišla in tudi zdaj me ne, pa mam drugače rada mjuzikle(I Hair). Samuel L. Jackson je car, ful mam rada filme z njim, pa carski mi je tudi Lawrence Fishbourne, Denzel ni slab, ful mi je bil všeč v Man on fire(telesni čuvaj al neki takega). Freeman je pa tak legenda A je kdo slučajno gledal Haute tension-Krvava romanca, kolosej ga vrti zdaj? Mal sem brala in zna bit goody... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jest sm pa zadnjič gledala Celico, ap mi je bil film kul..ful hudi efekti, kostumi, barve..Lopezova pa..tko kot ni dobra pevka, tudi ni dobra igralka, samo to je stvar okusa..da ne bomo spet primerjal dveh oseb med sabo kot se je potem začelo z Denzelom in Madonno..primerjave niso potrebne.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Mariah je igrala v filmi GlitterKar kliknite, da vidte to oceno , ki si jo mimogrede res zasluzi.J.LO, pac laicno mnenje, je meni zanic igralka. Raje gledam Madonno, ce ze moram Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2005 ja tko nekak Michelle. Chandra, a ne, da bi onole se v filmu gledala? Jaz pa ne maram mjuziklov.se skor hair mi ni (pa tud je zgonjen do daske, sam ajde, hair je ok )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>je že kdo gledal Mr.&Mrs Smith? ah, Angie Ja, v kinu predvceraj.. ma ja.. tko no.. cist fajn za cas zabit, sam premal fajn, da bi se splacal jurja dat.. Kr neki konc...Angie mi itak ne potegne, ker ma prevelke znable, Brad pa.. hja no, pac.. one of many..-- Sem pa gledala dons Charlie in tovarna cokolade Hudo!!! Sej zgodba pac, nic special, pac Roald Dahl.. bratec rekel, da nima nobenega pravega zacetka in da se nic ful ne dogaja.. Ma saj res v bistvu sam.. so pa ful hudo narejene scene, tko tehnicno.. racunalnisko obdelani kadri, kopiral so enga tipa na sto komadov, da so vsi isti, huda fora pa veverce, ki zgledajo cist kot prave Johny Deep je pa itak klasa zase... igralsko.. bi ga jaz kar tko med top igralce dala.. kaj pa on zna z mimiko in telesom nardit.. pa ful dobr zna masko nosit.. Ma lustkan film, men se je splacal. V bistvu navdusena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Film, srcek, film. Itak pa vec zgodbe kot v Smithovih.. *gres z mano Madagaskar gledat? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Jaz pa ne maram mjuziklova Dancer in the dark si gledala? fuuuul hud film, pa kao mjuzikl..bjork špila in poje not..od L. von Trier film Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tist ni nben film, bejbi *ne poznam, mogoče, sam pozor, v kinu šlatam.hmm.. ne Johny Deep igra v risanki, sure... ----Madagaskar jst pa grizem, ce mi ni vsec, da me šlatajo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 eh, kok smo pa prevec odrasli za risanke Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 ja ok Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>*gres z mano Madagaskar gledat? <{POST_SNAPBACK}>eh, risanka Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Hair.... je super ja mal izven vseh teh mjuziklov... ja, tud Plesalka v temi je fajn Johnny Depp se strinjam aliana, on je res en boljših zdej, sigurno! Že tolk dobrih vlog je odigral... med drugim tudi Before the night falls - dobr film! včerej sm gledala pirate s karibov, pa lani v iskanju dežele nije - povsod je super!morm gledat še Čarlija Tole Angelino pa Brada sva rekle s kolegico da bi šle prov gledat, kr tko... čeprov me v bistvu sploh ne mika... nekak ne maram takih filmov... Angelina sama je kar ok, ful mi je bila všeč v filmu Girl, interrupted, pa še v kakem drugem... Risanke Ice Age v zadnjih letih mi je bila najboljša Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 Evo - Fantom iz opere Ocitno je bila poteza Andrew Loyd Webber+Schumacher zmagovalna.Glasba v filmu je fenomenalna, tudi igralska zasedba je sveza, mlada...zanimivo Ni tista huda opera ( kar je meni vsec), v bistvu se skos poje, govorijo zelo malo. Ampak te potegne notri ( ce si za te stvari). Samo zgodbo najbrz poznate, nekaj posebnega, pravljicna...skratka, film je za ogledat Ocena 4,5/5 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 DONS... POP TV.... Vojna zvezd!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>DONS... POP TV.... Vojna zvezd!!!!!!! no ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 hehe, vojno zvezd mam vso na cdjih in stavim, da ne bodo še epizode 3 vrteli, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Sprehajalec Levov Včeraj na Slo 2Živeti in umreti za en sam cilj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo - Fantom iz opere Ocitno je bila poteza Andrew Loyd Webber+Schumacher zmagovalna.Glasba v filmu je fenomenalna, tudi igralska zasedba je sveza, mlada...zanimivo Ni tista huda opera ( kar je meni vsec), v bistvu se skos poje, govorijo zelo malo. Ampak te potegne notri ( ce si za te stvari). Samo zgodbo najbrz poznate, nekaj posebnega, pravljicna...skratka, film je za ogledat Ocena 4,5/5 ogledala sem si ga včeraj ponoči, zelo mi je bil všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 a je kdo gledu Kocka 2? ocena? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 zdele na poptv - RAIN MAN Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Avtor Prijavi Deli 4. september 2005 joj a res skoda... bi ga rada 1x celega gledala...sta mi dobra... kolikor sem gledala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Jaz sem ga pa gledala ene 3x......mi je zelo pri srcu........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 js pa gledala madagaskar.....umrla skor ud smeha sm bla slabš k vsak otrok u kinu, tok sm se režala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 men tud madagaskar Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.