seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 dbest, spet dobre nanizanke, Seinfeld in Samo bedaki in konji (del pa rodney ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Aja, vcer mela tak.. tematski filmski vecer.. 21 gramov in Irreversible..S frendom do 2h zjutraj.. Irreversible sva cist tko, slucajno pol se pogledala.. in pol ugotavljala, da je bila tema.. nakljucja, ki spreminjajo nase zivljenje.. Ful dobra filma, oba.. sam precej.. tezka.. tisti prizor posilstva faakkk... ampak vsa cast zenski, ki se upa it to zaigrat in se zaigra tako, kot je Monica Bellucci.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Irreversibble je ful hud film Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Aja gledam tale LOST ( nanizanka) - huda Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>dbest, spet dobre nanizanke, Seinfeld in Samo bedaki in konji (del pa rodney ) a ni nad?da milijardkrat gledas, ono staro vse, pa se vedno je kul! skoda ker nikol vec niso dal Alfa, po mojem bi bil tamalemu ful vsec.Pa dear johna sem rada gledala, se posebej mi je bil vsec Kirk. Pri Seinfeldu pa cist shizim na georga, kok se pa temu liku narezhim, v bistvu najbolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri Seinfeldu pa cist shizim na georga, kok se pa temu liku narezhim, v bistvu najbolj. ne ne, KRAMER is the best! hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 sem vedla da bos to rekel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Joj men pa ravno George...tak zoprn lik ( no sej to so hotl), pa tolk pretirava...pa ze faca cudna...men pa on ne gre Pa un tadebl sosed...kr pege dobim Sej skor v vsaki te nanizanki je en tak...ne morem pozabit une tastare iz Alo - Alo...matr mi je sla baba na zivce :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 tastara? babica hocem rect tasca renejeva? :xx!:men tud, sploh so mi odvec ti liki... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tastara? babica hocem rect tasca renejeva? :xx!:men tud, sploh so mi odvec ti liki... se čist strinjam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Ja..pa s tistim pluvanjem pa glasom :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 a ne?(haj Mishika, , sem mislila da si novejsa, pa vidim da mas ze kar nekaj objav, se ne spomnim, da bi te ze pozdravila kdaj oz. da bi se srecali v temah)...prav neprijetno ti jo je gledat, najrajs bi preklopil... mene kar zivcno naredi... *sam, ocitno morjo bit taki IN taki liki, da je kao za vsacga nekaj. ker glej, Michelle recimo, men je ta zenska ena najbolj zoprnih sploh v teh nanizankah, ampak george mi je pa nad.ja, saj, zoprn mora bit!!! tak jeduh v bistvu.... taka zoprna faca kao (tak lik tud pac), sam jaz crkavam od smeha.... enkrat ga glej tko mal durgac... ce ti bo zneslo, bos vidla kok dobr igra, skoz ma mimiko, pa cist se je vzivel... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne?(haj Mishika, , sem mislila da si novejsa, pa vidim da mas ze kar nekaj objav, se ne spomnim, da bi te ze pozdravila kdaj oz. da bi se srecali v temah)...prav neprijetno ti jo je gledat, najrajs bi preklopil... mene kar zivcno naredi... *sam, ocitno morjo bit taki IN taki liki, da je kao za vsacga nekaj. ker glej, Michelle recimo, men je ta zenska ena najbolj zoprnih sploh v teh nanizankah, ampak george mi je pa nad.ja, saj, zoprn mora bit!!! tak jeduh v bistvu.... taka zoprna faca kao (tak lik tud pac), sam jaz crkavam od smeha.... enkrat ga glej tko mal durgac... ce ti bo zneslo, bos vidla kok dobr igra, skoz ma mimiko, pa cist se je vzivel... Ne, nisem ravno nova, me nekaj časa ni bilo.Je lušno tukaj, pa sem prišla takoj ko sem lahko nazaj. Ja včasih jo je res težko gledat, a si videla Jerry-evo mamo.katastrofa na dveh nogah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 aha mensezdi da vem kera je, taka robustna bejba? (*aja zato si se mi pol zdela novejsa , no fajn ko si prisla nazaj! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 enkrat ga glej tko mal durgac... ce ti bo zneslo, bos vidla kok dobr igra, skoz ma mimiko, pa cist se je vzivel... v to ne dvomim. Sem ga vidla tudi v drugih vlogah, spomnim se nekega odvetnika...sam zame bo zmer George Od Jerryja mama je pa tud pr Alfu igrala Men ne gre na zivce ona... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 aha jaz sem ga tud nekje gledala (morda v kaki tej varianti a la twilight zone al pa kaj tacga)... men tud ona ni tolk..pac, so face in face...sam one tastare pa res ne morem... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 twilight zone Kolk sm pa to jaz rada gledala Se bi! Same neumnosti ponavljajo, tega pa ne. Pa Twin Peaks.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. september 2005 Avtor Prijavi Deli 21. september 2005 uh twin peaks!!! agent Cooper, when Jupiter meets saturn (4h)... hudooo. pa kako narejeno, pritlikavci, clo nekaksne obprostore jim je ratal nardit...ja, z veseljem bi gledala spet. to smo ob sobotah (al kdaj je blo) hotl met mir, dam letel gledat, si ubodl kokice in vse tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Kaj pravte na Desperate housewives? Men so hude, smešna nad Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 men so še zmer delboy,rodney in KRAMER - the best!!! aja pa v območju somraka je bla kul zadeva, sploh una zgodba na avionu, k je tip vidu enga čudnga na krilu...muahahahaha Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Samo bedaki in konji - to je men tok smešn... poleg Alo Alo ena najbolj smešnih teh ta starih... v bistvu sem bolj malo zmeraj gledala te nadaljevanke... Seinfielda gledam tko enkrat na 2 meseca, je tud fajn Popoldne sem gledala Madagascar - ful fajn, sem se res nasmejala the best res! Pa Man on the moon sem zadnjič spet gledala, spet mi je bil ful dobr Zdej v kratkem bom naredila filmski večer Harry Potter morm nujno še enkrat vse tri filme gledat! Pa filmski večer Botrov, pa Vojne zvezd, pa Gospodar prstanov... uh... za ene pol leta dela Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jz sem pa včer krog 2 gledala. So mi rekl da je ful strašn pa sploh ni bil. Sem bla kr razočarana, zato ker sem že prej tud Temačna voda gledala, k je na isti princip narjen kot Krog. No nič zanimivga. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja pa v območju somraka je bla kul zadeva, sploh una zgodba na avionu, k je tip vidu enga čudnga na krilu...muahahahaha uh je blo velik ful hudih, ja, tale je bil blazno ok, kok je blo tega strah, cist panicen, pa noben mu ni verjel! mene pa krog ni pritegnil, noben. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz sem pa včer krog 2 gledala. So mi rekl da je ful strašn pa sploh ni bil. Sem bla kr razočarana, zato ker sem že prej tud Temačna voda gledala, k je na isti princip narjen kot Krog. No nič zanimivga. Lp pol pa glej One missed call.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.