Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

...gledam policijsko akademijo na A kanalu... lustna zadevca... kim cattral 20 let nazaj je bla huuuda macka... :2src:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

koncno gledala se Finding Neverland pa tisto tovarno cokolade nekaj ... vsec mi je tale odstekani J. Depp x^x ... mal sem cakala na film deveta vrata na tv2(spet J.Depp), pa ni-ni xnckrivx

... rada bi vidla What the bleep do we know

od teh nanizank sem pa rada gledala Tretji kamen od sonca, pa You rang milord, pa Alo, alo na zacetku, pol mi ni blo vec tolk smesno... pa Raymonda vcasih, pa Friends, Midve z mamo sem pa tja...

...trenutno ne gledam nbene nadaljevanke, drgac so mi ble pa delc najboljse: twin peaks, the northern exposure in X-files... od humoristicnih pa: the new statesman, alo alo, seinfeld, cheers...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Men so tud vsec Umori na podezhelju, mi je tolk vsec ta inspektor. :)

taka faca... tak bik zgledA. :) po energiji predvsem...

enkrat je reseval eno zadevo, tkole vmes, da je bolj pestro, pa sta bila dva ostarela hipija in sta mu dala jest kukije (pecivo iz trave) in jasno ni vedel, pol je pa kar poskocen ratal, poskakoval, se smejal in norceval, kolk je bil dobr! xDDx x:o)x x:px

Hec, Mateja, men pa ni vsec midve z mano, se mi zdi 'liksirasto' (nas izraz nek)... tko zhensko, 'mama in hci najboljsi prijateljici' pa to.... ne vem no.....

bolj so mi pol vsec one nore babe, ki so vcas cist neokusne, pa so mi vseen smesne in tud simpaticne... hm? naravnost fantasticno...

Prijatelji mi tud niso prevec vsec, tko ameriski so... sem pa gledala ipak zadnjic eno epizodo in mroam priznat, da sploh ni bla slaba, pravzaprav sem se cist zabavala in clo smejala zraven (ko je bil dany de vito striptizer xDDx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Foylova vojna... xDDx :palec:

Škoda ker je že konec

Upam da bo kmalu nova sezona xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

men so tud ful vsec sopranoti. x^x

pac pa onih chopperjev videt ne morem, vceraj me je to razp* glih oni grauzh nacijevskega videza, bljek, evo ce pa koga ne mroem videt, so pa to tile tipi.

pa felicity mi je tud zoprna, taka vsa kul in tko, kao... totalen dolgcajt... xrolleyesx

ampak sopranovi pa zakon (da ne govorim o muzki v uvodni shpici x8Dx, oni bas, hudo x^x), kolk dobr igra tipo (prvic sem ga opazila v filmu true romance, ko je do daske zbil patricio arquette, ki je bla v tem filmu najbolj dbest in sexy od njenih vlog sploh, ona se je pa kao borila nazaj z enimi skrajicami manikirskimi ali z neim zepnim nozicem al kaj)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men so pa risanke ful zakon...(če štejejo v to temo)

sautparkouci so zakon...mene vedno ful ubujejo, ker vmes med smehom dožvim tisto njihovo najbolj uporabljeno besedo "fak ej"...

ma mislim v smislu..."to je to, stari ej"...ma se nočm zdej butast izražat, sam dejansko to dožvim...res je

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Sopranovi so tudi meni precej vsec, ampak ne vem kdaj so, ce jih ujamem.

Sem pa zelo rada gledala dolocene "pravniske" serije. PRAKSA mi je bila izredno vsec ( na SLO 1 mislim, da), ker je bila veliko bolj "realna" in ni bil vedno happy ending....nekak tko. Ally McBeal je tudi nekaj, kar sem imela rada. Taki ekscentricni liki, nekaj posebnega. Zblojeno. Ampak za posebne okuse.

Jajcastih nadaljevank z izjemo Gilmore girls ( midve z mamo ) ne maram.

Sicer pa gledam, ce kaj ujamem. Za ene 3 stvari vem, kdaj tocno so na sporedu x:Ix

Humoristicnih pa tud ne maram, ker mi ponavadi niso smesne. Friends edino, Alo alo itak, pa Mash sem mela rada xyesx

Kot mlajsa sem pa rada gledala Willa Smitha ( Fresh princ? ) in Alfa definitivno :palec:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Alfa se pa jaz komi še spomnim :inocent:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

prejsnji teden sem v mladini dobila film-v dezeli nije ...vsec mi je filmcek,se posebej ker igra johny deep.film pa je drgac biografija oceta petra pana,tko da je prikazana domisljija ,ki je je imel pisatelj veliko in vsec mi je njegova osebnost,ki zna osreciti vsakega otrkoka. xsrcx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

dobr film ja, Finding neverland :palec:

Jaz pa od nadaljevank gledam Farscape, Desperate houswives, Black adder (itak največji car)C.S.I, pa ne me kamenjat, ponavad gledam Drzni in lepi, ko mam kosilo, ker je braindead...Seinfeld (carji!), mogoče bom gledala Lost, sem zadnjič gledala pa je blo kr zanimiv, sam ful bad ker igra en iz Mize za pet :xx!: , ful rada sem gledala Čarovnice, ko sem bla mejhna pa sem bla čist na Galactico usekana..sej ziher gledam še kej , pa se zdele ne spomnem..

Severna obzorja, Twin Peaks..to so bli cajti!!!

DON'T PANIC

cashy ti si bil taX se pokovc... mogoce nisi stekal... men je blo pa dbest... kokr en paralelen svet... kokr kusturicini filmi... :palec:

Frank Zappa

Joj Severna obzorja sm pa jst naravnost oboževala :2src: mogoče zato ker sem bla mal zacopana v dohtarčka x:Dx

Aja pa pozabila dodat, Shelly pa tisti dedo...možek x:Dx se prov spomnim ene par tistih epizod, ko ji je nabavil satelitsko in je cele dneve ne vem kolk 100+ kanalov gledala x:px

Pa tisti, pismo imen se pa ne spomnem več dobr, k je non stop neke poskuse delu, ta'cute guy ki je igral tudi v filmu "Ta obilna grška poroka" x:)x

Uglavnem Severna obzorja so bla zakon :palec: :palec: :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Cashy: Ed Chigliak... men tut car!!

5rca: moz od Shelly: Holden...(k se je dal sterilizart, da ne bi sla njegova modra kri naprej, pa ni cist uspelo... didzej: Chris...

Drgac mi je bil pa najvecji car brat od Chrisa, ki je samo enih parX prisel-George Bernard Shaw(kaxn ime, pa se zamorc..) x;)x

Najboljsa epizoda mi je bila tista o severnem siju, ko so basket spilal pa je bil Joel 7 dni brez spanca, ker je mel tok energije...potem je pa lihentok dni spal... ... eh sej so ble vse epizode nepozabne, to bi moral ponavljat! :palec:

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...