Skoči na vsebino

Filmi, ki jih radi gledamo

Marsa

Recommended Posts

x:Dx smrdljivci v kinu hehe

Že najdlje nisem bila v kinu, pomoje več kot pol leta... No sej zdej menda pride Harry, 4. del - konec novembra - to pa obvezno...

Problem je v bistvu, da so skoz slabi filmi v kinu, pa še pol jih prej že doma gledam x:o)x x8Dx

Zdej imam v načrtu vse vojne zvezd, vse tri harrye in vse tri gospodarje prstanov - komej čakam :palec: x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx smrdljivci v kinu hehe

Zdej imam v načrtu vse vojne zvezd, vse tri harrye in vse tri gospodarje prstanov - komej čakam  :palec:  x:)x

hihi, sem te že prehitel...sem pogledal že vse tele in še vse Bonde za povrhu x8Dx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

enkrat sem sedela za enim, ki je mel tako čupo k Kramer sam še bl pokončno in sem mogla ful pokončno sedet, da sem lahko kej vidla..pa še s sestro sva se drenale na enmu stolu, tko da je blo sploh "smešno". To pa zato, ker je bila dvorana do zadnjega napolnjena in to je blo še takrat, ko si se vsedel kamor si hotel in sva pač midve izvisele..
DON'T PANIC

Dons bo en fajn film na HTV2...

pise ob 22h, sam tam veckrat zamujajo in se se ni zacel.

Michael Douglas in Gwyneth paltrow + Vigo mortensen.

Ful dobr film, napet, dobro narejen, vse... men je bil zlo vsec, pa sem ga ze 2x gledala, ne tolk dolg nazaj, pa ga kanim tud dons...

sam sporocam, ce kdo nima kaj pocet. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej ga se vedno ni.

ampak - x:o)x - ko pisem v dnenvik da grem filem gledat, pomsilim, cakaj, a sem sploh rekla kateri? x:Dx

NISEM...

sla sem priporocit film semle, pa sploh nisem rekla ker film! x:px x:o)x

kokosh. :P

Popolni umor, je naslov.

Upam da sploh bo, se vedno ga ni, namrec.

ja ce ne popadam dol prej. ;|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

sla sem priporocit film semle, pa sploh nisem rekla ker film! x:px x:o)x

kokosh. :P

enkrat sem sla na vajo, pa sem v placu (dravlje, sla sem pa iz mesta) 'ugotovila', da sem bas doma pozabila. x:px x:Dx x:px xrolleyesx

Picasso

...zdele s5 underground gledam... bomba film... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Linda Fiorentino... zakon igralka... prva zenska z majhnimi joski, ki se mi je zdela neskoncno sexy... Usodni nagon-se ena klasika!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

samson!  :eek:

riba se ti dopade?  x:px  x:)x

...to ma marsa gvisno fous informacije... x;)x

Frank Zappa

9. marca je rojena. Definitivno riba.  x:px

...ne sprejemem te ideje v svojo zavest!!!! :vragec: x:Dx x;)x

Frank Zappa

A ste gledal Sin City???

Obvezno!

Danes sem na fitnesu tekla in zraven gledala na tv in je bila ravno reportaza o Sin Cityju. Pa intervju z Beniciem ( del Toro ), pa sem se spomnila, da moram opozorit x:Ix Vso spostovanje do tega tipa in seveda do filma!

Nujn ogled xyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona
Zadnjič sem si hotla sposodit Lambado, pa je nimajo. :C: Kaj sem pa študirala - v knjižnici, da bojo meli Lambado? Moram v videoteko. x:px

Ravnokar pogledau Million dollar baby......... :C: :V: ...kaj pa vem, me mal bolezn daje, pa sm še bl tači, sam vseen, me je ganil. :V:

Pa da o kvazi vernih nasprotnikih evtanazije raj nič ne rečem......

"#&%)(/"#%&=*"#$

:xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja. :V:

Zdej pa Zebra Lounge......nek mal svingerski triler al neki tazga........baje stil ala "Usodna privlačnost" v štiri :vragec: x:px Sam, da ni tolk "dirljiv" k ta prej, k bom jutr v bolniški :xx!: No, glede na tematiko valjda ni... x:o)x xDDx

Heh, se mata rada ni pa pa več pravga ognja......le kam to vodi :inocent: ......valjda v bleme. :vragec: x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Gledala zdajle v kinu Dobro urejeni mrtveci... Hmm.. scenarij lustkan, kar nekaj dobrih dialogov, da se fajn nasmejes.. itak precej crn humor..

Sam moram pa rect, da so me igralsko kar razocaral.. Tko, ful ni teklo.. pavze med dialogi in to, mal zmoti.. ne pades not.. razen pac tam, kjer jih dialogi resujejo.. muzka tud ni glih nekaj ostala v spominu..

ma tko no.. 7 od 10...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...