Ajda- 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 smrdljivci v kinu hehe Že najdlje nisem bila v kinu, pomoje več kot pol leta... No sej zdej menda pride Harry, 4. del - konec novembra - to pa obvezno... Problem je v bistvu, da so skoz slabi filmi v kinu, pa še pol jih prej že doma gledam Zdej imam v načrtu vse vojne zvezd, vse tri harrye in vse tri gospodarje prstanov - komej čakam Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> smrdljivci v kinu hehe Zdej imam v načrtu vse vojne zvezd, vse tri harrye in vse tri gospodarje prstanov - komej čakam hihi, sem te že prehitel...sem pogledal že vse tele in še vse Bonde za povrhu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 enkrat sem sedela za enim, ki je mel tako čupo k Kramer sam še bl pokončno in sem mogla ful pokončno sedet, da sem lahko kej vidla..pa še s sestro sva se drenale na enmu stolu, tko da je blo sploh "smešno". To pa zato, ker je bila dvorana do zadnjega napolnjena in to je blo še takrat, ko si se vsedel kamor si hotel in sva pač midve izvisele.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 gledal danes Čarli in tovarna čokolade. Mi je bilo všeč, ampak bolj zaradi dobre družbe kot zaradi filma Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 Dons bo en fajn film na HTV2...pise ob 22h, sam tam veckrat zamujajo in se se ni zacel.Michael Douglas in Gwyneth paltrow + Vigo mortensen. Ful dobr film, napet, dobro narejen, vse... men je bil zlo vsec, pa sem ga ze 2x gledala, ne tolk dolg nazaj, pa ga kanim tud dons... sam sporocam, ce kdo nima kaj pocet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 ste ze omenjal... no, dons gledala METULJEV UCINEK... vauuu grem gledat zdej tegale, ki ga Marsa omenja... (ce ne padem prej v Mizule ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 sej ga se vedno ni. ampak - - ko pisem v dnenvik da grem filem gledat, pomsilim, cakaj, a sem sploh rekla kateri? NISEM...sla sem priporocit film semle, pa sploh nisem rekla ker film! kokosh. Popolni umor, je naslov. Upam da sploh bo, se vedno ga ni, namrec.ja ce ne popadam dol prej. ;||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sla sem priporocit film semle, pa sploh nisem rekla ker film! kokosh. enkrat sem sla na vajo, pa sem v placu (dravlje, sla sem pa iz mesta) 'ugotovila', da sem bas doma pozabila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2005 evo zdele se zacenja (sele) grem gledat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ga nisem docakala... sem pa ujela se nekaj DOGME ... ta mi je ful zabaven s svojim odstekanim angelskim kraljestvom Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2005 ja sem vidla cist na konc, a je to to z Lindo Fiorentino? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 ...zdele s5 underground gledam... bomba film... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je to to z Lindo Fiorentino? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. oktober 2005 Prijavi Deli 8. oktober 2005 Linda Fiorentino... zakon igralka... prva zenska z majhnimi joski, ki se mi je zdela neskoncno sexy... Usodni nagon-se ena klasika!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2005 riba. aha mateja, se mi je zdel, thx, sem bla pa prepozna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 samson! riba se ti dopade? ...to ma marsa gvisno fous informacije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 9. marca je rojena. Definitivno riba. ...ne sprejemem te ideje v svojo zavest!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 A ste gledal Sin City???Obvezno!Danes sem na fitnesu tekla in zraven gledala na tv in je bila ravno reportaza o Sin Cityju. Pa intervju z Beniciem ( del Toro ), pa sem se spomnila, da moram opozorit Vso spostovanje do tega tipa in seveda do filma!Nujn ogled Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ja, ful je v redu film...tak nekonvencionalen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Zadnjič sem si hotla sposodit Lambado, pa je nimajo. Kaj sem pa študirala - v knjižnici, da bojo meli Lambado? Moram v videoteko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ravnokar pogledau Million dollar baby......... ...kaj pa vem, me mal bolezn daje, pa sm še bl tači, sam vseen, me je ganil. Pa da o kvazi vernih nasprotnikih evtanazije raj nič ne rečem...... "#&%)(/"#%&=*"#$ :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 hud film ja.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Ja. Zdej pa Zebra Lounge......nek mal svingerski triler al neki tazga........baje stil ala "Usodna privlačnost" v štiri Sam, da ni tolk "dirljiv" k ta prej, k bom jutr v bolniški :xx!: No, glede na tematiko valjda ni... Heh, se mata rada ni pa pa več pravga ognja......le kam to vodi ......valjda v bleme. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Gledala zdajle v kinu Dobro urejeni mrtveci... Hmm.. scenarij lustkan, kar nekaj dobrih dialogov, da se fajn nasmejes.. itak precej crn humor.. Sam moram pa rect, da so me igralsko kar razocaral.. Tko, ful ni teklo.. pavze med dialogi in to, mal zmoti.. ne pades not.. razen pac tam, kjer jih dialogi resujejo.. muzka tud ni glih nekaj ostala v spominu..ma tko no.. 7 od 10... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.