Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom razmislila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 Gledal Cinderella man....film za sladokusce super filmček Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 koncn gledu madagaskar. ja cez shreka se ni blo risanke. ampak dobr, so ga tisti pingvincki resil.. just smile and wave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je daleč čez Shreka Ice age ne, ne. tam pa idin veverca resuje celotno risanko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ja ... ampak smrdljivc je tud kul. Pa Diego. sej si skor ne upam odgovarjat. takoj Tisti zugajoci prst zagledam.. ja no lenivec je tud faca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti Mick, a ti ful v videoteko hodš al tok filme dol snemaš z neta? sem nekaj časa delala v videoteki pa se mi zdi, da spadaš v ta profil Res maš. K se mi vtrga rezerviram in pogledam vse novo, men zanimivo, v videoteki..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 hehe, dobila domaco nalogo... izvedba filmskih vecerov.. Tko en mini abonmajcek.. Moram si nekaj fajn zmislit, nekaj.. povezanega, zanimivega, pa mal arty.. trenutno ciljam na evropsko produkcijo.. recimo.. izberem par drzav in iz njih naj reziserje in njihove naj filme.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 sem zadnjič gledala pri kolegu en film od Luis de Funesa..kok sem se narežala Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 2 dobra filma evropske produkcije sta mi Amelie in Teci, Lola, teci. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Amelie je toook kuuuul film Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Amelie je toook kuuuul film Mani tudi.......... Pa npr. film Malena z glavno igralko Monico Bellucci (vlogo odigrala 1A) tudi zelo dober film....Gledala 4x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 vanilla sky mi je bil ful všeč... pa swimming pool, moulin rouge... pa zihr še kakšen, ki se ga trenutno ne spomnim. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 Včeraj sem gledala film Red eye in moram reči, da sem bila prijetno presenečena....Dober psihološki triler, vreden ogleda..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Vceraj sem sla v kino gledat The CAVE oziroma Jamski stvor. Stvar se definitivno ne splaca gledat v filmu. Ni obupen, je pa dalec od dobrega. Dogaja se pac v jami, potapljace pac papca en stvor...in oni hocjo pridt vn iz jame. To je vse. Konca se pa tako, da bo najbrz se drugi del ( pac moznost drugega dela )2/5 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ma sej a ves efekti so ful dobri pa to...pa dobr je narjen. Sam to pobijanje, jedenje ljudi, potapljanje in pac neverjetne akcije poslabsajo film. Enostavno. Tudi pri The Island je bilo tako. SUPER ideja ( kle sicer ni bla tolk), ampak potem s temi neverjetnimi akcijskimi prizori zaje*ejo vse.Ja trailer je bil tudi meni vsec. Sva premisljevala o tem ali pa o 40letnem devicnku Me pa zanima, ce ves kaj o filmu Zgodba o dveh sestrah al nekaj podobnega. Japonski je. Sem gledala reklamo v kinu in ima potencial, da je dobra srhljivka... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Pravkar prišla iz kina.... gledala Cinderella man........... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Pravkar prišla iz kina.... gledala Cinderella man........... Dober a ne! Men je ful sedu! ljubitelji komedij, dejte pogledat DEVIČNIK PRI 40-ih - da dol padeš Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Že kar nekaj časa se spravljam pogledat film "Dark Water" in sem se odločila, da bo to danes-zdajle .......Ravno prav, sem sama doma, brrrr, da vidim, če me bo kaj strah.......... Poročam........ p.s. pivo sem si že natočila........ zdaj pa pred TV, zvočniki so že vklopljeni.......film že laufa PAPA Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 Že kar nekaj časa se spravljam pogledat film "Dark Water" in sem se odločila, da bo to danes-zdajle .......Ravno prav, sem sama doma, brrrr, da vidim, če me bo kaj strah.......... Poročam........ p.s. pivo sem si že natočila........ zdaj pa pred TV, zvočniki so že vklopljeni.......film že laufa PAPA Nč te ne bo strah.... garant... Poglej si rajš The skeletton key. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 NIGHT ON EARTH (Jim Jarmusch) KOMEDIJA/DRAMA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 zadnjič sem gledala Ken Park - ... skor brez besed... lani je bil na Liffeu. Dobr film, tak šokanten... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Pravkar prišla iz kina.... gledala Cinderella man........... meni je bil tud Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ja cinderella man A je kdo že gledu tole korejsko grozljivko mogoče?? pozabla kako je naslov... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ne upam gledat, mi je že reklama grozna a ni od enih dvojčic? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 En kul film zgleda na Prvi... This boy's life.. mladi Leonardo, pa Robert De Niro igra.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.